Direktlänk till inlägg 7 januari 2013

Mitt 2o12

Av Linda - 7 januari 2013 22:34

Här kommer en sammanfattning vad som hänt av mitt år 2o12. Året har vart lite upp- och ner rent känslomässigt, men det är inget som jag går närmare in på direkt.

 

Januari:

* Denna månaden bestod väldigt mycket av jobb. Mer än vad jag hade trott vilket var bra förstås. I övrigt en lugn månad som just Januari brukar vara.

* Började med att ändra om i inredningen då jag tröttnat på gammal "skit" och bytt ut mot en stil som är mer mig - lantligt och romantiskt med lite shabby chic-stuk.

Skymning i mitten av Januari.

 

Februari:

 * Tog en sväng till Skövde i början av månaden med S. som skulle shoppa lite. Jag höll i plånboken den gången...

* Precis som Januari bjöd denna månaden på mycket jobb. Det märktes mer och mer att jag är LAS:ad.

* Slutet av månaden blev ovanligt varm för att vara Februari. Invigde då min balkong för första gången för i år genom att sitta ute och läsa.


Mars:

* Massa, massa jobb. I mitten av månaden kollade jag upp vad jag skulle få tllbaka på skatten, och allt jobb och slit ger resultat!

* Åkte hem till Göteborg i slutet av månaden - första gången sen Julen. Det blev en helg med mycket shopping. Tack och lov för alla vårkläder som kommit in samt en trevlig kväll i Hovås hos J.

 

Skönt balkonghäng en dag i Mars. Är så jävla nöjd med min lilla myshörna i hallen!


April:

* Lämnade Göteborg i början av månaden. Då fick jag reda på att jag ska bli moster, MEN det höll jag tyst om. Blandade känslor inför detta. Hann även träffa Akelia och S. innan jag åkte för denna gången.

* Var hemma hos T. i Skövde en dag i första veckan då ja hade ett ärende där. Kul att se vart hon bor med!

* Jobbade hela Påsken för en gångs skull som är en Storhelg. Jobbade en hel del denna månaden också.

* April är då jag fyller år. Kvällen spenderades hemma hos en kompis där vi såg på Mission Impossible 4.

* Började i skolan i slutet av månaden. Det blev rätt slappt i början innan man fick veta vart vi skulle vara och validera. Jag var nervös över att börja läsa igen då jag inte riktigt visste vad jag gav mig in på. När jag började i skolan jobbade jag ofta kvällar efteråt, och det gjorde mig riktigt trött.

* Förändringarna började nu också i slutet av månaden då A. och V. slutade på jobbet vilket var jävligt jobbigt!!

* Blev en del shopping som alltid när lönen hade kommit, och det blev en tripp till Skövde. Köpte en massa fina kläder inför sommaren som jag verkligen tycker om!

* På Valborg gick jag ut, och det var riktigt skönt att festa lite för omväxlings skull!

   Vann liiite på födelsedagen i alla fall!

 

Maj:

* Denna månaden validerade jag först och främst sen fick jag jobba när jag hade en ledig helg, och när jag var klar med detta. Fick bra betyg vilket jag var väldigt nöjd över!

* Första lördagen denna månad var jag tillsammans med A. på fest hos L. i Skövde. En helt okej kväll.

* Blev en del solande denna månaden då vi hade några fina dagar.

* Jobbade Pingsthelgen vilket gav lite extra klirr på kontot. Det blev en del resten av månaden med förstås.

* Köpte lite mer sommarkläder och inredde min balkong. Nu ser det inte så tomt ut därute på sommaren.

   Fixadandet ute på balkongen med nya möbler var jag riktigt nöjd med!

 

 Juni:

* Var nere en natt hemma i Göteborg i början av månaden. Var utanför Summerburst och lyssna på Axwell. Efteråt var jag ute med K. och hans jobbarkompisar på Babar. En jävligt rolig kväll hade vi!

* Köpte mig en ny telefon också innan jag lämna Göteborg. Det blev en Samsung Galaxy Young i rosa =)

* Samma kväll som jag åkte från Göteborg var jag på födelsedagsfest hemma hos J. där jag träffade Linda och det gamla kära killgänget. Jättekul att se alla igen!

* Jobbade på innan sommarschemat började på allvar, och det blev en hel del jobb denna månaden.

* Var hemma i Göteborg veckan innan Midsommar då jag kände att jag ville vara ledig. Det blev en hel del shopping den veckan, en massa fina kläder! Hann även med en klipp- och färgning denna veckan. Samma kväll som jag kom till mamma hade mina syskon och jag en Spelkväll samt åt en god Tårta. Träffade K., och Linda under veckan samt S. som jag var med på Liseberg en varm kväll. Vi drack, gick runt och kika samt spelade lite på hjulen.

* Firade Midsommar på dagen på jobbet, och sen lite senare med J. ute hos hennes föräldrars hus på landet. Blev en lugn kväll, men jag drack en jävla massa Viiin.

* Den 27:e fick jag ÄNTLIGEN tag på biljetter till Swedish House Mafia på Friends Arena den 22:e November. FUCK YEAH! Jag var helt överlycklig och jag bara längtade till detta datumet från och med den dagen. Hade dock ett litet helvete innan jag fick tag på biljetterna, men när dem var mina var jag ÖVERLYCKLIG! Gryyyym dag.

     Den "lilla" båten såg jag i Göteborgs hamn i mitten av månaden. Biljetterna till KUNGARNA i Swedish House Mafia fixade jag i slutet av månaden! Helt jävla överlycklig var jag efteråt.

 

Juli:

* Spenderade första veckan hemma i Göteborg. Hade blivit lovad en vecka på sommaren, och då passade jag på att åka hem. Som vanligt blir det alltid en massa shopping när jag är hemma, och denna veckan var inget undantag.

* Den 5:e åkte jag till Borås för att träffa S. som jag inte hade träffat på tre år. Pådagen var vi hos henne där vi låg och sola i värmen innan vi åkte in mot stan på eftermiddagen. Blev lite shopping här också! Träffade A. och C. på sena eftermiddagen samt deras son P. Detta var verkligen en UNDERBAR dag med kära återseenden. Guld värt var denna dan. Kul att vara i Borås över en dag dessutom.

* Under veckan hemma träffade jag även min kusin C. som jag shoppade lite med samt tog en fika, umgicks med lillasyster och min sista kväll spenderades i Hovås hos J. Denna kvällen var helt underbart skön! Kan sammanfatta; en vecka som jag uppskattade väldigt mycket.

* Jobbade på bra sen resten av månaden. Blev en del solande också emellanåt inte så mycket som man velat dock.

* Sista helgen spenderades återigen i Göteborg. Nu blev det dock bara en korthelg då jag åkte ner efter jobbet på fredagen. På fredagskvällen spelade Bruce Springsteen på Ullevi så C., hennes kille N., och jag satt utanför och drack Vin. Vilken underbar kväll!

* Blev lite shopping denna helgen med undantaget att jag faktiskt såg Bruce på söndagen innan han lämnade Göteborg. Lite roligt faktiskt att se honom! Umgicks mest med syrrorna denna helgen den blev så intensiv och kort.

 

 

    Hade en skön söndagskväll i Hovås med J. Besökte även Borås i början av Juli för att hälsa på S. och träffa A., C. och deras son P. En underbar dag i Borås med andra ord!

 

Augusti:

* Månaden inleddes med en heldag i Hjo tillsammans med A. Vilken mysig liten stad med Vättern och hamnen. Vi hade en helt underbar dag där. Åt en av mina bästa rätter på Restaurang Bryggan - SJUKT GOTT!! Vi gick runt och kikade, tog en massa kort, fika på ett mysigt Café samt spelade Minigolf. Vi hade en riktigt bra dag i Hjo som vi pratade om att vi ska göra om snart igen fast då i en annan stad.

* Allt jobb och slit i sommar resulterade i en inflammation i foten den sista veckan. Hade svårt att gå då jag var halv handikappad. Efter ett besök på Vårdcentralen fick jag tabletter utskrivna och det blev bättre. Jobbat mycket som sagt hela sommaren, och mina lediga dagar var inte många, men så jävla sköna att bara få vara.

* Veckan innan skolan började var jag ledig! Det var verkligen välbehövligt med tanke på foten också. Skulle vart i Göteborg denna veckan, men det blev ändrade planer.

* Den 14:e åkte jag till Karlstad för att hälsa på lillasyster C. Eftersom jag skulle byta i Hallsberg hade jag nästan en timme där. Jag passade på att träffa J. och S. igen! Ååå, det var verkligen, verkligen GULD VÄRT att träffa dem igen   Vi tog en fika på God Smak hette Caféet. Tiden var så knapp då jag ville umgås med dem lite mer, men det sa vi att vi måste ses snart igen. Helt underbart att träffa dem och C. igen med förstås. Samma kväll tog vi en promenad bort till Universistet en jätteskön kväll samt dag.

* På onsdagen träffade vi kusin H. Först var vi på Orrholmen där vi lågoch solade, tog en fika inne i stan samt kolla lite snabbt efter skor. Tog en glass vid älven. En helt sjukt varm dag! Fredagen spenderade vi på stan också samt Mariebergsskogen. Fredagen var den sista varma dagen. Lite shopping blev det under veckan, men inte så mycket. Det var för mycket annat att göra samt det fina vädret som gjorde att man inte ville kolla så mycket. Hade helt UNDERBARA dagar hos C. i Karlstad innan jag åkte hem på lördagen igen. Jättekul att se en ny stad dessutom! När jag lämnade Karlstad visste jag att det skulle dröja fram till Jul minst innan jag kunde träffa C. igen. En helt grym vecka som jag levde på länge!

* Den 16:e kom dagen då C. och jag åkte till OSLO! Ååå, mitt älskade Oslo   Vi hade verkligen tur med vädret även om det kom en liten skur på eftermiddagen. Vi inledde dagen med ett besök på Frognerparken innan vi gick (!) ner till Aker Brygge som liggen en bit därifrån. Tog en jävla massa kort därnere samt i Frogner. Vi var även en sväng vid Slottet och kollade på Karl Johan innan det var dags att äta och åka tillbaka till Karlstad igen. Denna dagen uppskattade jag nåt enormt då jag fick visa min gamla hemstad Oslo för syrran. Älskade denna dagen och besöket här!

* Resten av månaden som var kvar fortsatte jag jobba sen så började ju skolan igen efter sommaren!

* Som en slags "belöning" efter sommaren åkte A. N. och jag till Lidköping den 27:e. Däremot hade vi en timme i Skara först så vi gick runt och kollade in Centrum samt var inne i Skara Domkyrka. Den var verkligen mäktig och stor! Väl framme i Lidköping stod shopping på schemat samt letande efter en Camping där vi kunde spela Minigolf, men vi hitta ingen så vi gick tillbaka mot Centrum. Åt på en jättegod Restaurang Rhodos här också! En jävligt rolig och flummig eftermiddag hade vi, jag flumma mest av oss tre, haha.

     

   Bilder från Hjo, Karlstad och Oslo. Bilden på maten är från Restaurang Bryggan i Hjo där det var SJUKT GOD mat!


September:

* Andra helgen var jag hemma en sista gång på länge i Göteborg. Det blev en hel del shopping denna helgen, träffade lillasyster S. Magen hade växt på henne! Vi hade en mysig eftermiddag på stan.

* Var ute och käkade på Restaurang Efessos med J. när jag var hemma i Göteborg också. En mysig liten greksisk Restaurang som jag kan rekommendera!

* Annars bestod månaden mest av pluggande och jobb. Utförde HLR som gick galant, men man var bra trött efteråt.

* Åkte till Skövde i slutet av månaden för att shoppa lite!


Oktober:

* Den 3:e åkte A., N. och jag till Ullared! Det var en bra resa till och från Ullared samt dagen som spenderades där, men man var bra trött på hemvägen sen. Hittade en del fina saker, men hade dock velat köpa liiite mer.

* Jobbade jävligt mycket i Oktober faktiskt - samma timantal som jag gör på sommaren. Skolan kom dock i skymundan denna månaden förutom Provtagningen som vi hade i Medicin som var väldigt kul!

* Månaden avslutades med Spelkväll hos mig med A. och N. En rolig kväll hade vi! Bjöd dessutom A. på Kycklingsallad innan vi drog igång med Trivial Pursuit.

 

   Besökte Ullared i början av Oktober samt en underbart vacker bild på solnedgången tagen från balkongen i mitten av månaden. Sista kvällen denna månaden hade jag Spelkväll hos mig; Trivial Pursuit och Skip-bo spelades.


November:

* En kväll i början av månaden var A. hemma hos mig, och av henne fick jag en jävla massa Skönhetsprodukter, närmare bestämt 31 stycken. Jag blev verkligen jätteglad och jättetacksam över detta förstås.

* Innan Stockholms-resan passade jag på att jobba en hel del! Fanns ändå inte så mycket annat att göra på grund av att man var tvungen att snåla med pengarna.

* Årets BÄSTA händelse var självklart den 17:e Nobember kl.16.3o, 2o12 - då min lillasyster fick sin lilla son L. Som man har längtat efter denna dagen! Jag var helt överlycklig på kvällen när jag fick reda på detta samt att jag fick lyckotårar. Obeskrivlig lycka   Numera är jag en jävligt stolt moster!

* Samma helg som jag blev moster var morbror J. på besök hos mig för att se sin dotter A. spela oden Cup. Träffade även hennes mamma S. och hennes nya kille J. Haha, detta blev ett jävligt roligt besök med en massa skratt. Guld värt att träffa min morbror och gudfar igen!

* Spenderade en natt i Göteborg den 21:e, men jag hann inte göra så mycket. Blev dock en sväng på Torget för att köpa lite nödvändigheter som jag skulle ha.

* Den 22:e var då dagen kommen, och årets näst BÄSTA händelse nämligen Swedish House Mafia på Friends Arena. Som jag har längtat efter denna dagen!! J. och jag flög från Landvetter upp till Arlanda. Vi var i stan på dagen för att kolla in Sturegallerian och shoppa lite.

* Kvällen den 22:e det var då Friends Arena exploderade för första gången dessa tre dagarna. Swedish House Mafias spelning var; magisk, underbar, bäst, grym, mäktig och över min förväntan   Det var det bästa jag har vart på nånsin!! En oförglömlig kväll som för alltid kommer att finnas i mitt hjärta. Går inte att beskriva med ord då man måste ha upplevt den! Världens bästa kväll helt klart!!

* På fredagen åkte vi tillbaka till Sturegallerian igen då Axwell, Sebastian Ingrosso och Steve Angello skulle signera i deras tillfälliga butik. Köade i två timmar för inget vilket gjorde mig lite bitter!! Fick dock se dem på jävligt nära håll dels från butiksfönstret och när dem åkte iväg i bilarna. Efteråt blev det lite shopping! Vi var och käkade på Jensen's Böfhus på Vasagatan på kvällen innan vi drog till Berns. Festade lite med min gamla klassakompis A. som vi träffade efter konserten dessutom. Jättekul att se honom igen. Innan vi åkte hem på lördagen åt vi lunch med J:s mamma och lillasyster på nån Japansk Restaurang inne på Mood-gallerian. Jag var BRA trött och sleten när jag kom hem på kvällen! Tågresan hem gick förresten väldigt bra ändå trots alla timmar man satt där.

* Var på stan med A. den 29:e där vi kika lite samt åt på Wokstugan.


December:

* Innan julen passade jag på att försöka jobba så mycket som möjligt innan det var dags att åka hem till Göteborg för att fira jul!

* Den 18:e åkte S. och jag till Skövde för att köpa julklappar! Shoppade liiite till mig själv också, men det blev inte så mycket. En trevlig eftermiddag!

* Dagen innan jag åkte till mamma var jag hemma hos M. där även tre andra kompisar var. Det blev en trevlig eftermiddag med nån film och Pizza!

* Den 22:e åkte jag Äntligen hem till Göteborg. Det har inte blivit så många resor under hösten så jag såg verkligen fram emot att komma hem. Den första jag träffade när jag kom hem till mamma var min älskling Akelia   Åkte till Liseberg för att möta upp C. och N. där! Vann Stjärnvinsten på Marabou samt en Noblesse =) Mysig kväll hade vi där.

* På juldagen var jag ute med A. och K. på Blacke Pearl i Kungsbacka. Hade en jävligt rolig kväll =) k. och jag ägde dansgolvet! Hann även med att träffa J. och Linda under veckan som jag var hemma. Shoppade med dem båda dagarna. Hittade inte så mycket, men mitt bästa köp var mina Lee-jeans på Rean!

* Det bästa som hände denna månaden var kvällen innan jag skulle åka. Mamma, C. och jag åkte nämligen till Lilla Edet för att träffa S. och bebisen L.   Han var verkligen helt UNDERBAR! Ååå, vilken liten goding. Kunde inte slita blicken ifrån honom. Så jävla söt är han. Det var inte roligt att lämna dem...


Detta är bara ett urval av vad som hände runder 2o12. Detta året hoppas jag blir bättre! Det bästa av allt var ju så klart när jag blev moster till lilla L. samt Swedish House Mafias spelning på Friends Arena i november. Något som jag hade sett fram emot; november som i vanliga fall brukar vara en tråkig månad, men inte just 2o12.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 19 maj 2014 21:34


   Min absoluta drömväska ALLA kategorier    En Chanel-väska kommer jag definitivt äga en dag!  #Chanel #Chanelbag ...

Av Linda - 30 november 2013 22:30

Idag åkte jag in till stan då jag inte vart där på länge. Utbudet är mycket bättre inne i stan också, och nu innan Jul är det så mysigt att gå där inne med all julpyntning som är. Vill helst åka till stan minst en gång när jag är hemma i Göteborg. Ja...

Av Linda - 28 november 2013 22:30

Idag var det dags att åka hem till Göteborg igen, sista gången innan jul. Då jag är sjukskriven nu behöver jag komma bort lite, och då passar det jättebra att åka hem. Som vanligt har jag gått en sväng på Torget som jag brukar göra när jag kommit hit...

Av Linda - 11 oktober 2013 23:30

Om det blev lite shopping igår kan man ju säga att jag tog igen det idag - med råge!! Haha, det blev en del. Var inne i alla möjliga butiker idag där jag kollat runt. Dock så har inte nåt vart särskilt dyrt utan jag har kommit undan väldigt bra ändå....

Av Linda - 10 oktober 2013 22:45


Tidigare idag åkte jag hem till Göteborg så som vanligt gick jag ner till Torget nu på kvällen för att kika lite. Hann inte med så många butiker idag fast å andra sidan har jag ju hela helgen på mig. Däremot såg jag att Vero Moda hade 5o% på ALLT i h...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22
23
24
25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards