Alla inlägg under januari 2013

Av Linda - 27 januari 2013 23:34

Denna natten blev riktigt sen så det har inte blivit många timmars sömn, men nu var det grannen som störde mig istället!! Vaknade upp efter sju av att jag hade ont i magen inte ofta jag vaknar av att jag har ont nånstans. Försökte först somna om, men jag klarade en halvtimma bara sen var det bara att gå upp och ta 2 Pamol. Efteråt tog det ytterligare tid innan jag kunde sova, och sen blev jag väckt av att det ringde runt kvart över tio. Så kanske fyra timmar har jag sovit djupsömn vilket är alldeles för lite!
Innan jag väl gick upp när klockan hade ringt låg jag och drog mig lite. Satt i soffan en liten stund samtidigt som jag åt innan det var dags att cykla iväg. Nu har det äntligen vänt efter veckans kyla. Skönt att det inte är lika många minusgrader längre. Nån gång under eftermiddagen började det snöa vilket jag såg rätt sent på kvällen först. Däremot när jag cyklade hem blåste det lite grann, men inget snöande.

Dagen och kvällen har gått bara bra. Man hinner inte göra mycket innan eller efter jobbet bara. Har pratat av mig lite idag också om bekymmer som jag har eller som finns över huvud taget när det gäller vissa saker. Har även berättat lite om mina planer vad jag kommer göra. Ska lyssna på mig själv för en gångs skull vad hjärtat och moralen säger - INTE vad andra säger!! Har fått mer och mer klart för mig. Dags att gå vidare för mig med nu

Nä, dags att sova nu. Ska ta en pw imorgon så jag får skingra tankarna lite. Hoppas att Ni haft en bra dag samt helg! Natti och tjing tjong.  

Av Linda - 26 januari 2013 22:34

Kunde inte sova inatt då jag somnade tidigt på morgonen. Det var så mycket tankar efter gårdags kvällen. Samma som det sker förändringar för andra kommer det ske förändringar för mig, men det håller jag för mig själv än så länge. Har mycket planer och tankar samtidigt som jag känner att jag behöver göra lite förändringar också. Så det är nog en anledning till att jag inte kunde sova, men sen var jag inte trött heller i och för sig, och då går det oftast inte att somna.

Tog det bara lugnt och bara var innan det var dags att cykla iväg till jobbet idag. Satt lite vid datorn innan jag cyklade iväg samt laddade upp bilderna från gårdags kvällen på Kurorten på Fejsbook också. Kul att se bilderna hur dem blev, men eftersom man tog bilderna med mobilen så blev många suddiga! Ångrar i efterhand att jag inte tog med mig min riktiga kamera! Då hade det blivit mycket bättre bilder. Det får bli nästa gång istället.

Dem där få timmarna har i alla fall gått bra. Dessutom går dem där få timmarna så jävla fort. Såg T. idag med innan jag skulle hem så vi hann prata liiite i alla fall. Skulle egentligen vara ledig imorgon, men nu blev det inte så ändå fick jag veta strax innan jag skulle gå hem. Denna månaden blev jävligt bra jobbmässigt för mig. Nästa månad vet jag redan en del turer nu som jag kommer att jobba. Fast jag måste dra ner lite på tempot nu faktiskt så jag hinner med skolan. Det är i alla fall en förändring som jag behöver göra - plugga mer!!

Yeah yeah, allt visar sig så småningom. Hoppas att Ni haft en bra dag! Natti och tjing tjong

Av Linda - 25 januari 2013 23:54

Nu ikväll har jag vart iväg på After Work med jobbet på Kurorten. Vi käkade Buffé där idag som var väldigt god. Speciellt Potatisen och Fläskfilé-grytan var jättegott! Salladen var la helt okej, men Brödet till var gott, tyckte jag. Mätt blev man verkligen kan jag säga! Hade velat ha lite mer Potatis då den var så god, men jag blev så jävla mätt så det gick inte. Bara bra det också i och för sig.

Vi var tio stycken från jobbet, och det var lite blandat, men det var några som fattades, tyvärr!! Vissa saknade man mer än andra!! Det var rätt många som var på Kurorten faktiskt vid bordet bakom oss satt ett gäng på killar/gubbar på tio personer. Det märktes att det var fredag samt löning, haha =)

Anledningen till att vi var det det var för att vi skulle avtacka världens bästa Z.  Om det är nån som kommer vara saknad så är det hon som kommer vara det. Hon pratade till oss alla runt bordet där hon sa saker om var och en. Jag är ju så jävla känslig av mig så jag började gråta.. Det finns ingen som jag kommer sakna så mycket samt hon är den bästa som jag har jobbat med. Hon är GULD VÄRD om man säger så! Så det blev lite mycket för mig där..

En UNDERBAR kväll med andra ord med god mat, lite tal, fika, tjöt och tårar. Hon blev väldigt glad över sin present och blommorna som hon fick av oss. Det var 25 personer som hade lagt pengar till en present, och det säger mycket om henne som person, tycker jag i alla fall. 

Kvällen var helt grymt underbar som sagt. Det var jättekul att få följa med även om jag bara är vikarie. En kväll som jag sent kommer att glömma samt underbara Z. och resten av personerna som var med.


Här är jag hemkommen från Kurorten.

   

Av Linda - 25 januari 2013 23:34

 

Har vart på After Work ikväll med jobbet, och så här såg kvällens outfit ut!


* Topp Vila, Bubbleroom, NY- En av mina favoriter för tillället!

* Kjol, Ginatricot- Love it!

* Strumpbuxor, Åhléns, NYA.

* armband, Ginatricot- Favoriten!

* Jet Set-klocka, Ur & Penn.

Av Linda - 22 januari 2013 22:34

Jag la mig i tid igår, men ändå tog det en bra stund innan jag somnade. Vaknade upp efter sju då jag var tvungen att gå på toa sen låg jag vaken till halv tio då jag gick på toa igen, och då passade jag på att dra upp persiennerna, la mig lite till. Somnade om en stund efteråt vilket var skönt! Tog det lugnt ett bra tag när jag hade gått upp. Väntade på att mina Hallon och Blåbär skulle tina så jag kunde äta dem tillsammans med Kesellan som jag köpte igår. Kom dock på det lite sent så jag åt väldigt sent.

Igår när jag träffade A. bestämde vi att vi skulle ut och gå med hennes systers hund Chico, men när jag skickade ett sms hade dem redan vart ute hela dagen så istället gick jag ner till henne runt fyra. Vi satt och tjöta och lekte med den lilla söta hunden. Jag vet vem hans mamma är då det är S. hund Guccis ena valp. Jättesöt var han och han ville pussas hela tiden. Säg nånstans i ansiktet där han inte pussade mig, haha. Så himla glad är han =) Det var trevligt hur som helst!

När jag skulle hem passade de på att gå ut också så ha fick göra sina behov. Kollade temperaturen ute på telefonen; -13 grader var det ute efter sju!! Jävligt kallt med andra ord. idag har det vart sån tjocka så man ser knappt nånting. Enligt Yr.no ska det vara så kallt hela natten, och en bra bit in på dagen. När det blir så kallt blir det sån där frost på träden vilket kan vara rätt fint ändå, men annars är kyla inte min favorit.

Ska upp och jobba imorgon så det är snart dags att lägga sig. Hoppas verkligen att den där lilla hövvevärken försvinner som jag känner av. Hoppas att Ni haft en bra dag. Natti och tjing tjong


Här är lilla Chico som jag myste med idag på eftermiddagen!

   

Av Linda - 22 januari 2013 21:34

 

Förra veckan började ÄNTLIGEN Bygglov igen!

Men jag blev lite paff över att Mija inte är kvar utan det är nån Madeleine nu..

Man får la se framöver hur den nya inredaren är då det är för tidigt att säga nånting nu, men jag måste erkänna att jag saknar Mija faktiskt. Jag tyckte om hennes stil!

Dem hade lyckats bra idag med uteplatsen och den "nya" verandan.

Detta programmet är perfekt för mig som älskar inredning mer och mer!

Av Linda - 21 januari 2013 21:34

Japp, så kan man verkligen sammanfatta denna måndagen; tvätt! Dem två första veckorna i år jobbade jag så jävla mycket så jag hann knappt med nåt annat, men förra veckan var det dock lite lugnare, men då ville jag vänta tills mensen var över så jag kunde ta sängkläderna samtidigt så det blev idag som jag hade bokat tid. Det var verkligen på tiden om man säger så! Det blev åtta maskiner sammanlagt varav två var med sängkläder och handdukarna. Äntligen fick jag tvättat alla kläder som jag hade med mig från Göteborg, och tvättkorgen var fullproppad idag. Det är tur att man har så mycket kläder så det märktes knappt att det var så mycket kläder i tvätten =) Hade dock sju par Strumpor kvar samt en Behå det var där det märktes att jag hade ont om kläder..


Sov inte värst bra inatt då jag har vaknat varannan timme ungefär samt att det tog en bra jävla lång stund innan jag väl somnade. Tror att klockan hann bli halv fem när jag kollade sista gången, lite jobbigt när man vill kunna sova! Kunde la inte slappna av då jag inte ville försova mig till tvättstugan, haha, men min tid började tolv. Jobbigt var det i alla fall. Min chef ringde strax efter halv tio nån gång för att fråga om jag kunde jobba, men jag sa som det var att jag var tvungen att tvätta idag samt att jag har inte tvättat sen jag kom hem från Göteborg för tre veckor sedan. Då fatta han nog att jag var tvungen ;) Så är det ibland man har annat man måste hinna med hemma också. Passade på att gå på toa och dra upp persiennerna sen la jag mig lite till och jag sov en liten stund till efteråt. Hinner inte göra så mycket när man springer upp och ner förutom att ta hand om all tvätt, men jag bäddade rent idag samt skakade av min kuddar och duntäcket. Ska bli jätteskönt att lägga sig i en renbäddad säng snart.

Var nere på ICA med A. idag och handla lite, men jag köpte bara Kesella, Mjölk, Tvättmedel och Ägg. Hade tänkt göra Pannkakor nån dag nu i veckan då jag inte ätit det på år och dar!! Inte som jag har gjort hemma i alla fall. Vi fick skjuts dit och hem av hennes pappa, men innan vi skiljdes åt stod vi ute och tjöta en stund. Fy FAAAAAAN vad frusen jag var när jag kom hem!! Var stel som en jävla pinne när jag gick den lilla biten hem. La mig en timme i sängen under täcket för att jag frös så, och det blev inte bättre heller förräns jag satte på mig mina Duntofflor. Längesen jag frös så där mycket samt var så stel i hela kroppen så man knappt orkade gå hem.

Sitter och kollar på Bröllopsduellen nu. Snart dags att sova med. Natti och tjing tjong


På ICA handla jag Tvättmedel, Mjölk, Kesella och Ägg.

 

Dagens tvätt!!

   

Av Linda - 21 januari 2013 20:34

 

Har tvättat idag och då får man klä sig bekvämt, och eftersom det är kallt ska det vara varmt också!


* Cardigan, Ginatricot, NY- Den här är varm och skön!

* Topp, H&M.

* Byxor, Ginatricot- En av mina favoriter, så jävla sköna!

* Strumpor, KappAhl.

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22
23
24
25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards