Alla inlägg under maj 2012

Av Linda - 4 maj 2012 23:34

Jag har då verkligen INTE vaknat på rätt sida idag. Allt har jävlats med mig kan man ju söga. Dagen börja med att jag försov mig. Jag var nog tröttare än vad jag trott efter den här jobbveckan.. Hade ställt klockan på tio, men jag måste ha stängt av mobilen i sömnen eller nåt för inte FAN vakna jag då!! Vakna först halv tolv. HELVETE tänkte jag bara. Så pinsamt av mig att försova mig när jag hade en tid klockan 11 att passa. Skulle nämligen besöka min nya "arbetsplats" där jag ska börja validera nästa vecka. Ringde dit och ville prata med min handledare, men då var hon upptagen med annat så jag skulle återkomma om tjugo minuter, och då ringde jag. Fick då pratat med min handledare och jag bad så mycket om ursäkt. Det märks att jag har PMS nu och jag började lipa, haha! Fick lite tårar och var arg på mig själv.

Var i alla fall där strax efter två och då fick jag hälsa på på det nya stället. Jättefint var det där och mysigt måste jag säga. Ser fram emot att lära mig nya rutiner, lära känna ny personal och så vidare.  


Det sluta inte riktigt där. Blev irriterad på en person och det har jag blivit nu ikväll också. Det är okej för den personen att tjata och så vidare, men jag får inte säga nåt, typ. Sen när jag ser saker som man skrivit ja, då är detta inget i jämförelse med vad den andre har sagt. Irritationen bara växer och växer!! Samtidigt så vet jag inte riktigt...

Haha, kvällen ar vart flummig, men jag blev förbannad och stressad när jag var på Willys och stod i kö i 1o jävla minuter. Blev försenad till jobbet från min rast!! Riktigt irriterad blev jag där med. Inte min dag med andra ord!

Njuter av ett glas Tre Apor nu i alla fall =) Hoppas att Eran dag vart bättre! Natti och tjing tjong


 

Av Linda - 3 maj 2012 23:54

 

Idag har det vart jättefint väder på dagen, och då klär jag mig i nya sommarkläder!


* Blus, Ginatricot, NY- Favorit! LOVE it!

* Shorts, H&M, NYA- Jättesköna shorts!

* Esprit-ballerinaskor, Johanssons Skor.

Av Linda - 3 maj 2012 23:34

Jag var rätt så trött igår ändå för det tog inte lång tid innan jag somna. Var uppe på toa runt kvart i sex och sen la jag mig igen och fortsatte sova till halv nio. Då när klockan ringde hade jag ingen lust alls att gå upp! Men det går bra när man väl gått upp. Det var bara att ta på sig och borsta tänderna för att sen gå till skolan. Har haft självstudier mellan 9.15-12.3o typ. Satt med en annan som validerar också så vi hade lite sällskap!

Inte kul att sitta innen denna dag kan jag inte påstå.. När jag var klar (drog ut på tiden med läraren) var klockan nästan halv tre när jag skulle gå hem så jag gick till ICA, och sen till jobbet. Köpte en Baugette och Cornetto på ICA som jag åt på vägen. Baugetten fick bli min middag idag - en med Skagenröra. Faktiskt riktigt god är den från Mössebergsbagaren. Passade på att njuta av vädret när jag gick från skolan till jobbet, och jag satt ute och sola en stund innan jag gick och bytte om. Har fått ont i magen på kvällen, men först visste jag inte riktigt vad det var fast jag kom på att det är nog mensen som spökar. Har även fått finnar också - tydligt tecken!


Kvällen har gått bra i alla fall. Har inte alls känt mig trött eller så utan pigg, men det är det här underbara vädret som gör mig på topp! Hade egentligen velat powerwalka idag fast det blev inte så.. Blev inringd när jag gick ner till skolan samt imorgon ska jag jobba. Lär la vara död imorgon kväll och på lördag.. Det har blivit lite mycket nu kan jag känna, men efter helgen ska jag tagga ner med jobbandet då mitt fokus ska ligga på valideringen resten av månaden. Kommer endast hoppa in och jobba nån gång i veckan om ens det. Ska på besök imorgon där jag ska börja nu så jag kommer antagligen få schemat imorgon, i alla fall för nästa vecka.

Nu känner jag att jag måste sova. Hoppas att Ni haft en bra dag! Natti och tjing tjong

Av Linda - 2 maj 2012 23:45

 

Det fina vädret håller i sig och då använder man sina nya kläder!


* Topp, Vero Moda, NY- Riktigt skön är denna toppen!

* Kjol, Cubus, NY- Jätteskön och den passar perfekt nu när det är så varmt ute!

* Esprit-ballerinaskor, Johanssons Skor.

* Solglasögon, Lindex, NYA- Gillar dem riktigt mycket!

Av Linda - 1 maj 2012 23:54

 

Denna varma dag får man klä sig slappt!


* Klänning, Ginatricot, NY- UNDERBAR klänning!

* Ballerinaskor, Johanssons Skor.

Av Linda - 1 maj 2012 20:54

Jag hörde denna låten för några veckor sen första gången, och jag fastna inte för den förräns igår!

SÅ JÄVLA GRYM!! I LOVE SHM   

Har fått en jävla grym favorit, men Ingrosso, Axwell och Angello kan verkligen leverera!

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards