Direktlänk till inlägg 16 april 2009

BLAKE LIVELY

Av Linda - 16 april 2009 11:11

Nu när jag har läst ut VeckoRevyn nummer 6 (5 Mars) 2oo9, kom jag till den här artikeln som handlade om Blake Lively från Gossip Girl. Jag tänkte skriva ner lite om vad jag kunde läsa i artikeln.


Blake Lively, 21, är en av de mest omtalade kändisarna just nu. Hon hyllas för sin känsla för stil och för sin insats i succé serien Gossip Girl. VeckoRevyns reporter har i ett exklusivt möte med stjärnan fått reda på hemligheten bakom hennes framgång...

Artikeln är skriven av Johanna Juntunen.


Det senaste året har Blake Lively blivit en modeikon av rang. Dels för att hon är en av papparazzifotografernas största favoriter - och dels för att hon medverkar i tv-serien Gossip girl som just nu är rena rama modekavalkaden. I varje avsnitt får vil följa Blake och hennes medskådespelare dressade i svindyra designerplagg från topp till tå.

- Det är roligt att få ha på sig kläder jag aldrig skulle köpa i verkligeheten, berättar Blake nör VeckoRevyns reporter träffar henne i Los Angeles.

- I Gossip girl lever vi i ett slags parallellt universum av överflöd, rikedom och överdimensionerade egeon.


I den nya säsongen som sänds på Kanal5 fortsätter skandalerna hos familjerna på lyxiga Upper East Side i New York. Men självklart med mer drama än tidigare...

- Alla dejtar alla och alla ligger med alla. Denna säsong är definitivt ännu värre än tidigare. Men det är ju det som gör att folk älskar serien!

Blake avslöjar att det ibland är svårt att spela Serena.

- Serena har många mörka hemligheter som avslöjas undan för undan. Vissa scener är svåra att spela in för att vi är så vansinnigt elaka mot varandra hela tiden. När kameran rullar är vi otäcka och dumma, men så fort tagningen är klar kramas vi och ber varandra om förlåtesle.


Blake är född och uppvuxen i Los Angeles, men eftersom Gossip girl utspelar sig i New York har hon fått flytta dit. Där bor hon tillsammans med pojkvännen Penn Badgley, som spelar Dan i tv-serien, och sin lilla hund Penny.


Blake får presenter som allt från kläder till Chanelväskor, men hennes favoritaccessoar har hon bara på lånad tid.

- Jag fick låna ett bråldyrt diamanthalsband som jag råkade behålla. Men de kommer nog att vilja ha tillbaka det...


Blake älskar livet i New York.

- Det är något magiskt med staden. Och Gossip girl skulle inte fungera om den inte utspelade sig i New York. Jag kan inte riktigt beskriva vad det är jag älskar med staden, men jag får en varm och gosig känsla när jag är där. Jag känner mig levande i New York.


Blake tycker om att promenera omkring på Manhattans gator och gör det helst i tajta jeans, stövlar och kort skinnjacka.

- I sådana kläder kan man gå överallt, hålla huvudet högt och känna sig cool.

Enligt Blake är New York världens bästa shoppingstad:

- Där finns allt från coola vintagebutiker och loppmarknader, till exklusiva designerbutiker. Det finns dessutom massor av konstutställningar och muséer. Ungdomarna i New York är generellt mer intresserade av utbildning och följer världsnyheterna på ett helt annat sätt än ungdomarna i Los Angeles. i LA handlar det bara om att bli rik och känd. Alla nyheter kretsar kring filmvärlden.


Under en period i skolan blev Blake mobbad, men det stoppade henne inte från att utveckla en egen vilja och livsstil och bli en självsäker ung kvinna.

- Jag har tyckt om att testa nya saker ända sedan jag var liten. I skolan höll jag på med en massa olika aktiviteter. Det kändes roligt att gå till plugget när jag hade nya utmaningar att se fram emot. Utmaningar är viktiga.


Skådespelarkarriären går i släkten. Pappa Ernie spelar Blakes pappa i Systrar i jeans-filmerna och hennes fyra syskon är också skådisar och genom dem har Blake lärt sig att yrket inte alltid är så glammig som det kanske kan verka. Det kan gå långa perioder utan jobb. När pengarna är slut och man inte får napp på en enda jobbansökan är det lätt att ge upp. - Man får inte vara för hård mot sig själv, säger hon, för då blir man deprimerad. Jag tror att du måste sätta upp dina egna mål och aldrig tappa kontakt med dem. Du måste hitta ett sätt att motivera dig själv...

 
 
Kim

Kim

16 april 2009 13:37

Tack :) har tagit bilden själv.

http://www.kimstolpe.bloggagratis.se

 
Ellie

Ellie

16 april 2009 15:11

Ja, asså inte setat och ritat upp alla blommor. Den var grå innan, jag målade allt i rosa färger istället. Pilligt var det!
Haha, jag tycker sånt är roligt, så länge de går som jag vill :p

Jo de blir ju lätt så :/
Herregud :S Det låter som ett jävla dåligt förhållande. Ingen som försökt prata med henne om det? Han verkar ju inte direkt bra för henne.

http://estella.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 19 maj 2014 21:34


   Min absoluta drömväska ALLA kategorier    En Chanel-väska kommer jag definitivt äga en dag!  #Chanel #Chanelbag ...

Av Linda - 30 november 2013 22:30

Idag åkte jag in till stan då jag inte vart där på länge. Utbudet är mycket bättre inne i stan också, och nu innan Jul är det så mysigt att gå där inne med all julpyntning som är. Vill helst åka till stan minst en gång när jag är hemma i Göteborg. Ja...

Av Linda - 28 november 2013 22:30

Idag var det dags att åka hem till Göteborg igen, sista gången innan jul. Då jag är sjukskriven nu behöver jag komma bort lite, och då passar det jättebra att åka hem. Som vanligt har jag gått en sväng på Torget som jag brukar göra när jag kommit hit...

Av Linda - 11 oktober 2013 23:30

Om det blev lite shopping igår kan man ju säga att jag tog igen det idag - med råge!! Haha, det blev en del. Var inne i alla möjliga butiker idag där jag kollat runt. Dock så har inte nåt vart särskilt dyrt utan jag har kommit undan väldigt bra ändå....

Av Linda - 10 oktober 2013 22:45


Tidigare idag åkte jag hem till Göteborg så som vanligt gick jag ner till Torget nu på kvällen för att kika lite. Hann inte med så många butiker idag fast å andra sidan har jag ju hela helgen på mig. Däremot såg jag att Vero Moda hade 5o% på ALLT i h...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards