Alla inlägg under maj 2012

Av Linda - 14 maj 2012 23:34

Missförstånd. Missförstånd är jobbiga, men samtidigt ska man erkänna när man har fel och överreagerade vilket jag har gjort. Jävla hormoner som gör en sån här också. Men nu är saker utredda så det är lugnt nu   

Igår måste jag ha vart trött för jag har inte kollat på klockan en enda gång på hela natten, jätteskönt att sova så bra även om det bara blev några få timmar. Däremot var det ingen höjdare att pallra sig iväg imorse när det blåste och var kallt. Har använt min höstjacka idag, och det är helt sinnessjukt, tycker jag. Det var fint då även på förmiddagen, men sen kom dem där mörka molnen fast det dröjde innan det börja regna. Sen börja det lagom till att man skulle gå hem igen!!

Dagen har flutit på bra, och jag måste säga att timmarna går riktigt fort ändå. Det är sällan det är segt och långsamt har jag märkt vilket är positivt. Lite flamsig har jag känt mig, men det är klart, det var ju fjärde dagen i rad nu.

Uppe i omklädningsrummet träffade jag S., som jag faktiskt inte sett på över ett år!! Det var riktigt kul att se henne, och sen tog vi sällskap dit hon bodde för att sen stå och tjöta en stund innan jag gick vidare hemåt. När man stod still kände man hur kallt det verkligen var i vinden.

Blev att jag la mig som vanligt (gammal jävla vekling man är) och sov i tre timmar från tjugo över fem ungefär till kvart över åtta då jag gick upp. Resten av kvällen har jag suttit i soffan och tagit det lugnt.

Nu ska jag däremot lägga mig och försöka sova igen. Tar det tid gör det inget för jag är ledig imorgon!! Natti och tjing tjong

Av Linda - 13 maj 2012 23:34

Skönt att få sova idag och att börja sent, men jag kolla en del på klockan ändå. Sjuktstörande faktiskt då det knappast fanns nån risk att jag skulle försova mig. Drog mig en bra stund innan jag gick upp i alla fall. Grannen ringde efter elva med så jag fick hans nycklar för jag ska ta hand om hans post nu i veckan. När jag väl gått upp hoppa jag in i duschen direkt för jag var så jävla lat igårkväll med att tvätta mitt hår, men nu är det gjort i alla fall. Satt sen vid datorn och åt lite yoghurt också innan jag mötte upp V., utanför Chili.

Timmarna har gått hyfsat fort idag, men jag vet inte. Har i alla fall fått väldigt fina komplimanger idag, och en börja jag nästan lipa av, haha. Töntig man är egentligen. Kan inte gå in mer på det, men ja, jag vet inte alltså. Skönt att ha V., som sällskap hem då hon verkligen känner en, och vet hur man är.

Ska lägga mig nu då jag måste upp tidigt imorgon för att sen få vara ledig på tisdag igen. Natti och tjing tjong


Kvällens gastronomiska middag. Denna är i alla fall go jämfört med den där jävla Laxen som jag åt i fredags.

 

Av Linda - 13 maj 2012 00:04

 

Sitter och kollar på triologin om polisen Johan Falk.

Denna filmen är gammal och jag har sett den många gånger, men den är rätt bra. Finns ändå inget annat att se på.

Hoppas att Sjuan visar dem andra Johan Falk-filmerna sen efter Tredje vågen nästa vecka.

Av Linda - 12 maj 2012 21:34

Jag hatar nätter som denna; ingen sömn över huvud taget. Men som tur är får jag sovmorgon imorgon så jag slipper gå upp tidigt. Har även haft riktig träningsvärk i armarna och i axlarna efter igår. Känns att man lever om man säger så.

Kommer ha sällskap med V., hela helgen nu vilket är riktigt kul! På rasten var vi på jobbet en sväng och prata med vår bästa, bästa Z., Jag saknar dem faktiskt även om jag trivs nu så är det inte lätt att "bryta" med jobbet efter 4 år. Men jag ska jobba nästa vecka så det blir jättebra det! Ovant är det fortfarande, men det är ju min första vecka med så..

Den sista timmen var jag riktigt irriterad idag, och jag ska höra med handledaren imorgon ifall jag uppfattade saken rätt. Annars tycker jag att det var fär jävla dålig stil!! Då ska dem få höra kan man ju säga. Men jag hoppas verkligen att det är jag som hörde fel. Tar ingen skit, så jävla enkelt är det bara!! Det ska man inte göra heller för den delen. Men annars har det vart bra idag. Lugnare och skönare på helgerna är det ju.


När jag kom hem satte jag mig först vid datorn en stund innan jag la mig halv sex och jag sov till tjugo i åtta. Jätteskönt med lite sömn. Är helt kass på att hålla mig vaken, haha! Powernaps är inte dumma alls. På eftermiddagen sprack molnen upp och solen kom fram och det blev blå himmel, lite synd att sova då.. MEN det har inte vart varmt idag direkt! Imorse regna det fast det blåste inte i alla fall. Är riktigt trött på detta jävla väder nu som dem flesta är!

Gick till Willys efter åtta där jag skulle köpa Buffalo Wings, Hushållspapper, Kolegieblock och Potatissallad. Just Hushållspappret kunde jag inte ta med mig igår, och det gamla är snart slut. Potatissalladen glömde jag köpa igår då jag skulle käka det nu ikväll. Behövde inte så mycket då jag fick köpt det mesta igår så nu är det verkligen fullt i kylen och frysen. Jaja, resten av kvällen spenderas i soffan framför en film.

Hoppas att Ni haft en bra dag och bättre eftermiddag än mig! Tjing tjong


På Willys köpte jag Buffalo Wings, Hushållspapper, Kollegieblock och Potatissallad.

     

Av Linda - 11 maj 2012 23:36

Igår la jag mig efter elva också, och det är riktigt bra det då jag jobbade natt förra veckan. Annars kan jag vara vaken bra länge på natten, men jag har la vart för utmattad nu i veckan, haha. Skönt att få sova som en stock i alla fall. Dock vakna jag upp en del ändå för att kolla på klockan.

När jag hade gått upp kolla jag på datorn när bussarna gick. Åkte iväg och storhandla idag!! Summan landa över 65o kronor, men det var en del som jag köpte ändå. Vissa grejer hade dem 2o kronor på denna veckan så jag köpte bland annat sånna där färdigrätter som jag tar med mig till jobbet! Båda bussarna som jag åkte hem med kommentera busschauffören; Oj, du har storhandlat. Men så långt var det inga problem. Det var först när jag kom till svalen och skulle bära upp mina påsar för trapporna. Jag lämna kvar den ena påsen längst ner, och det var ju bra tänkte jag. MEN när jag kommit upp till första våning händer nåt; det svartnar för ögonen på mig så jag missar två eller tre trappsteg. Istället ramlar jag och slår i knäna och armbågarna i golvet.. Samtidigt går den jävla flaskan Olivolja sönder.. SMART! Ont gjorde det och sen när jag kom in med påsarna i lägenheten fick jag ta och torka av varorna som var dränkta i olivolja. Plus att jag skar mig på fingrarna förstås, men det hade jag räknat med. Där försvann mycket tid som jag hade kunnat sitta vid datan istället innan jag drog iväg, men det hann jag knappt med nu.


Hade i alla fall sällskap med V., till och från jobbet idag, och det gick mycket fortare att ha sällskap med nån. Tiden går ju så mycket fortare och roligare blir det också för den delen. Vi ska gå tillsammans hela helgen nu. Vi ska ju ändå till samma ställe, men skillnaden är nu att vi känner inte så många andra, och nu har vi varandra. Skönt tycker jag. Kvällen har gått jättebra! Inte några konstigheter alls. Däremot såg man inte fram emot att gå ut i den jävla blåsten bara. Blåst och regnat har det gjort hela dagen idag med. USCH!! Vart är värmen?? Kunde bli fint väder på söndag har dem sagt..

Jaja, nu är det dags att sova. Hoppas att Ni haft en bra dag. Natti och tjing tjong


På PA:s köpte jag Solo, Glaze och VeckoRevyn utöver maten.

 

Ööö, tog fel rätt såg jag när jag kom hem, och denna gillade jag inte!! Då tycker jag bättre om deras Kycklingrätter.

 

Av Linda - 10 maj 2012 21:34

Fan idag har det verkligen vart välbehövligt med en ledig dag. Inte haft många lediga dagar nu dem två senaste veckorna. Det känns verkligen i kroppen att man har kört på i ett jävla tempo. Därför var det extra skönt med denna lediga torsdan. Sovit som en stucken gris har jag också gjort. Sovit, sovit och sovit. Skönt med återhämtning! Har nog sovit för länge dock då jag ändå har vart trött, men det blir så när man sover för många timmar.

Det har inte hänt nåt speciellt idag faktiskt. Jag har mest bara varit idag. Det har ju blåst och regnat hela jävla dagen!! Energin är ju ännu mer låg då när vädret är som det är fast det är skönt att bara vara hemma och mysa också i och för sig. Mensen är på G också, och mina hormoner är på en hög nivå nu. Är fortfarande så jävla irriterad på en viss person! Fy fan alltså. Hoppas personen fatta och tog åt sig av det jag sa. Jobbigt är det i alla fall för jag vet inte riktigt vad jag känner själv. Kanske därför jag reagerar som jag gör med?

Jaja, ska se på teven nu innan det är dags att sova. Tjing tjong


Åt min Räksmörgås idag som jag hade köpt på Kaffekoppen igår, jättego!

  

Av Linda - 9 maj 2012 23:34

Usch, idag har jag verkligen vart jättetrött på grund av dålig sömn, och den dåliga sömnen mot söndag har jag känt av också. La mig efter elva igår och det var riktigt skönt, men det tog en liten stund innan jag somna. Sen sov jag väl bra fram till kvart i fem då jag vakna och gick på toa. Sen höll jag självklart på att somna om ordentligt precis innan jag skulle upp. Gjorde samma sak igår faktiskt. Tycker inte om det där då det är risk att jag försover mig.

Inte blev man piggare av att det regnade ute och det var såå grått! Det var jobbigt att ta sig fram till jobbet faktiskt och gå i regnet. Vart rätt slut när jag kom fram och värre blev det av att gå upp för dem fem våningarna. Men det har gått bra idag i alla fall. Vi var ett huvud kort idag, och min handledare sa att det var bra att jag var där idag, men samtidigt ska jag inte utnyttjas då jag är elev. Slutade tidigare idag också då dem skulle ha APT-möte, och min handledare sa att det går bra. Gick först till jobbet för att prata med sjuksköterskan om min delegation.


När jag gick från jobbet gick jag till stan och Vero Moda rättare sagt där jag bara kikade lite. Gick till Kaffekoppen där jag köpte en Räksmörgås som jag dock inte har ätit upp ännu! Tog bussen ner till Stationen för jag orka inte gå i regnet. Där trodde jag att jag såg i syne när jag hoppade av. Skulle kolla när bussen gick hem och då ser jag Lena Philipsson stå på busshållplatsen. Nej, jag ser fel och kolla en gång till lite diskret då hon stod breve mig. Haha, trodde verkligen att jag såg i syne. Dem hade tydligen spelat in nåt här som ska visas på teven lite längre fram.

Gick in på ICA lite snabbt för att köpa Bearnaisesås, Grillade Kycklingspett, Pepsi och Potatisklyftor. Snacka lite snabbt med J., också innan jag gick tillbaka till hållplatsen för att åka bussen hem. Var rätt så jävla trött då så jag la mig tjugo över tre och jag gick upp tjugo i sju igen. Helt jävla slut kan man säga!! Blev ingen macka idag eller drickan till, men jag tar det imorgon istället funkar ju lika bra.

Skönt med en dusch nu ikväll med och att bara vara. Nu ska jag däremot sova. Natti och tjing tjong


På ICA handla jag Potatisklyftor, Bearnaisesås, Grillade Kycklingspett och Pepsi.

 

Av Linda - 6 maj 2012 23:34

OJ, när jag kollade statistiken idag här på bloggen såg jag att jag hade jättemånga läsare igår, och så många har jag aldrig haft innan. Vill tacka Er så jättemycket   


Igår runt halv nio åkte A., och jag till Skövde. Vi skulle på förfest hos hennes kompis och vi fick sova där också då det var svårt att ta sig hem sen efter krogen. Tjejerna och den ena killen var jättetrevliga =) Men det var en där som jag störde mig nåt enormt på. Hade blivit lite förvarnad om henne innan, men jag undvek den personen mest. Fanns ju andra som var mycket trevligare som man kunde prata med istället! Det dracks, lyssnades på musik och tjötades. Trevligt var det! Vi fick skjuts till stan och där gick vi först in på Glädje, men det var riktigt mycket folk där så vi gick lite till Bogréns, men där dröjde det inte länge. Märks att jag har lite PMS då jag var jävligt spydig mot två snorungar på toaletten som drog i handtagen. Jävla idioter! Var ju klar när dem kom. Vi gick tillbaka till Glädje och där satt vi resten av kvällen som var kvar. När vi kom hem till L., igen satt vi i hennes kök och tjöta till nästan halv fem typ, och sen tog det ju en stund innan man somna. Jag somna nog först för jag kände hur trött jag blev. Sov hyfsat bra i alla fall!

Däremot blev det inte många timmars sömn för min del då jag vakna tio i elva och då hade jag ingen lust att somna om. Sega fram till kvart över ett, men jag snacka en del med L., faktiskt.


Var lite stressad över tågen att vi hade dels köpt fel biljett, och det jävla tåget var långt kvar tills det skulle gå. Åkte efter två från Skövde. A., och jag gick direkt till ICA där jag handla Aioli, Gurkor, Jordnötter, Kyckling, Makaroner och Sallad. Sen var det bara att gå hem, packa upp min lilla packning och sen fixa ihop Salladen som jag skulle ta med mig till jobbet. Eftermiddagen och kvällen gick bara bra! Kommer kännas konstigt att inte jobba denna veckan som kommer nu. Men det kommer bli fullt upp ändå. Öö, var dock lite väl optimistisk när jag gick i kjol till jobbet. Hade inte tänkt på kvällen att det blir ju kallare då fast det gick bra ändå. En bra kväll i alla fall fast seg har man ju verkligen vart.

Hoppas att Ni haft en bra dag! Natti och tjing tjong


På ICA handla jag Gurkor, Aioli, Kyckling, Makaroner, Jordnötter och Sallad.

 

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards