Alla inlägg under maj 2012

Av Linda - 25 maj 2012 23:24

Idag var jag en snabb sväng på ÖoB. Det var längesen jag var där nu faktiskt. Jag hade sett en grej i deras reklamblad för några veckor sen som jag ville ha, men som jag inte köpte då. Utan jag kollade efter den idag istället, och jag hade verkligen tur för det var den sista jag tog som dem hade. I alla fall i den färgen som jag ville ha. Köpte ytterligare en grej så nu ska jag bara ha blommor till. Är jättenöjd med den lilla inköpet idag.


Detta köpte jag på ÖoB idag:

* Oljad Blomvagn, 59 kronor, ÖoB- Denna tänkte jag att den kommer passa bra in på balkongen, och dem är dessutom smidiga! Billig dessutom vilket är ännu bättre.

* Vit Blomställning "Välkommen", 99 kronor, ÖoB- ÄLSKAR den!! Har velat ha den sen jag såg en sån här första gången! Fin är den, tycker jag och den passar bra in på balkongen.

 

 

Av Linda - 24 maj 2012 23:56

Åå, det är verkligen underbart som det är nu   Jag ÄLSKAR sommaren och värmen som kommer! Har solat 3,5 timme idag. Låg ute två timmar på F-berget och schtekte, och sen satt jag ute resten av tiden på min balkong. Gick in tjugo i sju och då var det fortfarande varmt ute, men då fick det räcka kände jag. Var så klibbig efter att ha vart ute och efter solkrämen, så det var bara att hoppa in i duschen då. Skönt att få bort solkrämen och Hawaiian Tropic-oljan från kroppen. Gick ut halv tre idag och det är ju rätt så sent faktiskt, men jag sega innan jag väl kom ut. Dessutom tog jag mig en sovmorgon idag också som jag verkligen var i behov av. Var helt död igårkväll, och det tog två sekunder innan jag sov. Så borde det vara varje kväll, tycker jag! 

Gick ner till ICA efter åtta där jag köpte Expressen och Pepsi. Mötte först E., där som jag snacka lite med och sen C., som jag hade sällskap med till Alfreds. Köpte en Kebabrulle där idag då jag knappast hade nån lust att laga mat, och dessutom gillar jag verkligen deras rullar där. Det är inte så mastigt som en pizza kan vara. Slarv blev det idag, men det fick gå. Ska jobba imorgonkväll istället och då fick jag "fira" lite helg idag istället. Min enda lediga dag denna veckan..


När jag fick min Lönespec idag såg jag hur mycket man betalar till facket, och jag funderar verkligen på att gå ur, men jag är nog kvar i sommar IFALL det händer nåt som jag behöver hjälp med. Rena jävla rånet är det att vara med där. Inte alltid man behöver hjälp från dem. Får fundera på det lite i alla fall. Känner bara sen när jag kommer läsa på heltid har jag inte lust att betala sjuktmycket pengar när jag knappt kommer jobba, bara en eller två helger i månaden. I övrigt var jag nöjd med lönen som betalas ut, och det blev en hel del OB från Påsken - gött som fan   Ser fram emot skatten nästa år då jag vet att det kommer bli jävla massa pengar tillbaka igen! Ekonomiskt har jag inte haft så gott om, men nu har det börjat ordna upp sig vilket jag är JÄVLIGT glad över! Sliter för varenda krona man får, och det har verkligen hjälpt att jag blev LAS:ad. Då rullar timmarna in mer och mer. 

Nä, dags att lägga sig nu. Ska iväg imorgon på ett möte på förmiddagen. Hoppas att Ni haft en bra dag. Natti och tjing tjong


P.S Jag kommer ALLTID finnas där för Dig, och Du betyder så jävla mycket för mig   Hoppas verkligen att allt kommer att ordna upp sig för Dig min kära vän. I´m always there for you

Av Linda - 23 maj 2012 23:34

 

Idag har det vart underbat väder igen, och hur varmt som helst. Då får man klä sig skönt!


* Blus, H&M, NY- Väldigt skön att ha nu när det är varmt, och fin är den dessutom!

* Shorts, H&M, NYA- Jättesköna!

* Ballerinaskor, Lindex.

Av Linda - 22 maj 2012 23:54

   

Prinsessan Madeleine var väldigt fin idag - en av mina favoriter. Synd bara att man inte fick se hur klänningen såg ut. Gillar färgen på kappan och floret som hon har i håret passar henne jättebra!

 

Kronprinsessan Victoria i en Elie Saab-klänning. Jättefin klänning som passar henne väldigt bra.

  

Drottning Silvia överraskade idag, tycker jag. Färgerna och spetsen är helrätt!

  

Prinsessan Märtha-Louise överraskade idag. Jag tycker att hon var jättefin, och jag gillar klänningen samt skorna. Kunde vart i en roligar färg kan tyckas.. Jättefin var hon idag då hon brukar sticka ut.

     

Kronprinsessan Mary i en jättefin kappa! Älskar Louboutin-skorna och Chanel-väskan! Är inte så mycket för guld. Hon kan mycket bättre.

  

Dagens söta huvudperson!

 

Kronprinsessan Maxima i eldigt rött. Djärv färg på ett dop, tycker jag. Fast hon passar bra i färgen. Här ser man mer av Madeleines kappa som jag verkligen gillar.

  

Naaaw, vad söt hon är här lilla Estelle när hon gäspar.

  

På väg in i kyrkan.

  

Estelle var jätteduktig när prästen döpte henne.

 

Oj, så söt man kan vara!

Idag var det ju dags för lilla Prinsessan Estelles dop.

Hon var verkligen jättesöt och hon verkar vara en väldigt lugn bebis. Hon gnydde lite, men det var inte alls mycket.

Det var kul att se dopet då jag bara vart på ett enda när jag var liten, men detta är ju självklart större och pampigare.

Det roligaste var att se Estelle förstås, men även alla fina klänningar som Prinsessorna hade på sig.

Mina favoriter idag var Prinsessan Madeleine, Kronprinsessan Victoria och Drottning Silvia faktiskt. Men dem flesta hade klätt sig väldigt fint idag, och många i ljusa, härliga färger.

Av Linda - 22 maj 2012 23:34

Börjar närma mig slutet på valideringen nu. Idag gick handledaren och jag igenom frågorna som jag har fått, och pratade lite om dem. Imorgon får jag besök av läraren, pirrigt! Det kommer nog gå bra, men vi får la se vad som sägs. Är rädd att få tunghäfta, och säga fel saker.. Bara hoppas att jag kommer somna inatt då jag verkligen behöver den sömnen. La mig och sov när jag kom hem dels på grund av den dåliga sömnen, och på grund av hövvevärken jag hade. Sov mellan fem och tio i åtta då jag gick upp. Var på toa en gång också vid halv sju. Hade inte tänkt somna om då, men det gjorde jag tydligen..

Vilken härlig dag det har vart med värmen, men dock var det bättre väder igår för det har vart lite disigt idag. Satt ute på rasten med V., och vi har 45 minuters rast där jag är nu vilket är jävligt gött. Tråkiga är bara att det var rätt molnigt då, men vi hade liiite sol i alla fall när vi satt ute i trädgården.

Lilla Prinsessan Estelle har ju döpts idag, och det är juingen som har missat det. Vi satt och kolla på Dopcermonin tillsammans framför teven i soffan. Tycker dock att tiden var liiite dum, men det ordna vi bra ändå. Efter maten åt vi dessutom tårta för att fira lite extra. Det blir ju lite guldkant idag, uppskattat var det!

Inte hänt så mycket mer idag. Hoppas att Ni haft en bra dag. Natti och tjing tjong

Av Linda - 21 maj 2012 23:34

Gah, jag höll på att bli totalt jävla galen på mig själv inatt när jag inte kunde sova. Halvsov la fram till halv sex nån gång då jag gick på toa, och sen låg jag och försökte somna igen i två timmar. Somna vid halv åtta nån gång. Sjuktstörande när man inte kan sova alltså. Varför vet jag inte heller, men det är nog lite för att det är varmt ute. Det blev inte många timmars sömn fast dagen har gått bra ändå. Gäspat har jag gjort några gånger, men det värsta kommer nog imorgon eller på onsdag. Måste säga att eftermiddagen har gått jävligt fort. Timmarna har gått jättesnabbt, och det är ju bara bra det!

Dock tog det emot att gå iväg idag när det var så fint och underbart väder, och varmt har det verkligen vart!! På min rast satt jag ute och skrev så handen glödde. Man får passa på att njuta medans man kan även om man är på jobbet.

Innan jag drog iväg idag fixade jag Spaghetti och Köttfärssås, och satt vid datorn innan det var dags att gå. Hade egentligen velat sitta och skriva idag innan jag drog iväg, men det blev inte riktigt så på grund av den dåliga sömnen..

Dags att försöka sova nu. Hoppas att Ni haft en underbar dag i det underbara vädret! Natti och tjing tjong


Fick min Plaza Kvinna idag också. Alltid lika roligt att få hem den varje månad, tycker jag!

 

Av Linda - 21 maj 2012 12:54

 

Värmen är här idag också, och då passar det bra med sommarkläderna!


* Linne, H&M, NYTT- Riktigt skönt lite, men det är ju Ekologisk bomull så. Gillar verkligen mönstret!

* Shorts, H&M, NYA- Väldigt sköna är dessa!

Av Linda - 20 maj 2012 23:54

Det har vart riktigt skönt att ha vart ledig idag. För det mesta har jag jobbat på helgerna, och det är inte alltid man är ledig en utav dagarna, men det händer så klart. Var beredd redan igår på att få vara ledig idag då det var andra insatta idag plus att det är ingen som hade sökt ledigt.

När jag hade gått upp börja jag med att städa toaletten, och sen tog jag en dusch. Fick sms från nån som jag trodde jag skulle få besök av som faktiskt var i närheten, men det blev inte så vilket var jävligt tråkigt! Hade gärna velat träffa henne. Var beredd att städa och fixa fika, men när det inte blev så orka jag inte. Även om det hade behövts. Lat man är va. Aja, efter duschen satte jag mig i soffan och åt min goa Räkmacka som jag hade fått av grannen igår som tack för att jag har tagit hand om hans post! Jättesnällt av honom, och överraskad blev jag verkligen. Det var just en Räkmacka från Tant Brun som jag var på jakt efter i torsdags, men dem hade ju stängt då. Fast nu fick jag den i alla fall   


ÄNTLIGEN har värmen kommit! Det var ju fan på tiden alltså att den kom. Tråkigt med alla molnen idag, tyckte jag. Annars var det riktigt skönt, och speciellt när jag satt ute på balkongen och det värmde så skönt. Sen kom det en skur med riktigt mörka moln. Trodde att det skulle braka loss där, men det kom inte mer än en skur. Skulle gått på promenad idag egentligen, men den sköts upp helt enkelt. Gör inte så mycket heller. Skönt att bara få vara idag. Har haft tillräckligt ont i magen av den där jävla mensen så det räcker idag plus illamående...

Hoppas att Ni haft en bra dag! Natti och tjing tjong


Min goa Räkmacka från Tant Brun som jag fick av grannen.

 

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards