Alla inlägg under oktober 2012

Av Linda - 18 oktober 2012 21:34

Imorse var det bara att gå upp i ottan med all tjocka ute. Såg att det var mörkt rätt länge idag, USCH! Värre blir det..

Det var två månader sist sen jag jobba dagtid på just den avdelningen där jag var idag. Helt sjukt att det går sån lång tid emellan gångerna, och en del hinner man faktiskt glömma av. Har mest jobbat kvällar sen skolan börja så det var kul att få jobba dag. Några saker har retat mig enormt idag när jag inte hittar det jag vill ha eller ska ha. Blir på ett annat sätt att jobba med en som är såpass ovan också. Hann inte ta nån rast idag utan jag körde i ett istället det var lika bra det.

Snacka med A., innan jag gick hem då vi prata om att ses nu i helgen nån dag bland annat. Bjöd på lite skratt med L., och S., också som hade lite roligt åt mig, haha. Hämta Medicinboken på Bibban efter jobbet med så nu har jag den en månad framöver i alla fall. Behöver göra klart Hälsopedagogiken NU och sen bara fokusera på Medicinen. Det är inte så bara i och för sig.

Har inte gjort många knop på kvällen direkt eller när jag kom hem från jobbet. Är så jävla trött nu denna årstiden. Blir trött av den stressen som jag har med för den delen. Det är inte bra alls. Känns som att min PMS är på väg tidigt denna gången. Tålamodet har trytit en hel del idag plus att jag har vart illamående.

Nä, lika bra att lägga sig. Det har inte vart min dag idag helt enkelt då jag vart så gnällig. Hoppas att Ni haft en bättre dag. Natti och tjing tjong

Av Linda - 17 oktober 2012 22:34

   


SÅ, nu fick jag mina kuddar till mina kuddfodral som jag köpte på Gekås för två veckor sen.

Jag la kuddarna lite halv slarvigt på sängen, men det ska bli lite annorlunda bara jag får tag i ett överkast jag tycker om. Jag tycker att dessa fodralen är så jävla fina, och nu passar dem in bra till resten av sovrummet.

Kuddfodral, Hissgardin och Lampkjolen är i Linne med just Amor Vincit Omnia.

Jag är jättenöjd med resultatet i alla fall. Just the way I like it!

Det börjar arta sig mer och mer hemma med min stil, men fortfarande är det inredning och möbler som återstår innan jag blir helt nöjd! Är en väldigt bra bit på väg hur som helst and I love it.

Av Linda - 17 oktober 2012 21:34

Igår fick jag ett sms angående min H&M beställning. Var inne på min sida i helgen och då såg jag att paketet var på väg, yes tänkte jag! I slutet av augusti var jag inne på H&M:s hemsida för att kolla runt lite och där hitta jag nåt som jag fick igår. Tycker inte om när man får vänta så jävla länge på ett plagg ibland. Det var nåt som jag ska behålla i alla fall och som jag behöver ha. Eftersom jag väntade på en beställning passa jag på att klicka hem två kuddar förra helgen då det var lite rabatt för oss medlemmar. Jag är nöjd med mitt plagg och kuddarna blev jättebra!


Detta beställde jag från H&M och H&M Home:

* Svarta Byxor, 149 kronor (Ordinarie pris 199 kronor, men jag hade en rabattkod med 5o kronors rabatt), H&M- Byxorna tycker jag om och dem var sköna! Skönt att ha lite mer byxor, tycker jag.

* Vita Prydnads Dunkuddar, 47,5o kronor/styck (Ordinarie pris 59,5o kronor, men jag passa på att beställa när det var 1o% rabatt), H&M Home- Dessa kuddarna passa perfekt till mina fodral så jag blev jättenöjd med dem!


     

Av Linda - 17 oktober 2012 20:04

Imorse var en sån där dag då jag verkligen inte hade nån lust att gå upp även om jag skulle ha skola, Medicin. Det blåste så jävla mycket imorse så jag hade verkligen lust att ligga kvar precis som förra onsdagen. Men eftersom jag gärna vill ha lektioner i detta ämnet då det är svårt, stort och jävligt mycket att göra vill jag gå till skolan!! Cykla ner dit, kolla på teven en fyra gånger för att se om lärarens namn var där. NEJ, det var inget namn på läraren. Hon är tydligen borta till och med nästa onsdag såg jag på en Anslagstavla. Snacka med en i Kundservice angående mitt nummer som jag inte kan ändra på lärarplattformen. Fick nåt gjort i alla fall så nu hoppas jag att rätt nummer kommer visas. Stackars den personen som får alla mina sms från skolan. Träffa några från jobbet som jag prata lite med innan jag cykla till ICA.

Skulle hämta ut ett paket från H&M som hade kommit igår på ICA. Träffa J., som jag snacka lite med innan jag köpte Tv-tidningen och cykla hem. Var hemma till kvart i elva och då satte jag mig vid teven en timme innan jag la mig och sov. Sov i två timmar, men jag var på toa och sen la jag mig en timme till. Kände mig frusen och slut i hövvet liksom.

Det har vart skönt att ha en ledig kväll hemma även om man inte gjort mycket utan jag har bara njutit av att vara ledig. Fixa Köttbullar, Potatis, Brunsås, Lingonsylt och Sallad till middag idag. Det var jättelängesen jag åt detta, och gott var det också! Speciellt såsen som jag lyckades bra med.

Jaja, ska upp tidigt imorgon. Skönt att jobba lite dagtid mitt i veckan. Hoppas att Ni haft en bra dag. Tjing tjong

Av Linda - 16 oktober 2012 23:34

Imorse runt nio ringde telefonen och det var Resursen som ringde.Det vet jag alltid när telefonen ringer vid den tiden att då gäller det jobb och inget annat. Tackade självklart Ja till kvällen som gav mer timmar än igår. Var rätt pigg när hon ringde, men jag la mig igen efter att jag hade dragit upp persiennerna. Sov lite till gjorde jag.

Sega mig totalt innan jobbet; fixa ingen mat som jag hade tänkt göra utan jag stack iväg till PA:s på min rast där jag köpte Baugette, Bearnaisesås, Julmust och Rostbiff. Det blev jättegod Ugnsbakadpotatis idag så det var bara att köpa lite Rostbiff till så blev det jättegott med Beasåsen till också. Mumsigt värre blev det!

Det blev en rolig eftermiddag som bjöd på en massa skratt. Använde mina skrattmuskelr ordentligt i magen då det kändes jävligt bra att man skratta. Tårarna rann också - sjuk humor är min humor det   Annars har det gått väldigt bra ikväll.

Nu ska jag däremot sova. Är helt slut känner jag. Natti och tjing tjong 

Förresten. Missade årets (!) match också mot Tyskland har jag ju fan i mig förstått. När jag såg att vi låg under i första halvlek ville jag inte kolla på skiten mer tänkte jag, hahaha, där missa jag ta mig fan årets vändning! Jävligt synd då jag älskar Tyskland! Är i alla fall mäkta imponerad av Sverige som vände, sjuktbra.


På rasten var jag på PA:s där jag köpte Baugette, Bearnaisesås, Rostbiff och Julmust.

 

Av Linda - 15 oktober 2012 22:34

Imorse vakna jag av att telefonen ringde strax efter nio och det var Resursen som hade jobb till mig, yeah! Några timmar till är ju inte dumt. Vill ha liiite till så blir jag ändå hyfsat nöjd i alla fall, bättre än vad jag har vart innan så. Somna om några timmar till. Drog ner till tvättstugan runt kvart över tolv för att tvätta lite. Skulle tvätta mina fyra kuddar samt mina toppar som ska tvättas i olika grader. Hade velat tvätta duntäcket idag också, men det hanns inte med då jag förlora en timme. Två av kuddarna hann inte bli riktigt torra heller så när jag kom hem från jobbet gick jag ner och boka en ny tid imorgon. Det var jävlgit svårt att få tid i den tvättstugan som jag egentligen ville ha - resten av veckan!! Kan fan inte vänta en vecka till liksom. Får boka en ny tid imorgon till en annan gång. Jaja, intressant.

Även om man tror att man hinner göra si och så mycket när man tvättar hinner man knappt hälften. Var nere i Återvinningsrummet för att återvinna, skönt att ha det gjort! Fixa mat också sån där Kyckling Röd Curry typ fick det bli idag. Hann äta upp resten av min Tacos från i fredags också; Köttfärsen och all Sallad innan jag drog iväg till jobbet.

Kvällen har gått så där. Kör nån med mig och speciellt den personen kan hon bara räkna med att jag blir tyken och hon får svar på tal tillbaka, höhö. Personen är väldigt speciell om man säger så. Skönt att dra hem nio i alla fall!

Hoppa in i duschen när jag kom hem och nu kollar jag på teven. Snart dags att hoppa i säng. Hoppas att Ni haft en bra dag. Natti och tjing tjong


Dagens och veckans första gastronomiska middag ;)

 

Av Linda - 14 oktober 2012 22:34

     


Har helt glömt av att ta kort på mitt fina Satinpåslakanset som jag bara älskar!

Det passar väldigt bra ihop med min Sängkappa, tycker i alla fall jag.

Imorgon ska jag bädda rent och då blir det vanlig bomull istället. Älskar verkligen satin!

Om du  inte har ett Satinpåslakanset kan jag verkligen rekommendera Dig att köpa det då det är jätteskönt och svalt att sova i.

Av Linda - 14 oktober 2012 21:34

Så jävla värdelöst att inte ha jobbat nån dag denna helgen. Kunde ju fått en tur åtminstone! Aja, helgen har gått ändå. Det börja ju regna igårkväll och det där har fortsatt hela natten och hela dagen. Det var rätt skönt att ligga kvar i sängen och lyssna på regnet som smattrade mot rutan. Söndagar är rätt sköna ändå när det är sånt där dåligt väder. Då kan man stanna inne med gott samvete vilket jag har gjort idag!

Har dammsugit idag samt diskat och äntligen lagt in mina sängkläder och handdukar i garderoben. Fick lägga upp min ena gardin också idag, haha, den ena har jag fixat redan när jag satte upp dem. Det var svårt att dammsuga idag när den låg ner på golvet. Effektiv dag med andra ord. När jag städar är musik ett måste, och speciellt House/Hardstyle som jag lyssna på på högsta volym. När jag hör den musiken kan jag inte vara still så emellanåt dansa jag och hoppa runt, haha.

Nä, har lite hövvevärk på G känner jag. Ska nog se nån film på datorn och jag hoppas att jag sover bättre denna natten med = inte somna tidigt på morgonen. Värdelöst är det att ligga och försöka sova då.

Ah, just det. Såg ju En Dag igår innan jag stängde av datorn och den var väldigt bra faktiskt. Inte riktigt vad jag hade väntat mig ändå fast det är alltid kul att bli lite överraskad av en film också. Den var fin och charmig på sitt sätt, men lite oväntad som sagt. Kul när det sker oväntade saker också, tycker jag.

Yeah yeah, hoppas att Ni haft en bra dag. Natti och tjing tjong

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Oktober 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards