Alla inlägg under april 2009

Av Linda - 24 april 2009 16:35

Ååååå herregud vad länge sedan det var sen jag jobbade dagtid på en veckodag! Jag tror att det var i höstas sist faktiskt! Det var riktigt jävla länge sen i alla fall! Det har gått bra att jobba idag, jobbade med min favorit idag (vissa gillar man ju mer än andra på jobbet), så det var riktigt kul! Dock har jag vart jätte trött idag och min hals har vart lite tjock/svullen också. Riktigt jobbigt faktiskt!

När jag cyklade hem tog jag en liten omväg, cyklade Bangatan fram mot f-berget och hem, blev en liten skön extra tur. Sen har jag suttit en bra stund på min balkong :)

Visst jag älskar värmen och så, MEN jag HATAR alla dessa jävla GETINGAR som kommer till min balkong och är där, varför i helvete gör dom det för? Jag har inget sött ute på min balkong.

Nä, nu ska jag vila mig lite faktiskt, somnar snart annars. Och lite senare tänkte jag laga Tacos :)

Ni får ha en trevlig fredags eftermiddag folks! Tjing tjong!

Av Linda - 24 april 2009 11:45

Nu sitter jag på jobbet. Jag har nyss haft rast och jag var ute och gick i 2o minuter, SKÖNT! Idag blåste det lite, men det var faktiskt bara härligt eftersom det svalkar lite.

Nu är det inte långt kvar heller tills jag slutar för den delen :)

Nu ska jag fortsätta jobba här. Tjing tjong så länge!

Av Linda - 23 april 2009 20:20

Nu när jag har läst ut Cosmopolitans April nummer 2oo9, kom jag till en artikel som handlade just om Lauren Conrad. Jag tänkte skriva ner lite vad jag kunde läsa i artikeln.


Det är svårt att tro att Lauren Conrad har några hemligheter. Men för Cosmo avslöjar dokusåpastjärnan vad hon tycker om dåliga dejter och skitsnackande kompisar - och varför hon alltid blir bedragen.

Artikeln är skriven av Molly Fahner.


När Lauren Conrad skjuter upp dörren till en chic restaurang på Manhattan vänder sig ett tjugotal lunchande affärsmän om och stirrar. Inte så konstigt, kanske. Med en tajt vinröd kjol, en sexig svart bustier-topp, skyhöga Christian Louboutin-klackar och hennes svallande blonda lockar, är det svårt att inte lägga märke till henne. Men just idag är det någonting som fattas. Just det - kamerorna, som normalt följer henne hack i häl, är borta.


Stjärnan i MTV:s till viss del iscensatta, dokusåpa The Hills har levt nästan fem år av sitt liv i offentlighetens ljus. Hemma i tevesoffan kan vi följa Laurens och hennes tjejkompisars liv i Los Angeles, med glamourösa fester, intriger och kärleksdraman. Men trots att hon spelar huvudrollen i en av vår tids mest hajpade dokusåpor säger Lauren:

"Jag känner mig som en ganska normal 23-åring. En kompis som är skådespelare sa till mig att det bästa sättet att handskas med uppmärksamhet är att inte se längre än en meter runt omkring dig när du är ute med vänner - du kan inte oroa dig för att folk tittar på dig".


Ändå. De miljoner människor som följer Laurens liv genom The Hills har lett till ett fett makeupkontrakt med skönhetskedjan Mark cosmetics och en egen modekollektion - Lauren Conrad collection (lanserad i samarbete med MTV) som säljs över hela USA och i år lanseras internationellt.

"Jag gjorde inte serien för att gå förbi kön på en nattklubb", säger hon. "Jag gjorde den för att jag skulle kunna starta en business. Jag kommer inte att kunna leva på den här uppmärksamheten för alltid utan jag vill ha mitt eget företag när serien är över. Jag vill att folk ska köpa mina kläder för deras design, inte för märket".


De olika plaggen i kollektionen har fått namn efter några av Laurens kompisar. Sjävklart finns en Lo för Lauren Bosworth, en Audrina för Audrina Patridge och en Whitney för Whitney Port. Som svar på några negativa recensioner som kläderna har fått säger Lauren:

 "Det är business. Med det följer kritik. Även om folk är otrevliga så pratar de åtminstone om kläderna".


Trots att hon får dras med skitsnack är Lauren populär bland unga kvinnor som känner igen sig i henne. Hon är förvånande lätt att relatera till för att ha vuxit upp i rikemansområdet Laguna Beaxh i Kalifornien. Det vill säga: hon gillar att ha kul, är lite osäker på sig själv, är nära sina tjejkompisar och är, emellanåt, rätt killtokig.

Lauren tror att hennes förmåga att hålla fötterna på jorden kommer av att hon är nära sin familj, och hon erkänner att hennes mamma vet allt om henne.

"Jag säger inte längre 'Mamma, jag träffade en jättesöt kille igår!' för hon svarar alltid 'Jag vet'", skrattar Lauren.


Dessutom kan det vara svårt att hålla reda på alla förälskelser.

"Jag har inte den bästa dejtinghistorien", erkänner Lauren. "Jag blir lätt uttråkad. Just nu kan jag inte ens binda mig till ett par skor! Att dejta handlar så mycket om jakten. Det är kul! jag befinner mig i en period då jag känner att jag måste vara självisk".


Samtidigt. Singelstatusen är också ett resultat av livet framför kamerorna. "Jag har försökt att dejta killar som inte är med i programmet, men det är svårt. Jag gör det för att försöka ha ett halvnormalt förhållande, men det håller ofta bara i en till två dejter". 


Är hon svartsjuk då? "Nej", säger hon.

 "Det är därför jag alltid blir bedragen... av varje pojkvän som jag någonsin har haft".


Det är uppenbart att Lauren inte är långsint, eftersom hon fortfarande har kontakt med sina ex. 

"Jag är alltid vän med dem", säger hon. "Jag älskade ändå något hos dem, vi fungerade bara inte som par. Dessutom ger ex de bästa killråden". Hon fortsätter:

"Jag har frågat dem vad de störde sig på. Brody sa att jag är för känslig - en annan sa att jag var för tillgänglig. Jag träffade en kille som jag gillade och jag ringde Jason varje gång killen smsade, för att fråga hur jag skulle svara. Ingen känner killar bättre än killarna själva - särskilt de som vet hur du själv är i varje läge".   


När lunchrushen börjar minska lutar sig Lauren tankfullt bakåt i stolen.

"Det enda jag lärt mig om vänner är att de riktigt bra är sällsynta. Det är hemskt att behöva ifrågasätta någons motiv"m säger hon och tittar för första gången upp och runt i restaurangen. "Den världen jag lever i är väldigt dömande. Det har tvingat mig att släppa en del tvivel, men också gett mig nya. Men i Hollywood, där skaffar du skinn på näsan"...

Av Linda - 23 april 2009 16:55

Vid halv två idag gick jag ut på en Power walk runda. Jag gick hela Hälsoslingan! Det är ju en bra bit den där slingan att gå hela den. Men jag gillar jag ta den vägen, blir inga omvägar när jag ska hem. När jag kom hem sen satte jag mig på balkongen och solade, fick även dricka massa vatten, jag blev rätt törstig när jag gick. Dessutom var det mycket varmare än vad jag trodde, skulle tagit ett par andra skor och struntat i jackan. Men men, det gick bra ändå. Var i alla fall hur skönt som helst att gå ut och gå!

Nu ska jag laga mat och idag får det bli Ris, Kotletter, Béarnaisesås och Sallad till. Eftersom jag ska jobba imorgon måste jag ha med mig mat som lunch, det blir en perfekt lunch imorgon!

Nä, nu ska jag fixa maten och diska samtidigt. Ni får ha en trevlig torsdag folks! Tjing tjong!

Av Linda - 23 april 2009 12:54


Nu ska jag ut och Power walka i solen. Och detta är vad jag tog på mig idag.


* Blus, VeroModa.

* Linne, Ginatricot.

* Jeans, JC.

* Strumpor, Lindex.

* Jacka, H&M. (Denna syns ej).

* Skor Nike, Intersport. (Dessa syns ej).

Av Linda - 23 april 2009 11:54

Är det fler än jag som min månadsstatistik inte ökar efter varje dag? Det har den inte gjort sen i helgen nu.

Jag vill gärna veta om det är fler som har det så här?

VORE TACKSAM FÖR SVAR!

Av Linda - 22 april 2009 22:46

Av Linda - 22 april 2009 17:00

Jag har vart lite sugen på Våfflor nu i några dagar så idag tänkte jag grädda lite Våfflor till mig. Var tänkt att jag skulle göra det igår, men då hoppade jag ju in och jobbade akut istället. Det är lätt att göra, det sköter sig självt och tar inte så lång tid om man gör till en person.

Annars har det vart en lite seg dag, jag har gått runt och haft en jävla huvudvärk idag, men så gick jag ut och cyklade en sväng och då försvann den sen när jag hade kommit hem, SKÖNT! Jag hade dock en lite tjockare jacka idag, har ju vart lite krasslig i min hals, men det var för varmt att ha den jackan på sig även om jag hade kortärmat under! Men den jackan är bra att ha på kvällarna är lite mer av en höst/vår jacka.

Nä, nu ska jag sätta igång med maten här. Är lite sulten nu..

Men Ni får ha en trevlig onsdags eftermiddag folks! Tjing tjong!

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards