Alla inlägg under maj 2013

Av Linda - 8 maj 2013 22:34

Jag vaknade runt halv sju imorse av att jag var helt genomsvett!! Har inte vaknat så på hur länge som helst.. Lustigt också i och med att jag vakna så tidigt när jag är ledig, men i och för sig somnade jag om lika fort igen. Dock har jag kollat på klockan en gång i timmen tills jag till slut gick upp, störande var det! Fick ringt några samtal idag så nu är några saker fixade som jag behövde göra! Ändå har jag några samtal kvar att ringa.. Blev uppringd av Resursen där jag fick frågan om jag kunde jobba dag istället imorgon, men jag var så inställd på en kväll så jag tackade nej till bytet. Ibland är det ju så att man har planerat därefter hur man jobbar. Börjar sju resten av dagarna så det är mest därför jag ville ha min kväll.

Efter att ha ringt mina samtal satte jag mig i soffan och kolla på teven en stund innan jag la mig och vilade en timme. Jag blir galen på den här hostan som kommit mer och mer. Då får det ta mig fan bryta ut nu!!! Orkar inte ha det så här heller när det inte blir nånting utav skiten. Har hur som helst städat toaletten och dammsugit idag vilket jag behöde göra! Det är alltid så skönt när man har dammsugit. Är supernöjd med min Electrolux-dammsugare dessutom! Det var verkligen på tiden att jag köpte en ny!

Såg idag på träden utanför mitt köksfönster att nu börjar bladen blomma ut ordentligt! ÄNTLIGEN börjar det grönska mer och mer nu vilket verkligen är på tiden!! Om det var fint imorse så har det regnat från och till idag, men det har vart behagligt ute. Jag cyklade ner till ICA runt sex där jag skulle handla Aftonbaldet, Blomarrangemang, Ciabattabröd, Hallon, Kaffe (till mamma) och sånna där Feltpads som man kan ha under möbler som glappar. Sistnämnda ska jag ha till mitt Brickbord som jag tänkt köpa för läääängesen, men som jag har glömt av tills idag när jag ändå letade efter nånting annat såg jag dessa som jag köpte med mig hem! Lyxade till denna onsdagen med Tacos ikväll med ja. Jag behöver bli av med mat i min frys, och eftersom jag bara är ledig idag tänkte jag att det skulle sitta fint med Tacos. Nu har jag rester som jag kan äta på fredag vilket är kanonbra.

Nä, dags att sova snart. Hoppas att Ni haft en bra dag, Natti och tjing tjong


På ICA handla jag Aftonbladet, Feltpads, Ciabattabröd, Kaffe och Hallon.

 

Min fina blomlåda.

 

Av Linda - 6 maj 2013 23:34

Vilken UNDERBAR eftermiddag och kväll vi har haft idag   

Nu ikväll var det verkligen hur skönt som helst när jag skulle cykla hem vilket var jätteskönt! Den ordentliga värmen har verkligen kommit kan man säga. Dessvärre verkar värmen bara vara på tillfälligt besök då det ska bli dåligt väder på onsdag igen.. Jag får njuta ute på balkongen imorgon efter jobbet helt enkelt. Har dock suttit ute på balkongen och njutit samt ute på promenader under eftermiddagen i alla fall vilket jag uppskattade.

Blev lite irriterad på mig själv när jag vaknade halv sju idag när jag knappast behövde det. Hade svårt att sova efteråt, men sen ringde jobbet vid kvart i åtta angående en grej, men jag sa att det är bäst att kolla med chefen först! Haha, jag slapp göra det som de ville att jag skulle göra. Ibland får man tänka till lite själv också vilket jag önskar fler kunde ibland!!! Nån jävla måtta får det vara på dumheterna" sa han, hahaha, så sant som det var sagt! Dessvärre tog det sån jävla tid för mig att somna om sen mer än tre timmar!! Först tänkte jag gå upp vid åtta faktiskt, men jag kände att då blir kvällen så jävla lång för mig. Somna om en timme, blev väckt av telefonen och sen låg jag och drog mig lite innan jag gick upp helt och hållet. Hoppade in i duschen efter samtalet från D. på Resursen runt halv två. Det var ju tur att hon ringde då som jag sa till henne då jag skulle duscha precis. Skönt att ha det gjort innan jobbet än efter.

Det har vart en bra kväll på jobbet utan några problem. Var iväg på min rast till Willys för att köpa mat. Köpte en Kycklingsallad från Salladsbaren som jag plockade ihop; endast Sallad, Rödlök, Majs, Ananas, Kyckling och Kycklingspett - ratade Pastan. Gurka fanns dock inte så det fick jag köpa separat samt Aioli. Väldigt gott var det och alldeles lagom denna fina dagen!

Nä, dags att krypa ner i sängen nu känner jag. Bara hoppas att jag somnar fort idag. Hoppas att Ni haft en bra dag! Natti och tjing tjong

Av Linda - 5 maj 2013 21:34

Idag har det vart väldigt skönt med en slapp och lat söndag. Eftersom den kommande veckan kommer bestå av mestadels jobb var det väldigt skönt att inte göra nåt särskilt idag utan bara få vara. Däremot har jag haft träningsvärk i armarna efter igår då jag bar runt på den stora tunga påsen från Hem & Hobby, hahaha, helt sjukt egentligen, men det var ju bra träning har jag ju fått känna av idag!

Annars har det inte hänt så jättemycket mer än att jag har diskat det lilla från igår, lagt in alla mina strumpor och trosor sen jag tvättade i måndags samt pratat med M. tidigare idag runt tolv en liten stund. Hade hoppats på massa sol idag, men istället hade vi massa moln. Hade suttit ute på balkongen och solat då, men den kommer la fram imorgon istället! Däremot var det skönt nu ikväll istället märkte jag.

Jaja, dags att försöka sova nu. Hoppas att Ni haft en bra dag. Natti och tjing tjong

Av Linda - 4 maj 2013 23:34

Idag har A. och jag vart i Skövde där vi har shoppat lite. Först hade vi tänkt åka till Jönköping idag, men eftersom hon kulle iväg på kalas som ändå var i Skövde fick vi ta det idag. Det får bli en senare gång istället. Vi åkte innan elva, och vi tog bussen bort till Elins Esplanad först. Vi började med Stadium där jag gjorde dagens första köp nånting som jag verkligen behöver samt hade tänkt köpa sist jag var i Göteborg, sen var vi inne på Gina där vi båda hitta saker samt Cubus, H&M och Cassels bland annat, men där kollade vi bara. Tog bussen tillbaka mot stan igen till Commerce. Såg en sak på Lagerhaus som jag faktiskt behöver som är bra att ha. Vi var även inne på Vero Moda där jag hitta nåt som jag velat ha länge nu som jag letat efter, Äntligen fick jag det! H&M occh Hem & Hobby besökte vi med samt Åhléns. Det bästa av allt är att det var inget som var särskilt dyrt, ville ha några utav sakerna sen innan samt att jag är jättenöjd med min shopping!


Detta shoppade jag idag:

* Vitt Linne med volangkant, 149 kronor, Ginatricot- Detta linnet hade jag sett på hemsidan som jag blev förtjust i. Ryggen gör hela linnet, tycker jag! Skönt och billigt var det också!

* Vit Väggljusstake "We create our own Tomorrow By what we dream Today", 1oo kronor, Hem & Hobby- GALET billig var denna! Tyckte att den var fin samt att den var så billig gjorde inte saken sämre att jag slog till på den.

* Vit Kudde med fjäril på, 9o kronor, Hem & Hobby- Jag är på jakt efter kuddar till mina soffor, och idag hittade jag en. Sjuktbillig var denna kudden också vilket är ett extra plus samt att jag tycker att den är fin!

* Lila String, 49,5o kronor (Ordinarie pris 59,5o kronor), H&M- Jag fastnade helt klart för färgen! Kul att dem var nedsatta lite grann även Behån till trosorna var det! (Tips!)

* Vitt Swedish House Mafia-linne, 149 kronor, H&M- YES, nu fick jag tag på linnet som jag först ville ha! Kommer passa bra till jeansshortsen i sommar!

* Matlåda "Of course it´s good, it´s made by me", 29 kronor, Lagerhaus- Billigaste köpet idag. Jag äger inte så många matlådor så då tänkte jag passa på att köpa en när jag ändå var därinne.

* Rosa Nike-träningsbehå, 299 kronor, Stadium- Har kollat på just denna varje gång jag vart inne i en Stadium-butik det senaste så idag slog jag till på denna! Gillar färgen och dessutom var den jätteskön! Denna hade jag verkligen bestämt innan att jag skulle köpa.

* Rosa Volangtopp, 2oo kronor, Vero Moda- ÄNTLIGEN fick jag köpt en sån här topp som jag velat ha så länge. Jag bara ÄLSKAR den! Hur skön som helst, schysst pris och fin är den! 


                   

Av Linda - 4 maj 2013 22:34

   

Har vart i Skövde idag och shoppat, och detta var dagens!


* Jeansjacka, Vero Moda- Första gången för i år jag använde denna jackan!

* Topp Vila, NY- Bubbleroom 

* Jeans, Vero Moda.

* Converse-skor, Stadium.

* Strumpor, H&M.

* Jet Set-klocka, Ur & Penn.

* Armband, köpt i Spanien.

Av Linda - 3 maj 2013 22:34

För omväxlings skull kan jag med gott samvete säga: HELG   Detta är ju verkligen en av dem bästa fördelarna månaden ut då man får ha helg som alla andra, fast nästa helg ska jag dock jobba. Skulle man gå in extra kommer det kosta extra mycket! Annars vill jag gärna jobba helger, men nu är det skillnad med det fasta schemat som gör att man får vara ledig. Då får man ju passa på att njuta också förstås! Dock lär det gå fort sen är det måndag igen..

Av Linda - 2 maj 2013 22:56

Det blev en lite halvlång dag idag, men det var jävligt skönt att sluta halv nio redan. Det har vart en väldigt lugn dag idag kan jag säga. Men jag hoppas att chefen kommer imorgon då VI måste snacka med honom angående vissa saker som vi dels har frågetecken om.


Dagens jättegoa middag från Tant Brun!

 

Se på fan... Dessa har JAG gjort själv, haha! Baka är Inte min grej.

 

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6
7
8
9
10 11
12
13 14
15
16 17
18
19
20
21 22
23
24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards