Alla inlägg under juni 2012

Av Linda - 26 juni 2012 22:34

Imorse var jag hur flummig som helst då jag bara satt och skratta för ingenting. Så går det när man inte kan sova när jag börjar tidigt. Fick sova denna natten, men jag vakna runt fyra då jag hörde tranorna och sen halvsov jag resten av tiden tror jag. Bara skönt att man har dagar då man flamsar, och den fortsatte så med. Beror ju verkligen på vem man jobbar med i och för sig. Kommer jobba med N., en del i sommar vilket är bra! Hon skulle iväg idag och jag sluta tidigt så vi tog våran rast samtidigt. Vi gick till Vero Moda och kika in deras REA. Hittade ingenting därinne faktiskt! Såg en Blus som jag gilla, men jag sket i att köpa den. Däremot såg jag både L., som jag prata lite snabbt med och sen S., från jobbet, och henne träffa jag sen igen när jag skulle hem då börja hon.

Igår var det ju värdelöst väder med regn hela jävla dagen fast idag har det faktiskt vart lite varmt då solen sken, och blå himmel med massa moln har vi haft. Däremot kom en eller två åskknallar runt fem och en liten skur. SKÖNT att det har vart hyfsat för en gångs skull, men en dag räcker inte. Juli börjar på söndag och det har vart sämst väder - katastrof!!

Härligt att jobba dagtid idag med då kan man göra annat sen på kvällen. Men vad gjorde jag? Jo, jag hade sån hövvevärk när jag kom hem så jag la mig halv tre och gick upp halv sju igen! Var uppe på toa innan fyra, och sen vila jag resten av tiden. Kolla en hel del på klockan men jag orka bara inte gå upp ur sängen. Hörde även barnen vara ute på gården och leka. Vissa av dem är bara för härliga!


När jag hade gått upp satte jag mig vid datorn en bra stund innan jag cykla iväg till Willys åtta. Träffa L., från jobbet som var ute och gick så vi prata lite snabbt innan jag cykla vidare. Köpte Jordgubbar, Toapapper, Tv-tidningen och Äpplejuice där. Bra pris på Toapappret hade dem denna veckan då passar jag alltid på att köpa. När jag kom hem mötte jag grannen som jag bytte några ord med innan jag gick upp till mig och åt. Har även snackat med J., i telefon ikväll, och jag HOPPAS, HOPPAS verkligen att allt går vägen nu, hihi. Ser så jävla mycket fram emot detta!!

Nu ska jag försöka sova några timmar. Har sovmorgon imorgon, men jag ska upp i bra tid ändå! Hoppas att Ni haft en bra dag. Natti och tjing tjong


På willys köpte jag Jordgubbar, Toapapper och Äpplejuice.

 

Av Linda - 25 juni 2012 21:34

   

Idag släpptes biljetterna till mina GUDAR!

Men det var ett HELVETE att få tag på biljetter, och dem tog slut på 45 minuter. Det var KÖ för att ens kunna köpa biljetterna på nätet vilket är helt STÖRT. Aldrig vart med om det sen innan.

Men det mest störande är alla dessa jävla fittor som köper hur många biljetter som helst för att sen sälja dem vidare på exempelvis Tradera. Dessutom kostar de över 1ooo kronor och uppåt. Ockerpriser tar dem!! Detta gör mig fly FÖRBANNAD då det förstör för folk som verkligen VILL SE DEM!! Är så jävla förbannad över detta va!!!

Sen är jag riktigt jävla sur och irriterad på vissa som inte kan ge en nåt svar som inte svarar!! ÅT HELVETE med ER känner jag bara. Så jävla arg är jag idag. Fy faaaaaan för vissa alltså!!

Sen är man inte så dum att man hör med dem som inte tycker om musiken då det är lönlöst. Hade heller inte velat gå på nåt som jag inte tycker om, men det är skillnad när jag vet att folk gillar dem så hör man inte ett skit från dem. Dem kan ju åtminstone svara, tycker jag.

En jävla fittdag har det vart med mitt humör som svängt åt det arga hållet. Fuck it

Av Linda - 24 juni 2012 21:34

Usch, vilken tråkig dag det har vart idag. Kolla på fotbollen nu med och jag hade hellre sett ENGLAND som vinnare istället för Italien. Dem hade verkligen behövt min favorit Lampard idag alltså.

Har absolut inget att säga om denna astråkiga dagen då det bara har regnat. Jobb imorgon igen som gäller. En ledig helg går alldeles för fort. Ska vara samma väder imorgon, och då kan man lika gärna jobba! Spela roll då liksom.

Pessimistisk till tusen just nu. Vill bara ha SOMMAR och VÄRME nån jävla gång. Godnatt och tjing tjong

Av Linda - 23 juni 2012 22:34

Idag har jag inte känt mig jättepigg direkt.. Var vaken i 22 timmar så dels har jag sovit hur länge som helst idag, men fan vad skönt det var! Somna inte förräns halv fem imorse typ, men då somna jag direkt. Har även känt av att jag drack två flaskor Ecologica igår (minus ett glas som jag tog i torsdags), men jag har även haft sån jävla mesvärk så det är inte klokt. Skiten kom idag så det är lite lurigt att veta vad man mest mår dåligt av.

Har inte gjort nåt speciellt alls idag då jag vart så trött och slö. Mest legat på soffan och kollat på teven och datorn. Kolla lite på fotbollen också, men det fanns inte så mycket annat att se på heller tyckte jag. Käkade Pizza idag då jag inte kände för att fixa nån mat idag över huvud taget. Mycket mer än så har inte hänt idag..

Avslutar denna kvällen med En Djävulsk Romans som går på TV6.


Midsommarafton igår då ja. Jobba först på dagen i några timmar. Min första midsommarafton som jag jobbat i hela mitt liv. Det var skönt att det bara var några timmar igår så man kunde göra annat på kvällen sen samt att jag har en ledig helg också. Blev hämtad av J., runt kvart i fem då vi skulle åka hem till hennes föräldrar där dem bor. De var inte hemma så det var bara vi två. När vi åkte var det uppehåll fast molnigt, men det var ändå rätt skönt ute. Senare runt åtta börja det dock regna, men man ska vara glad att det var fint väder tidigare på dagen!


När vi kom dit börja vi ganska direkt med maten som vi hade tagit med oss. Vi grilla Kycklingfilé (om jag hade marinerat hemma under dagen), ärskpotatis, Sallad och Sås gjord på Gräddfil. Hade med mig Bearnaisessås också, så jag tog lite av båda såserna, haha. Kycklingen blev faktiskt jävligt lyckad, och det är ju så underbart gott med grillat!! Färskpotatisen som varförsta gången jag åt igår var jävligt gott det också. Till efterrätt åt vi Jordgubbar med Vaniljglass.


När vi hade ätit upp ute på altanen satt vi och tjöta över en timme om allt möjligt innan vi gick in då blev det för kallt att sitta ute, tyckte vi. Satte oss inne i soffan och då börja jag dricka mitt Vin som jag hade med mig. Vi kolla även på Tyskland-Grekland, och självklart vann Tyskland!! Vad annars liksom?

Kvällen var ändå väldigt trevlig och vi skratta en del samtidigt som det var en del allvarligt snack. Klockan den bara gick och gick. Kände att när klockan var kvart i tre var det dags att åka hem. Då hade vi båda två jobbat på dagen samt att vi hade nästan vart vakna i 24 timmar. Det var dags att dra sig hemåt då.

När jag väl kom hem slappa jag lite innan jag la mig för att varva ner lite. Hade ju druckit rätt så snabbt.. En väldigt trevlig kväll hade jag i alla fall!

Hoppas att Ni också haft en bra Midsommarafton. Natti och tjing tjong!


Bjuder på lite bilder från igår. Nyduschad och klar för att snart åka.

 

Trött var jag när jag kom hem inatt

 

Här var vi och fira igår

   

Fick besök av en liten igelkott.

     

Lilla söta igelkotten

 

Av Linda - 22 juni 2012 16:15

Efter mitt glas Vin igårkväll efter jobbet sov jag som en bebis hela natten, haha! Borde ta ett glas när jag har svårt att sova för det glaset sov jag jävligt gott på till klockan ringde imorse. Mycket gott var det i alla fall!

Imorse när jag klev upp var det underbart ute med sol och blå himmel. Förmiddagen höll i sig i det fina vädret, men runt tolv var molnen mer dominerande. Huvudsaken är att det inte regnar. De få timmarna har gått jättefort, och vi dukade fint med vit duk plus dem fina blommorna som jag var iväg och köpte på PA:s igår. Bukett med Blåklint och en Midsommarbukett fick det bli som vi ställde fram på bordet. Lunchen smaka jag bara på Färskpotatisen, Gräddfilen med Gräslök i och lite Sallad tog jag, och till efterrätt tog jag en liten bit Jordgubbstårta och några Jordgubbar vid sidan av. Fick en kommentar om det där, men det skiter jag fullständigt faaaaaan i! Jobbar man sånna här dagar ska man fan få ta utan att nån lägger sig i!!

Även om timmarna gick fort var det inte riktigt N., och min dag idag. Vi hann med allting som vi skulle göra, och jävlar vad vi var effektiva också. Kom inte från jobbet förräns efter två då jag ville äta lite mat innan jag drog hem på cykeln så jag står mig några timmar. Så när jag kom hem hoppa jag in i duschen, fixat mig med sminket har jag gjort och snart är det dags att dra iväg och fira Midsommar med J., på landet.

Ni få ha en trevlig Midsommarafton! Tjing tjong


    

 

Av Linda - 22 juni 2012 15:30

   

Min midsommar outfit för dagen/kvällen, och allting är dessutom nytt!


* Jeansjacka, Vero Moda, NY- Love it!

* Klänning, Missäy, NY- Gillar den här klänningen jättemycket!

* Ballerinaskor, Deichmann, NYA- Sköna skor och fina!

* Jet Set-klocka, Ur & Penn, NY- Nya favoriten!

* Armband, köpt i Spanien.

Av Linda - 21 juni 2012 23:24

 Denna låten är så jävla GRYM   

Man kan inte annat än att bli på partyhumör när man hör den!

Så jävla, jävla GRYM som sagt! Vad tycker Du om låten?

Av Linda - 20 juni 2012 23:34

 

Idag har det vart fint väder ute och då får man passa på att klä sig i sommarkläder!


* Blus, Vero Moda- Den har vart perfekt idag i värmen!

* Jeansshorts Vila, Axel & Ebba, NYA- ÄLSKAR dem! Jättesköna är dessa shortsen!

* Ballerinaskor, Deichmann, NYA- Fina och sköna skor!

* Jet Set-klocka, Ur & Penn, NY- Love it!

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards