Alla inlägg under maj 2013

Av Linda - 16 maj 2013 22:34

Jag var verkligen helt slut igår när jag kom hem från jobbet. Orkade knappt vara vaken över huvud taget. Kom i säng tolv, men sen slutade jag ju sent också. Har sovit som en stock sen hela natten fram tills klockan ringde imorse. Hade dock ingen större lust att gå upp, men det gick bra. Var dock liite sen då jag var framme tre minuter i sju. Som vanligt var jag en aningens seg i början, men det var jag inte så värst länge då jag fick höra massa saker från gårdagens Grillfest! Hahaha, jag skratta så jag höll på att dö när jag fick höra vissa saker.. Speciellt gamla chefens kommentarer!! Han är jävligt rolig! Dock har tålamode inte vart på topp idag då min mens kom. Då blir jag så jävla lättirriterad för minsta lilla. Speciellt när den man jobbar med är så jävla osäker, och är man fast ska man ta mer ansvar, så är det bara liksom men men. Eftersom det har vart så fint väder idag satt jag ute på min rast och lyssna på House! Satt där och halvdansa för mig själv i solen, hehe, men jag kan ju inte sitta still när jag hör den musiken!


I tistdags ringde V. mig angående den där fikan som vi har pratat så länge om nu. Så idag var det då Äntligen dags att träffa både Z. och V. Först var det tänkt att vi skulle till Kaffekoppen, men där var det så molnigt på gården så vi satte oss på Nya Kondotoriets uteservering. Helt ärligt kommer jag inte gå dit igen!!! Jävla dålig service på det stället!!! Men, det var i alla fall jätteskönt att sitta ute på deras uteservering. Jag åt årets första Glass med kulor! Mjukglass köpte jag förra veckan första gången för i år. Glassen var i alla fall jättegod! Det var väldigt roligt att träffa dem båda igen då jag verkligen saknar dem. Samtidigt kändes det inte som så längesen man såg dem.. De kommer alltid förbli saknade av mig! Tiden gick i alla fall fort då vi skiljdes åt fem, gick då tillbaka till jobbet för att snacka snabbt med A. samt låna toan innan jag cyklade ner till ICA. På ICA handla jag Ciabattabröd, Coca Cola, Kycklingfilé och Rosor i Bukett. Just den där Colan har jag letat efter så när jag såg namnet slog jag till på den idag! Tillägnad syrran.

Satt ute på balkongen sen när jag kom hem en bra stund. Skönt att ha en ledig kväll hemma idag kände jag. Lär nog somna snabbt sen när jag lägger mig vilket bara blir bra det. Hoppas att Ni haft en bra dag. Natti och tjing tjong


På ICA handla jag Rosor, Ciabattabröd, Kycklingfiléer och Coca Cola.

 

Av Linda - 14 maj 2013 23:34

Usch, inatt kunde jag inte sova på hela natten då jag inte har vart trött. Så jävla störande är sånt när man bara kollar på klockan och man inte kan somna. Nu känner jag däremot hur jävla trött jag är. I och för sig har det vart väldigt mycket med som gör att man är så slut i hövvet totalt!!


Av Linda - 13 maj 2013 23:34

 

Så här ser mitt färdigmonterade soffbord ut =)

Lite ovant att det är mindre på längden, men desto bredare fast det är ju nånting jag kommer vänja mig vid tids nog.

Av Linda - 13 maj 2013 22:34

Idag kom då min leverans med DHL. För snart två veckor sedan var jag inne på Ellos hemsida för att beställa det där bordet som jag vart sugen på att beställa nu ett tag.


 

Av Linda - 13 maj 2013 21:34

Man kan verkligen säga att jag är helt slut nu rent psykiskt och mentalt. Färdig i hela kroppen. Det har vart lite för mycket de senaste dagarna som har gjort mig sån här. Går inte in på vad det handlar om. Såå privat är jag inte här i bloggen!!

När jag väl skulle sova igår tog det inte många minuter innan jag somnade. Sen vakna jag runt sju på morgonen, somna om och vakna igen, så kunde jag inte sova ordentligt sen tills klockan skulle ringa.

Har nämligen fått min leverans från DHL idag! Wiiiie, jag är jättenöjd med min beställning som kom. Killen som kom med paketet var rätt söt, haha.

Av Linda - 11 maj 2013 22:54

JAG ÄR SÅ JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLA FÖRBANNAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!

I övrigt en väldigt bra dag på jobbet

Av Linda - 10 maj 2013 22:54

Igår när jag kom hem var jag så trött efter jobbet så jag satt knappt vid datorn alls på hela dagen, rätt skönt det med emellanåt. Däremot var det inte lika skönt att gå upp imorse när klockan ringde då jag sov så jävla gott. Är alltid trött på morgonen innan jag har vaknat till annars så har det gått bra idag. Liiite segt har det vart! min rast kom jävligt lägligt när solen kom fram och visade sig, satt ute medans M. rökte en liten stund innan jag fick skynda mig till Apoteket där jag skulle köpa Fluortabletter samt Tvål, sen snabbt tillbaka igen och jobba dem två sista timmarna.

Hur som helst var det skönt att jobba dagtid idag, och få en ledig kväll hemma! På hemvägen mötte jag V. och hennes familj så jag fick hälsa på hennes lille knodd för första gången. Åååå, vad söt han var =) Stora bruna ögon och långa ögonfransar precis som hans mamma har! Han log mot mig när jag hälsade på honom, naaaw. Det var jättekul att träffa på dem   När jag kom hem och stod i köket kollade jag ut mot parkeringen nedanför där såg jag en Hoj, inte vilken som helst utan det var tre stycken. Jag vet ju att E. har sitt garage nedanför mig, och där var M., P. och E. Rawr, när jag såg P. på sin Hoj - det var en snygg syn om man säger så, hihi. För jävla snygg Kawasaki har han. Den är feeeeet. Fuck, han var verkligen sexig när han satt på den. Öppnade fönstret i sovrummet hade först tänkt gå ner och säga Hej till dem, men jag märkte att de var på väg så jag kollade bara ut genom fönstret när dem drog iväg på sina hojar!  

Av Linda - 8 maj 2013 23:34

 

Har sett att dem sålde ett sånt här arrangemang för några veckor sedan på ICA som jag inte köpte då, men som jag har tänkt på sen dess. När jag såg att dem fanns idag kunde jag inte låta bli att köpa en!

Jag var mest ute efter lådan som blommorna sitter i, haha.

Jag valde att ställa den på min nya Tv-bänk till vänster om teven då jag har annat på höger sida.

Jag är hur som helst jättenöjd med min lilla låda! Bara hoppas att blommorna kommer leva ett tag nu framöver.

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6
7
8
9
10 11
12
13 14
15
16 17
18
19
20
21 22
23
24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards