Alla inlägg under augusti 2012

Av Linda - 9 augusti 2012 23:34

Blääääää, vart på ett jävla humör idag. En riktig skitdag har jag haft!!! Åtta dagar i sträck, foten värker och jag känner mig halvt handikappad. Kan inte gå ordentligt med ena foten alls. Gör ont även när jag cyklar. Gnällig är jag nu, sorry. Massa jävla grejer och man blir gaaaalen. Detta har INTE vart min dag!!!

Inte min dag med andra ord kan man ju säga. Var tvungen att ringa ett samtal nu ikväll för att prata av mig och lugna ner mig lite. Ska ringa till Vårdcentralen och få tid imorgon. Går aldrig dit i vanliga fall, men nu måste jag det. Nåt är fucked up. Skönt att vara ledig imorgon då jag ser jättemycket fram emot det =) Vad ska man göra istället? Jo, tvätta. Det som är sååå jävla roligt. Positiva dagen och positiva Linda idag ja.

Det märks i kroppen att man har jobbat sju veckor nu. Sov tre timmar och tjugo minuter efter jobbet idag. La mig tjugo över fyra när jag hade kommit hem, vakna sen innan sju och de tänkte jag att det blir bara några minuter till, haha, jo tjena, det blev nästan 5o minuter.. Känner mig sliten rent allmänt. Semester och en resa hade INTE suttit fel nu! Akkurat vad jeg trenger nå.

Nä, ska sova istället för att klaga och gnälla. Natti och tjing tjong

Av Linda - 8 augusti 2012 21:34

Imorse höll jag på att försova mig rejält. Vakna av att klockan ringde, och jag ville ligga kvar fem minuter till, men jag vakna tjugo i sju igen. Skönt att vakna av sig själv förstås istället för att bli väckt. Kom precis till sju till jobbet.

Det har vart skönt att jobba dag även om det har vart bra segt emellanåt, men då har man kvällen hemma. Regnet vräkte ner utanför i flera omgångar. Hade dock tur när jag skulle hem då det var uppehåll, men det kom liiite regn. På rasten tog jag en välbehövlig powernap. Jävla skit att jag sov tio minuter längre än vad jag skulle ha gjort. Blev så mycket piggare efteråt! Har jobbat sju dagar i sträck nu och det har gått bara bra. Fördelen med att man jobbat så mycket det är att jag sover så mycket bättre på nätterna. Tar mig inte många minuter innan jag däckar, haha.

Ja just det, foten är bättre idag! Alltid nåt =) Snacka med sjuksköterskan och han trodde att det var en inflammation som jag har fått, men jag tänkte att jag avvaktar och ser om det inte går över. Är fortfarande svullen om foten, men det gör inte ont längre. Går förhoppningsvis åt rätt håll med den.


När jag hade slutat cykla jag till Station där jag skulle lösa ut biljett till nästa vecka. Ska åka bort några dagar =) SÅ SKÖNT ska det bli! Efter sju veckors intensivt arbete behöver man det. Cykla hem direkt när jag hade fixat biljetten eller först till N., förresten där jag vänta utanför henne. Var tvungen att säga en sak som jag hade dåligt samvete över, sen hem. La mig tjugo över fyra och jag gick upp sju igen. Var lite seg med att gå upp idag. Satte mig vid datorn en stund medans jag kolla på teven samtidigt. Cykla ner till ICA halv nio där jag handla Aioli, Chic, Gurka, Haribo (påsarna kosta bara 5 kronor/styck), Jordnötter, Kyckling, Rödlök och Sallad. Passade på att köpa Nappar och sånna där Nallar från Haribo när dem var så himla billiga! När jag ändå var nere på ICA cykla jag den lilla vägen till Stationen igen, och löste min hembiljett. Ser jättemycket fram emot den här resan! Fixa i ordning Sallad till middag idag.

Har kollat på handbollen och zappat över till Barcelona-Manchester United som spelades på Ullevi. Gillar inte nåt av lagen egentligen, men det är kul att dem spelar på hemmaplan, tycker jag. Bäst idag var Sveriges landslag i handbollen som ska spela semifinal mot Ungern. Den matchen ser jag verkligen FRAM emot =) Heja Sverige för faaaaaan!! Hoppas att Ni spöar Ungern och tar Er till final då Ni är värda detta.

Nä, nu är det dags att sova. Hoppas att Ni haft en bra dag. Natti och tjing tjong


På ICA handla jag Chic, Jordnötter, Haribo, Rödlök, Kyckling, Sallad, Aioli och Gurka.

 

Av Linda - 7 augusti 2012 21:34

Idag var det jätteskönt med sovmorgon kände jag. Dessutom är det sjätte dagen i rad som jag jobbar därav guld värt att få sova länge eller tills jag vakna av mig själv. När jag hade lagt mig igår tog det inte många minuter innan jag sov kan jag ju säga. Däcka direkt, haha. Så borde det vara varje kväll när man lägger sig.

Har känt av att jag har ont i foten idag med samt att den är verkligen svullen. N., fick se min fot när jag hade den på golvet på jobbet, och hon sa det med att det är skillnad jämfört med den andra. Ska snacka med sjuksköterskan imorgon och se vad han säger. Går det inte över får jag kontakta Vårdcentralen i så fall.

Det har vart en lugn kväll med en massa flum - as usual. Timmarna har gått rätt så fort med vilket är bra! För min del har det vart skönt med en lugn dag tack vare att jag haltar nu. Då är det jobbigt med massa spring som det kan bli.


Som vanligt har jag kollat en del på OS idag. Blev så jävla imponerad av gymnasterna både i barr och fristående. Älskar att se på gymanstik, simning och simhopp på sommaren samt konståkning på vintern. Dem sporterna är rätt lika i sig. MEN det man blev mest glad över idag som svensk det är Jimmy Lidbergs brons i Brottningen. UNDERBART var det med en medalj till! Dem där jävla domarjävlarna var sånna idioter då han fick brottas en gång till. Idioter som dömde bort honom till hans nackdel. Inte första eller sista gången domarna dömer fel i bedömningssporter. Som sagt var det jävligt kul med ett OS-brons ännu ett i Brottningen.

Hoppas att Ni haft en bra dag. Dags att sova nu. Natti och tjing tjong


Dagens gastronomiska middag.

 

Av Linda - 6 augusti 2012 23:34

  

Föll för denna direkt när jag såg den! LOVE it

 

Tyckte verkligen om denna tavlan.

 

Fina hjärtan. 

   Gillar denna kudden som dessutom var på rea!


Idag fick jag ÄNTLIGEN tummen ur och tog fram inredningen som jag köpte för en månad sedan då jag var i Borås.

Har fått flytta om och ändra här hemma först innan jag tog fram inredningen.

Tycker att det är så kul när man har nånting nytt i hemmet då det gör så mycket för ens humör.

Jag är SÅ JÄVLA NÖJD med mina prylar som jag hitta i Borås. Allting var så himla fint!

Jag kommer återvända dit för att besöka mina butiker som jag verkligen tyckte om, var så säker.

Av Linda - 6 augusti 2012 21:34

Egentligen skulle jag vart ledig idag för det brukar man vara när man har jobbat helg, men jag hoppa in extra idag. Det har vart lite struligt på grund av lite orsaker så jag sa att jag kan jobba idag. Kände mig lite elak då jag fick lite dåligt samvete senare under dagen, men jag hade gjort som jag skulle. Lite typiskt mig att få dåligt samvete efteråt. Kan vara jävligt hård och ibland uppfattas som bitchig, men jag är bara rättvis. Oftast är det så när man är uppretad över nåt.

Morgonen börja med att jag börja skratta åt ingenting i alla fall, haha. Då kände jag hur jävla trött jag var, hehe. Blev några sånna där attacker sen under dagen med. Det var riktigt kul att jobba med A., igen då det var längesen nu. Vi har haft och göra om man säger så. Men vi har fixat allt galant!

Lagom till att vi skulle sluta börja det regna ute. Sen skulle vi slutat två, men vi båda fick gå över då saker gick över tiden. Tänker inte arbeta gratis heller! Såå farligt regna det inte när man cykla hemåt. Gjorde mig inte så mycket egentligen då jag ändå måste tvätta mitt hår nu ikväll vilket jag har gjort nyss!


När jag väl kom hem kolla jag reklamen och lite annat innan jag la mig tio över tre. Var på toa fem och jag la mig lite igen för att vila lite till. Runt halv sex ringde telefonen, och det var hemligt nummer så jag tänkte inte svara först, men det var tur att jag gjorde det då det bara var S., Strax efter att vi lagt på ringde C., så vi prata en stund. Då ställde jag mig och diska mina vinglas som jag köpte på Lagerhaus, och sen har jag dammat av överallt. Efter det börja jag ta fram min inredning som jag köpte i Borås så nu är det uppe! Det var inte lätt att veta vart jag ville ha mina nya prylar, men det blev nog bra så länge.

Har självklart kollat på OS idag med förstås! UNDERBART med två Brons idag. Andra medaljen i segling, och nu en i Brottning har vi. Alla som hänger med i OS vet att detta var vår sjätte medalj. Inte dåligt mer kommer det bli dock! Jättekul när vi plockar medaljer för några fjärdeplatser vill man inte har mer!!

Nä, ska fortsätta se på teven och njuta av att ha kvällen ledig hemma. Jävligt gött är det! Hoppas att Ni haft en bra dag. Tjing tjong

Av Linda - 5 augusti 2012 21:34

 

ÄNTLIGEN kunde jag se denna filmen ikväll på TV3.

Har tänkt se den länge nu, men det har inte blivit av innan då min DVD är paj..

När jag såg att denna filmen gick fastnade jag vid den istället för att kolla på OS.

Kände igen killen som är med i filmen, men jag kunde inte riktigt placera honom. Gerard Butler var det inte i alla fall, hihi. Han är ju för JÄVLA HET   

Emellanåt var den lite rolig, och speciellt vid ett tillfälle skratta jag riktigt högt.

En helt okej film som man inte behövde anstränga sig så mycket åt för att se.

Av Linda - 4 augusti 2012 21:34

Idag var det skönt med lite sovmorgon. Brukar ställa telefonen på halv elva, men jag orkade verkligen inte gå upp då så jag tänkte att jag drar mig till elva. Somna till lite och vakna tio i men så somna jag om lite grann, och det kunde blivit rejält fast det blev "bara" 2o minuter. Jävla tur att jag vakna till ändå.. Hann sitta lite vid datorn innan det var dags att cykla iväg och jobba några timmar.

Det hade vart lite körigt idag så den första timmen var jag på en avdelning där jag inte vart på två månader, men det var bara roligt det, tyckte jag. Resten av dagen har gått snabbt ändå. Ibland är det drygt att jobba dessa timmarna. En del skratt har det blivit idag samma som det var igår.

Jätteskönt att få sluta åtta och få lite kväll hemma. När jag kom hem snacka jag först med grannen, och klockan ticka ju på som vanligt så den hann bli nio innan jag kom upp till mig. Då fixa jag min middag, men det var bara att värma Potatisklyftor då jag hade Grillad Kycklingfilé som jag tänkte äta till i kylskåpet plus Bearnaisesåsen och Salladen. Jättegott var det! Egentligen skulle jag käkat kinesmat idag, men det blev inte så på grund av några omständigheter. Fast kyckling är minst lika gott och bra det!

Nä, hoppas att Ni haft en bra dag. Dags att sova. Natti och tjing tjong

Av Linda - 3 augusti 2012 23:34

Vad skönt det är när tröttheten kommer på kvällen, och inte under tiden som man jobbar. Förhoppningsvis kommer jag somna fort, och sova bra inatt. Blev en del toabesök denna natten, men det är inte så konstigt dessa dagar i månaden då man samlar på sig en helvetes massa vätska!

Som tur var fick jag lite sovmorgon idag som behövdes. Gick upp kvart över elva, men jag vakna redan en timme tidigare. Låg och drog mig i sängen bara. Kolla Fejsbook på telefonen också innan jag gick upp! Tidigare i veckan har jag inte hunnit med att cykla till PA:s för att storhandla så det har jag gjort idag. Drog iväg vid tjugo i tolv ungefär. Jag blev helt svettig när jag kom fram då det var rätt så kvavt idag med. När jag kom dit såg jag att det var rätt så mycket bilar på parkeringen, men det är klart; fredag och folk börjar komma hem från sina semestrar. Såg både A., som jag hälsa på och L., som jag snacka lite med. Kul när man ser några som man känner det brukar jag inte göra nämligen. Framme i kön hade jag nån bakom mig som är Hans släkting. Hade vart kul om det var Han istället bara för att få se han. Men det bästa var att jag kom billigt undan då summan inte ens landa på 4oo kronor! Fast det är klart, jag har rätt mycket mat i frysen som jag inte blivit av med än.


När jag väl kom hem packa jag upp, åt en Ciabatta samtidigt som jag kolla på OS. Kom med andan i halsen sen till jobbet, och där har vi kollat på OS också. Det gick ju åt helvete för Lassi Karonen som jag hade hoppats på!! MEN vi kommer få en medalj på söndag i segling, men än vet vi inte vad det blir för valör. Jävligt gött är det!

Yeah yeah, det har vart en bra kväll i alla fall, och skön var den kände jag när jag satt ute och åt på rasten. Åt Köttbullar, stekt Potatis och Tzatziki till middag idag. Detta var inget jag hade fixat själv utan det var sånt som blev över. Tzatzikin blev jättegod och lyckad! Hade även fixat i ordning Chokladpudding som var jävligt uppskattad =)

Nä, dags att hoppa i säng och sova några timmar innan man ska upp igen. Natti och tjing tjong


Köpte Solo, VeckoRevyn och Chic på PA:s idag när jag storhandla.

 

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards