Direktlänk till inlägg 1 september 2011

Tvätt och besök på eftermiddagen

Av Linda - 1 september 2011 21:34

Verkar som att jag sover dåligt varannan natt för det var dåligt denna natten som var! Kände att jag var trött, men jag kunde la inte slappna av helt och hållet. Har inte haft någon feber i alla fall, men jag är verkligen helt jävla täppt i näsan! Var lite yr i hövvet förut också nästan lite svimfärdig. Har inte känt mig helt hundra i kroppen så jag har inte gjort så mycket ansträngande saker idag faktiskt!


Gick ner till tvättstugan strax innan ett fast min tvättid började tolv, men jag hade inte så jättemycket tvätt idag så det gjorde inget. Det blev sex maskiner sammanlagt. Något som retade mig enormt det var att den jävla torktumlaren var sönder!! Kläderna blev inte tillräckligt torra så jag fick hänga upp underkläderna och strumporna på mitt tvättställ. Då blev jag jävligt irriterad faktiskt! Orkade inte springa ner med en lapp heller om att den inte fungerade. Så där höll jag på mellan ett och fem; upp och ner till tvättstugan och hänga upp kläderna! Hade tänkt att dammsuga idag också, men jag kände det i kroppen att jag orkar fan inte göra det alltså. Har i alla fall dammat av överallt plus att jag städade toaletten, så den där jävla dammsugningen blev uppskjuten igen! Men har man ingen ork eller energi så gör jag det inte.

Cyklade ner till ICA efter två där jag köpte Choklad, Sköljmedel och Tvättmedel. Det var jättebra pris för 3 Sköljmedel, och då passar jag självklart på att köpa. Det var rätt skönt ute kände jag i solen faktiskt. Däremot har det kommit lite skurar till och från hela dagen idag. Sem efter åtta kom åskan och några blixtar såg man - inte så farligt!


Fick besök av A., idag också då hon kom vid kvart i fem. Jag skulle hjälpa henne med lite grejer på datorn angående jobbet så hon lär sig själva systemet. Vi satt här och myste lite med Te och varmt vatten med Honung för min del. Trevligt var det! Hade sagt till att jag är förkyld nu bara så hon vet om det.

Såg att jag hade fått lite bokningar med ja, så det blir tre dagar i rad som jag jobbar, men jag tog bort mig imorgon då jag verkligen behöver vila inför helgen då det blir jobb. Hoppas verkligen att jag klarar av att jobba lördag och söndag. Är jag sån här på måndag så ringer jag bara och säger att jag inte orkar då det bara gäller TRE timmar.

En lugn och tråkig torsdag! Blä, känner att det är höst nu då det gör lite ont i mungipan på mig - ett tecken på att det är kallare ute! Gillar inte att dem är så jävla känsliga så fort det blir kallt ute. Behöver köpa Försvarets Hudsalva på Apoteket. Knappast att man tänker på det under sommaren direkt..

Nä, sova dags. Hoppas att Ni haft en bra dag! Tjing tjong


Köpte Sköljmedel, Choklad och Tvättmedel på ICA idag.

  

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 19 maj 2014 21:34


   Min absoluta drömväska ALLA kategorier    En Chanel-väska kommer jag definitivt äga en dag!  #Chanel #Chanelbag ...

Av Linda - 30 november 2013 22:30

Idag åkte jag in till stan då jag inte vart där på länge. Utbudet är mycket bättre inne i stan också, och nu innan Jul är det så mysigt att gå där inne med all julpyntning som är. Vill helst åka till stan minst en gång när jag är hemma i Göteborg. Ja...

Av Linda - 28 november 2013 22:30

Idag var det dags att åka hem till Göteborg igen, sista gången innan jul. Då jag är sjukskriven nu behöver jag komma bort lite, och då passar det jättebra att åka hem. Som vanligt har jag gått en sväng på Torget som jag brukar göra när jag kommit hit...

Av Linda - 11 oktober 2013 23:30

Om det blev lite shopping igår kan man ju säga att jag tog igen det idag - med råge!! Haha, det blev en del. Var inne i alla möjliga butiker idag där jag kollat runt. Dock så har inte nåt vart särskilt dyrt utan jag har kommit undan väldigt bra ändå....

Av Linda - 10 oktober 2013 22:45


Tidigare idag åkte jag hem till Göteborg så som vanligt gick jag ner till Torget nu på kvällen för att kika lite. Hann inte med så många butiker idag fast å andra sidan har jag ju hela helgen på mig. Däremot såg jag att Vero Moda hade 5o% på ALLT i h...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards