Alla inlägg under oktober 2012

Av Linda - 13 oktober 2012 23:34

 


Jag köpte den här filmen för ett tag sen på Åhléns då priset ändå var nedsatt.

Det har inte blivit av att jag har sett den innan. Har Du sett den? Eller läst boken kanske?

Har inte gjort nåt av det så jag ska se filmen utan några förväntningar över huvud taget.

Återstår att se vad jag tycker om filmen imorgon. Kärleksfilmer är ju nåt jag gillar i alla fall!

Av Linda - 13 oktober 2012 21:34

Inatt höll jag på att bli galen på en jävla idiot som åkte med sin moppe utanför nånstans och gasa som in i helvete!!! Det störde mig rätt så rejält kan jag säga. Var just då på väg att somna också, men det sket sig. Blev ingen ordentlig sömn på hela natten då jag vridit och vänt på mig natten igenom. Tycker inte om när det blir så.

Har inte gjort nåt vettigt idag alls. Cykla till PA:s förut där jag köpte Bearnaisesås, Chic, Gurka och Sallad. Hade tur då när jag cykla dit börja det droppa ute och lite på vägen hem, men sen dess har det bara kommit mer regn efteråt på kvällen. Så jag cykla i god tid innan det blev värre. Åt Lax, Delikatesspotatis, Hollandaisesås och Sallad till middag idag och det var riktigt got! Lyckades väldigt bra med Laxens kryddning då det blev jättegott. Brände den liiite på ena sidan bara nåt som jag inte var helt nöjd med. Ska äta det lite oftare eller börja med det i alla fall.

Nu ska jag se en film innan jag ska sova. Bara hoppas att jag somnar sen bara. Natti och tjing tjong


På PA:s handla jag Sallad, Chic, Gurka och Bearnaisesås.

   

Av Linda - 12 oktober 2012 22:34

Idag har det verkligen vart underbart väder ute =) Sjävklart har det vart kallt också, men det är så himla skönt när solen skiner. Satt ute nästan en timme på balkongen och njöt av solen, musiken som spelades på Spotify och av solnedgången. Jätteskönt och jättehärligt att avsluta eftermiddagen på. Hoppas på att få njuta mer i helgen också av det fina vädret. Särskilt skönt var det att sitta ute då jag har städat toaletten idag med Cillit Bang som innehöll klor!! Den jävla skiten ska jag ALDRIG mer köpa med klor i. Blev snurrig som faaaan av den jävla doften inne i badrummet, och då var det riktigt skönt att sitta ute en bra stund. Var tvungen att öppna balkongdörren med så yr jag blev..

Har mest slappat idag förutom städa toaletten och diskat har jag gjort också. Skulle iväg till jobbet, men jag kände inte riktigt för det. Skulle snacka med sköterskan om en grej, men jag tar det på måndag istället tänkte jag. Gick iväg till Willys vid halv sju där jag skulle köpa Gurka och sen gick jag hem igen. Använde Runkeeper dit och hem. Det är 2,18 kilometer dit - det kunde jag inte tro! Till och från mig då. Brände 122 kalorier och det tog mig 22 minuter fram och tillbaka. Lite kul att veta  sånt där hur långt det är till exempel då jag är vädrelös på avstånd. Det var riktigt skönt att GÅ för en gångs skull behöver inte använda cykeln jämt och ständigt, men det går ju fortare. Skulle inte ha så mycket idag så det går mycket smidigare utan cykeln annars behöver jag den om jag ska handla mer. Oh, vilket jävla intressant inlägg detta var.

Avslutade kvällen med Tacos - mycket gott! Hoppas att Ni haft en bra dag. Natti och tjing tjong


Solnedgången. Allting annat förutom himlen ser så jävla mörkt ut, men det är det inte egentligen.

 

Av Linda - 11 oktober 2012 21:34

Jag vakna runt tre inatt av att jag bar så jävla pissenödig och sen hade jag lite svårt att somna om. Sen vakna jag vid halv fem igen då mobilen vibrera - då dog batteriet så det var bara att sätta den på laddning. Jävla tur det då V., ringde från Resursen fem i sju. Det var mycket som störde min sömn inatt Det är inte ofta telefeonen ringer så där tidigt på morgonen i alla fall. Tackade hur som helst ja. Fick dock svänga förbi det andra jobbet för att hämta mina tofflor innan jag kunde ta mig dit där jag skulle vara idag.

Såg att det var jävligt kallt ute så halsduk och mössa åkte på idag samt mina vantar då förstås fast dem har jag använt några gånger nu. Det var JÄVLIGT kallt imorse kan jag säga. Fy fan, det var inte skönt att cykla iväg på cykeln direkt. Det har blivit så kallt alldeles för fort, och det tycker inte jag om riktigt. Men vem gör det??

Jag var seg på morgonen innan jag fick frukost i mig. Det tar en stund att vakna till när man blir väckt så där. Det har i alla fall gått bra idag, och det var riktigt gött att gå hem när rapporten började så slapp man den.

Det fina vädret höll i sig idag också, men när jag kom hem la jag mig och sov från fyra till kvart över sex ungefär då jag gick upp. Skulle ner till ICA för att köpa Bregott och på vägen träffa jag A., som jag stod och tjöta med i över en timme. Fy helvete vad frusen jag var sen när jag cykla vidare. Kände knappt mina tår... HUA. Träffa även J., nere på ICA som jag prata lite snabbt med innan jag gick till kassan för att betala.

Lugn och skön kväll i värmen fick det bli! Riktigt skönt att komma hem i värmen kände jag förut. Hoppas att Ni haft en bra dag. Natti och tjing tjong

Av Linda - 10 oktober 2012 23:34

Blä, imorse ville jag verkligen ligga kvar i sängen och sova så när klockan ringde tjugo över nio kom jag på att jag måste ju iväg till skolan då vi skulle ha Obligatorisk träff idag. Kom ner till cykeln där jag hade problem med att få i nyckeln i låset tack vare frosten som var inatt. Det var is på styret och sadlen = ingen skön känsla att cykla iväg alls. Så när jag kommer ner till skolan ser jag att det inte är nån sal bokad så jag väntar där i fem minuter innan jag går upp till lärarens rum. Träffade två andra också som inte hade fått information om att lektionen var INSTÄLLD!! Så jävla tröttsamt är sånt då!! Jag har angett fel mobilnummer från börhan, men nu har jag i alla fall ändrat numret IGEN. Hoppas verkligen att det blev rätt nu för jag såg att det var ju samma nummer som innan när jag skulle ändra på Fronter förut. Skit är sånt.

När jag kom hem la jag mig och vila vid kvart över tio och där låg jag till tjugo över ett, haha. Hade ingen lust att gå upp tidigare eller fixa mat innan jobbet. Tog bara med mig en Pirog idag istället.

Kvällen har gått jättebra då jag jobba med M., Har dock fått lite hövvevärk nu på kvällen bara. Ska bli skönt att krypa ner i sängen nu och få sova. Hoppas att Ni haft en bra dag. Natti och tjing tjong

Av Linda - 9 oktober 2012 22:34

Detta har vart en sån där dag som kan kvitta. Jävligt seg dag med andra ord! Börjar bli lite stressad nu faktiskt över några saker. Sånt är inte bra alls!! Hoppas bara att det ger med sig lite senare sen. Körde på en sovmorgon idag med så nu har jag tagit igen en massa sömn. Nu behöver jag inte göra det mer hoppas jag.

Har dammat av överallt nu och det blir alltid lika bra när det är gjort. Kikat på Gossip girl har jag gjort samt att jag har suttit vid datorn och surfat. Har även vart inne på lärarplattformen där jag har skrivit ett inlägg som vi skulle göra fast jag måste skriva två till i Hälsopedagogiken. Blev inte av att jag satt med det idag och skrev.. Vart lite trött på mig själv idag på ett sätt. Skulle ner till ICA runt halv sex där jag skulle köpa en grej, men så kom jag på när jag höll på att cykla iväg att jag måste ha med telefonen då jag ska hämta ut ett paket. Sprang upp och hämta den, sen iväg. När jag väl kommer ner till ICA för att hämta ut paketet ser jag att mitt bankomatkort inte ligger i plånboken!! Faaaan, jag som skulle köpa en grej, men det får jag ta imorgon istället tänkte jag och cykla hem. Visste i alla fall vart jag hade kortet så det var ju lugnt.

En seg dag som sagt. Misslyckades lite med maten också då jag hällde i lite för mycket Curry i min Africana.

Yeah yeah, fuck it. Hoppas Ni haft en bra dag. Natti och tjing tjong

Av Linda - 9 oktober 2012 21:34

 


Idag har jag bara slappat hemma och det var skönt att ha min stora, mysiga tröja på mig.


* Tröja, Only, NY- Denna är verkligen jätteskön!

* Träningsbyxor, Stadium.

* Strumpor, Lindex.

Av Linda - 8 oktober 2012 23:34

Igår var en jävla fittig dag rent ut sagt, och när jag la mig halv tolv somna jag direkt. Sov hur bra som helst hela natten, men jag vakna upp vid halv tolv gick på toa och la mig sen igen. Fortsatte sova en stund innan jag gick upp. Satte mig vid teven och åt lite, men det fanns bara skit på teven så jag satte mig i sängen med datorn och kolla innan jag fixa Makaroner och Köttbullar till ikväll.

Hann kolla lite mer på datorn innan jag skulle gå till Pizzerian för att åka med V., Cykla inte för en gångs skull! Ville gärna ha sällskap med henne dit och hem när man ses så sällan. Det var kl att se henne och prata med henne igen =) Kvällen har hur som helst gått jättebra, och den har gått väldigt fort också vilket är kul!

Ska lägga mig efter The Mentalist tänkte jag. Hoppas att ni haft en bra dag. Natti och tjing tjong

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Oktober 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards