Alla inlägg den 13 augusti 2012

Av Linda - 13 augusti 2012 21:36

YEAH, då var dagen strax kommen då jag ska åka till Karlstad. Egentligen var det tänkt att jag skulle åka hem till Göteborg denna veckan, men nu blev det inte så. Ska hälsa på lillasyster C., som bor där. Skulle åkt dit i våras, men då var det så jävla svårt att få ihop tid till det. Så ÄNTLIGEN blir resan av! Har aldrig vart i Karlstad innan heller så det ska bli kul med miljöombyte, och se nåt helt annat plus höra en helt annan dialekt som man inte är van att höra varje dag. Riktigt roligt ska det bli i alla fall. Ser även fram emot att träffa kusin H., som bor där med förstås. Sen är det en annan grej som lockar med, men det kommer jag skriva om sen.


Det har vart skönt att bara vara idag. Hade velat ligga ute och sola idag, men det blev inget med det. Det var jättemolnigt på dagen, men som vanligt spricker molnen upp till kvällen så jävla störande är sånt där. Satte mig vid datorn istället och där satt jag och dega en bra stund. Gick ner till tvättstugan vid kvart över fem. Skulle bara tvätta mina dynor till soffan idag plus topparna på fyrtio grader som jag inte hann ta i fredags. När maskinerna var i slängda mötte jag upp N., Då märkte jag verkligen hur skönt det var ute. Vi var ute en två timmar. När jag kom hem fick jag ta hand om maskinerna i tvättstugan innan jag gick upp till mig och fixa Chicken Nuggets, Pommes frites, Bearnaisesås och Sallad till middag. Det var skönt med en dusch efter maten, och det är skönt att slippa ta håret imorgon.

Ska packa imorgon då jag ändå hinner göra det. Vet som vanligt inte vad jag ska packa ner för kläder, men det löser sig la imorgon.

Hoppas att Ni haft en bra dag. Natti och tjing tjong


Hit ska jag imorgon.

 

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards