Alla inlägg under mars 2012

Av Linda - 3 mars 2012 21:34

När jag kom efter att jag hade slutat jobba och handlat en sväng på PA:s kände jag hur jävla ledsen jag var. Det blev mer och mer tankar som samlades och späddes på när jag gick hem. Det var längesen jag verkligen grät nu, och det gjorde jag idag. Okej, att jag får tårar titt som tätt beror dels på mina trånga tårkanaler. Det var ett tag sen jag kände mig så här jävla besviken nu, och jag som äntligen hade slutat tänka på allt skit, och inte lagt energin på det. Så kommer denna jävla fittsmällen IGEN!! Visst, jag är extra känslig nu då jag ska ha min mens när som helst plus att jag har vart riktigt trött idag. Besviken och uppgiven. Jag har mycket klart för mig själv, och även många bakom mig, men när det väl gäller det är då de där jävla knivarna kommer och de hamnar djupt.


Dagen inleddes med en powerwalk till jobbet, och jag var helt slut i benen när jag kom fram faktiskt. Det var inte skönt ute imorse alls då det var några minusgrader. När jag gick förbi ett hus såg jag en kvinna (som var i 4o-års åldern ungefär) PUTSA sina fönster fem i sju på morgonen en lördag!!! Herrejävlar, hade hon inget bättre för sig än att putsa sina fönster?? Jävlar vad överambitiöst tänkte jag bara när jag gick förbi.

Morgonen och eftermiddagen har gått väldigt bra då det är så himla lugnt och skönt på helgerna. Har däremot bakat Bullar idag   Jag har i alla fall hjälpt till att pensla dem och strö på Pärlsockret, haha! Det blev fina och jättegoa Kanelbullar. Det uppskattades verkligen kan man ju säga.


När jag slutade sa jag till min jobbarkompis att jag skulle gå upp till PA:s och handla nu när jag slutar, men jag hade tur för jag fick åka med henne dit =) Då slapp jag gå dit! Det är inte så långt från jobbet, men det var riktigt skönt att komma dit tidigt för det spara jag en hel del tid på så jag var inte hemma så sent. Man är ju bra trött i både kropp och hövve efter nio timmars arbete. Kände mig bra sliten när jag kom till PA:s faktiskt.. Jag handla Choklad, Chorizo, Glaze, Gurkor, Hushållspapper, Kiwi, Olivolja, Sallad och Solo Mode. Helvete alltså, det var riktigt jävla dyrt med Gurkorna såg jag sen när jag var på väg hem.. Shit, då hade jag tagit en istället men men shit the same! Det var riktigt skönt att gå hem ändå då jag fick frisk luft för det behöver man verkligen efter så många timmar på jobbet. 4o minuters powerwalk har det blivit sammanlagt idag, och det är ju riktigt bra i alla fall! Riktigt skönt att röra på sig även om det känns, men det ska det göra också, tycker jag i alla fall då vet man att man gör nytta.

När jag väl kom hem satte jag mig i soffan, och jag har hör och häpna; INTE SOMNAT! Brukar alltid göra det när jag slutar halv fem, eller ja, för det mesta i alla fall. Kände att jag behöver vara trött när jag lägger mig istället, och det är jag faktiskt nu. Beställde mig en Pizza idag då jag kände för att unna mig en, och dessutom hade jag tänkt käka en igår fast det gick ju inte när jag jobba. Jävligt gott var det!

Nä, bara skit på teven och sängen kallar så snart håret har torkat efter duschen. Natti och tjing tjong


På PA:s handla jag Chorizo, Solo Mode, Kiwi, Glaze, Choklad, Hushållspapper, Olivolja, Gurkor och Sallad.

 

Av Linda - 2 mars 2012 23:34

Jag sov inte så jättebra inatt, men det är i och för sig inte så konstigt då jag däcka igår sent på eftermiddagen när jag hade vart hemma en timma efter jobbet. Inte speciellt bra, men jag var helt slut i kroppen! Det var jag när jag la mig igår också och jag la mig innan tolv, så det var en skön vila i alla fall.

Telefonen ringde fem i nio imorse om jobb idag och resten av helgen. Det är skönt att veta att man fick hela denna helgen, men nu blir det fem dagar i rad igen fast det går ju jättebra även om man kan vara trött den sista dagen. Tackar för alla timmarna som jag kan få innnan jag drar igång med valideringen förstås. Sen vet jag inte riktigt hur det blir, men jag kommer ändå vilja jobba extra. Annars kommer det kännas jävligt konstigt, tror jag.


När jag hade vart vaken en stund hoppa jag på bussen efter tolv för att åka till Racerdepån och ÖoB. Jag åker jävligt sällan kollektivt här i stan, men nu var jag tvungen att göra det för att spara tid. Nu vet jag vad de tar för att laga min cykel, och dem var billigare än Holgers där jag var och fråga igår. Det skiljde inte sååå mycket, men jag kommer välja att laga min cykel där ändå. Spana in nya cyklar och jag hitta en del fina. Är faktiskt sugen på att införskaffa mig en ny som är lite modernare och snyggare än den jag har nu. Fast det där får verkligen vänta!!

När jag hade pratat med killen på Racerdepån gick jag till ÖoB en snabbis där jag träffa J., och vi prata lite, köpte Baugetter! Älskar Baugetterna som man kan köpa där =) Sen tog jag bussen utanför PA:s och hoppa av längst upp på Trädgårdsgatan, och jag gick hem sen. Det var skönt att gå, men jag var slut i benen när jag kom hem. Åt en halv Baugette innan jag skulle ta bussen till jobbet. Biljetten räckte ju ändå och då får man passa på att utnyttja den.

När jag kom till jobbet åt jag den andra halvan och kolla i Aftonbladet - det var skönt att komma i god tid idag ändå så jag kunde sitta ner och ta det lugnt innan jag börja.

Eftermiddagen och kvällen har gått väldigt bra! Så himla lugnt och det gick fort med så det har vart en del dötid.. Däremot blev jag rätt så besviken över en grej. Tyckte att man kunde ansträngt sig lite mer och lagt ner lite mer tid, och kanske formulerat sig annorlunda.


Är som sagt utan cykel nu så det har blivit en powerwalk på 35 minuter idag! Jävlar det känns verkligen när jag går. Det var skönt att gå hem nu ikväll fast det var kallt. Det har vart kyligare ute idag även om det har vart klarblå himmel och sol, men det blåste på dagen en hel del. Nu ikväll var det dock stjärnklart ute.

När jag kom hem ställde jag mig och diska - väldigt sent att göra det, men jag var bara tvungen att göra det då jag kommer vara rätt så jävla trött imorgon när jag kommer hem. Har inga rena bestick så det behövdes verkligen göras! Skönt med duschen sen med. Hoppas att Ni haft en bra fredag! Natti och tjing tjong

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards