Alla inlägg under april 2012

Av Linda - 9 april 2012 15:34

 

Grattis på födelsedagen! Meddelande från MSN på förstasidan.

Det här är din speciella dag. Hoppas den blir trevlig! Glöm inte dela med dig av vad du gör i dag till dina vänner.
 Har fått massa Grattis-hälsningar på Fejsbook och på sms också. NI ÄR GULD VÄRDA   
Det värmer detta gamla hjärtat!

Av Linda - 8 april 2012 23:34

 Ingen kan ha undgått denna låten!

Jag tycker att den är så jävla skön, vill bara dansa och man blig glad av den   

En kompis har gjort en remix på låten som blev riktigt bra den också - han är så jävla bra på sånna program.

Nooosa nooosa assimo voce me mata, ai se eu te pego, ai ai se eu te pego

Av Linda - 8 april 2012 21:34

Fjärde och sista dan idag då. Det har känts i kroppen att man har jobbat tre kvällar, sovit tre timmar inatt och sen jobbat 9 timmar idag till halv fem. Speciellt dem två sista timmarna idag har vart sega för mitt hövve då jag flummat. Haha, har egentligen flummat igår också på grund av tröttheten. Satt och skratta när det var underhållning åt igenting för mig själv. Skulle lägga upp en liten bit Prinsesstårta på min talltik och den åkte ner på golvet istället, och sen igår skulle jag ställa in kaffekoppar i vintrinskåpet och då rasar en hylla och då åker några koppar i golvet som går sönder. Ja, inte riktigt mina dagar. Klmupig deluxe har jag känt mig.. Tårta två dagar i rad har det blivit också. BRA, då slipper jag äta tårta imorgon då! Perfekt.

Morgonen och eftermiddagen har gått jättebra. Har vart seg det sista då men. Skönt att få in extra OB inför nästa månad också då skolan börjar om två veckor, eller valideringen rättare sagt. Så dem kan verkligen behövas! Fick skjuts av A., till PA:s så slapp jag gå dit från jobbet och där spara jag lite tid. Skulle köpa Baugette, Potatis och Sallad. Köpte även Triss-lotter 5 för 1oo då man har ICA-kort fick man det erbjudandet. Det var min present till mig själv. Hoppas bara att det är nån vinst på dem! Så idag har jag powerwalkat 4o minuter sammanlagt.

Ringde på grannen när jag kom hem för jag skulle få hans nyckel nu i några dagar, och sen när jag kom hem la jag mig fem i sex och jag gick upp halv nio igen. Det var riktigt, riktigt skönt att sova! Det var bara att fixa mat när jag hade gått upp sen, och det blev Chorizo och Pommes. Det sköter sig själv bra och man slipper stå vid spisen hela tiden.

Ska lägga mig snart när jag har smältit maten. Hoppas att Ni haft en bra dag. Natti och tjing tjong

Av Linda - 7 april 2012 23:54

 

Jag vill önska Er alla en riktigt GLAD PÅSK   

Lite sent kanske, men bättre än aldrig tänker jag. Jobbar ju i helgen nu med så jag har inte vart hemma mycket.

Hoppas att Ni haft en bra Påskafton, och att Ni får en fortsatt bra Påsk.

Glad Påsk på Er alla läsare

Av Linda - 7 april 2012 23:36

Nu känner jag mig helt slut i kroppen och i hövvet efter tre kvällar i rad. Trött är jag och jag är lite öm på tungan :S Tröttheten beror på att jag sov helt jävla värdelöst nu inatt! Somna riktigt, riktigt sent och sen blev det ingen bra sömn. Lär vara helt slut imorgon, och somna sen när jag kommer hem som jag ALLTID gör när jag jobbar dagtid på helgerna. Lite störande ändå att jag inte kan hålla mig vaken. Är öm på vissa ställen i kroppen över huvud taget, och dels beror det på mensen och sen även efter att jag jobba i torsdags. Det var ingen bra dag för kroppen att jobba på!

När jag kom idag fick jag äta Påsklunch, och det var jättegott. Jag tog Potatis, Köttbullar, Prinskorv, Rödbetssallad och ett halvt Ägg. Det fanns en röra som var helt okej också som jag doppa potatisen i. Vi spara mat tills senare så istället för min middag som jag fica i ordning igår tog jag lite till nu på kvällen, men jag tog min Hollandaisesås till Potatisen istället. Vi har även blivit bjudna på en tårta som var rätt god med Passionsfrukt i. Den var lite syrlig och inte så söt.

Det blev lite för mycket idag för alla, och sen helt plötsligt var det körigt en stund, men det fixade M., och jag så bra. Riktigt kul att jobba med henne igen! Hoppas att det inte dröjer lång tid tills nästa gång bara.

Har inte hänt mer än att man har jobbat idag. Snön som kom igår har smält undan bra på vägarna under dagen, men det finns en hel del på gräsmattorna som är kvar fast det är bara så att gräset täcks. Bara skiten försvinner imorgon för på måndag vill jag INTE se nån jävla snö ute över huvud taget!

Nä, det är dödstråkigt nu så jag ska lägga mig och sova. Hoppas att Ni haft en bra dag! Natti och tjing tjong

Av Linda - 5 april 2012 23:34

Imorse sov jag oroligt då jag var på toa vid sju, och sen låg jag och tänkte på Tandläkaren och fick lite panik. Då kunde jag verkligen inte sova på grund av det. Somna om till slut och sen ringde Resursen tio över nio om jobb hela helgen. Sa bara; jag tar det! Jobbar aldrig storhelger annars, och nu är det fan min tur att jobba sån här helg! Var lite pessimistisk igår över att jag inte kommer få några timmar denna veckan eller nu i april över huvud taget, men där fick jag!

Somna om som en stucken gris sen och jag som skulle till Racerdepån. Det blir aldrig av eller som jag har tänkt mig. Men jävlar nästa vecka ska skiten in!! Tvätta mitt hår över badkarskanten när jag hade gått upp. När man tar av sig handduken efteråt ser håret ut som ett jävla fågelbo! Håret står åt alla håll verkligen.

Kvällen blev lite körig idag, men annars var eftermiddagen lugn och skön. Gick till Apoteket för att köpa Locobase på min rast då den jag har är slut nu. Den krämen är jättebra om du har torra/nariga händer. Fet som fan är den, och den tar riktigt bra! Mina händer blir jättelena efter natten då jag alltid smörjer händerna med krämen då. 

Marken har tydligen vart idag med hörde jag på jobbet, och när jag gick till Apoteket såg jag att folket började packa in allt i sina bilar, men jävlar vad skräp det var mitt på torget såg jag! Efter Apoteket var jag inne lite snabbt på Netto där jag köpte Chicken Nuggets, Findus-mat till imorgonkväll och Tvål. Ruggigt var det också då det duggregna och blåst har det gjort idag också.

Nä, ska lägga mig och sova nu. Hoppas att Ni haft en bra dag! Natti och tjing tjong

Av Linda - 4 april 2012 23:36

 

Idag började äntligen Bygglov igen!

Jag tycker verkligen om detta programmet, och Mija är en sån jävla bra indredare!

Eftersom jag missade premiären förut får jag kolla på programmet nu på datorn istället.

Mija är duktig, Willy är rolig och Mattias är den som är snygg, haha!

Av Linda - 4 april 2012 21:34

Känner mig frusen nu ikväll och jag sitter inlindad i min goa pläd. Är lite trött och hängig idag med känner jag. Ändå sov jag hur bra som helst inatt också, men imorse vakna jag när solen gick upp och sken in i sovrummet. Får se till att filten hänger över den springan så den täcks. Måste hänga en mörk filt kväll över gardinstången varje kväll - annars hade man vaknat tiiidigt varje dag - när solen går upp! Det är ju bra när man måste gå upp men inte annars, tycker inte jag.

Det var meningen att jag skulle gå till Racerdepån idag, och det gjorde jag faktiskt, men jag vände om då klockan var rätt mycket. Insåg att jag inte skulle hinna tills dem stängde. Hann inte komma långt på fem minuter ens och då gav jag upp. Tar det imorgon när jag har vaknat istället! Då får jag den efter Påsk, men det överlever jag.

Istället gick jag ner till ICA där jag köpte Chic, Choklad, Gurka, Hollandaisesås, Majonnäs och Ägg. Det blev en powerwalk på 35 minuter idag, och det är ju bra det! Känner fortfarande av att jag har gått häromdagen. Det var jätteskönt i solen, men inte i skuggan för när jag gick hem tog jag på mig vantarna.

Blä, verkar bli en jävligt seg vecka faktiskt. Hoppas att det vänder! Hoppas att Ni haft en bra dag i alla fall. Tjing tjong


På ICA handla jag Majonnäs, Chic, Hollandaisesås, Gurka, Choklad och Ägg.

 

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24
25
26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards