Alla inlägg under november 2012

Av Linda - 11 november 2012 22:34

Igår kände jag nästan på mig att jag skulle få jobba idag, men då var det inget som var bekräftat utan telefonen ringde strax efter sex imorse. Hade dock vaknat tio minuter innan ungefär på grund av en mardröm, men undermedvetet vaknar jag upp vid den tiden på helgerna för att se vad klockan är om det finns nån risk att bli inringd. Jobbig mardröm var det i alla fall.

Jag var verkligen jättetrött hela förmiddagen innan jag vakna till, haha. Blev sent för mig då jag fastna vid en grej sov i alla fall några timmar. Har gjort delad tur idag och då är man ledig mitt på dagen så det var bara att sova 2,5 timme då. Det har gått bra idag samt resten av denna helgen. Skönt att ha jobbat lite i alla fall =)

När jag kom hem hoppa jag in i duschen och sen har jag bara lyssnat på massa gooo musik på Spotify. Nu JÄVLAR börjar det närma sig mer och mer, MEN jag har fortfarande ett stort problem!!? Vad i helvete ska jag ha på mig för kläder? Får snacka med kompisen nu i veckan om vad hon ska ha och så. Nåt jag funderat på i över fyra månader nu, men jag har fortfarande inte bestämt mig. Vilket problem jag har, men det är inte lätt helt enkelt.

Hoppas att Ni haft en bra dag. Natti och tjing tjong

Av Linda - 10 november 2012 21:34

Åå vad skönt det var att få sova hela natten när jag skulle upp tidigt imorse, men det blev inte så jättemånga timmar då jag somna sen men ändå. Vakna först tre minuter innan alarmet ringde. Liiite segt var det allt att ta sig upp. Kände mig frusen och trött när jag kom fram fast det blev bättre när jag vaknat till efter två timmar. Satt och prata om ditten och datten imorse. Både morgon och förmiddag flöt på bra samt resten av dagen som återstod.

Däremot har tröttheten sen en veckas dålig sömn kommit ikapp mig idag så jag har vart väldigt seg emellanåt. När jag kom hem la jag mig fem och jag gick inte upp förrän kvart över åtta ungefär. Det var så gott att sova!! Fick den där skiten idag med som jag väntat på i en vecka nu. Annars en lugn dag med jobb!

Hoppas att Ni haft en bra lördag! Natti och tjing tjong


Jag måste bara skriva av mig om en grej. Detta retar mig nåt enormt över hur många idioter som finns!!!

Idag såg jag att en kompis hade gillat ett inlägg på Fejsbook som nån hade skrivit på Stena Lines hemsida angående en resa förra helgen, deras bemötande på Stena Line och lite saker som hade hänt och så vidare. Har suttit och kollat igenom vad folk skriver för kommentarer. Jag undrar verkligen hur vissa är FUNTADE?? Ingen jävla empati över huvud taget!! Jag menar, för HELVETE om Ni då tycker att man "fiskar" likes, tycker att mannen ifråga var för full, får skylla sig själv etcetera etcetera - KOMMENTERA INTE DÅ!! Hur JÄVLA svårt kan det vara?? Ge FAAAAAAN i att läsa då jävla idioter!!!! Det var massa spydiga kommentarer som dem skrev. Vem faaaaaan har INTE vart full då?? Vem kan döma honom att han var full för det första? Bara för att man åker till Polen behöver man inte vara full heller då ens sambo är med. Sen ska man få sjukvård/har rätt till det oavsett vart faaaan man befinner sig oavsett om du druckit eller EJ!! Ska man inte få hjälp om man är full?? Det är som att skylla på att det är mitt fel ifall jag skulle bli våldtagen på grund av att jag var full. Samma princip, samma rätt har man att få hjälp att bli undersökt!! I detta fallet fick killen ingen hjälp samt att personalen inte kunde SE att det var nåt fel på honom. Jävla konstig röntgensyn personalen har då!! (Han har alltså slagit i huvudet och brutit näsan). Vem kan se om du har fått en blödning i hjärnan liksom? Folk vill bara ha nåt att gotta sig åt och dem ska dra det längre och bli mer patetiska.    

Samma sak var det med tunnelbanemannen som upprörde folk i hela Sverige. Där skyllde många på Johnny för att han var för full, som pappa ska man inte dricka samt att han får ju skylla sig själv för att han ramla ner på spåret och så vidare. Att folk är sånna jävla egoister idag det vet man ju om och det är inget som förvånar en längre heller (varken kompisar eller folk man inte känner), MEN att dem ska skylla på att man får skylla sig själv och bla bla bla det gör mig totalt VANSINNIG!! Jag hoppas att KARMA slår tillbaka mot dessa personerna. För då har NI i HELVETE ALDRIG vart med om nåt här i livet heller. Jävla äckliga idioter. Kräks.

Av Linda - 9 november 2012 23:34

Dagens sanning: Det är en jävla tur att jag är så envis som jag är. Tack morfar, mamma och morbröderna för min envishet som sitter i ryggmärgen samt min finska sisu! Jag ger då fan ALDRIG upp!!


Vakna runt nio imorse av att ett jävla flygplan flög runt och gjorde loopen. Skitstörande när jag bara ville sova, men då ringde Resursen också så jag fick jobba ikväll plus imorgon, men det fick jag veta tre timmar senare. Passa på att gå på toa och ringa Studievägledaren, men då återkommer hon först på måndag. Tycker att det kunde stått på skylten igår redan utanför hennes dörr, men jag ska ringa henne på måndag morgon, och hoppas på att få en tid så snabbt som möjligt!

Fortsatte sova lite till innan jag kom upp, in i duschen och sen fixa lite Kyckling Röd Curry till middag. Inte så flashig mat, men det går fort att göra. Kolla lite på datorn också innan det var dags att cykla iväg till jobbet.

Det har inte vart några problem alls idag då allt flutit på bara bra. Det var kul att se en idag då det var riktigt längesen nu. Blev lite prat om några saker och jag undrar VERKLIGEN hur vissa tänker?? Frågan är om den personen/-erna tänker över huvud taget?? Fy fan alltså, seriöst. Innan man ställer till det ska man kanske tänka sig för INNAN man gör en höna av en fjäder. Patetiskt. Det är mycket man inte blir klok på tror jag.

När jag hade slutat tog jag sällskap med A., och vi stod och tjöta mitt emot Nettos parkering en stund innan vi skiljdes åt. Var hemma först kvart i elva. Var på Willys på min rast där jag köpte Choklad, Tacopaj och Toapapper. Det sista måste jag verkligen ha snart. Först idag var jag sugen på Chokladen =)

Nu känner jag att jag är trött i hövvet. Börjar någorlunda få sova lite mer nu. Bara hoppas den där skiten kommer också nu i helgen. Hoppas att Ni haft en bra dag. Natti och tjing tjong


På Willys handla jag Toapapper, Tacopaj och Choklad.

 

Av Linda - 8 november 2012 21:34

 

Så här ser dagens ut!


* Blus, H&M- Så underbart skön!

* Byxor, H&M, NYA- Jättesköna bra med resåren i midjan, tycker jag.

* Strumpor, Vet ej.

* Jet Set-klocka, Ur & Penn.

Av Linda - 8 november 2012 19:34

Imorse ville jag egentligen ligga kvar i sängen och sova, men jag kände att jag ville inte missa en lektion i Medicin ändå. Idag handla det om Andningen samt Hjärtat. Har läst om detta i Naturkunskap B, men även på högstadiet fast det var ändå bra med repitition då jag glömt en del, men nu blev det uppdaterat. Det var bra att jag kände igen mycket ändå. Tiden var väldigt bra med då man kan göra annat resten av dagen. När jag kom hem la jag mig lite, men jag hade ingen ro. Det räckte med en timme. Satte mig i soffan sen och åt lite Yoghurt och Flingor samtidigt som jag kolla lite på teven.

Runt halv två cykla jag iväg först till min Hyresvärd för att lämna in en lapp om Renovering som jag fick för cirka två veckor sedan. Jag valde att tapetsera i sovrum, hall samt storarummet!! Kräks på tapeterna i sovrummet och i storarummet framförallt. Tapeten i hallen är helt okej, men jag vill ha en som är snäppet ljusare. Frågade även när detta kommer att ske, men det kunde hon inte svara på utan det blir nån gång under 2o13. Ska i alla fall dit i Januari för att kolla på tapeter. Tror att jag ska ta med mig nån då ifall jag får lite beslutsångest.. Skönt att ha lappen inlämnad då den skulle in senast på måndag. Det bästa blir dock att få nya tapeter!! Ingenting är gjort sen jag flytta in i denna lägenheten. It´s about time now.


Var iväg och gjorde ett ärende sen också. Detta var dock ännu skönare för min del att ha det gjort. Tror att det är mycket därför som jag har sovit så jävla dåligt!! Idioten fatta ingenting bara!! Jag var lugn och sansad där och då, men sen när jag cykla till ett annat ställe höll jag på att explodera! Eller ja, kanske inte riktigt, men jag var arg och höjde rösten! Kommer gå vidare om ingenting händer. Jag tänker då faaaaaan inte svälja allt och acceptera saker och ting. Är för gammal för det, och man ska inte hålla käft om vissa saker!!

När jag kom hem sen efter tre satte jag mig vid datorn en stund, la mig lite senare sen för att slappna av. Just det, ringde ett samtal till CSN som gav mig ett BRA svar i alla fall =) Där blev jag både glad och positivt överraskad. Imorgon bitti får jag ringa efter Studievägledaren så jag kan få en tid hos henne så fort som möjligt. Helst imorgon om hon har tid eller på måndag. Har lättat på det där trycket idag vilket är jävligt skönt.

Vila bara en stund som sagt innan jag satte på datorn när jag satt i sängen där jag skulle göra en anmälan på CSN, men det var lite för krångligt. Orkade inte tänka själv, haha. När jag satt där blev jag väldigt sugen på Korv inte mindre än Chorizo! Konstigt att bli sugen på det när mensen kommer vilken dag som helst. Brukar alltid vilja ha Choklad eller liknande i vanliga fall. Fick cykla ner till ICA där jag köpte Aftonbladet, Chorizo, Ciabatta bröd, Gurka och Ris.

Kvällen har i alla fall vart lugn. Kunde släppa det dåliga humöret tidigare idag i alla fall. Hoppas att Ni haft en bra dag! Jag hoppas på att få sova inatt som jag gjorde förra. Natti och tjing tjong


På ICA handla jag Aftonbladet, Ciabatta bröd, Ris, Gurka och Chorizo.

 

Av Linda - 8 november 2012 16:16

     Stockholm by night.


Wiiiie, det börjar dra ihop sig nu till Stockholm!

Det ska bli jättekul att åka dit då jag inte vart där sen 2oo3.

Det blir nästan tre intensiva dagar däruppe. Ska åka dit till våren igen när det blir lite varmare ute samt att man kan göra lite annat då.

Nu blir det ju Swedish House Mafias konster som jag ska gå på!

Av Linda - 7 november 2012 21:34

Usch, nu ikväll är det verkligen riktigt ruskväder ute. Blåser och regnar gör det. I och för sig kanske det har blåst hela eftermiddagen och kvällen, men jag har inte märkt av det när jag jobbar. Jobbigt var det att cykla hem i skitvädret ikväll, men det var tur att jag hade min vinterjacka på mig som täckte rätt så bra samt att den är vattenavvisande.

Vet inte vad det är med mig just nu. Jag hatar när jag inte får sova på nätterna. Har verkligen kommit in i en dålig sovrutin nu. Även om jag var trött igår hade jag så jävla svårt för att somna sen när jag väl la mig. Inte nog med det vakna jag upp vid fyra av att jag hade jätteont i magen!! Vaknar sällan av att det känns så som det gjorde, lite obehaligt sätt att vakna på. Hade hoppats att det var mens som kom, men nej, jag vette faaaaaan vad det var! Sen tog det väldigt lång tid att somna om (som vanligt), för att sen bli väckt innan nio idag igen. Jävligt störande är det att bli väckt två dagar i rad när jag inte kan sova. Fick la lite sömn i mig till slut, störande!!

Det har gått bra ikväll och eftermiddag bortsett att jag har gäspat en hel del. Börjar verkligen längta nu kände jag innan jag skulle hem. Dels till Stockholm och dels till nåt annat som är roligare på ett helt annat sätt samt mer personligt. Har pratat med mamma i telefon nu ikväll samt min morbror och gudfar J., Han hade en väldigt rolig nyhet dessutom =) November i år blir en bra månad ändå, hihi! Sååå mycket bättre än vad den brukar vara trots allt mörker.

Nä, dags att försöka sova nu. Hoppas att Ni haft en bra dag. Natti och tjing tjong

Av Linda - 6 november 2012 22:36

Äntligen nu kommer tröttheten ikapp mig. Har sovit värdelöst sen helgen därav mitt för jävla pissiga humör samt all PMS som man har!! Om jag var irriterad igår var det inget jämfört med imorse. Så jävla ovärt att komma till skolan i tjugo jävla minuter då vi kunde snackat om det i torsdags när vi ändå ska ha medicin!! Hade behövt sova imorse istället. Blev väckt strax efter nio då Resursen ringde, men då hade jag vaknat upp vid fem och jag hade svårt att somna, och hon hann bli efter åtta tror jag. Sen kunde jag ju inte sova mer. Skicka sms till en i gruppen (hon som svarar snabbast). Hann bli vansinnig innan jag ens fått vakna till. Ska bli så JÄVLA skönt att bli av med detta jävla grupparbetet som vi skulle redovisat för fem veckor sen. När jag bad om att ta det på torsdag så gick det inte, men det tänker inte jag glömma i alla fall. De fick se en grinig, irriterad Linda idag, men då får man skylla sig själv helt enkelt. Får jag ingen sömn på några nätter blir jag inte trevlig.

Fick se lite sol idag på förmiddagen vilket var riktigt skönt i alla fall! Vila lite innan jag tvätta mitt hår samt koka Spaghetti innan jag skulle iväg och jobba. Det var riktigt bra att jobba hur som helst. Vet inte när det blir nästa gång dock. Bara göra nåt annat blir bättre också då jag lugnar ner mina nerver lite.

Så inatt hoppas jag att jag får sova hela natten. Hoppas att Ni haft en bra dag. Natti och tjing tjong

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22
23
24 25
26 27
28
29 30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards