Alla inlägg under juli 2009

Av Linda - 19 juli 2009 20:15

Idag har det vart en riktigt slapp söndag för min del. Vilket är jävligt skönt eftersom nästa söndag jobbar jag, HEMSKT! Söndagarna är ju annars min officiella slapp dag, dagen då jag inte orkar göra något och vill bara vara. Så har det vart idag också, men jag var tvungen att diska, bädda rent i sängen, ska bli så jävla skönt att lägga sig sen och sova under mitt Satin påslakan :) Har även dammsugit lite snabbt här bara, får ta resten i veckan någon dag när jag är ledig.

Känner mig jävligt trött nu och lite tung i huvudet, har haft lite jobbig ret hosta idag, jag får ju då faaaaaan INTE bli sjuk nu! Blir jag det så får jag bli det i veckan, för nästa vecka då går det då FAAAAAAN inte att vara sjuk. Så mycket som jag längtar hem nu och mer än någonsin också, hihi ;)

Hoppas Ni haft en bra helg folks! Tjing tjong!

Av Linda - 19 juli 2009 14:00

ÄNTLIGEN, ÄNTLIGEN

Nu är det MIN tur att få bli Lycklig efter allt med Han!

Sååå glad och ååå jag längtar, längtar!

<3

Av Linda - 18 juli 2009 16:10

Ikväll blir det utgång, Puben eller Plantis.

Har haft en bra dag ändå, även om jag har haft ett litet äventyr hihi. Men det var inte helt i onödan ändå hihi ;)

Tråkigt jävla skit väder har det vart idag bara, regn, regn, regn. SKIT VÄDER, är så jävla trött på SKITEN nu! Vill ha värme, värme, värme!

Åt en Vesuvio idag igen, fan vad jag ätit Pizza det senaste då :S Men men.

Kan inte säga annat än att jag bara är så jävla LYCKLIG <3

Av Linda - 17 juli 2009 23:42

Skriver en annan dag, lite mycket att tänka på idag =)


Av Linda - 17 juli 2009 15:30

Idag var det dags för den här veckans sista arbetsdag. En aning trött och sleten var jag på jobbet eftersom jag hade ju vart vaken i 2o timmar i onsdags där. Fint väder var det också och riktigt varmt! Tråkigt att jobba då tycker jag, men vad ska man göra? Satt ute på min rast istället och njöt av solen, var även på stan på Caramell och köpte mig en Skagenröra Baugette som jag åt på jobbet, riktigt jävla god var den! Mätt blev jag också, så jävla mätt så att jag inte ens orkade äta eller laga någon mat sen när jag kom hem. Var dock helt slut, satte mig på balkongen i 3o minuter och steekte lite granna. Kände bara hur jag blev mer och mer tung i huvudet, så jag gick och la mig för att sova. Sov nästan två timmar där på eftermiddagen, var ju så jävla trött!

Efter att jag hade duschat gick jag ner till Linda och E., som satt på min gård och förfestade med några. Var där ute en timme innan jag gick hem igen. Skulle ju upp dagen efter och göra lite saker ;)

Trött dag med andra ord och en jävligt nervös dag! Tjing tjong folls!

Av Linda - 16 juli 2009 20:44

Ikväll var det dags för jobb igen. Ingen lätt kväll på många olika sätt. Hoppas bara att det inte är samma sak imorgon bitti när jag jobbar, orkar verkligen inte med det i så fall.

Ont har jag i mitt högra ben också, vad fan har hänt med det undrar jag? Hela kroppen är i och för sig Spaghetti, dels efter jobbandet och säkert lite efter den sena natten, var ju hemma halv tre efter Pub besöket. Sen var jag ju vaken 2o timmar igår, fy faaaaan det kommer kännas imorgon kan jag lova, i kropp och i huvud. Blir en lugn kväll imorgon i alla fall..

Tog med mig en Grandiosa Pizza förut till jobbet, de hade lite Pizzasallad där som jag tog till den lilla Pizzan. Bra att ha de i frysen ibland när jag inte orkat laga mat dagen innan..

Nu ska jag fortsätta glo på teven tills jag lägger mig. Ni får ha en bra kväll folks! Tjing tjong!

Av Linda - 16 juli 2009 12:58

Igårkväll var jag helt slut som vanligt efter jobbet. Jag kollade på teven och tog en lååång dusch, skönt att håret är rent! Efter det satt jag och kolla på någon jävla dynga på teven och satt med datorn i knäet. En vanlig lugn kväll tills elva tiden ungefär. Linda skrev till mig och frågade om jag ville hänga med till Puben bara för att kolla läget, jag sa att det kan vi göra. Har ju inte vart där nere och sett hur mycket folk det är mitt i veckan. Det var en del folk där faktiskt! Jag blev sugen på något att dricka när vi pratade med en som satt där och drack, det bara vattnades i munnen på mig. Vi bestämde oss för att ta ut pengar och gå in och ta en Cider. Trevligt var det inne på Puben, lagom mycket folk. Väldigt spontant och oplanerat, det är då det blir som bäst för det mesta, tycker jag..

Gick till Linda för att hämta min cykel och vi pratade lite innan jag gick hem till mig. Var ju vaken i 2o timmar och det kändes verkligen i kroppen på mig, märktes ju direkt när jag la mig i sängen, var ju helt jävla slut och jag somnade som en stock! Härligt för en gångs skull..

Ni får ha en bra dag folks! Tjing tjong! 

Av Linda - 15 juli 2009 21:21

Nu har jag suttit och kollat igenom Glaze Maj nummer 2oo9, för att se om det fanns något i tidningen som jag ville ha. Jag har hittat lite produkter och det är mest kläder, vilket är väldigt roligt.


Detta hittade jag i Glaze Maj nummer 2oo9:

* ACO Summer Breeze Passionsfrukt & Mangolja Bodylotion finns hos Apoteket, 59 kronor- VILL HA! Billig och bra är den också dessutom! En skön lotion med doft av blommor och sommar. Lämnar huden mjuk och mediumstarkt doftande. Ett plus för minipriset!

* Kanebo Sensai Hydrachange Eye Essence, 1195 kronor- Huden kring ögonen behöver extra vårdande och återfuktande produkter som inte belastar det känsliga området med alltför stora molekyler, vilket fetare krämer kan göra. En nykomling från Kanebos Sensai-serie är ett flytande serum på pump som blir osynligt på huden - lätt som vatten, lyxigt som få!

* Klänning H&M, DÅ 398 kronor NU 198 kronor- Fin klänning i fint mönster! Skulle dock drunkna i denna långa klänningen, men fin är den!

* Maria Westerlind Klänning, DÅ 1999 kronor NU 999,5o kronor- FIN klänning i fint mönster! Om man bara var liiite längre!

* Klänning Monki, 4oo kronor- VILL HA! Så söt klänning och billig är den!

* Klänning Monki, 18o kronor- Klänningen är öppen i ryggen vilket jag tycker är snyggt! Den är snygg och jävligt billig!

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards