Alla inlägg under augusti 2012

Av Linda - 15 augusti 2012 21:45

                                                        

Idag har det verkligen vart en helt UNDERBAR solig och varm dag i Karlstad   

Jag har verkligen njutit av vädret, staden och framförallt av sällskapet.

Dagen började med att jag mötte upp kusin H., på Stora Torget för att sen ta oss till Orrholmen där vi mötte C., som hade cyklat dit. På dagens första agenda stod; solning! Man får ju passa på när det har vart så jävla fint väder idag. Om det var underbart att ligga där då. Helt vindstilla och lugnt.

När vi hade solat klart gick vi tillbaka mot stan igen, och jag har tagit en massa bilder!

Senare på eftermiddagen tog C., och jag varsin glass vid Klarälven. Ååå, det var verkligen underbart att sitta där och kolla på vattnet som rann ner mot Vänern. Det var rätt strömt där kan jag säga. Fick liiite Göteborgs-feelings där jag satt. Där vid älven kunde jag sitta resten av denna kvällen och bara njuta!

Mestadels av dagen har spenderats utomhus, men vi var inne lite i skoaffärer också där jag letade efter skor.

Här får Ni mina bilder från den andra dagen i Karlstad. Njut av bilderna =)

Bilderna ligger dock i ordning hur dagen har flutit på.

Av Linda - 15 augusti 2012 21:30

Idag har syrran och jag vart inne i stan i Karlstad och kikat runt lite överallt samt i affärer. Det har vart jättefint väder så det kändes så där att kolla i butiker då, men vi har solat också. Eftersom mina fötter inte är av denna värld tog mina Converse död på mina fötter igår. Vi har gått rätt mycket idag med så jag var tvungen att kolla på en snabb lösning på skor. Då vi åker till Oslo imorgon har jag inte kollat jättenoga ifall jag hittar nåt där. Vi var inne i en mysig galleria idag där det var så svalt och skönt, och där hitta jag till slut skor på Skopunkten.


Detta shoppade jag idag på Skopunkten:

* Blåa Ballerinaskor, 149 kronor, Skopunkten- Jag tycker att färgen är lite häftig då man alltid brukar ha svart i vanliga fall. Dessvärre var dem svarta slut så jag valde dessa! Extra plus för det billiga priset!


 

Av Linda - 14 augusti 2012 23:45

Så, då var dagen kommen då jag skulle åka till Karlstad för att hälsa på lillasyster C., Egentligen skulle jag vart i Göteborg denna veckan innan skolan börjar, men nu blev det inte så på grund av omständigheter som jag inte går in på. Ett besök i Fredrikshamn var tänkt också, men den resan med båten kan man ta till våren istället. Denna resan ser jag fram emot jättemycket då det är mitt första besök i Karlstad nånsin så detta kommer bli jätteroligt! Göteborg åker jag ju alltid till så för en gångs skull ska man se en helt annan stad, en ny stad för mig.

När jag hade gått upp idag packade jag min väska, var nere i Återvinningsrummet och återvann samt fixa mig i ordning lite. Det här med packning är ju inte min grej alltså! Det är svårt att veta vad man ska lägga ner för kläder i väskan, men jag tror att detta blir bra ändå som jag har packat ner. Dessutom verkar det som att veckan i Karlstad kommer vara jävligt fin och varm! Perfekt för min del =) Hann sitta lite vid datorn också innan det var dags att som i vanlig ordning skynda sig ner till Stationen till tåget. Fast idag var jag inte så stressad som jag kan vara. Däremot kände jag att jag börjar få skoskav av mina jävla Converse. Dessa jävla fötter alltså!! Tåget gick runt tre idag, och jag hade tur då det inte var jättemycket folk på tåget så jag hade en sittplats.


Eftersom jag har ett uppehåll i Hallsberg på femtio minuter hade jag bestämt med J., och S., att vi skulle ses   För dem båda passade det bäst idag. Inget mig emot då jag har samma långa uppehåll i Hallsberg på lördag också. ÄNTLIGEN skulle jag få träffa dem i alla fall. Som jag har längtat och saknat dem. Dem två är verkligen helt UNDERBARA personer som jag värdesätter JÄVLIGT HÖGT! Jag var allt lite nervös när jag satt på tåget då jag skulle träffa dem faktiskt.

Eftersom S., bor i Laxå hoppade hon på där, men tyvärr inte i min vagn som vi hade bestämt. Så jag fick sitta själv den lilla biten till Hallsberg ändå. När jag hade gått av i Hallsberg såg jag att J., och S., stod och prata med varandra på perrongen. Jag hade ju inte sagt till båda samtidigt att jag ville träffa dem utan det skulle bli en överraskning när S., gick av med mig på tåget. Nu blev det ju inte så, men skit samma. De hade med sig sina barn också; båda börjar på L., Vi gick till ett jättemysigt fik God Smak hette stället där dem även sålde Inredningsprylar. Synd att jag inte hann kolla bara då jag var lite stressad.

Jag tog en Räkmacka och ett glas vatten. Klockan var ändå strax efter halv fem och jag visste inte riktigt när jag skulle äta nästa gång då i Karlstad hos syrran. Vi pratade om lite allt möjligt när vi satt där på Caféet. En hel del skratt blev det också när S., och jag pratade om händelsen i Nordstan för mer än tio år sen, hahaha. Vilka minnen alltså. Där kände jag att samma minnen har ju inte J., och jag vilket är lite tråkigt, men vi kan ju alltid skapa minnen. Sen känner vi varandra på ett helt annat sätt då vi har brevväxlat i såå många år till varandra. Så jävla tråkigt att klockan gick och gick bara för tiden räckte inte till :( Hade verkligen velat sitta kvar med dem och pratat ÄNNU mer. Jag uppskattade den lilla stunden jättemycket och den värdesatte jag oerhört mycket   Vi pratade om att VI MÅSTE ses snart igen!! Det var med tårar i ögonen som jag gick på tåget mot Karlstad..


Väl på tåget var jag glad, men samtidigt lite ledsen då vi inte hade så mycket tid tillsammans i Hallsberg. Jagbara kände det att jag måste åka till Laxå snart och till Kumla. Ju närmare Karlstad jag kom desto mer såg jag ju fram emot att träffa C., Vädret var verkligen helt UNDERBART när jag kom fram till Karlstad. Sol och blå himmel och varmt var det! Klockan var runt kvart över sex när jag kom fram.

Vi gick direkt till Åhléns då jag hade glömt mina Solglasögon hemma hos mig. Som tur var hittade jag ett par som jag köpte. Nån "sight-seeing" blev det inte idag utan vi tog bussen till C., direkt istället. WOW, vilken vacker stad! Vi åkte med bussen över Klarälven. Åå, det var verkligen jättevackert. Helt underbart verkligen.

När vi kom hem till syrran slappa vi en stund innan vi fixade mat. Då var jag bra hungrig och klockan hade blivit halv tio när vi skulle äta. Det var bra att jag köpte den där Räkmackan i Hallsberg då. Jag fick även träffa syrrans kombo som hon delar lägneheten med. Eftersom C., är student ville jag se Universitetet  så vi tog en sen nattpromenad dit nyss. Även om klockan var efter elva var det jätteskönt fortfarande ute, men jag tog på mig min "Pippi"-tröja ifall jag skulle frysa. Passade på att ta lite kort också.

Denna dagen har verkligen vart UNDERBAR som sagt med ett besök i Hallsberg och nu är jag i Karlstad hos syrran. Bättre kan man inte ha det! Ser fram emot morgondagen då jag ska få se stan lite mer.

Hoppas att Ni haft en lika bra dag som mig. Natti och tjing tjong


Här kommer lite bilder från tåget som jag tog när jag stannade i Laxå samt några bilder från min första dag i Karlstad.

          

Av Linda - 14 augusti 2012 21:30

Idag åkte jag till C., i Karlstad och det har ju vart fint väder idag. Bättre blev det ju närmare jag kom Karlstad märkte jag. Märkte även att jag hade glömt mina Solglasögon! Faaaaaan, tänkte jag bara då måste jag köpa ett par till. Var lite rädd att det kanske inte skulle finnas några kvar, men vi gick in på Åhléns där jag såg en del Solglasögon. Prova olika par innan jag bestämde mig för dessa. Är nöjd med dem!


Detta shoppade jag idag på Åhléns:

Guldfärgade Solglasögon, 99 kronor, Åhléns- Dessa fick duga då jag glömde mina! Färgen är lite annorlunda vilket jag tycker är bra samt att man fick den lilla påsen till!


 

Av Linda - 13 augusti 2012 21:36

YEAH, då var dagen strax kommen då jag ska åka till Karlstad. Egentligen var det tänkt att jag skulle åka hem till Göteborg denna veckan, men nu blev det inte så. Ska hälsa på lillasyster C., som bor där. Skulle åkt dit i våras, men då var det så jävla svårt att få ihop tid till det. Så ÄNTLIGEN blir resan av! Har aldrig vart i Karlstad innan heller så det ska bli kul med miljöombyte, och se nåt helt annat plus höra en helt annan dialekt som man inte är van att höra varje dag. Riktigt roligt ska det bli i alla fall. Ser även fram emot att träffa kusin H., som bor där med förstås. Sen är det en annan grej som lockar med, men det kommer jag skriva om sen.


Det har vart skönt att bara vara idag. Hade velat ligga ute och sola idag, men det blev inget med det. Det var jättemolnigt på dagen, men som vanligt spricker molnen upp till kvällen så jävla störande är sånt där. Satte mig vid datorn istället och där satt jag och dega en bra stund. Gick ner till tvättstugan vid kvart över fem. Skulle bara tvätta mina dynor till soffan idag plus topparna på fyrtio grader som jag inte hann ta i fredags. När maskinerna var i slängda mötte jag upp N., Då märkte jag verkligen hur skönt det var ute. Vi var ute en två timmar. När jag kom hem fick jag ta hand om maskinerna i tvättstugan innan jag gick upp till mig och fixa Chicken Nuggets, Pommes frites, Bearnaisesås och Sallad till middag. Det var skönt med en dusch efter maten, och det är skönt att slippa ta håret imorgon.

Ska packa imorgon då jag ändå hinner göra det. Vet som vanligt inte vad jag ska packa ner för kläder, men det löser sig la imorgon.

Hoppas att Ni haft en bra dag. Natti och tjing tjong


Hit ska jag imorgon.

 

Av Linda - 12 augusti 2012 23:34

Så, då var denna jobbdag avslutad. Skönt att ha jobbat en dag denna helg i alla fall. Det gällde bara idag så det var ingen fara. Räckte med att jag haft två slöa dagar denna helgen och då passa det bra att jobba lite idag. Blir lite mer OB nu inför nästa månad, och mer timmar får det bli senare sen denna månaden.

Det har gått bra idag på jobbet, men man har vart lite låg efter Handbolls-finalen. Jävligt grymt jobbat av killarna i laget alltså, MEN så jävla tråkigt på ett sätt när det var sååå nära. Frankrike slog oss ju med en enda jävla poäng!!! Det var riktigt retligt. Så efter matchen var man lite nere faktiskt samt över att nu är ju OS slut.. Sitter och kollar på Avslutningen nu, och jag måste säga att man blir imponerad av allt som är! Många bra artister som uppträder. Det är typiskt engelskt på nåt sätt samt modellerna som dem hade med i själva cermonin.

Dags att sova nu känner jag. By the way, ikväll har det vart helt underbart ute! Stod och tjöta med A., en bra stund innan jag cykla hem då det var sista gången vi sågs idag. Hade bara shorts på mig så jag njöt när vi stod där och tjöta. Helt tyst och helt vindstilla - absolutely perfect!

Hoppas att Ni haft en bra dag. Natti och tjing tjong


Dagens bästa middag, höhö.

 

Av Linda - 11 augusti 2012 21:34

Shit, vad jag har vart helt utslagen idag, haha. Sommaren är över, och dem sju veckornas jobb. Det märks om man säger så. Har verkligen vart helt jävla utslagen idag få jag inte orkat göra nåt. Satt med datorn i sängen en bra stund på dagen, men sen blev jag så jävla trött vid halv fyra så jag stängde av den, och jag sov till sju. Ändå sov jag bra inatt. I och för sig stod det i bipackssedelen till tabletterna att man kan få biverkningar därav trötthet. Så det är nog lite både och tror jag.

Var iväg på PA:s förut bara där jag köpte Baugetter runt åtta och sen cykla jag hem. Det är vad jag har gjort idag. Inte njutit av det fina vädret heller vilket suger. Det bästa har i alla fall vart att vara ledig. Det var bra längesen jag hade en ledig, slapp lördag hemma nu. Kroppen behövde det idag.

Hoppas att Ni haft en bra dag. Tjing tjong

Av Linda - 10 augusti 2012 22:34

Idag har det verkligen vart helt underbart att få vara ledig! Detta är egentligen min långlediga helg så sommarjobbet är nu slut, MEN jag har tagit ett extra pass i helgen. Ska ändå vara ledig hela nästa vecka så det gör inte så mycket om jag tar en dag. Får ju lite mer tack vare OB:t också som man får på helgen. Ändå var det skönt att bara få vara idag. Det har gått i ett sen två veckor tillbaka.


Sov inte ett dugg bra inatt. Dels tog det sån jävla tid innan jag kunde somna på grund av foten som värkte och värkte. Sen var jag stressad över att Vårdcentralen skulle ringa mig så jag var spänd inför det. De ringde kvart över åtta då fick jag en till 1o.35 hos en läkare. Låg och drog mig till halv tio innan jag gick upp. Självklart ville jag sova när jag väl skulle upp! Drack ett glas Äpplejuice, sen gick jag till duschen där jag fila fötterna och tvätta av den. Cykla iväg typ kvart över tio till Vårdcentralen på M-berg. Det duggade ute på förmiddagen så man blev lite blöt i regnet fast det var rätt varmt ändå. Fick sitta och vänta en liten stund innan läkaren kom (som vanligt). Vi gick till ett rum där jag berätta om problemen med foten. Sa även vad jag jobbar med så han kunde få lite mer förståelse inför det. Har inte trampat snett eller nåt sånt. Jag visa hur fötterna ser ut, vicka även på tårna så han kunde se att det heller inte gick på vänster foten innan jag la mig på britsen. Medans jag låg där kände han på svullnaden, vred på fötterna och klämde på olika ställen. Han sa det att den ena foten är väldigt svullen. Fick tårar när han klämde för det gjorde så jävla ont!! Han sa att jag har en inflammtion i vävnaden på grund av överansträngningar i foten, och han skrev ut Diclofenac till mig. Ska även använda mjuka skor nu några dagar sa han.


När jag var klar hos läkaren där det inte ens tog tio minuter stanna jag till på Apoteket för att hämta ut Diclofenac innan jag cykla hem. När jag väl kom hem slappa jag vid teven en stund samtidigt som jag åt innan jag gick ner till tvättstugan. Värdelöst att gå upp och ner för trapporna idag egentligen, men jag var verkligen tvungen att tvätta! Det blev åtta maskiner idag varav en var min regnjacka som jag måste tvätta separat. Den behövde verkligen tvättas om man säger så.. Hann inte ta mina toppar som ska tvättas i 4o grader idag, men jag boka en ny tid på måndag då jag måste tvätta dynorna till soffan. Har mest suttit ner emellan springet upp och ner. Snacka med C., i telefon också vid halv fyra, men jag sa att jag får återkomma senare då jag måste ner till tvättstugan så jag ringde henne strax efter sex igen.

Bädda rent i sängen idag och jag skaka av kuddarna plus duntäcket, och tog hand om disken. Kollade även på Handbollen så klart!! HÄRLIGT killar och GRATTIS till OS-finalen på söndag! Lovely   


När matchen var slut cykla jag till Willys strax efter åtta där jag handla Cheez ballz, Choklad, Glass, Gurka, Kyckling, Topz, Tuggummi och Vitlökspeppar. Fixa i ordning middag sen när jag kom hem; Fläskytterfilé i sås, Potatisgratäng och Sallad till. Åt detta hos Linda i juni, och det var så jävla gott! Det blev bra idag med fast jag tyckte att köttet var liiite torrt bara. Har tagit en jävligt sen dusch, men ack vad skönt det var.

Nu ska jag däremot sova. Är ta mig fan helt slut!! Märks att man har jobbat hela veckan. Natti och tjing tjong


På willys handla jag Cheez ballz, Topz, Choklad, Glass, Kyckling, Gurka, Tuggummi och Vitlökspeppar.

 

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards