Alla inlägg under oktober 2012

Av Linda - 23 oktober 2012 20:34

Vad skönt det har vart att vara ledig idag. Jag behövde verkligen ha den här dagen för att återhämta mig lite. Eftersom jag sov igår på eftermiddagen/kvällen hade jag svårt att somna så klockan hann nästan bli två innan jag sov utan att kolla på klockan. Har ändå sovit riktigt bra skönt med sovmorgon idag också. Sov tills jag var tvungen att gå upp.

Har tvättat idag så det är inte så jävla mycket återhämtning det inte. Fick cykla iväg till Willys efter att jag hade slängt i dem två första maskinerna utan att starta dem då jag var tvungen att köpa Sköljemdel. Klockan hann bli halv två innan maskinerna startades fast jag hade inte så mycket att tvätta idag. Har torktumlat mina kuddar idag också så det var bra det då dem är torra nu. Värre är det med mitt duntäcke som fortfarande är lite fuktigt på vissa ställen. Får fixa en tid i veckan så jag kan tumla det lite mer. Bädda rent i sängen idag med när jag ändå höll på, det var bara att byta påslakan. Fick ta mitt tunna täcke så länge nu bara.

Det har inte hänt så mycket mer än så; tvätta, diska, sväng på Willys och på PA:s där jag köpte mig en Baugette. Var så jävla sugen på rustik Baugette så jag cykla dit innan sex, haha. Dem är livsfarliga. Bästa är att dem är gjorda på surdeg och de innehåller inget socker. Jaja. Idag blev det i alla fall en ordentlig middag nämligen Köttbullar, Potatis, Brunsås och Sallad. Var tvungen att äta upp Köttbullarna och Potatisen, sånt håller ju inte förevigt.

Nä, dags att hoppa in i duschen. Hoppas att Ni haft en bra dag. Tjing tjong

Av Linda - 22 oktober 2012 23:34

    

Det börjar dra ihop sig, ÄNTLIGEN!!

Bara EN MÅNAD kvar nu till Stockholm!!

Som jag har längtat jävlar i mig. Bästa konserten nånsin kommer detta bli.

Ser fram emot att se Er killar   

Sebastian, Axwell och Steve - see you in Stockholm, 22 November, 2o12.

 

Av Linda - 22 oktober 2012 21:34

Shit, efter jobbet kände jag verkligen hur jävla slut jag var efter fem dagars arbete. Däcka direkt när jag kom hem och jag sov i tre och en halv timme. Hade lätt kunnat fortsätta, men jag kände att jag var tvungen att gå upp och få i mig lite mat i alla fall. Min middag blev Yoghurt och Cornflakes. Jävla flashig middag det   Orken fanns inte att göra i ordning nåt idag helt enkelt. Igår åt jag bara Pommes när jag kom hem, men jag hade ju käkat två varma mackor på jobbet så det var ju lugnt. Slarvar inte så i vanliga fall.

Det har i alla fall gått bra idag. Hade lust att ligga kvar i sängen imorse, men när jag väl kom upp gick det bra som det brukar göra. Har inte känt mig trött alls idag under dagen då jag försökt aktivera mig istället. Det kom sen när jag kom hem istället ungefär som det brukar göra då man slappnar av. Visade bilden från igår på mina varma mackor som jag hade gjort i ordning, och det uppskattades. En blev hungrig av att se dem, hahaha =)

Känner mig lite tung i hövvet och lite matt. Har känt av halsen lite i helgen också fast det har inte vart farligt. Kan vara en anledning till att jag är så trött hela tiden med ifall det är nåt på gång. Störande när inget bryter ut bara!


Snart, snart, snart får jag ÄNTLIGEN åka till Stockholm!! Fy faaaaaan vad jag ser fram emot denna resan. Den kommer bli helt jävla UNDERBAR   Så det kommer bli het jävla stört grymt bra. Har sett fram emot detta sen juni, och det är jävligt skönt att ha nåt att se fram emot. Det är ingen utlandsresa, men denna smäller lite högre för mig ändå, hihi.

Dags att snart sova igen, typ. Hoppas att Ni haft en bra dag. Natti och tjing tjong

Av Linda - 21 oktober 2012 22:34

 


Nu ikväll kollar jag på denna filmen som går på TV4.
Dem börja ju visa två nya Beck-filmer, men vart fan är dem andra då? Vill ju se NYA filmer med Martin Beck och Gunvald Larsson. Tyvärr missa jag dem båda nya filmerna faktiskt som har visats..

Den funka i alla fall och det blir ett tidsfördriv då ingen annan bra film gick ikväll.

Av Linda - 21 oktober 2012 21:34

Igår när jag kom hem var det inte lönt att sova gå grannen hade födelsedagsfest (hörde när dem sjöng för nån på festen). Så jag somna jävligt sent inatt faktiskt. Vakna upp runt nio då trodde jag att klockan var la sju eller så, men jag blev besviken då det var två timmar kvar tills jag måste gå upp... Var riktigt trött idag och jag orka inte gå upp när klockan ringde utan jag låg kvar en stund till. Det var bara att cykla iväg till jobbet oviss vetande om vad klockan var då mobilen dog precis innan jag skulle cykla iväg. Hade i alla fall en hum om vad klockan var.

Jag var väldigt trött i kroppen när jag kom fram som spaghetti ungefär. Det blev dock bättre när jag fick mat i mig. Vi fick två roliga besök idag, det första var innan två av L., som vi snacka med en stund samt A., som kom efter halv fyra nån gång. Alla tre är besvikna på saker och ting. Jag är inte den enda som är stressad över saker eller rentav mår dåligt över saker. Kan inte gå in mer på detaljer.

Lagom till min rast sprack molnen upp och solen kom fram. Jag passa på att ta sällskap med A., då hon skulle hem. Det var jätteskönt att vara ute och få frisk luft. Man får passa på medans solen visar sig. Det har ju inte blivit så mycket av frisk luft under helgen mer än till och från jobbet i princip. Sen gick resten av eftermiddagen och kvällen fort. Fick ett litet ryck idag, haha. Var sugen på att göra nåt gott ikväll så jag gjorde varma mackor. Dem där underbara mackorna som C., och jag ofta gör hos mamma. Sakna dock en ingrediens nämligen lök, men det gick jättebra ändå! Jättegott och uppskattat var dem! Kul att göra nåt extra på en helg.

Nä, hoppas att Ni haft en bra dag. Tjing tjong


Mina varma mackor som jag gjorde ikväll.

 

Av Linda - 20 oktober 2012 23:30

 

Drottning Silvia var så söt i denna lila dräkten. Kul att hon vågade ha färg på sig!

 

Kronprinsessan Victorias klädsel. Inte min favorit över huvd taget. Men hon är så vacker i sig i alla fall.

Kronprinsessan Letizia av Spanien var väldigt söt i sin kappa! Hon var en av mina favoriter idag.

 

Kronprinsessan Mary var nog min favorit idag. Gillar hennes dräkt och färgen tycker jag om.

Kronprinsessan Mette-Marit var väldigt söt i sin kappa samt sin fläta i håret. Hon hade lätt dagens snyggaste skor!

 

Kronprinsessan Maxima stack verkligen ut idag med sin huvudbonad. Inget jag gillar direkt, men hon harr en skön stil som passar henne.

   

Stephanies Elie Saab-klänning var väldigt vacker. Så klart var hon vackrast av alla på hennes bröllop.


Idag var då bröllopet mellan Guillame och Stephanie.

Stephanies Elie Saab-klänning var jättefin och allt, men den slår inte Victorias klänning ändå.

Idag blev jag dock besviken över Victorias klädval, hon kan fan så mycket bättre..

Kul att se vad alla kungligheterna har på sig denna helgen ändå.

Av Linda - 20 oktober 2012 01:00

  

Kronprinsessan Victoria i en Elie Saab-klänning. En repris från Nobelfesten 2o1o. Jag gillar verkligen denna klänningen! Hon var bara en av många som hade valt just Elie Saab ikväll.

   Kronprinsessan Maxima av Holland i en Jan Taminiau-klänning. Jag gillar klänningen, men inte den där jävla päls "bollen" som hon har runt armarna.

   Kronprinsessan Mette-Marit i en Pucci-klänning. Jag gillar verkligen hennes klänning samt håret som andas 2o-tal. En av kvällens bästa!

   Prinsessan Märtha-Louise i en "disco"-klänning! Jag gillar modellen, men det blir lite för mycket med alla paljetter. Men hon var söt ikväll, och det hade kunnat vara mycket värre.

   Kronprinsessan Mathilde av Belgien hade en av kvällens vackraste klänningar, och jag Älskar verkligen färgen!

  

Nu ikväll har det vart Galamiddag i Luxemburg inför bröllopet imorgon mellan Guillame och Stéphanie.

Det är många kungligheter som är nere i Luxemburg denna helgen.

Det man fick se mycket av ikväll var Elie Saabs klänningar! Wow, hans klänningar kan man dö för!!

Här kommer ett urval av kvällens gäster som jag tyckte bäst om!

Av Linda - 19 oktober 2012 23:34

Imorse innan ringde M., från Resursen angående jobb ikväll och imorgon, men hon fråga om jag ville ha söndagen också; Jajamen svara jag bara då. Blev jätteglad över att Äntligen få jobba lite helg för en gångs skull! Är så jävla van att jobba helg, och då som förra när jag inte jobba var det konstigt.. Men nu kör jag tre kvällar i rad i alla fall. Blev mycket lugnare nu i och med alla timmarna som jag får ihop, jätteskönt!

När vi hade lagt på gick jag på toa, vecka persiennerna i storarummet och jag la mig sen igen. Jag bara sover och sover alltså. Men det är ju riktigt skönt också i och för sig. När jag väl gått upp sen igen tvätta jag håret över badkaret - usch det var jobbigt för ryggen att stå lutad på det sättet. Satte mig sen i soffan för att äta lite Baugette samtidigt som jag kolla på teven. Hann ringa A., lite snabbt också för att tyvärr ställa in det vi hade planerat, men vi sköt bara upp det några dagar. Klantig som jag är spillde jag ner mina byxor precis innan jag skulle gå, men det hade jag fan ingen tid till att byta så jag hängde byxorna på tork på jobbet istället. Tur att det var mörka mysbyxor då inget syns! Gjorde inte så mycket egentligen då det ändå regna.. Detta eviga regnande.

Kvällen har gått bra, inte var några bekymmer alls. Det händer i alla fall grejer. Gick inte från jobbet förräns kvart över tio då vi satt och tjöta lite innan H., och jag bytte om för att dra oss hemåt.  

Tog mig en snabbdusch när jag kom hem vilket var skönt samt att jag hängde in mina kläder i garderoberna! Nu känner mig väldigt trött så jag ska sova.

Hoppas att Ni haft en bra dag. Natti och tjing tjong

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Oktober 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards