Alla inlägg under juli 2012

Av Linda - 9 juli 2012 23:34

Idag har jag var BRA seg i kroppen efter all min packning som jag hade med mig från Göteborg. Shit, jag var verkligen helt slut och tänkte att detta kommer aldrig att gå fast det gjorde det ju utan problem.. Det var skönt med en liten powernap på tjugo minuter på rasten för efter den blev jag faktiskt piggare! Innan den var jag så jävla seg och slö med lite lätt hövvevärk. Kvällen har gått hyfsat. Jag har inte vart på så jävla bra humör utan väldigt lättirriterad. Beror mycket på hormonerna som spökar som vanlig denna tiden i månaden. Tålamodet har inte riktigt funnits där. Måste erkänna att jag var inte jättepepp på att jobba över huvud taget. När jag hoppa av tåget vänta jag på Resecentrum på bussen. Det är sjuktstörande när man får vänta i tjugo minuter på en jävla buss!! Var alldeles för lat för att gå hem med allt det jag hade med mig. Hann packa upp och sånt innan jobbet i alla fall, och kolla Fejsbook snabbt innan det var dags att cykla iväg. Tur att jag hade tagit med mig två Piroger innan jag åkte som jag lämna i frysen på jobbet då jag tog den ena idag. Inte alls goda direkt, men det funkar när man inte har nån mat som idag.


Sov bra inatt den sista hos mamma innan jag gick upp halv tio. Det var jättefint väder med sol och blå himmel, och riktigt skönt ute var det också! Men inte hann jag njuta speciellt mycket då jag var tvungen att packa ner min resväska med alla kläder och smink. Satt och kolla lite på Nyhetsmorgon i soffan med mamma också. Sen var det dock körigt med alla påsarna som jag hade med mig då jag fick lämna en springform som gjorde att påsen bara åkte åt helvete hela tiden. Hade ingen vidare lust att åka idag eller ens ta med mig allt som jag hade heller för den delen..

På nåt sätt är det ju skönt att komma till sina möbler, sin säng, sin soffa och så vidare. Finns ju fördelar och nackdelar med allting.

Nä, nu ska jag sova i min sköna säng. Hoppas att Ni haft en bra dag. Natti och tjing tjong


Mina shopping-påsar.

 

Av Linda - 8 juli 2012 23:54

Idag tog jag sista svängen på Torget för denna gången. Jag kollade mest i sånna butiker som jag inte kollat i tidigare i veckan. Jag ville mest se om det fanns nåt som jag hade missat liksom. Skulle fixa min klocka också så det var därför jag gick dit och inget annat egentligen. Jag var inte inne i många butiker och kolla för den delen. Inne på iems såg jag dock nåt som jag gillar, och som jag har sett tidigare. Slog till på den idag i alla fall.


Detta shoppade jag på iems idag:

* Liten Tavla "Lycka", 49 kronor, iems- Tycker om dessa små som jag tänker köpa flera av. De är små och söta, men dem är en liten fin detalj i hemmet. Jävligt billiga är dem också!


 

Av Linda - 8 juli 2012 23:34

Ja, nu var det roliga slut.. Nu är min lediga vecka slut, slut. VÄRDELÖST!! Kan känna nu att jag skulle bara jobbat en period som jag var inne på först men men. En vecka går jävligt fort faktiskt, men det är såååå skönt att bryta vardagen där man bara jobbar i vanliga fall. Sammanfattningsvis har jag haft en jättebra vecka! Vissa grejer bättre än andra.


Jag var seg med att gå upp idag samma som jag var igår, men idag var det lite värre. Ändå var det fint väder ute. Sega innan jag gick till Torget vid kvart i fyra. Jag skulle fixa min klocka idag med en ny sån där plupp så klockan inte sitter så jävla tight på min handled. Passa på att kika i några butiker till som jag inte vart inne i tidigare under veckan. Köpte en liten grej idag till hemmet som jag tänkt köpa innan, och idag slog jag till på den. Hoppas verkligen att jag får hem min shopping imorgon! Blev inte mycket kläder denna gången utan mest saker till hemmet, och det tycker jag är bara roligt att hitta fin inredning. Roligare än att köpa kläder många gånger.. Framförallt nu när det finns så jävla fin inredning till skillnad från när jag flytta hemifrån.


När jag var på Torget messa jag med Jo., då vi hade bestämt att vi skulle ses idag. Först skulle vi ta en fika, men det blev inte så utan vi bestämde att jag åker till Hovås istället. Perfekt väder för det! Åkte kvart över fem och jag hoppa av i Bassås där jag skulle byta. Den jävla bussen var för tidig som jag skulle byta till så jag missa den. Istället gick jag 1,3o km istället och förbrände 73 kalorier eller vad det nu var. Jätteskönt var det att gå fast det var varmt..

När jag kom fram hälsa jag på deras underbara hundvalpar. Jag fick en liten favorit direkt   Underbara små, små hundar. Mamma Hjördis är ju bara för sööt och liten hon med. Man ville inte släppa honom när jag höll i lilla Gådis. Ville ta med honom hem, haha. De är ju bara 3½ vecka gamla.

Vi satt ute mest på altanen och jag drack en Cider - jättegott! Prova röka vattenpipa för första gången i mitt liv, och det var inget jag tyckte om precis.. Röker ju inte i vanliga fall så det var lite speciellt, tyckte jag. J., och jag satt och tjöta, men sen tjöta jag en del med J., K., och V., hennes pappa och syskon. Det var jättekul att vara i Hovås på sommaren igen. Det väckte en massa gamla minnen sen man var liten om man säger så.. En underbar kväll helt klart!

Nä, dags att sova nu. Ska upp hlv tio imorgon och packa i ordning innan jag ska åka till Centralen för att åka med tåget till mig igen. Hoppas att Ni haft en lika underbar dag som mig! Natti och tjing tjong


Bjuder på massa bilder från dagen.

                       

Av Linda - 7 juli 2012 23:54

Usch, jag har jätteont i halsen och i munnen liksom. Måste fixa tid hos tandläkaren på måndag.. Det har gjort ont när jag sväljer hela veckan så det är la nåt på G också antar jag. Tandläkaren måste jag bara ringa till nu då jag alltid glömmer av det och skjuter på det hela tiden, men nu kan jag inte göra det längre. Jaja, det går över.

Det har vart en lugn lördag idag för min del. Har inte känt för nån utgång heller denna gången jag är hemma i Göteborg fast idag hade jag inte orkat när det gör så här ont. Syrran ringde runt halv två och sa att hon skulle komma idag så det var ju bra det så vi kan träffas. Extra roligt är det ju nu också =)


Innan hon kom åt jag lite stekt Potatis och tjöta med mamma. Hon kom vid halv fem och då var vi här en timme ungefär innan vi gick till Torget. Skulle till Ur & Penn så dem kunde fixa min klocka då jag vill att dem ska förlänga armbandet med en lite plupp till (eller vad fan man kan kalla dem). Vi hann inte så långt då vi träffa J., utanför Cubus och där stod vi och tjöta i tjugo minuter.. Då var det inte långt kvar tills de skulle stänga. Vi var bara inne på Dimoda och H&M lite snabbt innan det var dags att gå hem igen.

Väl hemma käka vi Schnitzel, Potatisklyftor, Beasås och Gurka till. Kolla på teven och sen visa jag massa kort på Fejsbook för henne då hon inte har kvar sidan längre. Åkte med henne till Nisse där hon skulle ta bussen.

När jag var inne i stan börja det regna, men det har hängt i luften hela dagen plus att det är jävligt kvavt!! En rejäl åska hade inte vart helt fel så det får rensa ur luften.. Det var inte så mycket folk inne i stan, men det är klart att folk går ju ut mycket senare och inte tio.

Har haft en jättebra dag förutom det här med min mun och hals då. Hoppas att Ni också haft en bra dag. Natti och tjing tjong


Bilder jag tog ikväll.

  Starbucks Göteborg.

  Clarion Hotel Post.

Av Linda - 6 juli 2012 23:54

Idag har jag ju vart inne i stan med min kusin C., och kikat lite. Ingen av oss var på jakt efter något speciellt utan vi ville mest kika och se vad som fanns. Vi besökte knappt några klädaffärer alls faktiskt, men det är inte så att nån av oss behövde göra det heller. Åhléns City var vi inne ganska länge i då det finns så mycket att kolla på. Jag köpte mig en ny Fotfil för det hade jag bestämt att jag måste ha en ny. Hitta nåt annat där också som var på rea. Sen köpte jag två presenter utöver detta till C., i efterskott efter hennes Student. Vi var inne på Dimoda lääänge och titta, men där är det ju så svårt att hitta saker då man vill ha allt typ. Roligare än så här blev det inte idag, men jag hoppas bara att fotfilen är bra nu!


Detta shoppa jag på Åhléns City:

* Lila Fotfil Vitry, 69 kronor, Åhléns City- Jag tycker att färgen är jättefin, och sen verkar den vara bra så jag hoppas att den inte blir dålig för snabbt. Bra köp!

* Rosa Björn Borg-trosor, 149 kronor (REA Ordinarie pris 229 kronor), Åhléns City- Dessa gilla jag då materialet är jätteskönt, och jag älskar färgen! Båda fastna för dessa. Ännu bättre är att dem var på rea!


   

Av Linda - 6 juli 2012 22:34

Efter en hel vecka med sol och värme var det idag dags för regn, regn och regn. Det börja när jag stod i duschen runt halv ett så när jag var klar märkte jag att det öste ner! Faaaan, där sprack min plan med mina vita Jeans som jag hade tänkt ha på mig idag.. Jaja, tur man hade med sig Jeansleggings som inte är vita i alla fall.

Hade bestämt med min fina kusin C., att vi skulle ses idag. Vi möttes upp i regnet kvart över tre ungefär då båda kom med varsin buss. Vi gick till Centralen då jag inte hade löst nån tågbiljett tillbaka för mig så nu fixa jag en idag. Skönt att ha en extra natt här i Göteborg. Kände inte för att knö på söndag med alla andra som ska iväg med tågen. Sen gick vi in på Nordstan, och där passar det verkligen att vara när det bara regnar ute. Vi gick mest och kika för skojs skull samtidigt som vi gick runt och tjöta. Hon är verkligen så jävla klok och sjuktgrymt trots den stora åldersskillnaden mellan oss på nio år. Hon är riktigt grym och smart! =)

Ingen av oss var egentligen på jakt efter något särskilt, men jag ville ha en ny Fotfil då min gamla är rätt värdelös nu. Hitta en inne på Åhléns City som jag hoppas blir bra plus en grej till på Rean. Det sista köpet köpte vi likadana. Båda fastna för det så plus att det var nedsatt, och då är det ju ännu bättre! Fortsatte kika runt lite innan vi gick ut från Nordstan då det blev alldeles för varmt för att gå där inne!


Vi var sugna på Sallad båda två så först skulle vi bara hitta ett ställe där det fanns bra Sallad. Vi var inne på Arkaden och på NK innan vi gick till Cappuccino. C., köpte en Ceasarsallad och jag tog en Kycklingsallad, och god var den! Ska komma ihåg det till en annan gång. Gillar Sallader då det är så lätt att äta, och man blir inte så jävla mätt av det heller. Vi satt där och tjöta en stund medans regnet verkligen vräkte ner utanför fönstret. Jättemysigt och trevligt hade vi. Vi skiljdes åt på Kungsport där vi åkte iväg med varsin buss efter sju. Har haft en jättebra dag med min fina kusin =)


När jag kom till Frölunda gick jag till Hemköp där jag köpte Godis!! Inte köpt godis på ett år ungefär. Jag var riktigt sugen på det idag när det vart så jävla värdelöst väder ute. Kika lite snabbt inne på iems och Gallerix också innan dem stängde. Kan inte få nog av inredningsaffärer!

Har slappat sen jag kom hem till mamma och nu ikväll har vi suttit i soffan och tjötat om allt möjligt samtidigt som vi ätit godis. En bra dag och kväll med andra ord! Hoppas att Ni också haft en bra dag. Natti och tjing tjong


Condeccos jättegoda Kycklingsallad.

 

Av Linda - 5 juli 2012 23:45

                                    

Idag har jag haft en heldag i Borås. Först var jag hemma hos S., ute på landet innan vi åkte in till stan för att shoppa lite. Har även träffat A., C., och P., sistnämnda för första gången! Dem andra har jag inte sett på 2,5 år. Sen var det ju 3 år sen jag träffa S., sist också i och för sig. JÄTTEKUL hur som helst!!

Det var några år sen jag var i Borås nu senast när jag skrev B-uppsatsen på Högskolan.

På kvällen gick vi runt lite inne i stan så jag kunde få ta lite kort som jag nu ska bjuda på. Kvällen var helt underbart varm med så det var lättare att gå runt och fota lite då.

Enjoy the pictures!

Av Linda - 5 juli 2012 23:34

Vilken UNDERBAR dag jag har haft på många sätt och vis. Börja dagen med att äta resten av Kycklingsalladen som mamma hade fixat igår innan A., ringde. Vi snacka en stund och sen fick jag bråttom till bussen. Missa den som jag hade tänkt ta då han ringde, och sen hade jag problem med nyckeln. Där fick jag lite panik då jag tänkte att jag kommer missa bussen, men det gjorde jag inte. Vi åkte fem minuter efter utsatt tid så jag var där tio minuter innan vi kom iväg.


Bussresan gick jättebra då det är bekväma dubbeldäckare som har BRA AC. Stadsbussarna har fan ingen aning om vad AC är för nånting. Innan vi kom ut från Göteborg tog det lite tid på grund av all trafík, och den omväg som bussen åkte, tyckte jag. Men det var skönt att åka buss samt att det var skönt.

När jag kom fram träffa jag S., som jag inte träffat på tre år kom vi fram till. Herregud!! Vi åkte hem till henne där vi låg ute på altanen och sola samtidigt som vi åt Glass med Jordgubbar. Jättegott var det och hur underbart som helst! Solen tog jävligt bra har jag märkt nu efteråt. Deras hus var jättemysigt och jag sa det till S., att vi har samma smak och stil inredningsmässigt.


Vi åkte in mot stan strax innan halv fyra där vi skulle lämna bilen och sen gick vi två kilometer till stan. Skönt att gå fast svettigt i värmen, men då hade det kommit massa stackmoln istället. Tur att vi sola innan dem kom då, tyckte vi!

När vi väl kom fram till stan kolla vi i alla möjliga butiker. Hittade mest inredning faktiskt som sist jag var hemma. Det gör inte mig så mycket då jag verkligen vill ha massa ny, fin inredning då jag tröttnat på gammal skit jag har hemma. Blev förälskad i två affärer som jag tänker besöka fler gånger jag är i Borås. Är jävligt nöjd med min shopping i alla fall.

När vi hade shoppat och kollat klart gick vi och käka på King Kebab. Hade ingen större matlust i värmen, och jag valde en Kebabtallrik. Åt inte upp hela då jag inte var så hungrig. S., fick en jättestor Kebabrulle så jag var glad över att jag inte valde en sån. Vi gick ner till Resecentrum till halv sju då S., skulle åka hem. Vi båda hade en bra dag och vi sa att det får inte gå så lång tid tills nästa gång. Jättebra dag hade vi med andra ord   


Medans jag ändå var i Borås mötte jag upp A., C., och deras lilla P., eller så liten är han ju inte, men fortfarande liten. Mötte upp dem på Resecentrum. Det visade sig att C., och S., läser tillsammans på Högskolan, haha, världen är verkligen bra liten!! Lustigt är verkligen sånt där.

Vi gick runt i stan mest och kika runt omkring. Stadsparken var vi i bland annat, har tagit massa kort som jag tänkte lägga upp imorgon. Stora Torget var vi på också runt kvart i åtta, och där var det mer folk den tiden än tidigare på eftermiddagen då Markus Krunegård skulle uppträda klockan nio. Dem har Sommartorsdagar då svenska artister uppträder på Stora Torget. Synd bara att ingen av dem är bra i år   Inte min typ av musik i alla fall.

Det var hur som helst jätteroligt att träffa A., C., och P., då det var så jävla längesen nu. Lite ont om tid hade vi, men huvudsaken var att vi fick ses i alla fall! Med kramar skiljdes vi åt när jag skulle åka tio över åtta.


Det var skönt att sätta sig ner på bussen då man sprungit runt på stan och shoppa och kikade. Sen var det svalt också så det var härligt efter att ha vart ute största delen av dagen. Jag är verkligen glad över att jag åkte dit och tog chansen att träffa så många som möjligt idag! Vädret har ju bidragit med sitt också som gjort att man kunnat njuta så mycket! Ska göra sånna där utflykter fler gånger. Härligt att komma iväg så där över dagen och bryta en vardag här i Göteborg också som jag har när jag är här.

Hoppa av med bussen på Korsvägen där jag fick vänta en halvtimme på nästa buss. Orka inte åka världens jävla omväg med 2:an så jag satt där och vänta. Mycket ungdomar på väg till discot på Svenska Mässan såg jag. Det är ju Partille Cup inne i stan denna veckan. Så nu kryllar det av smått överallt..

Var hemma till tio och nu sitter jag här vid datorn. Ser ut som ett stoppljus ungefär!! Ska lägga mig och sova nu känner jag. Tröttheten börjar komma ikapp mig känner jag.

Hoppas att Ni också haft en underbar dag i sooolen precis som en annan haft. Natti och tjing tjong   

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards