Alla inlägg under november 2012

Av Linda - 24 november 2012 21:34

WOW, finner inga ord ärligt talat. Jag är så jävla död i hövvet och i kroppen. Får skriva imorgon kan inte ens tänka eller knappt röra mig.

Av Linda - 22 november 2012 18:30

Idag var det ett obligatoriskt stopp på Sturegallerian igen för att träffa killarna i Swedish House Mafia, men jag fick inte träffa dem. Det drog ner mitt humör en del på eftermiddagen. Efteråt gick J., och jag ner till Biblioteksgatan där vi kolla in Urban Outfitters först, sen vidare ner mot PK Huset där jag skulle in på Gina och det sista stoppet blev inne på H&M på Hamngatan. Jag är nog mest nöjd med det jag hitta på H&M faktiskt då jag väntat länge på att köpa denna. Jag var rätt sliten idag så jag har inte kollat jättenoga, men jag är nöjd med det jag shoppat idag!


Detta shoppade jag idag:

* Svarta Byxor, 199 kronor, Ginatricot- Fastnade för dessa då dem dels var snygga och sköna! Behöver nämligen fler byxor. Tänkte ha dem ikväll med så detta blev ett väldigt bra köp!

* Svart Behå, 124 kronor (Ordinarie pris 149 kronor, men det var 1o% rabatt för medlemmar), H&M- ÄNTLIGEN fick jag köpt denna behån som jag ville ha! Så jävla snygg är den dessutom.

* 3 par Hipsters/Hotpants,  9o kronor/styck (3 för 22o kronor), Urban Outfitters- Jag fastnade för dessa trosorna! Tycker att dem är snygga och fina.


     

Av Linda - 22 november 2012 15:30

Imorse när vi landat på Arlanda åkte vi in till Stockholm där vi först fixade lite saker på Centralen innan vi åkte till lägenheten där vi skulle sova. Efter att vi lämnat väskorna åkte vi med bussen till Stureplan. Första besöket blev Sturegallerian, och Swedish House Mafias Shop, men vi missade Axwell, tyvärr. Hittade däremot nåt annat där istället. Sen drog vi vidare bort mot Hötorget och affärerna runt omkring. Jag var verkligen på jakt efter en enda sak idag som det tog tid att hitta, men jag fann den inne på Teknikmagasinet. Såg även nåt inne på H&M som blev spontanköp som jag tyckte om. Hann inte med så många affärer idag innan det var dags att åka till lägenheten och göra sig i ordning. Är nöjd med det jag shoppat idag!


Detta shoppade jag idag:

* Vit Jacka, 349 kronor (Ordinarie pris 399 kronor, men jag hade en 5o kronors.kupong), H&M- Jag tyckte att denna jackan var snygg! Stilren är den också. Hade hellre velat ha den i svart egentligen, men det fanns inte i just denna modellen som jag tyckte bäst om!

* Rosa Krusell-mobilväska, 2oo kronor, Teknikmagasinet- ÄNTLIGEN hittade jag en mobilväska som jag glömde köpa i Göteborg igår. Denna fick jag springa runt och leta efter innan jag hittade en som jag var nöjd med.


   

Av Linda - 21 november 2012 21:30

Nu ikväll var jag tvungen att gå en sväng på Torget som jag alltid gör när jag är hemma i och för sig, men det var några saker som jag behöver få tag på som jag måste ha idag. Gick ner vid halv sju så jag hann inte kolla så jättenoga innan dem stänger plus att jag kan inte köpa så mycket heller. Fick i alla fall köpt det viktigaste som jag var ute efter förutom en Mobilväska som jag glömde. Har köpt min första julklapp dessutom till min systerson!


Detta shoppa jag idag:

* Namnbricka, 19 kronor, Clas Ohlson- Denna är bra att ha, men nu var jag verkligen tvungen att köpa en till flygningen imorgon!

* Rosta T-shirt, 69,5o kronor, H&M Herr- Hade glömt min sov t-shirt hemma så jag fick köpa denna i panik.

* Blå Tandborstfodral, 2o kronor, Reseförpackningar Flaskor, 2o kronor/styck och Svarta Strumpbyxor, 69 kronor, allt från Åhléns- Mitt gamla fodral är gammalt och äckligt så det var dags att köpa nytt. Flaskorna var jag nara tvungen att ha! Vanliga strumpbyxor äger jag inte ens så detta behövde jag också!


     

Av Linda - 21 november 2012 13:34

 

Snart drar jag till Göteborg, här kommer en dagens.


* Blus, H&M- Så skön!

* Byxor, Ginatricot, NYA- Jättesköna!

* Strumpor, Lindex.

Av Linda - 20 november 2012 22:34

Idag var jag nere på stan en sväng. Jag ville först och främst kolla inne på Vero Moda efter nåt som jag kan ha som alternativ på torsdag. Det fanns en del snygga kläder, men allt skulle inte passa till det tillfället som jag var ute efter. Jag hitta i alla fall ett fint plagg därinne som jag slog till på! Kolla runt inne på Lindex också en stund där jag hitta nåt som jag verkligen är i behov av samt strumpor som går åt! Det bästa var dock att jag hade rabatt där som jag utnyttja. Hemtex besökte jag också, men där hitta jag en impulsgrej. Är nöjd med det lilla som jag köpte!


Detta shoppa jag idag:

* Beige Örngott "Amor Vincit Omnia", 79 kronor, Hemtex- Gillar ju texten Amor Vincit Omnia och jag har det inne i sovrummet som jag tänkte kommer passa bra ihop med sängkläder. Ska bara köpa påslakansetet också så blir det bra! Tyckte att detta var fint dessutom!

* Vit Behå, 179 kronor och 3-pack Snobben-strumpor, 79,5o kronor (hade 25% rabatt så jag fick allting billigare), båda från Lindex- Behån tyckte jag var fin och jag behövde verkligen ha en ny! Strumpor är nåt som alltid går åt. Det bästa av allt var rabatten som jag hade vilket gjorde att allt hamna under 2oo kronor!

* Svart Linne, 23o kronor, Vero Moda- Detta tyckte jag var jättefint! Kommer nog bli bra på torsdag om jag väljer detta linnet då. Snyggt!


     

Av Linda - 20 november 2012 21:34

Inatt har jag sovit hur jävla gött som helst, och länge blev det också! Behövde den där sömnen och timmarna.

Kände för att kolla på stan lite då det var ett tag sen jag var där nu. Cykla dit efter tre, men först var jag tvungen att lämna en bok på Biblioteket. Hoppas inte att jag får nån jävla påminnelse nu då den skulle in i fredags. Börja kolla inne på Vero Moda där jag faktiskt hitta nåt som kan vara ett alternativ på torsdag! Jävligt snygg var det jag hitta. Fortsatte sen till Lindex där jag också hitta två saker som jag behöver, sist in på Hemtex där det blev en liten impulsgrej.
Efter stan cykla jag till PA:s där jag handla Baugette, Kaffe (till mamma) och Murgrönor. Är så trött på att det är så tomt och "naket" i mitt köksfönster så idag fick jag tummen ur att köpa två stycken Murgrönor. Såg U., där som inte hälsade på mig. What the fuck, han såg mig, men slog bort blicken då jag sökte hans. Jag vet att han är blyg, men han kunde ju hälsat i alla fall. Andra gången jag ser honom som han jag vet inte. Hans brud var med honom idag.

När jag kom hem fixa jag lite, packa upp allt och så vidare. Satt i köket med datorn och kolla runt på nätet samtidigt som jag åt Baugette sen efter det tog jag tag i den där jävla disken!! Det finns nästan inget värre än att diska. Har vart nere i Återvinningsrummet och återvunnit nu med, skönt att slippa göra det imorgon!

ÄNTLIGEN blir det Göteborg imorgon. Det här med packningen får jag börja med innan jag lägger mig. Värre är det dock med vätska/flytande krämer och sånt som jag får kolla upp imorgon. Vi flyger ju upp på torsdag morgon och då ställer det till det lite för en. Det ordnar la sig.

Hoppas att Ni haft en bra dag. Tjing tjong


På PA:s handla jag Murgrönor, Baugette och Kaffe.

 

Av Linda - 20 november 2012 19:34

 

ÄNTLIGEN fick jag köpt två nya Murgrönor till köket.

Ända sedan mina förra blommor dog har det sett så tomt ut i köksfönstret, men inte längre!

Tycker att blommorna passar in bra i köket.

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22
23
24 25
26 27
28
29 30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards