Direktlänk till inlägg 22 februari 2012

Rensat i garderoberna

Av Linda - 22 februari 2012 23:34

När jag hade gått upp och vaknat till idag gjorde jag slag i saken och gjorde något som jag har funderat på att göra i några dagar nu nämligen; rensat i mina garderober. Gick igenom alla högarna med toppar, linnen, klänningar och toppar med lång ärm som jag la ut på sängen och började gå igenom vad jag ville ha kvar och vad som skulle slängas. Det är många toppar som jag har haft i många, många år som självklart har krypmt med åren, och några är så fula så jag inte vill ha dem kvar eller så är de söndertvättade helt enkelt. Jag är verkligen inte bra på det där med att kasta saker, och absolut INTE kläder.. Men jag fick ihop två fulla påsar som jag ska skänka till Myrorna. Har två andra garderober som gicks igenom också, men där fanns det inte så mycket som skulle slängas. Är jävligt nöjd i alla fall att det blev en del som ska bort. Då blir det roligare att köpa nya kläder framöver! Plus att jag vet vad som behövs köpas framöver..


Har även tagit ner några tavlor som jag inte vill ha längre som jag ska skänka till Kupan eller om det blir till Pingstkyrkans Secondhand. Det är mer sånt som inte är slitet och sånt som folk kan ha användning av, men jag ska fylla den påsen lite mer dock. Skönt som fan att rensa bort gammal skit som man inte vill ha längre.

Det var nån från Arbetsförmedlingen som ringde medans jag höll på med kläderna då hon hade lite frågor. Sen efter fem gick jag till grannen och frågade om han hade en spik som jag kunde få då jag ÄNTLIGEN satt upp min lilla tavla som jag fick i julklapp! Han sa att jag inte kunde sätta den på den väggen som jag hade tänkt från början, haha, det var ju bra det. Fixat lite smått idag med andra ord, en perfekt dag för det då det har blåst och regnat hela jävla dagen! Enda gången jag var ute idag det var när jag var tvungen att kasta mina sopor nedanför backen på gården..

Har även läst i min Solo och glott på teven en del idag. En skön dag med lite nytta gjord här hemma!

Hoppas att Ni haft en bra dag. Natti och tjing tjong


Så här såg mina högar med kläder ut som jag ska skänka bort.. Linnen, långärmade toppar, tunikor/klänningar, kortärmade toppar, koftor och långärmad tröja och löpare och mössa.

           

 
 
neli

neli

26 februari 2012 20:50

gör du det hihi ;) dem är riktigt snygga faktiskt! lägg upp bild sen när du hittat =) ååh, det är alltid lika jobbigt att rensa garderoben men det känns så jävla skönt efteråt när man är klar haha. fylla den med lite vårnyheter haha!

ja han spelade 2004 =) fina liv! fortfarande kan jag inte motstå tårarna när jag för hans röst när jag tittar på klipp eller bara ser bilder på honom.... som du säger, vilket jävla sätt att dö på liksom? stackars människor.. ett helt hockeylag! sinnessjukt vilken värld man lever i... nej, han har två söner =( hoppas du haft en bra helg tjejen!
kram

http://iamsofashion.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 19 maj 2014 21:34


   Min absoluta drömväska ALLA kategorier    En Chanel-väska kommer jag definitivt äga en dag!  #Chanel #Chanelbag ...

Av Linda - 30 november 2013 22:30

Idag åkte jag in till stan då jag inte vart där på länge. Utbudet är mycket bättre inne i stan också, och nu innan Jul är det så mysigt att gå där inne med all julpyntning som är. Vill helst åka till stan minst en gång när jag är hemma i Göteborg. Ja...

Av Linda - 28 november 2013 22:30

Idag var det dags att åka hem till Göteborg igen, sista gången innan jul. Då jag är sjukskriven nu behöver jag komma bort lite, och då passar det jättebra att åka hem. Som vanligt har jag gått en sväng på Torget som jag brukar göra när jag kommit hit...

Av Linda - 11 oktober 2013 23:30

Om det blev lite shopping igår kan man ju säga att jag tog igen det idag - med råge!! Haha, det blev en del. Var inne i alla möjliga butiker idag där jag kollat runt. Dock så har inte nåt vart särskilt dyrt utan jag har kommit undan väldigt bra ändå....

Av Linda - 10 oktober 2013 22:45


Tidigare idag åkte jag hem till Göteborg så som vanligt gick jag ner till Torget nu på kvällen för att kika lite. Hann inte med så många butiker idag fast å andra sidan har jag ju hela helgen på mig. Däremot såg jag att Vero Moda hade 5o% på ALLT i h...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards