Alla inlägg under april 2012

Av Linda - 4 april 2012 20:14

 

Jag har kollat på denna serien över en månad nu, och jag måste säga att jag verkligen tycker om The Mentalist.

Fattar inte hur jag kan ha missat denna innan. Varje avsnitt är ju spännande och oftast jävligt bra!

Men Patrick Jane är grymmast tycker jag, och han den ena agenten är så snygg också (som jag glömt namnet på nu).

Riktigt bra serie om Ni inte sett den innan! 

Av Linda - 3 april 2012 23:34

I fredags fick jag ÄNTLIGEN det där jävla smset som jag väntat länge på; nämligen min Blus från H&M. Hämta ut mitt paket idag på ICA. Gjorde beställningen på blusen i början av januari, och den kommer i slutet av mars.. La in ytterligare en grej i min beställning under tiden medans jag vänta på den. Men jag har inte väntat för gäves för jag är riktigt nöjd med beställningen, och det är ju tur det!


Detta beställde jag från H&M:

* 3-pack Armband "Paris, London och New York, 49, 5o kronor, H&M- Jag tyckte att dessa armbanden var snygga! Dem fanns i färgglada färger också, men jag körde på svart och vitt istället. Billiga!

* Vir Blus, 149 kronor, H&M- I LOVE IT! Den är jättefin och jätteskön! Har verkligen väntat på denna jävla blusen hur länge som helst nu, och jag är jättenöjd över att jag beställde den.


     

Av Linda - 3 april 2012 21:34

Inatt var det underbart att få sova i sin egna säng igen. Jag sov verkligen som en jävla klubbad säl. Känner mig som en nu med för övrigt när man är så här uppsvälld inför skitmensen.

Har verkligen känt av att jag ånga på som ett ånglok på stan igår efter mina skor. Fast det är ju lätt värt det också! Hade egentligen velat powerwalka mer idag än den där kvarten som jag har gått idag, men det kan jag ju göra imorgon istället. Ska lämna in cykeln imorgon så då kommer det ta en stund till Racerdepån och powerwalka hem igen!


Skickade ett sms till T., för att fråga om jag kunde åka med henne till Skövde när hon slutade jobbet. Hon bor där och jobbade här i stan idag, och då fick jag åka med henne. Det blev ett kärt återseende   Fick se hennes sons dagis, och det var riktigt jävla fräscht faktiskt! Sen åkte vi den korta biten till Elins Esplanad. Jag bytte byxor till en annan storlek, och sen var vi inne på ICA MAXI en kort sväng också. Följde med hem till T., en jättekort stund, åt en fralla och vi prata lite innan jag drog ner till bussen. Det roligaste var när vi skulle skiljas åt och frispråkig som jag är pratar om lite privata saker, och då kommer brevbäraren. Sa det två gånger också det vi prata om, hahaha. Jag blev nog jävligt generad för jag sprang nerför trapporna. Hoppas att han fick sig ett skratt också! Såg att jag har ju vart i närheten av där hon bor för måååååånga år sen. Slapp vänta länge på tåget också vilket var jättebra, tyckte jag.


När jag hoppa av tåget gick jag till ICA där jag skulle hämta ut mitt paket från H&M som ÄNTLIGEN kom i fredags!! Det tog bara 3 jävla månader att få hem min blus. Värdelöst. Hann vara hemma nästan en och en halv timme innan jag blev hämtad av S., då vi skulle åka och handla. Fick följa med henne till PA:s så jag kunde få storhandla, och det var verkligen jättesnällt av henne att jag fick åka med.   Nu har man fyllt på med mat igen. Blev inte riktigt lika dyrt som förra gången utan summan hamna strax under 7oo kronor. Det är ändå helt okej för jag fick mycket för pengarna!

Resten av kvällen har jag spenderat i min kära soffa. Vi har inte umgåtts mycket dem senaste dagarna. Hoppas att Ni haft en fin dag! Tjing tjong


Köpte Solo och VeckoRevyn på PA:s utöver maten.

 

Av Linda - 3 april 2012 18:06

 

Idag har det vart jättefint väder, men inte speciellt varmt!


* Skjorta, H&M Herr, NY- Love it!

* Topp, H&M.

* Jeansleggings, Cubus.

* Converse-skor, Stadium, NYA- Favoriter!

Av Linda - 2 april 2012 23:34

Jag har sovit rätt så dåligt hela helgen nu när jag har vart hemma i Göteborg, och även om jag var riktigt trött igår sov jag så där. Har känt av den dåliga sömnen från helgen idag i alla fall.

Åkte till stan strax efter ett för jag var tvungen att gå till Stadium för att byta mina Nike-skor. Hoppa av på Domkyrkan för att kolla på Stadium på Kungsgatan, men där var skorna slut, och sen gick jag till Fredsgatan där mina skor fanns i en större storlek! Däremot blev jag så jävla irriterad på personalen som stod och tjöta privat med kompisar medans det var en del folk där vid skorna. Dem brukar vara snabba med att se om man behöver hjälp, men inte den där jävla bruden som stod och kolla på en bebis! Jag blev skitirriterad i och med att jag var ju tvungen att åka tillbaka till Frölunda igen.

Dagen blev ju inte bättre sen på eftermiddagen heller. Hade ett långt samtal och det var skönt att höra att den andra säger samma sak, men det visste jag redan innan. Packa ihop mina saker och åt innan det var dags att åka tillbaka till stan och närmare bestämt Centralen.

När jag satt på tåget snurra det bara runt i hövvet på mig. Ville sova lite, men jag kunde verkligen inte slappna av.

Har vart helt slut när jag kom till mig, och det var jävligt gött att jag fick skjuts! Hade tagit bussen annars. Känt mig ur form och allting är inte uppackat ännu. Speciellt inte shoppingen, men det tar jag imorgon.

Hoppas Eran dag vart bättre än min! Natti och tjing tjong


Alla mina påsar som fick följa med idag!

 

Av Linda - 2 april 2012 21:34

 

På måndagar går det oftast bara skit på teven, men filmer på Kanal9.

Nu ikväll går denna filmen, och jag fastnade mest för den snygga irländaren som är med   

Jeffrey Dean Morgan är så jävla charmig med sin irländska accent, men han pratar amerikanska i denna filmen.

Filmen blir hur som helst perfekt ikväll då jag är helt slut!

Av Linda - 1 april 2012 23:45

Helvete vad jag har sovit inatt! Det var skönt att sova i den andra sängen i som syrran sovit i. Sov verkligen som en prinsessa hela natten. Sömnen behövde jag då jag inte sovit bra dem andra två nätterna när jag vart nere. Jävlar vad jag stensov och mobilen hade dött också såg jag när jag vakna.

Drog till Torget vid halv tre då jag skulle till Stadium och se om jag knude byta storleken på mina Nike-skor som jag köpte igår, och självklart fanns inte stoleken kvar som jag ville ha! Då får jag åka till stan imorgon istället på dagen.. Kolla lite snabbt inne på iems och Dimoda och till sist Cubus innan jag gick hem. Hittade inget på iems direkt, men på Dimoda köpte jag mer sand till min skål som jag behöver fylla upp med. Däremot såg jag en grej inne på Cubus som var på REA, och som jag behöver ha i sommar! Sommarkläder är något som jag är i behov av, och jag har i alla fall köpt en del nu denna helgen vilket jag är jävligt glad över! Vill dock ha MER, men då kommer jag inte kunna komma hem, haha. Plånboken räcker ju inte heller till för den delen.


Klockan går ju så jävla fort när jag var på Torget, och jag var hemma efter halv fyra nån gång. Då var det bara att hoppa in i duschen och duscha, och sen låta håret få självtorka ytterst lite innan jag var tvungen att springa till bussen. Jag skulle hem till S., och jag kom till henne runt tio över fem. Vi satt och tjöta i hennes soffa i lite mer än två timmar. Hade en del att prata om då vi inte setts på länge. Hon skulle iväg vid halv åtta och jag åkte med henne till Hjalmar Brantning där jag skulle ladda på mitt Västtrafikkort, och sen bort till brorsan.


Medans K., och S., var på Bio skulle jag passa min lilla, älskade Akelia. Hon blev verkligen jätteglad när hon fick se mig och hoppa upp direkt och börja pussa på mig. Brorsan bor på nionde vånningen, och eftersom jag INTE åker hiss fick jag gå uppför trapporna när jag skulle upp första gången för att möta brorsan som gav mig nyckeln. Gick sen ner och köpte mat och jag hann inte mer än att lämna maten och komma upp till lägenheten förrän jag fick ett sms från S., som sa att hon var nära. Det var bara att ta med sig Akelia ner så hon fick hälsa på henne, och sen var vi ute och powerwalka över en timme; Akelia och jag. Jag har ingen aning om vart jag skulle gå, men vi var i nån park och gick förbi Rambergsvallen. Känner inte till dem där trakterna så jävla bra plus att klockan var ju runt halv nio. Det har vart kallt och grått idag och BLÅSIGT!! Tur att jag låna syrrans Tröja då jag inte hade med mig nån som var varm.. Underbart att umgås med Akelia i alla fall, och sen när vi kom in igen åt jag och kolla lite på teven och datorn. Åkte med bussen elva hem till Frölunda igen. K., ringde när jag satt på bussen och hörde hur det hade gått, och vi snacka en liten stund.

Nä, ska fortsätta kolla här på datorn innan jag ska lägga mig och sova sen. Hoppas att Ni haft en bra dag! Natti och tjing tjong


 

Av Linda - 1 april 2012 16:15

Igårkväll såg jag på mina gamla Nike-skor att det var fel storlek som jag hade köpt på dem nya, så jag gick ner till Torget idag för att byta dem. Med min otur fanns inte den storleken som jag ville ha kvar. Får åka till stan imorgon och byta dem, då skorna verkligen tryckte framme i tårna. Kikade lite snabbt inne på iems, Dimoda och Cubus också innan jag gick hem. Inne på Dimoda köpte jag sand till min skål jag har i hallen, och det hade jag glömt av igår så nu har jag lite mer att fylla upp den med. Hitta en grej inne på Cubus som var på REA som jag faktiskt behöver. Är nöjd med den lilla shoppingen.


Detta shoppade jag idag:

* Vit Kjol, 49 kronor (REA Ordinarie pris 199 kronor), Cubus- Jag är i behov av sommarkläder och kjolar så jag slog till på denna! Ännu bättre var att den var på REA, tyckte jag.  

* Dekorationssand, 29 kronor, Dimoda- Nu har jag denna så jag kan fylla på min skål mer. Hoppas att detta räcker bara..


   

     

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24
25
26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards