Alla inlägg under januari 2013

Av Linda - 14 januari 2013 23:54

               

Årets första stora filmfest Golden Globe-galan ägde rum på Beverly Hilton Hotel Los Angeles inatt, den 7o:e galan i ordningen. Golden Globe är galan där filmer och skådespelare prisas för sina insatster i filmer och teveserier bland annat. Som vanligt var det kändistätt på röda mattan. Här är mina favoriter från årets gala!


Bilder från Golden Globe Awards:

* Jennifer Lwarence- Jennifer i Christian Dior! Underbar klänning, men jag fastnade mest för färgen! Kul med färg, tycker jag.

* Jessica Alba- Jessica i en Oscar de la Renta! Jag tycker verkligen om hennes klänning samt färgen! Däremot kunde man skippat volangerna längst ner, tycker jag. Jessica brukar Alltid klä sig bäst på galorna och hon brukar vara en av mina favoriter faktiskt vilket är lite roligt!

* Megan Fox- Megan i Dolce & Gabbana! Jättefin klänning och färg. En av mina favoriter!

* Amanda Seyfried- Amanda i en Givenchy! Klänningen är enkel, men jag älskar ju spets så jag gillar denna!

* Hayden Panettiere- Hayden i en Roberto Cavalli! WOW, jag Älskar den!! Detta var den näst snyggaste klänningen på nattens gala. Kul att hon har färg på väskan som bryter av lite.

* Eva Longoria- Eva i Emilio Pucci! Eva brukar också vara en av mina favoriter på galor som Jessica är. Jag tycker om denna klänningen, men det blir lite för mycket med den höga slitsen, urringning både fram och bak. Men jag gillar den ändå, och jag är ju svag för spets!

* Sarah Hyland- Sarah i Max Azria Atelier! Jag tycker att klänningen är fin fast det kunde vart en annan färg istället för svart.

* Francesca Eastwood- WOW, ÄLSKAR denna klänningen! Denna var min absoluta favorit! Tyvärr vet jag inte vem som designat den. 

Av Linda - 14 januari 2013 23:34

   

När jag var hemma i Göteborg under Julen gick jag och kolla lite i "mina" Inredningsbutiker.

Jag gick och kolla några gånger under veckan jag var där, men jag hittade inget jättespeciellt.

När jag var inne på iems kom jag och tänka på en liten tavla som jag har hemma sen innan som jag tycker om så jag kollade om dem hade sånna med en annan text bara, och jag hittade en!

Däremot hade jag lite svårt att veta vart jag skulle ställa den, men jag tror det blir bra här!

Av Linda - 14 januari 2013 19:34

Efter att ha jobbat helg är det guld värt att vara ledig måndagen efter helgen som jag har vart idag! Som jag sov inatt efter helgen med, riktigt skönt att ha sovmorgon! Har knappt vaknat och kollat på klockan över huvud taget. Lite lat var jag dock när jag hade gått upp på toa och dragit upp persiennerna la jag mig i sängen igen. Höll på en del med Instagram i nästan en timme innan jag somna om igen i en timme. Gick inte upp med en gång då heller utan jag bara låg och drog mig. Jätteskönt att få göra detta en måndag! Söndagar är ju en sån dag egentligen, men det går inte när man jobbar som man gör.

Har mest slappat idag, men jag tog äntligen hand om disken som jag inte orkat diska i helgen. Kollat lite på teven innan jag satte mig vid datorn, och här sitter jag än. Så nej, inget särskilt har hänt. Men jag behövde det också känner jag i kroppen.

Idrottsgalan ikväll då ja! Brukar kolla på galan varje år då jag är jävligt sportintresserad! Jag tycker att det är väldigt kul att kolla på då man får se alla duktiga idrottsstjärnor som vi har samlad i Globen, återblickar under året som har gått samt se vem/vilka som vinner dem åtråvärda priserna! Galorna brukar alltid bjuda på en massa skratt dessutom, och denna är inget undantag! Hoppas på Lisa Nordén i kampen om Jerringpriset!! Mina tidigare favoriter; Handbollslandslaget och Juniorkronorna har hamnat längre ner på listan   

Av Linda - 14 januari 2013 17:34

 

Innan jag la mig igår kollade jag på denna filmen!

Fy faaaaaan vad den var spännande, och BRA!! Riktigt mycket action vilket är jävligt kul, tycker jag.

Det skedde oväntade saker som jag inte kunnat ana som dem flesta andra som sett den tror jag.

Slutet var verkligen jävligt spännande eller hela filmen rättare sagt.

Har Ni INTE sett den - SE DEN!! Annars missar Ni nåt det kan jag lova Er.

Nu återstår bara att se den sista filmen vilket jag tänkte göra ikväll.

Filmen får ***** 5 av 5 stjärnor.

Av Linda - 13 januari 2013 23:34

 

Igår innan jag skulle sova såg jag den fjärde av dem nya filmerna om Johan Falk.

Som alla andra filmer var denna jävligt bra också!

I denna filmen blir allting mycket mer personligt för Johan. Riktigt spännande är den emellanåt.

Blir aldrig besviken över dessa filmerna, och jag blir bara mer och mer imponerad av Johan Falk aka Jakob Eklund samt Seth Rydell aka Jens Hulthén! Han är ju för jävla sön alltså, haha, vad jag skrattar åt honom.

Har Ni inte sett denna filmen tycker jag att Ni ska se den!

Filmen får ***** 4 av 5 stjärnor av mig.

Av Linda - 13 januari 2013 22:34

Har känt mig sliten i stort sett hela dagen idag, men det blir så i slutet av veckan och helgen när man jobbat. Var lika segt att ta sig upp imorse som igår plus att jag sov lika dåligt som förra natten. Var såå trött egentligen, men jag kunde inte slappna av ordentligt. Hoppas på en bra nattt med sömn denna istället!

Jag har inte vart illamående idag vilket var väldigt skönt. Gårdagen var inte så bra på morgonen, men denna dagen har gått mycket bättre. Det har vart och göra kan man ju säga, men då går timmarna så mycket fortare!

Det var väldigt skönt att sluta ett så man kunde cykla hem och sova lite, sov mellan halv två till halv fyra ungefär. Tyckte inte om att ge mig ut i kylan igen på cykeln fast det är ju skönt att cykla, tycker jag. Det har vart såå rått och kallt!

Nä, inget särsklit händer när man jobbar delade turer. Hoppas att Ni haft en bra söndag samt helg. Natti och tjing tjong

Av Linda - 12 januari 2013 23:34

Det blev ingen bra sömn inatt och sen när jag skulle upp imorse hade jag svårt att komma upp då jag var så stel i kroppen. Hela morgonen, förmiddagen och en bit in på eftermiddagen har jag vart så jävla illamående så jag bara kunde spy!! Har haft lite problem med magen i veckan med så. Men idag var det riktigt, riktigt jobbigt! Antagligen är det på grund av mensen som ska komma för jag tog två Panodil strax innan två och då blev det i alla fall bättre.

Hade ingen bra morgon eller förmiddag på andra sätt heller. Har vart som en jävla bomb idag, och jag har fått klaga av mig lite då jag höll på att explodera!! Jävlar, imorgon är det inte bättre då blir det roligt - eller inte!! Som tur var lugna jag ner mig sen på eftermiddagen. Vissa klarar man inte av bara så jävla enkelt är det.

Däremot var det jättekul att träffa K. igen som jobba hos oss lite lustigt då jag såg henne i tisdags, och då prata vi om när hon kommer och jobbar där igen. Likaså var det att se N. igen! Snacka med henne lite innan jag gick och bytte om kvart i fem. Skönt att komma in i värmen sen då det är riktigt kallt ute!

Trött har jag däremot inte vart i alla fall det var jag först när jag kom hem istället la mig halv sex och jag gick upp kvart i åtta igen. Det var lagom att gå upp då inte för lång tid som man sov. Drömde rätt konstigt minns jag..

Som så många andra lördagar går det endast skit på teven så jag ska avsluta kvällen med en Johan Falk-film. Hoppas att Ni haft en bättre dag än mig. Natti och tjing tjong

Av Linda - 11 januari 2013 23:15

Då var ännu en jobbkväll avklarad. Denna har gått bara bra då det har vart så lugnt sen jobbade jag med en som jag inte jobbat med sen innan sommaren! Även om det var så längesen sen K. var där har det gått bara bra som sagt.

Träffade bästa Z. en liten stund idag innan hon skulle sluta. Ååå, vad jag kommer sakna henne. Om det är nån jag beundrar är det just henne - utan tvekan!! Men världen är inte rättvis, och den kommer inte bli det heller..

Har förresten känt mig bättre idag var dock lite hes i rösten en liten stund på dagen dock. Så, det lär ju inte bli nånting mer utav detta jag har känt. Innan jobbet cykla jag i alla fall iväg till Willys där jag handla Färsk Spaghetti, Mjölk och Pringles. Kände inte för att cykla iväg på min rast för en gångs skull utan ta det innan jobbet istället.

Fick två samtal från Resursen på morgonen också; en om frågan om jag kunde börja tidigare, men det sa jag Nej till, och sen ringde hon en timme senare igen om jobb hela helgen. Så nu vet jag vad jag ska göra! Jobbar exakt samma pass som förra helgen bara vilket är liite tråkigt dock.

Nä, dags att sova lite nu kanske innan det är dags att gå upp igen. Man behöver dock alltid varva ner en stund innan man lägger sig. Hoppas att Ni haft en bra dag. Natti och tjing tjong


På Willys handla jag Pringles, Mjölk och Färsk Sparghetti.

 

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22
23
24
25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards