Alla inlägg under november 2012

Av Linda - 5 november 2012 21:34

Denna dagen har inte vart nåt för mig över huvud taget!! Mensen kommer snart, sovit dåligt vilket innebär att jag blir grinig och jävligt lättirriterad!! Är verkligen jävligt irriterad nu ikväll. Fuck you typ.

Vill bara att den där skiten ska komma så man blir av med den för denna gången. Hormoner är knappast roliga att ha och göra med. Man tänder på inget, och med mitt temperament också gör det inte saken lättare.

Ska kolla på Homeland nu. Om Ni inte sett den - se den! Tycker att den serien är väldigt bra!

Av Linda - 4 november 2012 23:54

 

Här är min present som jag fick ikväll nämligen diverse produkter från Clinique och Lancôme!

Blev verkligen jätteglad när "jultomten" kom tidigt i år, hihi.

Kan inte säga hur tacksam jag är över att ha fått allt detta.

31 produkter är det allt som allt!

Tusen, tusen tack för allt   

Av Linda - 4 november 2012 23:34

Idag vakna jag av att det var världens jävla oväsen med dörrar som smällde igen och folk var högljudda. Förstod att det var nåt som hade hänt, men jag visste inte riktigt vad förutom att det var allvarligt. Tog på mig mysbyxorna och t-shirt sen gick jag ut på balkongen och då ser jag att Ambulansen samt Brandkåren kommer. HELVETE, brinner det var min första tanke, men dem hade inte den utrustningen på sig, och dem sprang ner i tvättstugan. Där förstod jag att det var nåt som hade hänt så när allt hade lugnat ner sig ringde jag till grannen för att fråga vad som hänt. Då var det så att en har fastnat med vänster handen i manglarn där man manglar lakan och sånt. Usch, kan verkligen förstå hennes panik och hur jävla ont det måste ha gjort!! Vilket sätt att vakna på en söndag!


Var dock jätteseg idag efter detta, men jag var uppe en timme tills jag la mig lite till igen. Det blev en sen natt då jag låg och kolla på Hamilton. Persbrandt säger jag bara =) Behövde bli trött också då jag inte var ett dugg trött innan det. Smsa med A., också om dem som var på Sensation. Blev att jag drömde en dröm sen på natten med ja.

Har tänt ljus på eftermiddagen och kollat på lite kort. Det är ju riktigt kul att kolla på gamla kort från när man själv var liten. Blev lite tårögd när jag såg mormor och morfar samt Markkuu som jag verkligen kan sakna, speciellt mormor.


Satt en stund i soffan efteråt med datorn samtidigt som A., och jag bestämde oss för att gå ner till ICA. Hon skulle handla lite, men jag köpte bara en Ciabatta (som senare fick bli min middag idag) så det var ett bra köp. Vi bestämde att hon skulle komma hem till mig efter att hon lämnat sina varor då jag skulle få lite saker! SHIT, säger jag bara vad mycket produkter jag fick. Är jävligt tacksam över allt som jag fick! Sen blev det att vi satt och snacka om annat i nästan 3½ timme, haha. En del prat om killarna bland annat samt andra saker. Jag vet inte just nu. Den som lever får helt enkelt se vad som händer och fötter. Summan av kardemumman; Jättetrevlig spontan-kväll blev det i alla fall.

Nä, nu ska jag snart lägga mig då klockan bara rusa iväg ikväll. Hoppas att Ni haft en bra dag. Natti och tjing tjong

Av Linda - 3 november 2012 21:34

Jag har inte gjort nåt speciellt idag faktiskt. Det var rätt skönt att inte ha något jobb idag då man har bara fått vara. Kunde i och för sig pluggat istället, men det kände jag inte riktigt för heller.

Har suttit och kollat på resor och hus, haha =) Det är ju MYCKET roligare än att sitta med Hälsopedagogiken!! Är verkligen sugen på en resa nu, men det får vänta tills i vår istället. Har ju Stockholms-resan väldigt snart samt att jag måste göra några besök hos Tandläkaren; operationer. Det kostar MINST sagt!! Så det får vänta, men det var kul att kolla lite för skojs skull bara. Kolla lite på weekendresor då det kan vara minst lika kul som en veckas semester. Är ju lite mer puls, shopping och uteliv som lockar med en weekendresa.

Fixat Kycklingfilé i marinad, Potatisklyftor, Beasås och Sallad till middag idag. Lite tidigare på eftermiddagen runt halv fem cykla jag ner till Stationen för att lösa min biljett till Göteborg om 2½ vecka. Skulle gjort det tidigare i veckan, men det har bara inte blivit av att jag har cyklat ner!! Det var rätt skönt ute även om regnet hängde i luften.

Har känt mig lite hmm vet inte hur jag ska beskriva, men lite nervös/orolig kanske? Kanske är det så att det är nåt med personen som jag inte vill kännas vid mer eller jag gör det menar jag ju. Jävla sätt att dra iväg till Sensation i Köpenhamn va, haha. Tur att man inte är ensam om det då en kompis är tillsammans med en kompis till personen ifråga, att vara nojig.

Jaja, hoppas att Ni haft en bra dag Ni också. Tjing tjong

Av Linda - 2 november 2012 22:34

 

Dagens består av kläder bara från H&M.


* Stickad Tröja, H&M, NY- Jätteskön då den är varm och en större storlek! Det är skönt när en tröja sitter lite löst.

* Byxor, H&M, NYA- Jättesköna var dessa byxorna!

* Strumpor, H&M.

Av Linda - 2 november 2012 21:34

Tröttheten efter min aktiva onsdag kom ikapp mig idag eller nu ikväll rättare sagt. Jag sov tre timmar efter jobbet idag. Usch fy fan vad trött jag var. Höll igång hela dagen då sånt kommer alltid i efterhand på mig. Kvällen har vart riktigt lugn då inget särsklit har hänt. Det var bra att jag hade Kycklingsallad kvar som blev min middag.

Har jobbat sånna där roliga timmar idag. Det känns knappt att man gör nånting, men det var skönt att sluta tre och ha resten av eftermiddagen hemma. Det gick i alla fall väldigt bra den lilla stunden man var där.

Efter jobbet cykla jag den lilla vägen till stan där jag skulle till Apoteket för att köpa Fluortabletter samt Försvarets Hudsalva! Nu hoppas jag Verkligen att mina läppar blir bättre och mjukare. Var även inne en sväng på Vero Moda, men jag kollade bara då jag måste ha resten av den lilla lön som är kvar efter alla räkningar är betalda samt maten, till min resa till Stockholm om TRE veckor!! Denna månadslönen hinner ju inte komma när jag är dör vilket SUGER!!! Får la åka till Stockholm snart igen, men då kan man shoppa och göra lite annat istället. Jaja. Cykla upp till Willys sen innan jag skulle hemåt för att köpa Aftonbladet, Balsam, Duschkräm, Gurka och Ljus. Såg A., i kassan, men han hälsa inte. Han kanske såg mig innan, men då såg inte jag honom. Var där med sin brud såg jag. Mötte sen M., utanför som jag heja på när jag skulle över övergångsstället.

Hoppas att Ni haft en bra dag. Bara skit på teven ikväll som vanligt.. Tjing tjong


På Willys handla jag Aftonbladet. Dusckräm, Gurka, Balsam och Ljus.

 

Av Linda - 1 november 2012 22:34

Så nu var denna veckans första arbetspass avklarat likaså månadens första. Om oktober var en riktigt bra månad i stil med hur mycekt jag jobba i somras undrar jag verkligen hur denna månaden kommer att bli. Bara hoppas att det blir mer timmar resten av månaden!! Annars blir man jävligt stressad. Blev uppringd av resursen efter elva så jag ska jobba några få timmar imorgon också mitt på dagen.

När jag hade gått upp satte jag mig i soffan och kolla på teven samtidgt som jag åt lite Kycklingsallad. Mycket gott var det idag också, den höll jag mig mätt på resten av dagen sen. Hade inte mycket matlust sen på jobbet fast jag tyckte inte att min Pasta var så jävla god idag bara Köttfärssåsen.

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22
23
24 25
26 27
28
29 30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards