Alla inlägg under maj 2013

Av Linda - 24 maj 2013 21:34

Idag måste jag säga att det var bara bra att jag var ledig då jag inte kunde somna förräns imorse. Det var ju fullmåne inatt, och jag tror att det störde min sömn lite.. Visst, jag pratade med A. på chatten på Fejsbook i två timmar också, men jag var inte ett dugg trött var det värsta. Försökte i alla fall några timmar så småningom somnade jag i alla fall. Vaknade runt tio då jag var på toa samt drog upp persiennerna, och sen la jag mig lite till.

Skulle tvättat idag och det gjorde jag med fast det blev bara mina Träningsbyxor samt Behån, Jobbyxor samt mina Jobbtofflor som krympte så jävla mycket så jag fick kasta dem, haha! Bara bra det då dem är jävla skit. Annars har jag bara slappat på dagen idag kan man säga, tog hand om min disk samt njöt av att bara vara. Hade velat sitta ute på balkongen och sola om det hade vart sol, men det var det ju inte heller! Molnigt fast inget regn.. Cyklade ner till ICA runt sju där jag träffade M. från jobbet i spelbutiken. Jag skulle lösa in min lott som jag vann på i onsdags - tog två nya. Vann på den ena lotten, men det blev bara en ny lott igen! När det är sådana där struntsummor väljer jag alltid nya lotter istället för att få tillbaka pengarna. I alla fall handla jag Aftonbladet, Champinjoner (kosta endast fem spänn), Coca Cola, Gurka Klick, Kycklingfilé Curry och Skinka. Skönt att cykla lite och det var skönt ute med faktiskt.

Åå, nu ikväll såg jag på Skärgårdsdoktorn som jag bara älskade när det gick i slutet av 9o-talet. Kommer nog se på detta varje fredag man kan! Det är ju inte alltid det går heller. Nostalgi på hög nivå!

Aja, hoppas att Ni haft en bra dag. Natti och tjing tjong


På ICA handla jag Aftonbladet, Skinka, Champinjoner, klick, Kycklingfilé Curry, Coca Cola och Gurka.

 

Av Linda - 22 maj 2013 22:34

Det går alldeles för lång tid emellan mina pw´s vilket jag INTE gillar!! Tar oftast cykeln då det går så mycket fortare att komma fram. I alla fall, så tog jag en pw till jobbet idag för att möta upp A. där samt prata med H. om ett träningsschema som han har lovat mig att fixa! Han skulle fixa det till imorgon sa han. Vi skulle nämligen Badet efteråt för att registrera oss där, men vi behöver ha ett intyg först - sen kan vi registrera oss! Bara hoppas att våran gamla chef fixar detta så fort som möjligt. När vi var klara på Badet satte vi oss på en bänk utanför lite innan vi gick till Willys där jag köpte Gott & Blandat, Grekiskt Lantbröd, Triss och Tv-tidningen. Jag vann på min Triss-lott som jag köpte; 4o spänn x2, haha. Så det blir två nya lotter för den enorma vinsten. Innan A. och jag skiljdes åt stod vi utanför och tjöta lite innan båda gick åt varsitt håll hem till sig. Allt som allt blev det en pw på 41 minuter, 3,98 kilometer och 232 kalorier förbrändes. När jag kom hem var jag rätt så jävla trött eller jag blev det runt sju. La mig på soffan där jag somnade vilket jag sällan gör! Det var såå skönt att sova lite på soffan, men jag vaknade kvart i nio igen. Då fick det vara nog kände jag. Kan i alla fall inte påstå att jag sov jättedjupt.

Annars har det vart skönt att vara ledig idag. Jag hade tur med vädret då jag var på väg till jobbet då himlen sprack upp och solen visade sig. Jävla typiskt att jag inte hade med mig mina solglasögon bara. Rätt skönt var det ute fast det har blåst en del, och när solen gick i moln med blåsten var det inte jätteskönt direkt! Som sagt var det skönt att vara ledig. Dammsög lite snabbt när jag kom hem då det fanns massa sand/grus från mina skor som jag störde mig på samt att jag städade toaletten när jag hade gått upp. Sovmorgonen var helt underbar för den delen.

Nä, dags att sova ... igen. Bara hoppas att jag somnar här i sängen inatt bara. Hoppas att Ni haft en bra dag. Natti och tjing tjong

Av Linda - 21 maj 2013 22:34

Ytterligare en jobbdag avklarad, men imorgon är jag i alla fall ledig vilket ska bli jävlgit skönt. Inledde dagen med att försova mig då jag vaknade sju. hade verkligen ingen lust att gå upp över huvud taget idag.. Kan ju inte påstå att jag skyndade mig heller imorse utan jag tog det lugnt, men jag var framme strax innan fem i halv åtta. på grund av min försovning har jag vart jättetrött hela morgonen och förmiddagen, men sen när jag hade haft min rast blev jag i alla fall liiite piggare.

Det körde ihop sig lite idag med så jag stannade en halvtimma extra. Det var tur att jag inte stannade längre då det började dugga lite lätt när jag cyklade hem. Satte mig i soffan och åt två mackor samtidigt som jag kollade på teven innan jag la mig runt tio i fyra nån gång. Sov i tre timmar. Jätteskönt att sova! När jag vaknade var det så jävla dimmigt ute va, och regna gjorde det också. Tyckte att det var lite kvalmigt ute idag på eftermiddagen trots att det åskade igår. Hade inte skadat om det kunde rensa ur lite mer, tycker inte jag i alla fall.

Resten av denna kvällen har det inte hänt nåt särskilt. Skönt att ha en ledig kväll hemma! Hoppas att Ni haft en bra dag. Natti och tjing tjong

Av Linda - 19 maj 2013 23:34

Har hoppat in och jobbat extra idag, men det är ju jävligt bra OB som gjorde att man inte tackar Nej heller! Det har dessutom vart värdelöst väder hela eftermiddagen idag, så det spelade ingen roll då man inte har missat en fin, varm dag.

Av Linda - 19 maj 2013 22:54

 

FY FAAAAAAN VAD GÖTT SVERIGE!!!   

Så jävla GÖTT att vi tog Guldet trots att så många har vart pessimister!!

Tyvärr missade jag lite av andra perioden då jag har jobbat ikväll, men så mycket missade man inte då det inte blev några mål just den perioden.

Louis mål var helt underbart! Alltid lika kul när gamla Frölunda.spelare gör mål, haha!

STORT GRATTIS TILL GULDET KILLAR!! VM-GULD VM-GULD VM-GUUUUUULD!!!

Av Linda - 17 maj 2013 23:56

Efter jobbet idag tog jag vägen om stan innan jag cyklade till PA:s. Var ju där igår, men jag var aldrig inne i nån butik. Jag var sugen på att stanna till inne på Vero Moda innan jag skulle vidare. Dem har fått in jättefina kläder nu, och det var speciellt två toppar som jag fastnade fär som jag provade. Den ena gillade jag, men jag kände bara nej, det blir inte den utan den andra istället. Jag är nöjd med mitt lilla köp!


Detta shoppade jag på Vero Moda:

* Mintgrönt VolangLlnne, 18o kronor, Vero Moda- Dels köpte jag en sån här topp med ärmar, för det andra är den jätteskön! Dessutom fastnade jag verkligen för färgen! Bra pris.


 

Av Linda - 17 maj 2013 23:34

 

Årets första dag då klänning åkte på!


* Jeansjacka, Vero Moda- Gillar denna jackan!

* Klänning, Garderob2o.

* Ballerinaskor, Skopunkten, NYA.

* Jet Set-klocka, Ur & Penn.

Av Linda - 16 maj 2013 23:34

 

Så här såg jag ut idag när jag skulle fika på stan.


* Blus, Ginatricot, NY- Jag älskar denna blusen!

* Byxor, Vero Moda Cassels, NYA- Gillar verkligen färgen! Kul med lite färg också.

* Converse-skor, Stadium.  

* Jet Set-klocka, Ur & Penn.

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6
7
8
9
10 11
12
13 14
15
16 17
18
19
20
21 22
23
24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards