Alla inlägg under maj 2012

Av Linda - 19 maj 2012 23:54

Inatt somna jag runt fyra ungefär. Det var inte mitt fel faktiskt utan det var andra orsaker som gjorde att jag inte kunde somna tidigare. Det var ju tur att jag började sent idag och inte tidigt. Sov hyfsat sen några timmar i alla fall.

Innan jobbet slappa jag vid datorn innan jag fixa en matlåda och gick iväg. Idag har det vart molnigt, men det börjar äntligen bli lite varmare ute. Blåste lite gjorde det men inte farligt. Nu ikväll däremot var det helt underbart ute! Har haft en del att göra idag på jobbet, och så blir det ibland. Timmarna har i alla fall gått fort med så.

När jag kom hem nu då satte jag mig i soffan och kolla på Champions Leauge-finalen som sagt. Så mycket mer roligare har det absolut inte hänt idag. Hoppas att Ni haft en bra dag. Natti och tjing tjong

Av Linda - 19 maj 2012 23:34

   

STORT GRATTIS CHELSEA TILL CHAMPIONS LEAGUE-VINSTEN   

En av mina absoluta favoriter sen mååånga år tillbaka är Frank Lampard!! Han är så jävla GRYM och BÄST!

Däremot kan jag inte låta bli att tycka synd om Bayern-spelarna för jag gillar verkligen Tysklands landslag, och Hollands. Bayern München hade inte turen på sin sida idag! Återigen; GRATTIS Chelsea

Av Linda - 18 maj 2012 23:34

Igår däcka jag rejält kan man säga. Jag var helt slut i kroppen efter powerwalken med S., plus att jag hade ju gått till och från valideringen där jag arbetar samt att jag går uppför fem våningar två-tre gånger om dagen. Det känns verkligen i benen kan jag säga att gå istället för att ta hissen upp till omklädningsrummet. När jag vakna idag kände jag mig lite mörbultad, haha. Det tar ju jävligt bra i alla fall.

Vid en halv elva ringde L., från jobbet om onsdag kväll, men det stod fel i kalendern för jag ska vara på en annan avdelning, och inte hos dem. Inte lätt för henne att veta då det är en annan tjej som också heter Linda, men första bokstaven i efternamnet stod inte med och det är den som skiljer oss två åt. Låg fortfarande i sängen när hon ringde, men jag hade vart vaken en stund. Vaknat en del gången tidigare på morgonen fast det är la för att jag har börjat tidigt i veckan som jag är van att vakna vid den tiden. Jävligt skönt att ligga och dra sig och sova länge. Låg en stund till efter det, och det var välbehövligt!


När jag väl hade gått upp var jag som spaghetti i hela kroppen. Ställde mig och diska och fixa matlåda till ikväll. Eftersom jag åt Kycklingsallad igår var det bara att lägga över i en matlåda, smidigt. Gick ner till ICA också vid kvart i två där jag handla Chic, Ciabatta bröd, Färskpotatis, Gurka, Jordnötter, Kaffe (inte till mig utan till mamma - bra pris på dem denna veckan), Rostad lök och Sallad. Sen var det bara att skynda sig hem, packa upp varorna och in med dem i kylskåp/skafferiet för att sen gå till jobbet. Stressa som en idiot idag.

Det var nästan två veckor sen nu som jag jobba. Validering räknas inte för jag tjänar inte ett öre på det då det är genom skolan. Så det var jävligt gött att gå och jobba idag, och tjäna lite pengar!! Extra kul att vara på den avdelningen idag för jag har inte vart där på hela månaden nu, så det var roligt. Inte vart några problem heller idag utan kvällen har flutit på bra. Däremot hade dem svårt att få in folk i helgen på nätterna, och jag fick frågan att byta till natt, men det sa jag bestämt nej till! Kan inte förstöra nästa veckas sömn och fuckad dygnsrytm när jag får besök från läraren på onsdag plus att jag har två kurser att gå igenom måndag och tisdag. Prioritera rätt inte fel.

Det bästa har faktiskt vart vädret idag! Sol och blå himmel fast det har blåst en del (inget ovanligt), men nu ikväll var det riktigt skönt ute. Helt tyst och vindstilla, så jävla underbart!

Hoppas att jag får nån sömn inatt för som det är nu går det inte över huvud taget. Hoppas att Ni haft en bra dag! Natti och tjing tjong


På ICA handla jag Kaffe, Gurka, Färskpotatis, Rostad lök, Chic, Ciabatta bröd, Jordnötter och Sallad.

 

Av Linda - 17 maj 2012 21:34

Ojojoj, jag är verkligen helt slut efter 2 timmars sammanlagda powerwalks idag! Ska lägga mig efter hockeyn, och det ska bli skönt att lägga sig i tid för det behöver verkligen min kropp. Men hockeyn då? Det går ju åt HELVETE för Svergie!! Men jag kan glädjas åt Finland som slog ut USA tidigare ikväll! Men Sverige har haft otur med skador och sjukdomar i årets turnering. Jävligt tråkigt, men vi har ju VM hemma nästa år också! Tjeckien slog ut oss. Fy fan, riktigt, riktigt surt.

Idag var sista dagen på valideringen för denna veckan, men imorgon ska jag jobba istället. Slipper gå upp tidigt imorgon i alla fall så då ska jag sova ut en bra jävla stund. Lär däcka så fort jag lägger mig i sängen typ.

Hoppas att Ni haft en bra dag. Natti och tjing tjong

Av Linda - 16 maj 2012 23:56

Har haft världens skallebank hela jävla dagen idag när jag validera. Det var svårt att koncentrera sig faktiskt. Jag tänkte att det går över när jag kände att den kom, jo tjena. Den blev bara värre och satte sig djupt. Gillar inte att ta tabletter då jag hellre vill göra annat för att se om den försvinner; genom att dricka mycket och få frisk luft till exempel. Det hjälpte inte uppenbarligen. Jag tror att den berodde på grund av vädret. Kan få sån hövvevärk när det är åska på gång. Kom ingen åska bara. Störande hur som helst för det var svårt att koncentrera sig. När jag kom hem tog jag tabletter med en gång och la mig och sov i två timmar, var uppe fem i sju igen. Då var det bra i alla fall.

Det har inte hänt så mycket mer än så idag. Imorse var jag riktigt seg när jag skulle iväg hade egentligen velat ligga kvar i sängen och sova, men det gick inte idag.. En jävligt tråkig dag kan man säga. Hade ingen lust eller ork efter den där skallebanken att fixa mat idag så jag beställde en Kebabtallrik. Inte så nyttigt, men jag hade inte käkat sen tio imorse och var lite hungrig plus att orken inte fanns idag att fixa i ordning nån mat. Så är det ibland.

Hoppas att Ni haft en bra dag! Natti och tjing tjong


Dagens lyxiga middag!

 

Av Linda - 15 maj 2012 23:34

Idag var första gången jag var inne på Axel och Ebba. Har hört att dem har fina och billiga kläder på jobbet, men jag hade inga direkta förväntningar. Tyckte mest att det skulle bli kul att gå där och kika. Var inne i butiken en lång bra stund så jag kunde kolla in utbudet. Det fanns jättemånga fina kläder där som jag fastna för. Både billiga märken och lite dyrare, men även kläder för personer i blandade åldrar. Priserna är bättre dessutom! Ska snart göra ett besök där igen. Är nöjd med det jag hitta som jag fastna mer för när jag prova plagget.


Detta shoppade jag på Axel och Ebba idag:

* Blåa Jeansshorts Vila, 239 kronor (Ordeinarie pris i Vila-butik 3oo kronor), Axel och Ebba- Fastnade verkligen för dessa shortsen då jag tycker att dem är snygga, och dessutom jättesköna i materialet! Mycket bra köp!

 

 

Av Linda - 15 maj 2012 22:34

Shit, vad skönt med en ledig dag!! Speciellt nu när man validerar på heltid är det skönt att vara ledig. Men den lyckan varar inte länge för imorgon ska jag tillbaka och validera igen. Jätteskönt att få sova ut idag ialla fall.

Det är massa idioter som ringt idag, bland annat det där jävla telefonföretaget som ringde igår som jag sa till att jag inte är intresserad. Nästa gång ska jag skälla på personen!! Störande när dem ringer dan efter vad fan. Sen har nåt annat företag ringt, men jag svarar inte då heller. Nån från Norge ringde också, men det var en felringning sånt som kan hända. Min lärare ringde också (hon räknas inte till dem första som är jobbiga). Hon hade ringt fel och blandat ihop mig med L., som hade mailat henne om papper. Jag fatta ingenting, haha. Men sen såg hon att hon hade ju tagit fel på personen. Blir så när man har lika namn och det är bara en bokstav mer.


Satt en stund vid datorn och slappa när jag hade gått upp och hängde in mina kläder i garderoberna. Sen vid en kvart över fyra ungefär gick jag ut. Visste inte om det skulle komma regn eller möjligtvis åska för det var sånna moln. Enda som kom var en liten skur, men inte mer än så. Det har vart rätt skönt ute idag även om det blåst lite granna.

Fick tummen ur och lämna in den där jävla cykeln idag, och det var verkligen på TIDEN!! Hoppas att dem kan fixa mina bromsar för dem är livsfarliga som det är nu. Punkteringen är inga problem för dem i alla fall. Känns bra att ha lämnat in den på Racerdepån. Det är ändå 2 kilometer dit, och det är lite extra trögt att leda sin cykel med punktering dit.. Huvudsaken är att jag lämnat in den. Tyvärr, tog det bara två månader innan jag fick tummen ur, lathet och bekvämhet har gjort att jag inte gått dit. Jaja. Dem ska höra av sig när den är färdig i alla fall.


När cykeln var inlämnad gick jag till Axel och Ebba som ligger mitt emot Racerdepån. Har aldrig vart där förut så det var kul att gå där inne och kika. Har hört från folk på jobbet att dem har fina kläder där. Jag såg en massa fina kläder, men det bästa är att dem tar mindre pris på kläderna än i vanliga kedjor, som till exempel Vila. Jag var nog där i 35 minuter tror jag, haha. Hittade så många fina kläder och jag kollade jättenoga. Ville ju inte missa några kläder direkt. Ska besöka den butiken fler gånger. Det tråkiga är bara att den ligger så jävla avlägset, men det får det vara värt! Köpte ett plagg där som jag fastnade för speceillt när jag prova det.

När jag hade betalat gick jag hemåt, men gjorde ett kort stopp på PA:s där jag handla Apelsinjuice, Baugette (rustik), Cosmopolitan, Expressen, Fryspåsar och Olivolja. Den där Baugetten är så jävla go alltså, och den är gjord på Surdeg. Mycket saftigare och nyttigare än vitt bröd. Kan verkligen rekommendera det brödet alltså!! Idag gick förresten inte Olivoljan sönder heller, haha! Smällen jag fick har jag känt av i några dagar faktiskt. Skönt var det att gå hem, och det har blivit en powerwalk på 1 timme sammanlagt, Jättebra.

Ikväll har det inte hänt så mycket. Kollar på DH och slappat i soffan och njutit av att ha en ledig kväll hemma. Hoppas att Ni haft en bra dag! Tjing tjong


På PA:s handla jag Apelsinjuice, Baugette, Expressen, Cosmopolitan, Olivolja och Fryspåsar.

 

Av Linda - 15 maj 2012 20:04

    

Detta blev dagens. Rätt så skönt ute idag faktiskt!


* Blus, H&M, NY- Jätteskön och enkel!

* Byxor, Lindex.

* Strumpor, New Yorker.

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards