Alla inlägg under mars 2012

Av Linda - 14 mars 2012 19:34

   

Vilken underbar dag vi haft idag, och jag passade på att ta på mig klänning.


* Everest-jacka, Stadium- Lite för varmt blev det med den på idag kanske.

* Ichi-klänning, Nelly.

* Strumpbyxor, Lindex, NYA.

* Nike-skor, Stadium.

Av Linda - 13 mars 2012 23:34

Idag har jag inte känt av att man har vart dålig de senaste dagarna. Har haft mina hostattacker några gånger, men inte mer än så, och det innebär ju att jag inte är sjuk längre   Lite täppt är jag ännu, men inte mycket - Fan vad gött!!

Däremot har jag vilat mycket idag så jag känner mig verkligen utvilad, och det var bra det då jag jobbade i helgen. Skönt att ha tagit igen sig lite granna. Har läst några timmar i soffan med och det var skönt att bara koppla av dem där timmarna under täcket i soffan! Måste bättra mig på det där med läsningen igen.. Avkopplande och avstressande är det verkligen.

Vi har haft en fin eftermiddag, men runt tolvtiden var det jävligt molnigt faktiskt, men vädret var bättre igår. Jag hoppas på att det blir bättre imorgon då jag ska ut och powerwalka igen =) Det har redan blivit av många denna månaden, och då har vi kommit halvvägs in i mars. Jävligt bra det!!

Nu ska jag lägga mig och sova lite, och drömma lite gott! Hoppas att Ni haft en bra dag. Natti och tjing tjong


Apropå powerwalks, såg jag en tjej vara ute och promenera Slingan idag och hon gick utanför mig så jag såg henne från fönstret. (Brukar se hur mycket olika folk som helst gå där varje dag). Men hon hade en Husky som hon gick med. Jättefin var hunden och det såg ut att vara en Siberian Husky.

Då kom jag direkt och tänka på älskade Akelia   Snart, snart kommer jag ÄNTLIGEN få träffa min älskade, älskade favorit. Den hunden skänker mig sååå mycket glädje och Kärlek.


 

Av Linda - 12 mars 2012 21:34

Jag känner mig liiite bättre idag då jag inte haft nån hövvevärk eller feber. Men jag är fortfarande sjuktförkyld och hostar börjar jag göra mer och mer..

Jag har inte direkt suttit still på dagen även om jag vart hemma. Jag hade tvättid mellan tolv och fem. Det blev åtta maskiner idag. Skulle tvättat förra måndagen egentligen, men jag orkade inte då, och sist jag tvätta hade jag jobbat så det blev inte mycket som blev tvättat då. Skönt att bli av med all tvätt i alla fall. Hade massa sängkläder också som tog massa plats i tvättkorgen.

Medans jag gick upp och ner fixa jag lite här hemma. Damma av alla borden och i köket, hängde upp tvätt och jag har gjort lite annat småplock som jag inte kommer ihåg nu.

Igår åt jag Tacos och det gjorde jag idag med, och det var riktigt gott! Som tur är har jag fortfarande smaksinnet kvar. Hatar när man inte känner vad nånting smakar när man är förkyld, och jag hoppas verkligen jag slipper bli sån!

Annars har det inte hänt så mycket. Vi har haft jättefint väder idag och jag har gått ut på balkongen några gånger, och jag hade haft balkongdörren öppen så man kan få njuta liiite av det fina, härliga vädret.

Hoppas att Ni mår bra. Natti och tjing tjong

Av Linda - 12 mars 2012 20:34

 

 I lördags i mellanakten på Melodifestivalen uppträdde Helena Paparizou med Popular.

Jag tycker att hon gjorde denna låten jävligt bra i Burlesque-stil, tycker jag.

 Koreografin var riktigt bra också! Kul att se henne igen då jag tycker att Helena sjunger jättebra.

Vad tycker Du om Helenas version?

Av Linda - 11 mars 2012 21:34

Jag klara helgen med nöd och näppe. I fredags var jag jävligt förkyld, men det gick bra de där timmarna som jag jobbade. Värre var det igår och idag har det vart värst! Orken har inte funnits idag direkt. Har fått mer och mer ont i halsen idag, och jag är nog på väg att tappa rösten känns det som. Jobbigt med knivar i halsen som skär.. Men näsan är lite bättre idag det är ju alltid nåt. Låg och hosta under natten, och även om jag la mig efter tolv igår och jag var jättetrött, så somna jag inte förräns halv fyra kanske då jag var på toa. Blev inte många timmars sömn.

Jobbarkompisen och jag har kämpat oss igenom helgen för att inte ställa till det för andra jobbarkompisar, men vi var inte ensamma om att vara sjuka så det är lite skillnad då. Man vill ju inte smitta andra direkt! Som sagt det har gått bra och jag vill inte klaga eller gnälla för det är inte på ett negativt sätt. Äntligen bröt skiten ut på mig då jag hatar när man är lite täppt ena dagen och andra är man inte det. Nu har det verkligen brutit ut, och det är bra det för den sakens skull. 

Ser fram emot att få vila ut och bara vara nu tills jag känner mig bättre. Måste dock tvätta imorgon, så det blir inte så lugnt när jag går upp och ner fast jag behöver verkligen tvätta.

När jag hade vart hemma lite la jag mig i sängen och vila från tjugo i sex till åtta. Det var verkligen skönt att sova en stund där. Bara hoppas att jag somnar sen med.


Nu på kvällen har jag kollat på min favoritfilm nämnlige; Pretty Woman. Har sett den en miljon gånger, men när jag ser att den går på teven måste jag se den. Älskar verkligen den filmen! Bra avslut på denna helgen och kvällen =)

Hoppas att Ni haft en bra helg! Natti och tjing tjong


 

Av Linda - 10 mars 2012 23:44

Kolla på Melodifestivalen ikväll. Har inte följt deltävlingarna då jag tycker att det är så jävla TRÅKIGT att se alla. Men några har jag hört i efterhand ändå. Kan tycka att det var rätt låt som vann idag. Hon har en grym röst, men som sagt jag har bara sett hela tävlingen idag så jag vet ju inte mer..


Shit, idag har jag inte känt mig bra för fem ören. Ändå låg jag i sängen sjuktlänge och vilade innan jag hoppa in i duschen, och sen fixa jag mat tills ikväll. Det har bara blivit värre idag kan jag ju verkligen säga.

Det är bara imorgon kvar sen ska jag vara hemma och kurera mig. Det har kört ihop sig hela helgen nu, och är jag hemma blir det bara mer körigt. Men fan ta den/dem som klagar och gnäller sen!! Då tar det hus i helvete kan jag ju säga. Det går att jobba även om jag inte har den orken eller är pigg i hövvet.

Nu ska jag däremot lägga mig och sova då jag behöver lite sömn. Natti och tjing tjong

Av Linda - 9 mars 2012 23:34

JÄVLA CYKELJÄVEL!!! Igår när jag var nere i mitt förråd en snbbis såg jag att luften hade i princip försvunnit ur framdäcket. Jaha, jag behöver pumpa däcket tänkte jag bara. Så jag gick upp med cykeln halv tre till OKQ8, och det gick bra då det kom bra med luft i. MEN sen när jag skulle hem nu ikväll var all jävla luft borta och jag gick till Statoil för att se om det kom nån luft, men det gjorde det inte. Kukensjävlahelvete. Vet inte vad det är för fel denna gången, men jag antar att det är däcket som är paj också - det var inte bara slangen.. Så jävla störande bara. Kommer vara utan cykeln i två veckor nu, och jag får lämna in den istället då de måste fixa mina bromsar med.


Jag har sovit jättebra inatt, men jag var uppe på toa runt tio och då kände jag hur täppt i näsan jag var plus att halsen var som ett rivjärn på mig. Äsch, så brukar jag vara på morgonen tänkte jag bara. Jag la mig igen för att vila kroppen mer, och jag somna om. Sen tio i två ringde M., från Resursen om jobb ikväll. Tycker inte riktigt om när dem ringer så sent eller tätt inpå när man ska börja. Jag blir så jävla stressad då.. Strax därpå ringde N., och fråga om jag kunde jobba för henne i helgen, men det går inte sa jag då jag redan är bokad på jobb. Det är många som är sjuka nu..

Blev som sagt jävligt stressad när hon ringde, så jag fixa cykeln först och sen iväg till Willys där jag skulle handla lite. Där handla jag; Alvedon, Chips, Duschkräm, Gurkor, Mjölk, Nachocchips, Pommesfrites, Sallad, Skinka, Tacopaj (kvällens middag) och Tvättmedel. Sen hem och packa upp allt, satt i soffan i fem minuter typ innan jag skulle iväg till Willys igen för jag hade glömt en grej där som jag inte såg när jag kom hem. Har jag betalat ska jag fan ha det jag köpt! Cykla i motvind är inte kul alls då det är riktigt jobbigt när man inte har energin i kroppen = noll mat i magen.


Det har gått bra på eftermiddagen och kvällen, men man har vart bra täppt alltså. Det var lite sura miner idag, men inte med hon jag jobba med då vi alltid har så mycket att prata om, och kul har vi också! Speciellt när jag visa mina favoriter. Ååå, det skär i en lite när man ser en av dem. Kuken vad jag kan sakna Dig ibland. Men samtidigt gör man inte det heller då jag vet att mycket inte var bra, i alla fall vet jag det åtminstone nu så här i efterhand.

Blä, jag hoppas verkligen att jag inte blir värre nu i helgen då jag känner att jag måste jobba. Förlorar massa timmar annars i det långa loppet. Helgerna ger så mycket mer timmar än om man jobbar på veckorna. Men det ska nog gå bra det här ändå. Hoppas att Ni haft en bra dag! Natti och tjing tjong


På Willys handla jag Tvättmedel, Sallad, Mjölk, Duschkräm, Tacopaj, Alvedon, Gurkor, Chips, Skinka, Pommesfrites och Nachochips.

 

Av Linda - 8 mars 2012 23:34

     

Det ska bli riktigt skönt att lägga sig i sängen snart och sova nu när det är renbäddat.

Det blev så fint med färgerna till det rosa satinlakanet, och till sängkappan.

Min sängkappa är jag SÅ JÄLVA NÖJD med va! Det gör väldigt mycket då det ser så fint och fräscht ut.

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards