Alla inlägg under november 2012

Av Linda - 15 november 2012 18:04


Nu är det bara EN VECKA kvar tills det smäller på Friends Arena när KUNGARNA intar scenen!!

Jäääääävlar vad jag längtar!! Det kommer bli fucking awesome!!

Laddat upp med några av deras bästa låtar, eller jag tycker att dessa smäller högre än andra.

I LOVE SHM   

Av Linda - 14 november 2012 21:34

Vakna upp imorse för att kolla på telefonen vad klockan var. Hade fått diverse ikoner som visa både sms, mail och från fejsbook. Smset var från läraren som skrev att lektionen idag var inställd, skräll! Fortsatte bara somna om. Hade dock svårt att sova inatt så det var bara bra att vi inte hade nån Medicin idag.

Fick ett sms från A., som fråga om vi kunde gå till PA:s idag vilket jag ändå hade tänkt att göra idag. det var tur att hon skrev innan jag hann cykla iväg. Strax innan sex ringde kompisen som jag ska till Stockholm med nästa vecka så vi tjöta en stund och början av promenaden innan vi la på. Skulle höras senare ikväll sa vi, men nu har jag inte fått tag på henne. I alla fall gick A., och jag till PA:s och det var skönt att vara ute och gå! Förbrände 187 kalorier på dessa 45 minutrarna fram och tillbaka, och det var 3,57 kilometer. Men jag börja inte direkt när vi börja gå heller så. Gick inte jättesnabbt heller för den delen så tiden maska iväg lite granna. Köpte bara Gurkor och Potatis på PA:s då jag skulle äta Köttbullar tillsammans med Potatis, Brunsås och Lingonsylt idag hade jag bestämt mig för. Innan vi gick hem igen tog vi varsin Korv med bröd! Ååå, det var riktigt, riktigt gott och det var jävligt längesen också för den delen.

Har snackat med S., nu i lite mer än en timme. Mycket telefon tid både igår och idag. Haha, C., råka ju ringa mig igår med när hon fippla med telefonen. Blev att vi snacka lite till. Aja, det är alltid lika kul att snacka med dem   

Nä, dags att sova för min del. Ska iväg och prata med studievägledaren imorgon. Verkar som att mitt paket kommer imorgon också, wiiiie det ser jag verkligen fram emot =)

Hoppas att Ni haft en bra dag. Natti och tjng tjong

Av Linda - 14 november 2012 20:04

 

Dagens slappa men sköna outfit!


* Tröja, Only, NY- Jätteskön då den är varm och stor!

* Träningsbyxor, Stadium.

* Strumpor, H&M.

* Jet Set-klocka, Ur & Penn.

Av Linda - 13 november 2012 22:34

     


Nu ikväll ska det bli riktigt skönt att krypa ner i sängen då jag renbädda tidigare idag.

Jag är sjuktnöjd med mina kuddar också som passar in bra i bäddningen och sovrummet i sig.

Av Linda - 13 november 2012 21:34

Jahapp, imorse fick jag ett sms om att vi inte kan genomföra vårat grupparbete idag då en är sjuk!! Vad faaaaaan ska det ta ännu längre tid denna gången?? För HELVETE jag snacka med den berörda personen igårkväll. Jävla konstigt att hon skratta och mådde bra då. Det jag kan köpa är la magsjuka om man får det över en natt, men det är knappast troligt i detta fallet. Så jävla störande att vi aldrig kan göra klart skiten. Ska man behöva dras med detta också. Inte roligt alls!

Det var en jävla tur att jag kolla på smset runt halv tio istället för att bli irriterad och inte kunna somna om. Såg det då jag skulle gått upp egentligen. Sket i att gå upp så jag somna om en liten stund till. Har haft tvättid idag så jag gick ner halv ett då jag börja klockan tolv. Det blev sju maskiner idag varav en var 3o graders maskin samt sängkläder och handdukar, en maskin vardera. Medans jag tvätta skaka jag av duntäcket och minda kuddar.

Blev inte av att jag har gjort så mycket mer idag. Grått och jävligt väder har det vart. Imorse såg jag att det var världens tjocka ute då jag var på toa. Haha, just det ja. Såg nog en Räv utanför huset igår. Stod i köket för att dricka vatten, kolla ut genom fönstret och då ser jag nåt gå omkring där ute i samma storlek som en hund. Men jag såg ingen ägare till den därför måste det ha vart en räv. Synd att den inte tog ankjäveln då som kvackar på nätterna!! Nästa gång kanske.


Satt med min ansökan till CSN på eftermiddagen och jag hoppas verkligen att jag får det jag ska ha nu. Utan nåt jävla krångel eller så. Ringde C., som klicka mig, men hon ringde upp igen. Var tvungen att fråga henne en sak om ansökan så jag inte gör fel. Sen satt vi och snacka om allt möjligt i två timmar, hihi. Det var tre månader sen jag såg henne nu, men det är inte långt kvar tills vi ses nästa gång   Har klickat hem en beställning nu med som jag hoppas blir skitbra nästa vecka, men det lär den bli!!

Hoppas att Ni haft en bra dag. Natti och tjing tjong

Av Linda - 12 november 2012 21:34

Som sig bör är jag helt slut på måndagar efter helgens arbete. Måndagar är inte riktigt min dag. Det brukar inte hända nåt speciellt då samt att den är rätt så tråkig, tycker jag.

Inte hänt nåt jättespeceillt idag. Det var skönt att få sovmorgon. Tog en stund innan jag somna då jag låg och tänkte, svårt att koppla bort jobbet ibland. En trött jävel har jag vart idag typ, haha. Ringde till C., ikväll för att fråga henne en grej om imorgon så jag inte snackar om fel sak. Ska bara skriva ner några meningar så får vi redovisat vårat grupparbete imorgon. Det är ju en praktisk grej som ska ska genomföra. Skönt att bli av med det sen! Bara min individuella uppgift kvar som jag skjuter på hela jävla tiden!! Annars har det inte hänt nåt särskilt idag. Skönt att bara vara.


Kollade lite på Fotbollsgalan ikväll, men det är ju samma person som vinner Guldbollen hela tiden vilket är värdelöst, tycker jag. Kul att se min gamla favorit som var som störst i mina ögon i början av 2ooo-talet: nämligen Fredrik Ljungberg. Helt rätt att han fick en hyllning! Så jävla synd att han inte spela i Sverige innan han la av men..

Hoppa in i duschen vid kvart i tio så jag missa början av min nya favoritserie; Homeland. SHIT, den är så bra den serien!! Så jävla spännande varenda gång. Får kolla på SVT Play som jag gjorde förra veckan. Helt klart sevärd serie! SE den om Du inte gjort det innan. Du kommer inte ångra dig!

Nä, hoppas att Ni haft en bra dag. Natti och tjing tjong


Så jävla bra är denna serien! SE DEN

 

Av Linda - 12 november 2012 20:34

   


I onsdags kväll var Prinsessan Madeleine på en gala i New York till förmån för Raoul Wallenberg.

Hon bar då denna fina, vackra lila klänningen!

Ser Ni hur lycklig hon ser ut att vara, och det är hon verkligen, verkligen värd efter allt med Jonas!

Extra plus får hon för det uppsatta håret, jättefint!

Jag tycker att hon var jättefin den kvällen, och Madeleine klär verkligen i lila!

Av Linda - 12 november 2012 15:34

    

Klockan tre började denna filmen på TV4.

Dem har börjat visat filmer på eftermiddagarna runt denna tiden vilket jag tycker är bra om då det inte finns nåt annat att se på.

Vet inte riktigt vad jag tycker om filmen, men den är perfekt efter helgen då jag inte orkar tänka just nu.

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22
23
24 25
26 27
28
29 30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards