Alla inlägg under juli 2012

Av Linda - 24 juli 2012 21:36

Vilken UNDERBAR dag vi haft idag!! På dagen har det var molnigt och det blåste en del, men senare på eftermiddagen sprack molnen upp, och det sluta blåsa vilket innebar att det blev JÄTTESKÖNT!! Man är verkligen inte bortskämd med värme denna sommaren. Resten av eftermiddagen och kvällen var det hur underbart som helst. Satt ute på balkongen där jag käka min Kycklingsallad som jag hade gjort i ordning. Har även stått ute på balkongen och snackat med grannen en timme, och det är fortfarande lika skönt.

Det har vart jätteskönt med en ledig dag. Skönt med lite sovmorgon som jag tog tillvara på. När jag hade gått upp satt jag vid datorn en stund innan jag ringde syrran och snacka med henne en bra stund. Samtidigt började molnen spricka upp lite sakta. Passade på att diska mina tallrikar och dammsuga innan jag hoppa in i duschen! Haha, lite dumt att duscha innan man powerwalka, men mitt hår behövde verkligen bli rent.


Strax efter halv sex kom S., då vi skulle ut och powerwalka Hälsoslingan. Vi gick 7,86 kilometer på 1 timme och 22 minuter, och jag förbrände 423 kalorier. Det känns efteråt i benen kan man säga när man kommer hem. Vi gjorde ett kort stopp inne på ICA där jag köpte Aftonbladet, Gurka, Kyckling, OS-bilagan, Rostad lök och Sallad. Sen fortsatte vi gå den sista kilometern. Underbart som alltid var det att gå speciellt när det var så jävla skönt ute! Sena eftermiddagen blev riktigt varm och det slutade blåsa som det gjort nu i några dagar. Jättehärlig eftermiddag och det är alltid lika kul att träffa S., också för den delen =)


När jag kom hem ställde jag mig och diska, koka Makaroner och stekte Champinjoner samtidigt som jag gjorde i ordning salladen. Känner inte för att laga en monstermiddag när det är varmt - som många andra inte orkar göra! Nu var det ett tag sen jag åt sallad också så det passa verkligen perfekt idag, men det bästa är att jag har mat imorgon och på torsdag också när jag ska jobba kväll båda dagarna. Apropå nåt helt annat kolla jag på Allsången ikväll bara den siste timman när Tomas Ledin uppträdde! Han är riktigt bra och han ÄR svensk sommar, tycker jag. Kul att han hade med sig hemliga artister också som sjöng hans låtar med honom. Självklart avslutade han med "Sommaren är kort", och i år måste man ju hålla med honom om det där. Jättekul att se i alla fall.

Nä, har tjötat med grannen en timme på balkongen efter att jag fick besök av hennes katt idag igen. Fast idag var hon mycket speciell katten. Fräste åt mig när jag försökte lyfta upp henne och ta ut henne på balkongen igen. Nu är klockan mycket och jag ska lägga mig. Hoppas att Ni också haft en jättebra dag. Natti och tjing tjong


Dagens middag; Kycklingsallad.

 

På ICA handla jag Rostad lök, aftonbladet, OS-bilagan, Kyckling, Gurka och Sallad.

     

Försökte ta en bild på månen, men det var svårt att få en bra bild.

  

Katten på besök.

 

Av Linda - 23 juli 2012 21:34

Nu var även denna arbetsdagen slut. Inte många kvar nu i sommar. Det har gått jävligt fort faktiskt!

När man har jobbat helgen är man oftast helt slut på måndagen vilket jag har vart idag. Känner det mer på kvällen nu än vad jag gjort under dagen. Det har vart en del att göra idag som jag tagit tag i. Annars blir inte vissa saker gjorda. En stund där på morgonen var jag jävligt fundersam. Saker ville sig inte riktigt, och det var la för att jävlas med mig som jag sa till A., haha. Nä, så illa var det inte, men jag kände inte idag när det är måndagmorgon..

Sov hela natten utan att kolla på klockan, och det är inte ofta det händer när jag börjar sju. Blev imponerad av mig själv lite annars gör jag alltid det några gånger per natt. Hade ingen större lust att gå upp imorse, men det gick bra. Blåst som faaaaaan idag också! Är riktigt trött på det här nu känner jag! Men det har vart bra väder i alla fall.

La mig och sov från halv fyra till sju när jag kom hem. Ställde mig och diska mina talltikar när jag hade gått upp, och sen skiska jag ett sms till N., Vi möttes upp strax efter åtta då vi skulle ut och cykla Hälsoslingan. 32 minuter cykla vi, 188 kalorier och 8 kilomter ungefär cykla vi. Hade jag cyklat ensam hade det gått fortare, men det var kul med sällskap. Dessutom var det jätteskönt att cykla den biten på kvällen även om det blåste så var det väldigt skönt. Sen när jag kom hem fixa jag Chorizo, Pommes Frites, Bearnaisesås, Sallad och Färska Champinjoner till. Inte det bästa valet med Champinjonerna till detta kände jag, men jag behövde bli av med dem.. Rötmånaden har ju inletts nu.

Har suttit och kollat på Pearl Harbor till elva, och sen på OS-krönikan från Aten, 2oo4. Jättekul att se då jag kommer ihåg väldigt mycket när jag får se bilderna. samma sak var det igår när jag kolla på krönikan från Sydney, 2ooo.

Nä, ska sova nu känner jag. Natti och tjing tjong

Av Linda - 22 juli 2012 23:34

Herregud, idag är det ett år sen den där hemska jävla bomben som sprängdes i Regeringskvarteret i Oslo samt ett år sen den där HEMSKA JÄVLA massakern ute på Utöya.

Jag kan verkligen inte fatta att detta fortfarande har hänt, men inte minst då det gått ett år ändå känns det som igår...

Även om jag har jobbat har jag kollat på dem olika minnesscermonierna under dagen bland annat på Utöya. Kolla även på minneskonserten från Rådhusplatsen nu ikväll. Jättekul att se Bruce Springsteen uppträda inför över 5oooo personer mitt på Rådhusplatsen vid fjorden, och inte på nån arena.

Har fällt en del tårar när jag satt och kolla på teven. Samtidigt som jag beundrar ungdomarna som var tillbaka på Utöya. Usch, det är så jävla hemskt allting, och man kan inte annat än att bli berörd. I´ll never forget that fucking day, never ever. Kommer aldrig nånsin förlåta heller för den delen!

Det värsta enligt mig var det som hände ute på Utöya där 69 personer dog   Sammanlagt dog 77 personer för ett år sen. May you forever rest in peace.  

Mina tankar går till alla drabbade familjer som förlorat en; dotter, son, syster, bror, barnbarn, kusin, övriga släktingar, kompis, bekant eller en kollega. Det är ta mig fan helt overkligt, och jag är så ledsen för ERAN skull!!

Min gamla hemstad Oslo, älskade, älskade Oslo   JEG ELSKER NORGE OG JEG TENKER PÅ DERE!


       

Den fina minnesstenen i minneslunden utanför Oslo Domkyrka.

 

Så här såg det ut för exakt ett år sen.

         

Glömmer aldrig bilderna på alla blommor som låg utanför Oslos Domkyrkan samt cermonin där alla höll upp rosor på Rådhusplatsen,

Av Linda - 22 juli 2012 21:34

Jag fastnade vid en film igår som gick på teven, och det var inte vilken film som helst utan en rysare!! HUA, jag brukar inte se på sånna filmer då jag är för feg av mig. Men jag visste inte att det var en rysare först annars hade jag nog inte kollat klart. Har dock tänkt lite på den idag och vissa scener ur den. Usch, bara jag inte drömmer om den inatt. Gjorde inte det denna natten i alla fall.

Skönt med sovmorgon var det idag fast jag hade ingen större lust att gå upp då jag verkligen ville ligga kvar i sängen istället. När jag väl kom upp satt jag lite vid datorn innan det var dags att cykla iväg och jobba. Det har vart en lugn dag med en massa prat om allt möjligt. En hel del allvar blev det i och för sig inte så konstigt med tanke på den här dagen..

Det bästa var att sluta åtta och få cykla hem. Då kom regnet bara i lagom tid fast det regna inte så värst mycekt som tur var. Cykla ner till stationen där jag skulle lösa ut tågbiljett innan jag cykla hem.

Åt Grillad Kyckling, Potatisklyftor, Bearnaisesås och Sallad till som middag när jag kom hem. Orka inte fixa i ordning nåt när jag hade gått upp, och sen har jag ju tid när jag slutar tidigt. Gott var det hur som helst.

Nä, nu ska jag sova. Det har blivit en hel del tårar idag. Natti och tjing tjong

Av Linda - 21 juli 2012 23:54

 

Imorse var det kallt, men när jag var hemma mitt på dagen var det jätteskönt så då bytte jag kläder.


* Jeansjacka, Vero Moda- Underbar!

* Linne, Ginatricot.

* kjol, Cubus, NY- Jätteskön är denna kjolen!

* Ballerinaskor, Deichmann.

Av Linda - 21 juli 2012 23:34

VILKEN UNDERBAR DAG VI HAFT IDAG   Det var ett tag sen det var så här varmt och blå himmel med knappt nån blåst alls. Helt jävla underbart med andra ord!! När jag var hemma på mina timmar mellan tolv och halv fem satt jag ute på balkongnen och sola i en timme. Gick in och bytte låt några gånger samt när en jävla geting ville envist besöka min balkong. Annars satt jag ute och njöt av solen och värmen! Satt ute även på balkongnen på jobbet en liten stund också i solen där. Man får passa på att njuta medans man kan! Har ju inte blivit alltför många gånger i sommar.. Känner redan hur jag påverkas när det är SOL och VARMT - massa energi och jag är inte trött!!

Om det har vart varmt på dan är det nget i jämförelse imorse då jag tyckte att det var kallt så jag satte mig under en filt imorse för att värma mig. Det har gått bara bra idag.

När jag kom hem la jag mig fem i halv ett och jag gick upp tio i tre igen. Hade bara tänkt ligga till halv, men jag somna visst till igen då jag kolla på klockan efter två. Skönt att ha sovit så man får energi till kvällen. Sov inte speciellt bra inatt, och då är det extra viktigt att man kan sova på sina timmar hemma. Hade köpte Baugetter när jag var på ÖoB i torsdags så jag fixa i ordning en sån med Skinka, Salld och Gurka i som jag åt som middag. Alldeles lagom var det idag, tyckte jag.

Hoppas att Ni också haft en jättebra dag i solen och värmen! Natti och tjing tjong

Av Linda - 19 juli 2012 22:30

Idag på rasten på jobbet gick jag till stan för att kolla inne på Vero Moda. Jag skulle se om jag hitta ett linne som jag hade sett i Göteborg som jag inte köpte, men nu ville jag se om det fanns kvar. Såg inte nåt annat direkt som jag ville. Sen tänkte jag att jag kan kolla lite bättre nästa helg när jag är hemma i Göteborg över helgen. Huvudsaken var att jag fick köpt mitt linne! Är nöjd med det lilla köpet.


Detta shoppade jag på Vero Moda idag:

* Blommigt Linne, 16o kronor, Vero Moda- Fastnade för detta linnet då det är enkelt, men fint med spetsen nertill. Billigt är det också! Fanns i andra färger också.


 

Av Linda - 19 juli 2012 21:34

 

ÄNTLIGEN visas en BRA film på teven denna tiden.

Tycker verkligen om dessa filmerna då Vin Diesel är för JÄVLA HET, och dessutom är han bra i alla fall i Fast and the Furious-filmerna. Han passar att spela Dominic så jävla bra, så trovärdig.

Måste säga att Paul Walker är fan inte dum han heller, hihi   Speciellt inte dem där ögonen..

Om du gillar Fast and tje Furious-filmerna och du har inte sett denna; SE DEN!

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards