Alla inlägg den 25 maj 2009

Av Linda - 25 maj 2009 17:34


Nu har jag suttit och kollat igenom CHIC nummer 8 (8 April) 2oo9, för att se om det fanns något i tidningen som jag ville ha. Jag har hittat lite och det var mest kläder den här gången.


Detta hittade jag i CHIC nummer 8 (8 April) 2oo9:

* Blommig Shortsdress, TopShop, 378 kronor- Tycker att den här är fin!

* Rosaorange Klänning, Lipsy, 851 kronor- SNYGG klänning! VILL HA!

* Vit Klänning, Lipsy, 716 kronor- Denna är också snygg! Kunde dock skippat rosetten, tycker jag, men snygg är den i alla fall!

* Ljusrosa Ida Sjöstedt-klänning, 1295 kronor- SNYGG! Gillar detta med en-axel-bar-klänningar, och linnen!

* Vit Ida Sjöstedt-klänning, 249o kronor- Tycker att den är söt, men den kunde haft enkla axelband istället, tycker jag, istället för tyll!

* Sarah Jessica Parker The Lovely Collection Endless EdP, 335 kronor- Snygg flaska! Sarah Jessica Parker är inte bara namnet på en känd skådespelerska i Manolos, det är också kvinnan bakom doften Endless som släpps i vår. En kvinnlig doft för dag och kväll med spännande noter av plommon, magnolia och sandelträ.

Av Linda - 25 maj 2009 12:42

Nu när jag har läst ut CHIC nummer 8 (8 April) 2oo9, kom jag till den här artikeln med Bradley Cooper. Jag har ingen aning om vem han är, men snygg är han! Så jag tänkte skriva ner lite vad jag kunde läsa.


Han är aktuell i "Dumpa honom!", arbetar helst med kvinnor och stirrar på tjejer som han har förälskat sig i. CHIC möter charmiga Bradley Cooper i Los Angeles.

Artikeln är skriven av Tina Jöhnk Christensen.


Bradley Cooper, 34, sitter i en länstol på Beverly Hilton Hotel i Los Angeles. Han har precis deltagit i en presskonferens för filmen "Dumpa honom!", där det var svårt att komma till tals på grund av tjejerna Drew Barrymore, Ginnifer Goodwin ovh Scarlett Johansson som dominerade tillställningen.

- Jag väljer alltid mina filmer efter historien och sedan efter vilka jag ska spela mot, berättar Bradley Cooper med ett leende. Jag måste ha något att sätta tänderna i, annars kan jag inte göra ett bra jobb.


Han tyckte att det var väldigt roligt att medverka i en riktig tjejfilm. Han är inte intresserad av att spela i filmer utan kvinnor eftersom kvinnor har en energi som smittar av sig. Det är bland annat därför han inte har medverat i någon krigsfilm ännu. Han älskar att vara nära kvinnor.

- Jag är gift med Jennifer Connelly och har en affär med Scarlett Johansson, och utöver att vara duktiga skådespelare är de även otroligt vackra, utbrister han entusiastiskt.

- Jag var verkligen tvungen att skärpa mig för att vara på samma nivå som de. Det är helt otroligt att jag får betalt för mitt jobb.


I filmen spelar han en ung man, Ben, som är gift med sin ungdomskärlek. Men de är inte lyckliga, trots att deras liv ser perfekt ut på ytan.

- Han är frustrerad och paralyserad av rädsla, förklarar Bradley Cooper. Han går omkring som en levande död och förstår inte vad som händer i hans äktenskap. Så möter han en tjej och kan inte sluta tänka på henne.


Scarlett Johansson spelar vackra yogainstruktören Anna som förälskar sig i Ben när de möts i mataffären. Han försöker ha en vänskaplig relation, men har svårt att motstå henne.

- Jag hoppas att man inte dömer Ben för hårt, säger Bradley Cooper. Det är många som är otrogna så det är inte svårt att relatera till honom. Livet är komplicerat och människor handlar som de gör av olika orsaker. Jag tror inte att något är svart eller vitt.


Bradley Cooper har haft många kvinnor i sitt liv. Han var också gift under en mycket kort period, med skådespelaren Jennifer Esposito, så han vet vad det innebär att vara upp över öronen förälskad.

- När jag är förälskad i en kvinna kan jag inte låta bli att stirra på henne hela tiden.


Han tycker inte att man ska spela teater i kärlek och tror att det är en dålig idé att spela svårflirtad.

- Det är slöseri med tid. Om man gillar en kvinna är det lika bra att lägga korten på bordet. Jag har aldrig dolt mina känslor, jag brukar berätta hur jag känner med detsamma. 


Bradley Cooper förklarar att han tycker bäst om kvinnor med en naturlig look, utan för mycket makeup. Kvinnor ser sexigast ut i trosor och T-shirt, påpekar han.

- Jag tror inte att kvinnor gillar män som gör allt de ber om, säger han om sina erfarenheter av det motsatta könet. De vill inte ha en hundvalp som följer efter dem överallt. De vill ha en kärleksfull man som samtidigt är stark och vet vad han vill... 


Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards