Alla inlägg under mars 2013

Av Linda - 20 mars 2013 19:30

När jag fick reda på för ganska exakt två veckor sedan att målaren ska komma hit och tapetsera om veckan därpå såg jag tillfället att det är dags att beställa den där Tv-bänken som jag så gärna vill ha! Därför var jag inne på Ikeas hemsida och kikade lite. TYVÄRR var den bänken slut som jag helst ville ha, men jag hittade en identisk som jag beställde istället. Så, idag kom den Äntligen min nya, fina Tv-bänk. Jag är verkligen jättenöjd med min beställning!


Detta beställde jag från Ikea:

* Tv-bänk "Liatorp", 2495 kronor, Ikea www.ikea.se- Jag är jättenöjd med min beställning! Den är jättefin, och den kommer passa jättebra till min fondvägg! Väldigt bra köp. Dock var priset lite högre än den jag hade tänkt..


 

Av Linda - 19 mars 2013 21:54

ÄNTLIGEN är målaren färdig med lägenheten!! Så jävla skönt att det är klart nu, men det kommer ta sin lilla tid att få allting på plats igen! Städningen är nog värst lär ju få ta att tvätta golvet två gången i alla fall. Jag är jävligt nöjd måste jag säga. Det blev jättebra till slut ändå även om det tog sin lilla tid. Så imorgon ska jag fortsätta med att ställa tillbaka möbler, dammsuga, tvätta golven samt fönstrena på utsidan i storarummet. Tog bara insidan idag! Så nu har jag att göra. Dessutom kommer Ikea med min Tv-bänk imorgon nån gång under dagen så den vill jag ju få upp så klart.

Deet blev inte många timmars sömn inatt, men det är ju ingen ovanlighet när jag ska upp tidigt. Upp kom jag i alla fall. Strax efter sju ringde målaren så jag fick gå och ge honom nyckeln utanför jobbet sen gick jag tillbaka in i värmen igen. Det har ju snöat idag och det började redan tidigt imorse! Rått och kallt som fan i och med blåsten.

Dem här timmarna som jag jobbade gick jävligt snabbt. Rätt skönt idag med så få timmar i och med att jag sov dåligt plus att jag har och göra hemma med. Det var i alla fall inga problem idag på förmiddagen.

Av Linda - 18 mars 2013 23:34

I slutet av förra veckan var jag inne på Ellos hemsidag då jag såg deras reklam här på Bloggplatsen. Hade sett nåt som jag ville ha. Satt och velade först då jag Googlade, men sen bestämde jag mig att beställa från Ellos. Efter lite funderande under helgen valde jag att ta bort en vara, men då hade den redan blivit skickad så jag fyllde i en Retur på nätet. Fick dock ett litet paket idag med en annan liten sak som jag tyckte om! Är nöjd med det lilla som jag fick hem idag!


Detta beställde jag från Ellos:

* Vit Löpare "Stars made in heaven", 64,5o kronor (Ordinarie pris 129 kronor, men jag hade 5o% rabatt), Ellos- Jag tyckte att denna Löparen var fin! Det är aldrig fel med stjärnor! I like it.


   

Av Linda - 18 mars 2013 22:56

 


Snacka om att det var snabb leverans på Netonnet då jag beställde denna dammsugaren sent i torsdags kväll, och idag kom smset om att den hade kommit!

Denna dammsugaren har fått väldigt bra recensioner från andra som har köpt den vilket är lovande, tycker jag. När jag visade A. i förra veckan vilken dammsugare jag tänkte beställa sa hon att hon har denna som hon är väldigt nöjd med.

Så imorgon kan jag ÄNTLIGEN dammsuga igen!! Känns bra att ha en helt ny!

Liiite synd att den inte var blå som på bilden bara då jag tyckte att den färgen var snyggare   

Av Linda - 18 mars 2013 22:34

Nu känner jag mig så där jävla trött igen, men det beror la på att mensen ska komma när som helst i dagarna. Sov i och för sig så många timmar natten till igår heller, och det är först idag jag känner mig övertrött. Jag vill ha VÅR och VÄRME nu!! Det skulle underlätta rätt så jävla mycket för ALLA efter den här sega vintern. Men jag är glad över att dagarna bara blir längre och längre! Det gör verkligen sån skillnad!

Blev väckt imorse efter sju då målaren ringde på dörren, var uppe en timme tills jag la mig igen för att fortsätta sova. Upptäckte nämligen igår att tapeterna i storarummet var jag INTE nöjd med! Så jag tog detta med honom imorse när han kom som han dessutom såg att det är inte bra gjort. Det var hans kollega som kom i fredags som hade för jävla bråttom!! En hel vägg var liksom förstörd när man ser att tapeterna som var innan var sönderrivna samt att det såg så jävla slarvigt ut plus fyra längder med tapet på en kortvägg. Fick ta detta med målaren senare på eftermiddagen igen, och han förstod att jag inte var nöjd. Jag var på dåligt humör vilket han märkte av direkt idag. Rensade luften i alla fall. Hade det inte blivit nån åtgärd hade jag kontaktat Vaktmästaren som hade fått komma, men som tur var slapp jag ringa honom. Tycker på ett sätt synd om målaren också då han fick skiten idag plus att han fick en extra dag här som han måste jobba på grund av kollegas slarv!! Men så är det när folk lägger sig i andras arbeten!!

Av Linda - 15 mars 2013 23:36

Nu är jag verkliigen helt slut då jag inte orkar tänka över huvud taget. Det var i alla fall skönt att jobba lite idag! Så slipper man vara så jävla rastlös om dagarna.


Så här ser min fondvägg som blev klar idag!

 

Av Linda - 14 mars 2013 22:30

Imorgon ska det bli skönt att komma tillbaka till jobbet igen då man kan sysselsätta sig lite mer där. När man inte jobbat på några dagar så blir man ju rastlös liksom. Särskilt nu när det är ett kaos här hemma med saker överallt då jag håller på att få nya tapeter! Längtar verkligen tills nästa vecka då allt kommer vara klart. Trodde han skulle vara klar till imorgon, men nej, det blir han inte! Inte ens hallen är han klar med.. I och för sig har han två väggar kvar, men dem är så korta liksom, inga helväggar som är breda. Han kände sig inte bra idag så han var här bara i lite mer än en timme innan han drog. Då passar det verkligen att jobba hela helgen då han kommer börja med storarummet imorgon vilket innebär att det kommer vara ännu mer kaos där nu. Ska jag se på film/program får jag göra det i sängen nu i helgen istället, därför passar det så bra att jag kommer jobba kvällar. När allt är klart sen med tapeter och mina möbler står på plats samt när jag har fått dammsugit kommer det bli jättebra! Då är det värt mödan och väntan.


Inget särskilt har hänt idag mer än att man håller på och plockar bort en massa saker i rummen, och flyttar om ungefär. Har suttit en del vid datorn på dagen då jag fixat mitt schema fram till Juni, och sen har jag kollat upp en del andra saker. Har även beställt mig en ny Dammsugare nu samt två saker till hemmet från Ellos. Inget stort utan det är en liiten möbel samt en ny Löpare som jag tyckte var fin! Detta kommer nästa vecka då även min nya Tv-bänk kommer. Såg förresten ett Soffbord på Ellos som jag verkligen tyckte om som jag kommer slå till på lite längre fram. Ska köpa lite andra möbler då jag har ändrat min stil totalt sen jag flyttade hemifrån. Men det kostar ju så man får ta det lite pö om pö. Två utav möblerna som ska bytas ut kan jag i alla fall få sålt medans dem andra två (varav soffbordet är en möbel) kan man höra med Second Hand ifall dem vill ha. Sen är det en pryl till som jag vill ha, men den har jag i alla fall inte sen innan utan den har C. Tycker att det är så roligt med inredning! Finns såå mycket fina saker idag till skillnad från när jag flyttade hemifrån för snart sju år sedan.

Den där snön förresten som kom igår har ju redan börjat smälta bort jävligt mycket utav den! Särskilt på dem ställena där det inte fanns nån snö kvar.. Aja, hoppas att Ni haft en bra dag! Natti och tjing tjong

Av Linda - 13 mars 2013 22:54

Nu börjar det Äntligen arta sig här hemma. Idag blev målaren klar med sovrummet, och han har påbörjat tapetseringen i hallen så den blir klar imorgon innan lunch. Det är verkligen skönt när man ser att nånting händer! Resultatet då? Det blev JÄTTEBRA!! Jag är såå jävla nöjd med resultatet i sovrummet! Är så glad över att jag ångrade mig igår angående tapeterna då detta blev så jävla mycket bättre. Det kommer bilder sen när allting är färdigt med både möbler och annat. Det känns som ett helt nytt hem nu faktiskt, såå gött! Längtar verkligen till nästa vecka då allting kommer vara färdigt.

När jag vaknade idag blev jag som så många andra jävligt sur över snön som hade kommit!! Inte för att det var så mycket men ändå. Det har hållt på hela dagen så skiten har ju lagt sig. Fast det är nog sån snö som försvinner lätt bara solen kommer fram och temperaturen stiger. Hoppas att skiten försvinner jävligt snabbt nu!

Hade hoppats på lite jobb idag, men det blev inget med det istället har jag bara varit idag. Däremot när målaren var klar och hade gått hem började jag sälla i ordning i sovrummet samt tog bort det sista ur min bokhylla! Nu är det bara teven och min lilla stereo kvar i den. Fick sovmorgon idag då målaren skulle göra lite saker idag på morgonen. Han kom elva och detsamma gör han imorgon. Bara skönt för mig, men nu kan jag stänga om mig i sovrummet istället!

Hoppas att Ni haft en bra dag! Natti och tjing tjong

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28
29
30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards