Alla inlägg den 23 augusti 2012

Av Linda - 23 augusti 2012 22:34

Så idag var det skönt att ha en helt ledig dag då jag har fått sova ut, och bara fått vara. Direkt när jag hade gått upp tog jag tag i dammningen och städa toaletten så det var gjort! Satte mig sen i soffan och åt min Ciabatta, mums var det. Ringde ett viktigt samtal runt kvart i tre med så jag kunde få klarhet över saker och ting. Det är tur att man kan sina rättigheter eller om man inte kan, tar man reda på det istället! Snacka med A., en liten stund en timme efter det första samtalet plus att vi verkligen spika måndag nu då vi ska iväg tillsammans med N.,

Satte mig vid datorn sen en bra stund. Hade velat cykla ner till Biblioteket idag, men det blåste som faaaaaan plus att det kom skurar emellanåt. Då blir det att man struntar i att ta sig det helt enkelt. Hösten är verkligen på intågande. Vet inte riktigt om jag beredd för det? Tycker inte om det blåser så jävligt då det är sjuktjobbigt att cykla då.

Fick ett sms på eftermiddagen runt halv sex som gav mig en klump i magen av oro.. Blev lite stressad idag med när jag räkna ut vad mina räkningar kommer gå på när jag ska betala dem på måndag, HUA, det är inga roliga pengar som försvinner!! I och för sig ska jag betala CSN också som bidrar med en stor summa... Skit är det hur som helst.

Det var skönt att bli av med den jävla disken idag med, och jag fixa Spaghetti och Löttfärssås till middag idag, jävligt längesen nu. Men innan jag fixa mat cykla jag till Willys där jag handla Ciabatta bröd, Gifflar, Gurka, Sallad och Schampo. Schampot var riktigt billigt denna veckan; endast elva spänn!

Har pratat med mamma lite nu på kvällen med samtidigt som jag kolla på P.S I love you! För den har man inte sett förut ;) Nej, aldrig, haha. Gillar den filmen ändå.

Hoppas att Ni haft en bra dag. Back to work tomorrow. Natti och tjing tjong


På Willys handla jag Gifflar, Ciabatta bröd, Gurka, Schampo och Sallad.

 

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards