Alla inlägg under maj 2012

Av Linda - 27 maj 2012 23:34

Nu känner jag mig helt slut efter sex dagars arbetsvecka i värmen dessutom!! Det har vart jobbigt för man vill bara vara ute och njuta av solen medans det varar. Det bästa är dock att Pingst är ju storhelg, och det blir bra pengar i juni. Denna månaden har inte inneburit så mycket jobb för min del, och då är dem extra pengarna välkomna!

Jag vakna efter sex imorse av att jag fick två sms. Hoppa fan till när jag låg där och sov. Det var inte populärt att vakna av det, och jag var nog vaken en timma efteråt innan jag somna om igen. Egentligen hade jag lust att ligga kvar i sängen, men det var bara att gå upp! Sova kan man göra när det är sämre väder ute. Satt lite vid datorn innan jag satte mig ute på balkongen och sola. Jätteskönt var det och riktigt varmt! Sol och blå himmel - lovely   

Kvällen gick bra fast det bästa var att få cykla hem. Kände de sista timmarna att nu är jag trött. Imorgon ska det bli skönt med sovmorgon. Tänker inte jobba då i alla fall utan nu ska jag njuta av en bra dag. Resten av veckan ska tydligen bli dålig! Jag hoppas verkligen att nästa helg blir FIN!! Då får det fan inte vara dåligt väder alltså.

Hoppas att Ni haft en bra dag. Natti och tjing tjong

Av Linda - 27 maj 2012 12:36

   

Jag har ju köpt lite nytt till balkongen som jag nu har inrett.

Det var verkligen på tiden att det blev lite fint därute.

Innan har det sett så jävla tomt ut med bara balkongmöblerna, men nu finns det lite mer. Det som behövs nu är blommor som jag ska ha i blomställningen och på pallen, sen är det perfekt!

Jag är riktigt, riktigt nöjd måste jag säga. ÄNTLIGEN är det lite trivsamt därute och inte "naket".

Av Linda - 27 maj 2012 00:04


FY FAAAAAAN VAD UNDERBART ATT LOREEN VANN!!

För en gångs skull kunde länderna i Europa rösta! Annars brukar dem alltid "kompisrösta" alldeles för mycket. Inte i år.

Loreen är helt jävla grym, och detta var våran femte vinst!

STORT GRATTIS TILL VINSTEN LOREEN, DU ÄR BÄST!!


Av Linda - 26 maj 2012 23:34

Var på stan på min rast idag också. Var inne på Garderob 2o, men där hitta jag inget speiellt då jag tyckte att dem hade samma utbud som sist samt på Axel och Ebba. Inne på Hemtex har jag sett nåt som jag tänkt köpa ett tag, men som jag ville fundera på istället innan jag köpte dem, och nu i veckan kände jag att jag måste ha detta. Inne på Bokia visste jag precis vad jag skulle ha så jag plocka åt mig dem snabbt. Blev jättenöjd med resultatet!


Detta shoppade jag idag:

* Fiberpennor, 99 kronor, Bokia- Var tvungen att köpa nya då dem gamla var slut!

* Blåa Kuddar med stjärnor, 2 för 149 kronor (79 kronor/styck), Hemtex- Jättefina kuddar som jag fastna för för ett tag sen! Gillar verkligen dessa och det blev jättebra ute på balkongen!

 

 

 

Av Linda - 26 maj 2012 23:04

För en gångs skull denna veckan frös jag imorse när jag cykla till jobbet. Det blåste lite och molnigt var det också. Jävligt skönt att cykla i alla fall, tyckte jag. Nu ska jag ut och cykla mer och förbränna lite. Behöver göra det om man säger så. Brukar inte gnälla över sånna där saker, men idag har jag lite av en dålig dag när det gäller det där..

Pingstafton idag då ja, och det innebär Storhelg vilket ger det dubbla i OB. Skitbra är det! Överraska kollegorna på jobbet då jag sa att det är ju storhelg idag, och då blev dem glada. De trodde att det var en "vanlig" helg, men icke sa nicke. Det är bra när man kan komma med glada och positiva överraskningar. Annars har det inte vart mågra problem att jobba idag. Är dock inget fan av att jobba när det är hett ute, men det gick bättre idag på dagen än att vara borta hela kvällen.


På rasten gick jag på stan en snabbis idag igen, och jag kollade på Garderób 2o, Hemtex och Bokia idag. Såg inget speciellt inne på Garderob 2o utan jag tyckte att det var i princip samma utbud som för en månad sedan. Köpte två grejer inne på Hemtex som jag har på balkongen, och det blev jättebra därute nu! Fattas bara blommor sen är det bra. Sen köpte jag Pennor inne på Bokia då mina är slut nu. Det var jävligt skönt att gå hem halv tre då det blev mycket prat när jag skulle gå, och det var nåt jag kände att det får dem lösa.

När jag kom hem satte jag mig ute på balkongen, och jag har slappat några timmar på eftermiddagen. K., ringde runt tjugo över sex, och då snacka vi om lite annat först, men sen fråga jag honom om telefoner. Ska köpa mig en ny, och jag har fått massa olika bud från olika håll, men brorsan känner mig bäst och min syn på teknik, haha! Prata ganska exakt i en timme innan vi la på. Sen cykla jag ner till ICA innan åtta. Träffa J., där som jag snacka lite med innan jag gick vidare och handla. På ICA köpte jag Aioli, Champinjoner, Gurkor, Kycklingsallad, Makaroner och Sallad. När jag kom hem packa jag upp, fixa mat och sen har jag suttit här i soffan och kollat på Eurovision. HEJA LOREEN!!

Hoppas att Ni haft en underbar dag! Tjing tjong


På ICA handla jag Kyckling, Aioli, Makaroner, Gurkor, Champinjoner och Sallad.

 

Av Linda - 26 maj 2012 21:34

 

Imorse var det kallt med klänning, men senare under dagen har det vart jätteskönt att ha klänning på sig!


* Klänning, Garderob 2o, NY- Gillar verkligen denna klänningen! Har passat perfekt nu när det har vart varmt idag.

Av Linda - 25 maj 2012 23:45

Idag var det ÄNTLIGEN dags för löning, och dags att hämta ut min cykel!! Haha, ja det var ju jävligt bra att jag vänta tills idag med att hämta ut den med tanke på vad allt gick på. Shit, jag blev lite paff över summan faktiskt. Men nu är det gjort och en hel del är utbytt på den. Det var verkligen helt jävla underbart att cykla igen, och det gick så lätt nu också. Bara svischar fram på den. Fort går det också!! Märker verkligen att jag har cyklat med en trög cykel det senaste innan den gick sönder. Verkligen helt underbart var det att dra iväg på den! Det bästa är ju att det går snabbare att ta sig till och från jobbet nu plus överallt dit jag ska.


Jag var uppe efter tio idag. Hade ett möte elva som jag skulle på, och när jag gick halv elva var det riktigt, riktigt skönt ute. Underbart helt enkelt! Liite jobbigt är det att gå i den värmen bara annars älskar jag det! Det gick bra i alla fall.

När jag var klar gick jag till Ströget och tog bussen där ner till Coop Extra där jag gick över vägen till Racerdepån. Hämta ut cykeln, betala och sen cykla jag till ÖoB. Hade inte så mycket tid på mig bara en timme drygt. Hittadedet jag var ute efter, och jag tog den sista Blomställningen i vitt! När jag hängde den på styret sa en kvinna i medelåldern; Vad söt den är. Jättefin tycker jag. Då blev jag glad =) Komplimanger gör jävligt mycket! Så blev det att vi prata lite innan jag cykla hem. Full fart framåt, packa upp mina saker och ställa ut dem på balkongen, och sen åt jag en Baugette innan det var dags att röra sig mot jobbet.

Kvällen har gått bara bra, men det var nu när jag skulle hem som jag blev skitsur. Jag hade cyklat ner till Pressbyrån via Bangatan, kom fram och kolla i väskan. Då ser jag att den jävla telefonen är borta!! Vad faaaaaan har jag glömt den i skåpet tänkte jag. Det var bara att cykla tillbaka eftersom jag behöver telefonen imorgon bitti. Skitsur och arg var jag när jag kom fram. Blir arg och trött på mig själv!! Kom inte hem förräns halv elva..

Hoppas det blir nån sömn nu inatt. Blev hyfsat natten som var, men jag ville sova när klockan ringde då. Hoppas att Ni haft en underbar dag! Natti och tjing tjong


Köpte Baugetter och Tvål på ÖoB.

 

Av Linda - 25 maj 2012 23:34

På rasten gick jag en snabb sväng på stan betonat på snabb. En halvtimme går alldeles för fort, och man hinner inte riktigt kolla så jävla noga. Jag hann bara kolla på Vero Moda och Lindex. Jag hittade inget jättespeciellt egentligen, men jag såg nåt som jag gillade mer än annat inne på Vero Moda. Däremot på Lindex såg jag inget speciellt. Där var det mer tidsbristen som gjorde att jag inte hann. Ska kolla lite bättre ifall jag hittar nåt annat imorgon. Jag är riktigt nöjd med min lilla shopping hur som helst! Visar hur det ser ut framifrån och bakifrån.


Detta shoppade jag på Vero Moda idag:

* Vitt Linne, 18o kronor, Vero Moda- Jag fastnade verkligen för detta linnet som även fanns i två andra färger! Mest gillar jag ryggen, och dessutom var det inte alls dyrt!

 

   

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards