Alla inlägg den 14 januari 2013

Av Linda - 14 januari 2013 23:54

               

Årets första stora filmfest Golden Globe-galan ägde rum på Beverly Hilton Hotel Los Angeles inatt, den 7o:e galan i ordningen. Golden Globe är galan där filmer och skådespelare prisas för sina insatster i filmer och teveserier bland annat. Som vanligt var det kändistätt på röda mattan. Här är mina favoriter från årets gala!


Bilder från Golden Globe Awards:

* Jennifer Lwarence- Jennifer i Christian Dior! Underbar klänning, men jag fastnade mest för färgen! Kul med färg, tycker jag.

* Jessica Alba- Jessica i en Oscar de la Renta! Jag tycker verkligen om hennes klänning samt färgen! Däremot kunde man skippat volangerna längst ner, tycker jag. Jessica brukar Alltid klä sig bäst på galorna och hon brukar vara en av mina favoriter faktiskt vilket är lite roligt!

* Megan Fox- Megan i Dolce & Gabbana! Jättefin klänning och färg. En av mina favoriter!

* Amanda Seyfried- Amanda i en Givenchy! Klänningen är enkel, men jag älskar ju spets så jag gillar denna!

* Hayden Panettiere- Hayden i en Roberto Cavalli! WOW, jag Älskar den!! Detta var den näst snyggaste klänningen på nattens gala. Kul att hon har färg på väskan som bryter av lite.

* Eva Longoria- Eva i Emilio Pucci! Eva brukar också vara en av mina favoriter på galor som Jessica är. Jag tycker om denna klänningen, men det blir lite för mycket med den höga slitsen, urringning både fram och bak. Men jag gillar den ändå, och jag är ju svag för spets!

* Sarah Hyland- Sarah i Max Azria Atelier! Jag tycker att klänningen är fin fast det kunde vart en annan färg istället för svart.

* Francesca Eastwood- WOW, ÄLSKAR denna klänningen! Denna var min absoluta favorit! Tyvärr vet jag inte vem som designat den. 

Av Linda - 14 januari 2013 23:34

   

När jag var hemma i Göteborg under Julen gick jag och kolla lite i "mina" Inredningsbutiker.

Jag gick och kolla några gånger under veckan jag var där, men jag hittade inget jättespeciellt.

När jag var inne på iems kom jag och tänka på en liten tavla som jag har hemma sen innan som jag tycker om så jag kollade om dem hade sånna med en annan text bara, och jag hittade en!

Däremot hade jag lite svårt att veta vart jag skulle ställa den, men jag tror det blir bra här!

Av Linda - 14 januari 2013 19:34

Efter att ha jobbat helg är det guld värt att vara ledig måndagen efter helgen som jag har vart idag! Som jag sov inatt efter helgen med, riktigt skönt att ha sovmorgon! Har knappt vaknat och kollat på klockan över huvud taget. Lite lat var jag dock när jag hade gått upp på toa och dragit upp persiennerna la jag mig i sängen igen. Höll på en del med Instagram i nästan en timme innan jag somna om igen i en timme. Gick inte upp med en gång då heller utan jag bara låg och drog mig. Jätteskönt att få göra detta en måndag! Söndagar är ju en sån dag egentligen, men det går inte när man jobbar som man gör.

Har mest slappat idag, men jag tog äntligen hand om disken som jag inte orkat diska i helgen. Kollat lite på teven innan jag satte mig vid datorn, och här sitter jag än. Så nej, inget särskilt har hänt. Men jag behövde det också känner jag i kroppen.

Idrottsgalan ikväll då ja! Brukar kolla på galan varje år då jag är jävligt sportintresserad! Jag tycker att det är väldigt kul att kolla på då man får se alla duktiga idrottsstjärnor som vi har samlad i Globen, återblickar under året som har gått samt se vem/vilka som vinner dem åtråvärda priserna! Galorna brukar alltid bjuda på en massa skratt dessutom, och denna är inget undantag! Hoppas på Lisa Nordén i kampen om Jerringpriset!! Mina tidigare favoriter; Handbollslandslaget och Juniorkronorna har hamnat längre ner på listan   

Av Linda - 14 januari 2013 17:34

 

Innan jag la mig igår kollade jag på denna filmen!

Fy faaaaaan vad den var spännande, och BRA!! Riktigt mycket action vilket är jävligt kul, tycker jag.

Det skedde oväntade saker som jag inte kunnat ana som dem flesta andra som sett den tror jag.

Slutet var verkligen jävligt spännande eller hela filmen rättare sagt.

Har Ni INTE sett den - SE DEN!! Annars missar Ni nåt det kan jag lova Er.

Nu återstår bara att se den sista filmen vilket jag tänkte göra ikväll.

Filmen får ***** 5 av 5 stjärnor.

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22
23
24
25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards