Alla inlägg under januari 2013

Av Linda - 7 januari 2013 21:34

               


Snart börjar Victoria's Secret Fashion Show 2o12 på TV3.

Jag såg aldrig deras Fashion Show när det gick på Juldagen.

Har kollat på detta i flera år nu så självklart ska jag kolla på 2o12 års upplaga av VS.

Enligt mig är denna Showen världens bästa! Dessutom älskar jag ju själv underkläder med.

Har valt ut några bilder som jag tyckte om samt dem största modellerna på modevisningen.

Av Linda - 7 januari 2013 21:04

 


För en timme sen började Sveriges Mästerkock igen!

Jag började kolla på detta programmet förra året, och jag tycker att det är lite kul att titta på dem som är med och tävlar är så jävla duktiga på att laga mat!

Önskar själv att man hade liite av deras matlagningskunskaper.

Haha, dagens skratt fick jag när Per Morberg tar av sig byxorna och byter om. Han trodde att dem skulle klippa bort det, haha, där fick han! Per är en riktigt skön snubbe!

Av Linda - 7 januari 2013 19:34

När jag kom hem igår var jag helt slut, och sovit gott har jag gjort. Det tog nog inte lång tid innan jag stensov.. Behövde denna lediga dagen efter förra veckans pass på lite mer än 6o timmar.

Har städat bort allt julpynt nu som jag hade vilket är jävligt skönt att bli av med! När jag ändå höll på dammade jag överallt samt dammsög lite fort. Blev vansinnig på den jävla damssugaren!! Kommer behöva köpa en ny väldigt snart. Tycker att den suger dåligt, och den är allmänt värdelös! När jag var klar halv tre gick jag ner till ICA med A. där vi skulle handla lite. Jag köpte bara Ciabatta, Färsk Spaghetti Margarin och Skagenbaugette. Träffade E. där också som jag prata lite med innan det var dags att betala och röra sig hemåt. Det var kul att se A. igen!

Var frusen när jag kom hem då åkte mina Pyjamasbyxor på direkt. Tycker verkligen om dem som jag fick i julklapp i syrran. Fixade Marinerad Kycklingfilé, Potatisklyftor, Bearnaisesås och Sallad till middag idag - vardagslyx när den är som bäst! Skönt med en lugn dag och kväll i alla fall. Hoppas att Ni haft en bra dag, Tjing tjong


På ICA handla jag Margarin, Ciabatta, Färsk Spaghetti Skagenbaugette.

 

Av Linda - 5 januari 2013 21:34

Inatt blev det nte mycket sömn alls. Så när klockan ringd imorse var jag bra trött. Jag tänkte; bara fem minuter till, HAHA, det är ju dömt att misslyckas. Vaknade 6.52 igen!! Det var bara att gå upp, ta på sig, gå på toa och dricka nåt innan jag drog ner till cykeln. Där mötte jag ett annat problem; det var minusgrader ute och jag hade svårt att få upp låset. Efter lite envishet med låset kunde jag låsa upp cykeln och cykla iväg. Sånt är så jävla retligt! Det har gått bara bra idag, men på eftermiddagen var jag helt slut i kroppen framförallt. Det var först när jag hade min rast som jag kände att jag var trött samt när jag skulle hem.

Stod och prata med A., en bra stund utanför Netto innan jag cykla hemåt. Helvete, då var jag riktigt frusen kan jag lova. Att krypa ner i sängen då var guld värt! La mig halv sex och jag gick upp runt kvart över åtta igen nån gång. Beställde en Pizza idag då jag verkligen inte orkade laga mat en Vesuvio fick det bli.

Resten av kvällen är verkligen slapp. Sitter med Pyjamasbyxorna i soffan och glor på Mamma Mia. Den har man ju sett förut, men det var ingen annan film som tilltalade mig.

Ska upp tidigt imorgon igen.. Hoppas att ni haft en bra dag! Tjing tjong


Av Linda - 4 januari 2013 23:30

Då var första kvällen avklarad denna helgen - en till återstår. Det blir väldigt mycket timmar denna veckan då jag bara var ledig i onsdags så det har vart en ordentlig början på det nya året kan man ju säga! Självklart är det ju bara bra förstås. När man börjar två hinner man inte göra så mycket innan man börjar, tycker inte jag i alla fall. Jag fixade faktiskt mat i alla fall innan jag cyklade iväg; Korv och Pommew Frites. Däremot glömde jag ta med mig Bearnaisesås så jag tänkte först cykla till Willys på min rast, men jag struntade i Willys istället och cyklade ner till ICA. Köpte inte så mycket mer än den där Bearnaisesåsen. Jag såg L. också vid Statoil, men hon såg nog inte att det var jag som kom på cykeln inte såg jag att det var hon heller förräns jag hade cyklat förbi då jag hörde henne prata i telefon.

I övrigt har kvällen gått bra. Kollade "På Spåret" nu ikväll där en av platserna ikväll var HAWAII - ååååh, dit vill jag verkligen åka!! man blev ju inte liiite sugen om man säger så.. Speciellt inte denna årstiden som är nu! Hawaii är och förblir mitt drömresmål ALLA kategorier. Så det var kul att kolla på programmet idag då man kunde drömma sig bort lite.

Hoppas att Ni haft en bra dag. Natti och tjing tjong


Bjuder på två bilder från underbara Hawaii som var med i "På Spåret" ikväll.

   

Av Linda - 3 januari 2013 22:34

 


Jag tycker inte att det gåt nåt speciellt på teven nu ikväll så jag kollar på denna filmen som går på Kanal9.

Detta är en typisk "tjejfilm" vill jag påstå.

Den ena killen som är med är riktigt snygg.

Filmen var la egentligen inte så mycket att hurra för, men den passar perfekt när man inte orkar anstränga sig för mycket. Bra tidsfördriv.

Av Linda - 3 januari 2013 21:34

Imorse ringde telefonen det var E., från Resursen sm ringde om jobb på det stället där jag validera i maj. Har inte vart där sen i slutet av oktober så det var bra längesen. Hinner aldrig bli van när man är där så sällan, men det är samtidigt skönt med lite omväxling. Dagen har i alla fall gått bara bra!

Bra höll det inte på att gå imorse när jag höll på att ramla med cykeln på grund av den jävla snön/slasket!! Som tur var satte jag ner foten som gjorde att jag slapp ramla. Det där slasket som hade kommit försvann sen runt elvatiden nån gång. På förmiddagen var det jättedimmigt, men sen sprack det upp när jag hade min rast då det blev sol och blå himmel istället.

När jag kom hem var jag helt slut det blir så när man blir väckt på morgonen. La mig halv fem och jag gick upp tre timmar senare sen. Gött att få sova lite granna!

Hoppas att Ni haft en bra dag. Tjing tjong


Av Linda - 2 januari 2013 23:34

 


Nu har jag sett den tredje nya av dem nya filmena om polisen Johan Falk.

Jag tyckte att denna var väldigt bra, och här får man ju se Seth mycket mer.

Dessutom är filmen delvis inspelad i Frölunda på Frölunda Torg där jag är uppvuxen.

Jag tycker att den var jävligt bra filmad, och dem är riktigt duktiga skådespelarna. Det enda "negativa" det är att jag saknar Frank Wagner aka Joel Kinnaman..

Nu återstår bara att se dem tre sista filmerna om Johan Falk.

Filmen får ***** 4 av 5 stjärnor av mig.

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22
23
24
25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards