Alla inlägg under augusti 2012

Av Linda - 26 augusti 2012 23:34

Herrejösses, nu är jag verkligen helt slut i kroppen och i hövvet framförallt. Det märks att jag sov dåligt som faaaaaan natten till igår. Så det blir att lägga sig så fort jag skrivit klart detta inlägget.

Har jobbat idag på det stället där jag validera i våras, så det är mer än två månader sedan jag var där nu.. Kände mig lite ringrostig som inte kommer ihåg eller kan så mycket. Är verkligen som en ny vikarie som inte kan allt. Det är bra att känna så också, tycker jag. Annars blir det samma gamla vanliga invanda rutiner. Det gick bra i alla fall, men jag är verkligen helt slut i kroppen nu som sagt.

När jag väl hade gått upp idag (tack och lov för denna sovmorgonen) ställde jag mig och dammsög. Jävligt skönt att ha gjort det och sen fixa jag Kotlett, Ris och Bearnaisesås till middag som jag tog med mig. Hann även sitta en liten stund vid datorn innan jag skulle cykla iväg och jobba. Blä, fick dock cykla i blåsten till det andra jobbet för att hämta mina tofflor som jag helt hade glömt av igår. Störande sånt där.

Har kollat på Jason Bourne-triologin tre söndag i rad nu och idag visades den sista av dem. Självklart kollade jag på den när jag kom hem. Såg förresten reklam för den nya filmen som skulle komma i veckan tror jag det var. Ööö, byta ut Matt Damon mot en annan "Bourne"? Tveksamt om den filmen kommer vara bra..

Nä, nu ska jag däremot lägga mig och sova. Natti och tjing tjong

Av Linda - 24 augusti 2012 22:34

JAG ÄR SÅ JÄVLA FÖRBANNAD!!!!

När jag kom hem nu ikväll kolla jag Posten, och jag såg VERKLIGEN fram emot att öppna min lönespec idag, MEN där blev jag totalt jävla VANSINNIG!!! Jag har fått MER ÄN 1oooo:- mindre i lön - 1oo timmar är missade!! Kan NI gissa hur jävla ARG jag är nu ikväll, och detta kommer fortsätta hela jävla helgen nu kan jag lova. Har jobbat 1oo timmar gratis då, tycker lön. Jävla konstigt att INGEN reagerar när mitt OB är MER än totala summan. Hur går det ihop??? Fick verkligen världens chock när jag såg min "lilla" lön. Då ska ingen klaga att man fick mindre än vad personen trodde. Det är ta mig faaaaaan mer än min lön. Inget att klaga över för henne. Men detta är fan droppen, tycker jag!! Den räcker inte ens till hyran, och då är det jävligt illa!! Jävla kul att betala dubbel skatt denna månaden med ja. För skatten är ju gratis på 34 jävla procent!! Fitt skit säger jag bara!! PMS gör knappast saken lättare eller bättre..


I övrigt har inte detta vart min dag heller då telefonen ringde tre gånger på en halvtimme mellan halv tio och tio. Först var det Resursen, det andra var nån som ringde två signaler, och det tredje var ett samtal från det där jävla telefonföretaget!! Så den började redan dåligt och värre blev det!! Sovit rätt oroligt inatt med toabesök vid fem och halv tio igen. Brukar inte gå upp så på natten, men nu behövde jag verkligen det. Det stör ju också när man måste upp.

Synd att man har jobbat när det har vart så fint väder och dessutom var det varmt ute! Satt ute och njöt på min rast. Hade med mig rester från igår; Spaghetti och Köttfärssås, men jag åt bara upp hälften då jag blev mätt.

Nej, ska la lägga mig nu. Är som sagt på dåligt humör, och detta inlägget var inte roligt att läsa, men så är det ibland. Natti och tjing tjong

Av Linda - 23 augusti 2012 22:34

Så idag var det skönt att ha en helt ledig dag då jag har fått sova ut, och bara fått vara. Direkt när jag hade gått upp tog jag tag i dammningen och städa toaletten så det var gjort! Satte mig sen i soffan och åt min Ciabatta, mums var det. Ringde ett viktigt samtal runt kvart i tre med så jag kunde få klarhet över saker och ting. Det är tur att man kan sina rättigheter eller om man inte kan, tar man reda på det istället! Snacka med A., en liten stund en timme efter det första samtalet plus att vi verkligen spika måndag nu då vi ska iväg tillsammans med N.,

Satte mig vid datorn sen en bra stund. Hade velat cykla ner till Biblioteket idag, men det blåste som faaaaaan plus att det kom skurar emellanåt. Då blir det att man struntar i att ta sig det helt enkelt. Hösten är verkligen på intågande. Vet inte riktigt om jag beredd för det? Tycker inte om det blåser så jävligt då det är sjuktjobbigt att cykla då.

Fick ett sms på eftermiddagen runt halv sex som gav mig en klump i magen av oro.. Blev lite stressad idag med när jag räkna ut vad mina räkningar kommer gå på när jag ska betala dem på måndag, HUA, det är inga roliga pengar som försvinner!! I och för sig ska jag betala CSN också som bidrar med en stor summa... Skit är det hur som helst.

Det var skönt att bli av med den jävla disken idag med, och jag fixa Spaghetti och Löttfärssås till middag idag, jävligt längesen nu. Men innan jag fixa mat cykla jag till Willys där jag handla Ciabatta bröd, Gifflar, Gurka, Sallad och Schampo. Schampot var riktigt billigt denna veckan; endast elva spänn!

Har pratat med mamma lite nu på kvällen med samtidigt som jag kolla på P.S I love you! För den har man inte sett förut ;) Nej, aldrig, haha. Gillar den filmen ändå.

Hoppas att Ni haft en bra dag. Back to work tomorrow. Natti och tjing tjong


På Willys handla jag Gifflar, Ciabatta bröd, Gurka, Schampo och Sallad.

 

Av Linda - 22 augusti 2012 22:34

Då var skolan igång då. Känns lite konstigt att man har börjat i skolan igen efter ett break från Högskolan på några år. Idag var det mest en form av Introduktion, och lite genomgång om lektionerna. Vi kommer bara ha två obligatoriska träffar av sju, men jag kommer nog gå alla gångerna som erbjuds. Tiden är mellan tio och tolv vilket är bra, tycker jag! Då kan man sitta med detta i Studieverkstan efteråt. Vad är det jag ska läsa då? Jo, det är Medicin 1. Sen på måndag kommer jag ha en Introduktion i Etik och Människans livsvillkor. Antar att det är ungefär samma som vi har gått igenom idag. Förhoppningsvis är det skola måndagar och onsdagar på förmiddagen fram tills dessa kurserna är avslutade innan man hoppar på nästa längre fram. Medicin ska bli intressant att läsa om, men det är jävligt omfattande.


När jag drog iväg vid kvart i tio hängde regnet i luften, men det kom inget förräns lite senare när vi satt och hade genomgång. Det regna rätt bra när jag cykla iväg till ICA, men sen lugna det ner sig lite granna. På ICA handla jag Choklad, Chokladflarn, Ciabatta bröd, Mjölk, Tv-tidningen och Äpplejuice. Det var ett tag sen jag drack just Mjölk nu - det är ju så jävla gott!! Tycker verkligen om Mjölk, nästan för mycket då jag dricker upp det väldigt snabbt när jag väl har det hemma.. Det är ju bra för tänderna och för skelettet med så. Det är bra att jag köpte Chokladen idag så har jag det i helgen. Är så jävla sugen på det nu innan mensen. Dem där flarnen är livsfarliga med i och för sig. Jättelängesen jag åt dessa nu så jag köpte ett paket idag, dem är ju rätt dyra med. I vanliga fall har jag inget sug längre efter nåt sånt där sött, men just nu har jag det. Bara hoppas att mensen kommer snart.


På grund av det dåliga vädret blir man trött och seg, och man har inte så stor lust att göra nåt speciellt. Satte mig vid datorn när jag kom hem och där satt jag en bra jävla stund. Hängde även in mina kläder i garderoben och åt en Ciabatta innan jag satte mig vid den. Blev jävligt seg av att bara sitta ner så jag sov mellan halv sex och halv åtta. Hoppa in i duschen direkt efteråt, och sen fixa jag Schnitzel, Kroketter, Bearnaisesås och Sallad till middag. Det var riktigt längesen jag åt just Schnitzel och Kroketter till middag. Har vart rätt less på det så det är nog därför jag inte ätit det på länge nu. Så är det ibland med mycket av mat och "skit". Apropå nåt roligare; har suttit och letat efter Gardiner nu en bra stund. Det är INTE det lättaste om man är jag. Jag hitta ett par som jag verkligen gillar och som kommer passa bra i storarummet plus att det är min stil. Priset var dock inte det roligaste, MEN det är inte lätt att hitta billiga, fina gardiner som man fastnar för, i alla fall inte jag. Tycker att det är jättsvårt med gardiner. Bara jag som tycker det är svårt att hitta några som man gillar? Ser fram emot att få dem på Posten nästa vecka i alla fall =)

Nä, nu ska jag lägga mig. Hoppas att Ni haft en bra dag. Natti och tjing tjong


På ICA handla jag Ciabatta bröd, Chokladflarn, Mjölk, Choklad och Äpplejuice.

 

Av Linda - 21 augusti 2012 21:34

Idag var det skönt att jobba en sån här kort dag då jag haft jävligt ont i min fot emellanåt plus att jag har vart sjukttrött. Det var den där natten mot igår som har gjort mig så här seg. Kommer alltid natten efter för min del..

Det var liiite segt att gå upp imorse, men jag visste ju att det är inte många timmar att jobba så det gick ju. Har dock vart seg när jag arbetat fram till frukosten. Har haft en tjej som gått Intro igårkväll så idag fick jag ta hand om henne, kul! Hoppas verkligen att man får TACK för det nu, och inte en massa annat. Det gick bra i alla fall, men jag vet ju inte hur det gick sen då jag gick hem tolv..

Innan jag väl kom iväg tog det en liten stund då jag snacka först med A., och sen lite med N., innan jag cykla hem. Öö, var ju helt jävla slut så jag la mig kvart i ett ungefär, och jag gick inte upp förräns strax innan fem igen.. SHIT, där sov jag bort den här dagen!! Kollade på klockan sist kvart över tre, men då tänkte jag; bara en liten stund till. Sånt är jag expert på :S När jag väl kom upp har jag mest tagit det lugnt vid datorn i soffan under täcket. Fick börja käka Declofenac igen då det har gjort rejält ont i foten nu ikväll. Den behöver vila sa sjuksköterskan på jobbet igår..

Hoppas att Ni haft en bra dag i alla fall. Natti och tjing tjong


ÄNTLIGEN fick man Ikea-katalogen, som jag har väntat på den!

 

Av Linda - 21 augusti 2012 21:04

 

Yeah, Äntligen börjar serierna komma igång igen efter sommaren.

Nyss började Svenska Hollywoodfruar igen, den femte säsongen?!

Maria är helt klart bäst och den där jävla Gunilla blir man gaaaalen på!!

Kul ska det bli att följa fruarna i häftiga LA, och all glamour.

Av Linda - 20 augusti 2012 23:54

Herregud säger jag bara!! Detta var inte riktigt min dag.

Eftersom man inte visste nåt om NÄR man skulle börja i skolan hade E,. och jag bestämt att vi skulle mötas 8.15 i Informationen, men när jag kommer dit är hon inte där utan i Caféet. Irritera mig över det några sekunder när vi hade bestämt att vi skulle ses där då jag var tvungen att gå upp imorse kvart i åtta. Träffa våran Valideringslärare som hjälpte oss då jag sa att jag inte fått nån inbjudan som vi skulle få eller nåt mail om när man börjar. Vi gick upp dit där lärarna sitter, och då var vi inte ens uppskrivna över huvud taget till dem här kurserna vi skall läsa.. Fick gå ner till Caféet och vänta en stund tills E., kom ner med Information till oss. Det var bara jag som stod med att jag skulle läsa, men inte nån  av de andra tre personerna. Hur som helst visa det sig att vi börjar på onsdag klockan tio!! Jävla KRÅNGEL säger jag bara!!


När jag cykla hem var jag inte så jävla överlycklig över att ha gått upp helt i onödan. Ska inte lyssna mer på vad andra säger när dem inte vet nåt eller vill ha ett bananskal som dem ska glida med på, NEJ TACK!!

Sov inte ett jävla skit på hela natten heller så jag la mig fem över tio och jag gick upp halv två igen. Var tvungen att sova lite så jag orkar med kvällen annars hade jag vart ännu MER grinig än vad jag har vart idag. PMS och dålig sömn plus sånna där jävla saker som inte funkar retar ihjäl mig i dessa tider (mer än vanligt).

Hann sitta lite vid datorn och äta en Nektarin innan jag cykla iväg till jobbet. Kvällen har gått bra utan nåt speciellt. Det har gått hyfsat fort ändå. Har även informerat chefen om läget i höst plus Resursen så de vet om situationen med mitt schema. Kommer behöva satsa på detta nu, men jag kommer fortfarande behöva jobba. Speciellt nu i början då jag inte kommer ta nåt lån. Så det lär bli dubbelt upp en liten tid framöver.

Innan jag drog hem snacka jag med T., till kvart över tio, men det blir så när man inte setts på länge och man har en del att prata om. Jättekul att se henne i alla fall =)

Hoppas att Ni haft en bra dag! Natti och tjing tjong


Idag kom min Plaza Kvinna med Posten!

 

Av Linda - 19 augusti 2012 23:34

 

När jag cykla till jobbet var det inte så fint väder, men när jag cykla hem var det fint och varmt!


* Linne, Ginatricot- Skönt är detta!

* Shorts, H&M- Sköna!

* Jet Set-klocka, Ur & Penn.

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards