Alla inlägg under oktober 2012

Av Linda - 27 oktober 2012 22:34

Egentligen hade jag andra planer ikväll som innebar förfest och Vin, men när Resursen ringde igår kom jag på att jag hade glömt att ta bort mig i helgen samt att jag helt ärligt inte trodde att det skulle bli nåt jobb. Men den där förfesten får jag ta längre fram helt enkelt efter Stockholm tror jag. Så kan det bli ibland. Det var tur i oturen helt enkelt. Men nästa månad kan jag kosta på mig en utgång då jag jobbat såpass mycket denna månaden.

Har jobbat på mitt andra ställe idag vilket var rätt skönt efter allt strul igår!! Det har inte vart några problem utan det har gått jättebra ikväll. Försökte förklara vad House är för U., och L., hahaha. Det var ju inget för dem, hehe. Det visste jag ju redan innan, men de undra ju vad det är så då måste man förklara. Tänkte spela upp en låt, men det var för jävla dålig sändning på telefonen samt att batteriet höll på att dö ut. Såg lite av invigningen av Friends Arena ikväll. Tycker att det ser lovande ut! Dessa veckorna kommer gå riktigt, riktigt jävla fort hoppas jag!

Blä, glömde min mat hemma så jag fick ta lite mat på jobbet förut. Tog 1 ½ Potatis, Skinka samt liiite Mimosasallad. Tycker inte om det egentligen, men jag kände inte för att fixa nån mat när jag kom hem vid kvart i tio. Tar med mig den imorgon istället. Kallt på dagen och kallt på kvällen var det också, hua jävla kyla!

Hoppas att Ni haft en bra dag. Tjing tjong


Av Linda - 26 oktober 2012 23:54

Det har vart en jävligt rörig start på dagen och nu är jag helt slut i kropp och hövve. Får fortsätta skriva mer imorgon, måste sova nu känner jag.

Av Linda - 25 oktober 2012 23:34

Idag har det verkligen vart skitväder rent ut sagt!! Sol, regn, hagel, sol, regn, hagel, snö, moln och kallt som faaaaaan har det vart!! Totalt jävla livsfarligt var det att ta sig hem efter jobbet var det också då det var riktigt halt. När jag cykla till jobbet kände jag hur kallt det var. Strunta att ta på mig en Mössa vilket jag bittert ångrade när jag skulle hem nu ikväll.

Sov värdelöst inatt vilket gör mig gnällig och då orkar jag inte med en massa krångel och skit. Är helt slut i kropp och hövvet!! Bristen på sömn gör mig så här seg och dåsig. Herrejösses.

Kvällen har gått jättebra, men nu när jag skulle hem prata M., och jag om killar. Haha, alltid ett lika trevligt samtalsämne är det. Kom in på Han förstås. Det kan kännas när man pratar om hur sårad jag blev, fy fan för det!! Självklart var det inte bara jobbigt prat utan lite roligt också. Snacka med T., som skulle jobba natt innan jag gick iväg. Klockan hann rusa iväg en bra stund, haha. Som sagt fick jag ta det försiktigt när jag skulle hem.

Innan jobbet idag fixa jag Spaghetti och Köttfärssås samt att jag kolla mina vanliga sidor på Internet innan jag skulle cykla iväg i blåsten.

Nä, dags att sova helt klart. Hoppas att Ni haft en bra dag. Natti och tjing tjong


Fick min Plaza Kvinna idag. Lite sent då den kom ut redan i måndags. Trodde faktiskt inte att den skulle komma över huvud taget så det var en kul överraskning som kom med posten idag.

 

Av Linda - 25 oktober 2012 13:34

 


När jag kolla min Fejsbook på telefonen förut såg jag på startsidan att Prinsessan Madeleine och Christopher O´Neill har ÄNTLIGEN förlovat sig!

Jag är jätteglad för Madeleines skull, och jag hoppas verkligen att Chris är den rätta för henne!

Det är dags för Madeleine att äntligen få bli lycklig igen efter allt med Jonas.

Återigen ETT STORT GRATTIS TILL ER från mig.

Av Linda - 24 oktober 2012 22:34

     

Igår bädda jag ju rent i sängen, men mina örngott och lakanet bytte jag redan förra veckan.

Det var skönt att krypa ner i sängen igår, men samtidigt saknar jag mitt Satinset då det är så skönt att sova i.

Mina kuddar är jag jävligt nöjd med också även om det kanske ser lite roligt ut med Elefanterna, haha.

Det enda som fattas nu är ett överkast då hade det vart perfekt! 

Av Linda - 24 oktober 2012 21:34

Först och främst vill jag säga TUSEN TACK till ALLA som har läst min blogg eller vart inne på den idag. Både besökare och Sidvisningar har skjutit i höjden. Har Aldrig haft så många sidvisningar innan som jag hade idag sen Bloggplatsen började med detta i Januari i år. Återigen tusen tack till Dig oavsett om det är första gången du är inne här eller om du läst den fler gånger.


Idag hade vi skola tydligen, men eftersom jag bestämde mig förra veckan att skita i att gå idag höll jag det med. Blev dock väckt vid halv tio då E., ringde för att fråga om jag skulle gå, men jag sa som det var att det gör jag inte. Vi skulle dock höras vid lite senare då hon skulle berätta mer om nästa veckas tider. Hon ringde vid halv två, men jag missade samtalet då jag boka tvättid så jag ringde upp när jag kom upp till lägenheten igen. Fick veta några nya tider idag vilket är bra! Den läraren är värdelös då hon ändrar tider jämt och ständigt. Jävla krångel är vad det är.

Blev även uppringd av Resursen då jag fick en förfrågan att förlänga min tid imorgon fast det blev en kväll istället, och det gick bara bra. Då var det bra att jag fick en tvättid imorgon så jag kan tumla mitt duntäcke. Har städat toaletten och dammat av överallt idag. Måste göra slut på min Cillit bang alltså. Händerna stinker Klor så det bara tjongar om det, och det hjälper inte att jag tvättar händerna frenetiskt som jag gjort idag. Bättre nu ikväll är det i alla fall.


Det var fint väder på eftermiddagen så jag passa på att fråga S., om hon inte ville ta en promenad vilket hon ville och som vi senare gjorde. Det där fina vädret försvann rätt snabbt av moln som kom att dominera resten av eftermiddagen. Typiskt, men det var jävligt skönt att röra på fläsket! Fick en överraskning när hon ringde på också; nämligen nybakta Kanelbullar   Dem var jättegoa och tusen tack återigen! Jätteglad blev jag över några bullar. Brukar köra på Findus Kanelbullar istället, men dem är riktigt goa också faktiskt, tycker jag i alla fall. Haha, jag trodde att det skulle vara kallt idag, men det var inte så jävla kallt. Tog på mig Mössa, Halsduk och Vantar, att jag tog halsduken är inte så konstigt då jag använder den ofta, men det andra tog jag av mig då vi gick. Det var hur som helst rikigt skönt att powerwalka. Vi gick 1 timme och 25 minuter och jag förbrände 438 kalorier på 7,93 kilometer. Jag är ändå nöjd då jag har sparat andra aktiviteter så jag såg att jag har förbränt lite mer idag. När jag kom hem fixa jag mat och sen har jag bara slappat i soffan vid teven. Kolla på Berg flyttar in så klart idag, hihi   

Hoppas att Ni haft en bra dag. Tjing tjong


När vi var ute och powerwalka gick vi förbi det där stället där den unga killen dog häromdagen. Så jävla fruktansvärt!! Det var folk som stod där, kompisar antar jag. Det var väldigt fint med ljusen som var formade som ett hjärta. Det värsta är att frågorna är många, men svaren är få. Tycker synd om familjen och dem där killarna som ringde efter hjälp..Tråkigt kan inte ens tänka mig hur det känns..


Mina nybakta kanelbullar som jag fick av S., idag!

 

Av Linda - 24 oktober 2012 19:34

   

Så här ser dagens ut, bekvämt när jag powerwalkat idag.


* Cardigan, Gunatricot, NY- Jätteskön är denna i materialet.

* Linne, Vero Moda, NYTT- Tycker om detta linnet då det är fint och skönt.

* Träningsbyxor, Stadium- Så jävla skönt att ha träningsbyxor på sig, tycker jag, haha.

* Strumpor, H&M, NYA.

* Jet Set-klocka, Ur & Penn.

Av Linda - 23 oktober 2012 22:34

 


Dagens slappa men bekväma outfit.


* Topp, Ginatricot.

* Träningsbycor, Stadium.

* Strumpor, H&M, NYA.

* Jet set-klocka, Ur & Penn.

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Oktober 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards