Alla inlägg under april 2012

Av Linda - 13 april 2012 23:34

 

Idag fick jag äntligen tummen ur, och tömde mina påsar med all shoppingen från Göteborg!

Köpte ju dessa två änglarna på Bolagret. Ställde dem på fönsterbrädan så länge tills jag vet vart jag vill ha dem.

Tyckte att dem var så fina, och de kostade inte mycket heller! En liten fin detalj, tycker jag.

Av Linda - 13 april 2012 20:34

Idag har jag äntligen haft en ledig fredagkväll. Ska däremot jobba kväll imorgon och på söndag så då är det skönt att ha en ledig kväll. Det har vart väldigt skönt att vara ledig idag för jag har städat och dammat av plus tagit hand om all disk som jag hade. Fick ett ryck på eftermiddagen och då får jag passa på så länge det varar.

Har vart lite på dåligt humör idag med då det höll i sig från igår, men när jag städa satte jag på BRA MUSIK på högsta volym, och då blev jag på riktigt bra humör istället. Musik kan verkligen ändra humöret snabbt. Blev riktigt jävla sugen på att gå ut med! Valborg då måste jag bara gå ut!! Dricka Sprit och dansa halva natten, typ. Ser fram emot en utgång så snart som möjligt i alla fall. Skulle verkligen behöva det. Saknar det också.

Det var skönt att få sova inatt och vakna av sig själv inte av nånting annat. Imorse var det fint när solen sken, men dem där jävla molnen har dominerat idag, och det kom lite reng efter två. Typiskt då jag hade tänkt gå till Racerdepån och lämna in cykeln, men nu blev det inte så idag.. Senare på eftermiddagen blev det jättefint väder, och det har vart skönt ute idag!

Gick till Willys innan halv åtta nån gång där jag handla Aioli, Citronpeppar, Choklad, Cornetto, Gurka, Hollandaisesås och Findus Kycklingfilé-rätt till söndag.

Har kollat på Let´s Dance nu ikväll och sen får vi se om det blir nån film. Hopppas att Ni haft en bra dag! Tjing tjong


På Willys handla jag Gurka, Cornetto, Hollandaisesås, mat till söndag, Choklad, Citronpeppar och Ailoli.

 

Av Linda - 12 april 2012 21:34

Idag är inte min dag riktigt. Är grinig, sovit för dåligt hela natten och mens på det. Det är dömt att gå åt helvete!! Vilket det faktiskt har gjort idag. Plus att det är en jävla massa tjöt, tjöt, tjöt hela tiden så jag blir galen i hövvet. Det bara är så vissa dagar, och det är jobbigt när man inte är riktigt på humör för det!

Däremot är jag lite "överraskad" över att jag knappt har nån träningsvärk i kroppen. Trodde att det skulle vara mycket värre än vad det har vart, men det blir la mest jobbigt imorgon säkert. Har känt av i axlarna förstås, och sen lite i baksida lår nu på kvällen. Annars inte så farligt. Nåt posivitv med den här pissdagen.

Såg på jobbet att jag ska jobba i helgen, och det ser jag fram emot att ÄNTLIGEN jobba med V., igen. Det kommer verkligen kännas i hjärtat sen när hon slutar. Sista helgen vi kommer jobba tillsammans.. Overkligt. Bara hela den grejen gör mig VANSINNIG!! Blir så jävla ledsen bara jag tänker på det, men samtidigt förbannad över allt skit.

Vädret var hyfsat fint idag med och det var rätt varmt. Hade inte jackan på mig när jag gick till jobbet då jag tyckte det var för varmt med den på. Kvällen var riktigt fin när jag gick hem och såg den rosa himlen ovanför M-berg.

Bara hoppas att morgondagen blir bättre och att jag får sova inatt. Hoppas att Ni haft en bra dag! Natti och tjing tjong

Av Linda - 11 april 2012 23:56

Jag var riktigt trött igårkväll, men egentligen fattar jag inte varför då jag sov så bra natten innan. Det är la efter helgens jobb antagligen. Sov som en klubbad säl nu inatt också. Har haft ont i magen på eftermiddagen då den där skiten äntligen kom. Den kommer lite när den vill, och det går bara längre och längre mellan mensen. NEJ, jag är absolut inte gravid i alla fall!! Har märkt av på senare tid att jag blir hur slö och trött som helst när man har den. Lite jobbigt måste jag säga.

Egentligen var det tänkt att S., och jag skulle gå ut och powerwalka idag, men det var grått och liiite duggregn idag med så vi åkte till Kommungymet istället. Det var första gången båda var där sen dem har gjort om, och det var riktigt fräscht nu måste jag säga! Lokalen låg inte på samma ställe dock, men mitt emot det gamla huset. Man får i alla fall vara ifred där vi har gymet nu, och slippa alla snorungarna utanför dörren. Jättefräscht! Ska ringa och fixa en ny kod till mitt kort bara för det funkar inte. Ska göra det nästa gång jag jobbar (om jag kommer ihåg att ringa, har en tendens att glömma av sånt). Börja med Crosstrainern som vanligt. Jag körde 1o minuter, 3 km och 122 kalorier förbrändes under den tiden. Då har jag inte vart där sen innan sommaren skall tilläggas. Körde liiite hantlar idag också, men mest fokus var på benen. Roddmaskinen fick en omgång också, men där orka jag inte så länge, haha.


När vi var klara på gymet åkte vi ner till ICA där jag handla Aioli, Cosmopolitan, Gurka, Jordnötter, Rostad lök och Sallad. Gjorde Kycklingsallad av den salladen jag köpte på ICA hemma. Så jävla gott med Jordnötter och Rostad lök till som dem har på Adams Café. Sjuktgott var det med mat efter träningen som alltid då man verkligen känner att man har tränat i hela kroppen. Sen blev det duschen och slappa resten av kvällen i soffan.

Hoppas att Ni haft en bra dag! Natti och tjing tjong


På ICA handla jag Gurka, Jordnötter, Sallad, Cosmopolitan, Ailoi och Rostad lök.

 

Av Linda - 10 april 2012 21:34

Shit, jag är helt död i hövvet känner jag nu.. Sovit som en stock hela natten också i och för sig. Det tar på krafterna rejält att bli ett år äldre, haha. Är mest slut efter helgens jobbande faktiskt.

Blä, jag orkar inte ens tänka nu faktiskt. Blev hur som helst inringd om jobb idag runt tio, och sen stensov jag en stund efter det. Skönt att ta igen sig lite. Nä, har inte så mycket att skriva om idag mer än att jag blir så jävla trött på det här vädret! Snön är helt borta nu, och den försvann nog helt och håller igår under eftermiddagen tror jag.

Hoppas att Ni haft en bra dag! Natti och tjing tjong

Av Linda - 10 april 2012 00:06

 

 

Har sett denna filmen tidigare ikväll, och jag måste bara säga: FAN VAD BRA DEN ÄR!!

Säga vad man vill om Tom Cruise alltså, men han spelar fan jävligt bra! Tycker att han är snygg också, men han var snyggare när han var yngre i och för sig..

Riktigt bra action i filmen var det. Den bästa i Mission-serien, tycker jag i alla fall.

Snygga killar, snygga bilar och grym action!

Josh Holloway är med i filmen också som var med i Lost, och han är så jävla snygg. Riktigt kul att se Michael Nyqvist också i en amerikansk film. Han spelar riktigt, riktigt bra här. Det kommer gå jävligt bra för honom nu!

Filmen får ***** 5 av 5 möjliga stjärnor.

Av Linda - 9 april 2012 23:34

 


Så här såg min outfit ut idag denna bursdag, och det är bara nya kläder jag haft på mig också!


* Blus, H&M, NY- Jätteskön och jag tycker verkligen om denna blusen!

* Byxor, Ginatricot, NYA- ÄLSKAR dem!! Snygga och sköna byxor. Ångrar verkligen inte köpet!

* Strumpor, Vet ej.

Av Linda - 9 april 2012 21:34

Jag har haft en bra dag ändå! Känts som vilken måndag som helst egentligen, och slut har jag vart efter jobbhelgen som jag alltid är på måndagar. Men skillnaden har vart att man fått mssa Gratulationer på Fejsbook, och via sms eller samtal. Har ju inte firat nåt heller, och det är ju lite skillnad med. Har ätit tårta i helgen vilket var ju lite firande i alla fall. Kommer fira senare när jag är i Göteborg. Der är ju några födelsedagar i min familj denna månaden - nämligen fyra stycken, och det börjar med mig och slutar med brorsan K., Det enda som vart tråkigt idag har vart vädret. Det har vart grått och regnat. Snön (det lilla som kom) i fredags är typ borta nu. Fläckar på gräsmattorna som är kvar bara..

Jag gick till en kompis efter fem för att chansa lite och se om personen var hemma. Ville snacka lite med honom. Skulle inte stanna länge egentligen, men det blev att jag stanna kvar och kolla på film; Mission Impossible 4. FY FAN, den filmen var riktigt bra, och jag var riktigt inne i filmen. Hoppa till en gång och då fick jag den kommentaren att där är en som är inne i filmen. Måste säga att det var nog den bästa av alla Mission-filmerna. Jävligt kul att se Michael Nyqvist i en amerikansk film, och han skötte sig bra! Bad om ursäkt sen att jag stanna kvar över filmen, och att jag bara dök upp, men jag hade slängt iväg ett sms men hade inte fått nåt svar heller så..

En jättebra eftermiddag och kväll blev det. Var hemma kvart i nio igen då filmen var över två timmar.. Skönt att röra på sig sen efter att ha suttit still i soffan.

Hoppas att Ni haft en jättebra dag för det har jag verkligen haft   Natti och tjing tjong


Köpte ju 5 Triss för 1oo spänn igår, och jag vann på tre av dem. De andra två var nitlotter..

 

Dagens jävla fina väder - enda att klaga på.

 

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24
25
26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards