Direktlänk till inlägg 20 mars 2013

Städat, tvättat, fixat och donat hela dagen!

Av Linda - 20 mars 2013 22:34

Nu ikväll har jag verkligen vart helt slut!! Orsaken? Det är allt städande efter att målaren har vart här..

Vaknade rätt tidigt idag efter åtta då jag var tvungen att gå på toa, men jag la mig igen. Försökte somna om, men det gick inte då killarna som skulle leverera min Tv-bänk ringde strax efter nio. Visste att dem skulle komma idag, men inte vilken tid då det var mellan nio och tre. Så jag blev bara glad över att dem skulle komma tidigt, de kom efter halv tio nån gång. Nu återstår bara att montera ihop den förstås samt tippa min gamla bokhylla som delvis ska monteras ner. Grannen skulle hjälpa mig, men han har åkt på influensan så det blev inget av med att fixa bokhyllan eller börja med min Tv-bänk. Lite surt men inget man kan göra nåt åt. Har haft och göra ändå så det gjorde inte så mycket!


När killarna hade levererat mon Tv-bänk la jag mig lite till faktiskt då jag visste att jag behöver lite mer sömn i kroppen. Skönt var det att få sova lite. Började med att gå ner till tvättstugan då jag fick en tvättid igår - det blev sex maskiner idag. Inte så jättemycket tvätt denna gången vilket är jävligt bra för en gångs skull. Mina Handdukar och Träningsbyxor tvättades separat annars hade det blivit minder tvättar. Tog i alla fall tid på mig hemma mer än att passa klockan idag för att springa upp och ner då jag hade så mycket annat att göra.

När jag hade slängt in de två första maskinerna började jag att dammsuga i storarummet. Jag är jävligt nöjd med min nya dammsugare! En sån skulle jag egentligen investerat i för längesen då min gamla var så jävla värdelös jämfört med denna från Electrolux. Har dock ont i ryggen nu känner jag efter allt städande. En hel del damm hade jag efter dessa dagarna när målaren vart här som försvann, så jävla skönt! Sen var det bara att tvätta golven, damma av skrivbordet, bordet i hallen och lite andra ställen. Tvättade även mina fönster på utsidan. Haha, folk måste tänkt att jag vart knäpp i hövvet som tvättar fönstrena när det snöar, men dem var ju så jävla immiga! Behöver dock göra om det igen fast det tänker jag vänta med tills det blir varmare ute!


Ville som sagt fixat bokhyllan idag, men jag var så jävla trött sen när jag var klar med allt intensiva städande. Har kunnat börja tömma lite saker i köket också som skulle stå i skrivbordet. Toaletten och hallen är nu helt färdiga det enda som ska upp är min inredning som ska upp på väggarna - skönt att två rum är klara i alla fall! Egentligen är det inte så mycket kvar nu bara det som ska in i bokhyllan samt i lådorna på min Tv-bänk. Fördelen med allt detta är ju att jag har fått kasta lite också! Efter allt detta var jag ta mig fan helt slut i kroppen!

Hade ett paket att hämta ut idag på Pressbyrån så jag tog bussen vid halv sex. Först gick jag in på ICA där jag köpte Ciabattabröd, Gurkor, Sallad coh Tv-tidningen. Nu är pengarna slut skönt att det är löning om en vecka! Bussarna var dock sena idag på grund av det här jävla snöandet som vi haft heeeela jävla dagen samt gårdagen!! Vårdagjämning? Jo, tjena!! Snarare Vinterdagjämning (finns ingen sån dag, men det känns så)!

När jag väl kommit hem fixade jag min lilla beställning, satte mig i soffan lite vid datorn innan jag satte mig och åt. Är glad över att jag hade Kycklingsallad kvar sen igår då jag knappast hade orkat fixa mat.

Nä, hoppas att Ni haft en bra dag! Tjing tjong


Undrar vad det kan vara i paketet?

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 19 maj 2014 21:34


   Min absoluta drömväska ALLA kategorier    En Chanel-väska kommer jag definitivt äga en dag!  #Chanel #Chanelbag ...

Av Linda - 30 november 2013 22:30

Idag åkte jag in till stan då jag inte vart där på länge. Utbudet är mycket bättre inne i stan också, och nu innan Jul är det så mysigt att gå där inne med all julpyntning som är. Vill helst åka till stan minst en gång när jag är hemma i Göteborg. Ja...

Av Linda - 28 november 2013 22:30

Idag var det dags att åka hem till Göteborg igen, sista gången innan jul. Då jag är sjukskriven nu behöver jag komma bort lite, och då passar det jättebra att åka hem. Som vanligt har jag gått en sväng på Torget som jag brukar göra när jag kommit hit...

Av Linda - 11 oktober 2013 23:30

Om det blev lite shopping igår kan man ju säga att jag tog igen det idag - med råge!! Haha, det blev en del. Var inne i alla möjliga butiker idag där jag kollat runt. Dock så har inte nåt vart särskilt dyrt utan jag har kommit undan väldigt bra ändå....

Av Linda - 10 oktober 2013 22:45


Tidigare idag åkte jag hem till Göteborg så som vanligt gick jag ner till Torget nu på kvällen för att kika lite. Hann inte med så många butiker idag fast å andra sidan har jag ju hela helgen på mig. Däremot såg jag att Vero Moda hade 5o% på ALLT i h...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28
29
30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards