Alla inlägg den 10 juli 2010

Av Linda - 10 juli 2010 18:30

Efter en lugn fredagskväll med teve tittande med mamma, vi kollade på Postkodskampen som sög fet pung, och efter det såg vi på Noll Tolerans på TV4, avslutade jag kvällen med Bröllopsfotografen. Jag tyckte att den var helt okej, inte riktigt som jag hade förväntat mig kanske, men vad skulle man egentligen förvänta sig av den? Aja, jag somnade gott i alla fall och det var ju bra det!

Idag gick jag upp halv tolv ungefär och det var skönt att få sova bra hela denna natten. När jag hade gått upp satte jag mig vid datorn lite, jag tänkte att sola blir det ju inte eftersom det var lite molnigt. Jag började prata med Ko., på chatten på Facebook och vi pratade om att festa ikväll, men även dra och bada. Molnen försvann och det var ju helt sjukt varmt ute. Vi bestämde att vi skulle mötas upp kvart i ett på Frölunda Torg, så det var bara att ta på sig bikinin, ta med mig en handduk och sen gå till Systemet för att köpa Sprit.Det blev lite stressigt där ett tag, men jag hann fan ner och jag kom i tid =) Vilket var jävligt bra av mig som fick stressa sjukt mycket och gå i hundrafemtio ner till Systemet!

När jag hade mött upp K., vid Pressbyrån åkte vi in mot stan och Heden för att prata med J., och där träffade jag även hennes syskon V., och K., plus hennes pappa! Sjukt kul att träffa hela familjen (nästan förutom mamman) på Heden, det var ett bra tag sedan sist så! Vi stod där och tjötade med dem ett tag och det var sjukt jävla varmt på grusplanen så vi drog därfirån vid två någon gång..


Vi begav oss mot Kungsbacka där vi hämtade upp en kompis till J. och K., och sen åkte vi till en jävligt fin och mysig sjö mitt ute i skogen, den ligger i Tölö lite utanför Kungsbacka! Det var jätteskönt där och nästan inget folk alls! För en badkruka som mig tog det en liten stund innan jag väl kom i, men sen simmade jag en hel del och njöt av att vara i vattnet. Klockan den gick så vi åkte mot Kungsbacka igen och killarna var hungriga så vi stannade till på Sibylla. Jag köpte mig Kebab i Pitabröd jag var också rätt hungrig och jag blev det ännu mer när jag kom in där.. Efter det släppte vi av A., och åkte mot Göteborg igen där jag blev avsläppt hos mamma.


Update: När jag kom till mamma slappade jag en stund innan jag åt Köttfärs, Sallad, Gurka, Majs och Nachos till - mycket gott! Efter det var det bara att hoppa in i duschen och efter det sminka sig.. Så lång gick allting bra, MEN det var när jag hade köpt min /UP på Hemköp och jag var på väg hem till K., där vi skulle festa - då fick jag veta att J., hade sagt att hon inte orkade med någon utgång och då blev jag faktiskt rätt irriterad! Där gick jag sminkad och allt och hade stressat så blev det inget. Då blir jag fan grinig alltså! Men jag fortsatte till K., ändå där vi kollade på Tyskland-Uruguay. Jag fick bli glad över att Tyskland fick bronset i alla fall =)

Jag gick hem vid halv tolv och jag kollade lite på teven innan jag la mig!

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards