Alla inlägg under mars 2012

Av Linda - 28 mars 2012 00:04

 

Jag måste bara få säga att jag är riktigt, riktigt nöjd med mitt hallbord, och hur jag har inrett med ny lampa och andra fina saker. Resultatet blev precis så som jag ville ha det som jag har tänkt i mitt hövve! Kan inte riktigt med ord beskriva hur jävla nöjd jag är!!

Hjärtskålen fick jag i julklapp av mamma, och den ställde jag där för några veckor sen. Behöver lite mer sand till den bara som jag sen ska lägga mina rosor i. Rosorna ÄLSKAR jag verkligen!

Min alldeles egna lilla myshörna   

Av Linda - 27 mars 2012 23:54

Idag har jag vart en sväng på stan och kikat lite i affärerna där. Först och främst var jag på jakt efter en Lampskärm till lampan i hallen, och äntligen fick jag köpt en då dem var slut sist jag var där. Såg även en annan grej som jag slog till på, och sen var jag inne på Boutique Violen där jag köpte mina Dekorationsrosor. Sen vidare till Lindex där jag inte såg nåt speciellt alls. Deras utbud har blivit sämre eller så är butiken sämre då jag hittat mycket därinne förut. Inne på Vero Moda slog jag äntligen till på ett linne som jag verkligen behöver plus att jag köpte en topp som var nedsatt pris på! Är jättenöjd med min lilla shopping idag, främst det jag köpte på Hemtex och det ska jag visa varför sen!


Detta shoppade jag idag:

* Vit Lampskärm, 39 kronor och Vit Löpare med text, 99 kronor, båda från Hemtex- Nu har jag Äntligen min lampskärm till min nya lampa, och det blev jättefint nu i hallen! Jag tyckte att löparen var fin, och det är sånt man behöver till hemmet!

* Vitt Linne med smala band, 99 kronor, Vero Moda- Äger fan inget linne med sånna här smala band vilket är lite av en skandal. Nu har jag ett som passar bättre under min blus som jag hade ida till exempel.

* Gammelrosa Topp med dragkedja, 16o kronor (Ordinarie pris 2oo kronor, men den var nedsatt med 2o%), Vero Moda- Har sett denna toppen förut, och jag gillar dragkedjan som detalj! Jättebra att den var lite nedsatt också, tycker jag.


      

Av Linda - 27 mars 2012 23:34

   

Idag har vi verkligen haft underbart väder. Lite för varmt med skinnjackan på, men den åkte av rätt så snabbt.


* Skinnjacka, H&M.

* Blus, Object Vila, NY- Tycker om denna blusen!

* Linne, Ginatricot.

* Jeansleggings, H&M.

* Converse-skor, Stadium, NYA- Underbara skor!

* Strumpor, H&M. 

Av Linda - 27 mars 2012 22:06

Fy fan vilket skönt väder vi har haft idag!! Dock var det mycket stackmoln på eftermiddagen, men dem sprack upp lite senare, och då kände man hur jävla varmt och skönt det var ute! Har fått lite färg i ansiktet såg jag nu i spegeln, härligt!

Fick sova bra hela natten vilket var riktigt bra! Man känner att man börjar bli gammal då man är trött ofta, haha! Ännu värre blir det snart, Usch!!

Brukar alltid storhandla när lönen kommer, men så blev det inte idag. Det jag vet nu det är i alla fall att jag knappast behöver lika mycket mat som sist, och inte kommer det bli så jävla dyrt heller! Har dessutom en 25 kronors-kupong denna gången också, och det gör ju lite granna i alla fall för det hade jag inte sist nämligen. Har betalat mina räkningar som jag kunde betala och resten dras senare i veckan - skönt att ha dem klara, tycker jag!

Istället har jag vart en sväng på stan idag. Jag gick dit runt kvart över fyra och det var för varmt med skinnjackan på som åkte av. Jag gick först in på Apoteket för att köpa Intimtvål där, sen ner till Hemtex där jag hitta min Lampskärm som jag ville ha sist och en ny Löpare blev det också. Var inne på Boutique Violen för att ÄNTLIGEN köpa mig Dekorationsrosor. Inne på Lindex hitta jag inget speciellt fast jag kolla inte jättenoga heller. Gick vidare till Vero Moda där jag äntligen köpte ett vanligt linne med smala band - äger inget sånt linne sen innan! Hitta en topp som var på rea också. Drog till jobbet sen för att låna toan där innan jag gick hem.


När jag kom hem satte jag mig ute på balkongen lite och läste en liten stund. Gick till Willys innan åtta för att handla några få saker; Choklad, Mjölk, Plastfolie, Tacopaj, Triss och Wienersnäcka. Mjölken köpte jag till grannen då hans hand har svullnat upp som fan så han fråga om jag kunde köpa det åt honom. Mamma har ju reumatism så jag vet hur jävla jobbigt det kan vara..

Nu ikväll såg jag dock att jag har fått en blåsa på vänster häl efter mina Converse. Jävla helvetesskitfötter!! Dem ska man inte gå runt för mycket i när dem är nya har jag märkt nu.. Har även blivit en powerwalk på 55 minuter sammanlagt idag. Älskar det!

Tisdagar innebär självklart Desperate Housewives för min del, och det är så jävla tråkigt att det är sista säsongen nu. Men nån gång måste ju serierna sluta också för dem kan inte hålla på i evigheters evighet.

En bra dag helt enkelt - som alltid när lönen trillar in på kontot! Hoppas att Ni haft en bra dag. Tjing tjong


Mina älskade Dekorationsrosor jag jag ÄNTLIGEN köpt idag!

 

Fick mina Deklarationspapper idag också, men jag visste ju redan vad jag får tillbaka =)

 

Av Linda - 26 mars 2012 23:34

Nu när jag har läst ut VeckoRevyn nummer 2 (4 Januari) 2o11, kom jag till den här artikeln som handlade om Zac Efron. Jag tycker att han är väldigt fina ögon, och sen vet jag att han är jävligt populär. Tänkte skriva ner vad jag kunde läsa i artikeln.


Han blir jagad av paparazziis och beundrare var han än går och kan säga två hela ord på svenska. För VeckoRevyn berättar Zac Efron, 23, om sin romantiska sida, tiden före kändisskapet och när han nästan bled dödad av sina fans.

Artikeln är skriven av Jennie Hammar.

 

När Zac Efron slår sig ned i stolen brevid är är det nästan så att vi måste kisa. De grönblå ögonen blixtrar och varje gång han ler, vilket han gör genom nästan hela vår intervju, är det så bländande att en ljudeffekt borde vara obligatorisk: "ding!".

Det är ingen tvekan om att Zac är en filmstjärna. Han är dessutom ödmjuk, lyssnar nogrannt och avbryter aldrig. Samtidigt står det mellan raderna klart att han är en ganska självsäker kille. Det märks inte minst när han pratar om att hångla på film.

- Jag tycker inte att kysscener är jobbiga eller svåra. Enligt min erfarenhet brukar tjejerna vara mer nervösa, så jag försöker alltid lugna dem, förklarar han och drar en hand genom sitt välfrisserade kaos till hår, och tillägger:

- Att kyssas är inget svårt, och det är oftast en söt tjej jag spelar mot. Det är kul!

 

23-åringen slog igenom stort för fyra år sen, när första High school musical-filmen kom ut, och hans karriär ha därefter gått spikrakt uppåt. Resan från San Luis Obispo - som utöver sina vinodlingar kanske är mest känt för att just Zac kommer därifrån - till Los Angeles var mycket längre än de få mil som separerar dem. Från att ha levt ett gansla lugnt tonårsliv till att varje dag bli jagad av blodtörstiga paparazzifotografer har varit en stor omställning.

Hur har ditt liv förändrats sen du flyttade till LA?

- LA är av flera anledningar ett svårt ställe att bo på. Därför försöker jag lämna stan så mycket jag bara kan. Ofta åker jag hem till San Luis Obispo. Sen älskar jag att resa, att besöka olika stater i USA och åka på roadtrips. Bara för att komma bort.

Hur jobbigt är det för dig att gå ut?

- Inte så värst. Om jag märker att det är mycket folk utanför restaurangen jag ska till försöler jag ta en annan ingång. När jag bodde på hotell nyligen hoppade jag över balkongräcket och klättrade nerdför stuprännan, skrattar Zac men erkänner att andra, mer desperata åtgärder också har tilltagits.

- Jag odlade mustasch en gång. Man kunde se att folk undrade "Är det..." och sen "Nej, den där snubben har ju mustasch". Det var lite roligt.      

 

Men det är inte bara fotograferna som ligger honom hack i häl. Också fansen är hängivna - och många.

Berätta din galnaste historia!

- Det hände i Rom. Eller om det var i Frankrike? Det var i alla fall med Vanessa Hudgens och Ashley Tisdale. Vi satt i bilen på väg från en premiär. Vi kunde inte köra därifrån för att det var för många fans i vägen. Plötsligt började de liksom lyfta upp bilen och putta på den. Och vi, som satt i, åkte fram och tillbaka i baksätet. Jag höll på att krossa Vanessa. Och Ashley, som hamnade på mig, bara skrattade. Säkerhetsvakten i framsätet föll rakt över chauffören. Vi trodde att hela bilen skulle välta, berättar han med inlevelse och uppspärrade ögon innan han tillägger:

- Jag har verkligen haft tur när det kommer till fans. Jag har de roligaste, bästa och mest hängivna fans som finns. De är så generösa och uppmuntrande, jag är lyckligt lottad.

 

Zac lutar sig tillbaka i stolen och fingrar på ett halsband som han senare berättar att han stulit från inspelningen av hans senaste film, Charlie St. Cloud. I en gripande scen i filmen får han det i present av Ray Liotta.

I filmen har du en väldigt nära relation med din bror. Hur ser din syskonhistoria ut?

- Jag och min bror bråkade hela tiden när vi växte upp, vi var värst. Värst! Vi hamnade alltid i trubbel. Men sånt där växer man ifrån med tiden. Man måste uppskatta sin framilj, oavsett vad som händer i livet. Om saker inte löser sig som du tror kan du alltid luta dig tillbaka på två saker: vänner och familj,

 

Umgås du fortfarande med dina gamla kompisar?

- Absolut. Den senaste tiden har det varit lite svårt att få ihop det eftersom de flesta går i skolan. Alla mina nära vänner går på college här i LA eller i min gamla hemstad. Vi träffas när jag är hemma, speciellt runt jul när vi alla åker hem och invaderar våra föräldrahem. Det är alltid kul att samla gamla gänget.

Zac har ofta beskrivit sig själv som skolans clown, den roliga killen vars humor kanske inte alltid uppskattades lika mycket av lärarna.

- Jag älskar Jim Carrey och alla hans filmer. Jag hamnade i trubbel i skolan en gång på grund av honom. Du vet hur Ace Ventura pratar med rumpan? Jag försökte göra det med min lärarinna, säger han och ruskar på huvudet.

Man kan med säkerhet anta att hon inte var ett lika stort Jim Carey-fan. 


Samtidigt som intervjun pågår upptäcker VeckoRevyns reporter att Vanessa Hudgens smyger runt utanför. Skådespelerskan, som träffade Zac under inspelningarna av första High school musical-filmen, har antagligen kommit förbi för att stjäla en stund från sin pojkväns stressiga schema. Skådespelarna har varit tillsammans i flera år, något som får anses som en bedrift i det ombytbara Hollywood. På senare tid har det dock ryktats om trubbel i kärleksparadiset.

Är du en romantisk person?

- Jag tycker att det är de små sakerna man gör som är romantiska. Åh nej, nu kommer du fråga mig vad de små sakerna är för något?

Ja!

- Små gester bara.

Är du duktig på att laga romantiska middagar?

- Jag kan följa recept! säger han och skrattar högt. Det är jag duktig på! 

Berätta om din senaste middagskreation då?

- Vad lagade jag senast? Hm... Okej, jag köpte alla ingredienser och pusslade faktiskt ihop en riktigt god lasagne. Det var inte helt från scratch, men jag kombinerade alltihop i formen och det smakade gott.

 

Innan vi skiljs åt hinner han strö komplimanger över den svenska filmen Snabba chash, eller "snäbbe cash", som Zac själv säger i ett ödmjukt försök att låta svensk. just nu utvecklar han och ett produktionsbolag en amerikansk version av succéhtrillern.

- Jag älskar den! Det kommer bli svårt att slå originalet...

 

    

Av Linda - 26 mars 2012 21:34

Idag är jag halv handikappad då jag har ont ta mig fan överallt, haha! Det måste vara städningen igår som gjort att jag känner att jag har ont i ryggen. Känner av att jag har gått idag med, men det är ju bara bra det!

Blev väckt strax innan halv åtta imorse då S., ringde för hennes son var sjuk, så jag fick jobba för henne istället. Det var bara att gå upp och dra iväg. Höll dock på att ramla på en trottoarkant, hahahaha. Det hade vart en jävla syn om jag hade snubblat där. Det gick i alla fall bra att jobba idag, men jag har haft ont istället. Har sammanlagt powerwalkat 35 minuter idag sammanlagt. Jävligt skönt är det och effektivt!

Eftersom jag sov helt jävla sämst nattien till igår, och sådär nu inatt var jag helt död när jag kom hem. Jag la mig fyra och jag gick inte upp förrän tio över åtta!! SHIT, vad jag sov! Gick upp en gång på toa vid halv sex i alla fall. Att förlora en timmas sömn gör mycket och det känns mest nu i början. Säkert därför man däckat direkt.

Ska fortsätta se på teven nu innan man ska lägga sig igen och förhoppningsvis få sova hela natten. Tjing tjong

Av Linda - 25 mars 2012 21:34

Mitt humör är verkligen på topp nu när våren och värmen har kommit! ÄNTLIGEN är det fint ute och ljusare, och det gör jävligt mycket för ens humör och hur man mår och känner sig. Idag har det vart så jävla skönt igen och det verkar som att det fina vädret kommer hålla i sig imorgon också.

Tyvärr har jag sovit så jävla kasst inatt! Somnade inte förräns på morgonen typ när folk går upp. Sen blev det inte många timmars sömn heller för den delen. Känner mig rätt så jävla körd i hövvet nu. Får verkligen hoppas att jag sover inatt!! Blir galen när man inte kan somna, och ingenting är bra.

Jag har städat hela lägenheten idag; dammsugit och tvättat golven medans jag lyssnar på HÖG musik med öppen balkongdörr. Snorungarna skrek som faaaaaan på gården, och jag gav igen med hög musik istället. De får gärna leka och så, men det blir riktigt jobbigt när de skriker och man sitter ute och vill läsa.

När jag var ute och kasta soporna mötte jag grannen som var hundvakt åt en annan grannes hund! Haichiko är så jävla söt och han ser ut som en liten isbjörn. Vet inte vad hundrasen heter, men han är så fin så.


Haha, fick ett gott skratt nu när jag kollade på Big Brother och danskarna kom in i huset, och en tjej presentera sig. Joe säger; vad sa hon? Jag förstår inte. Hahaha, jag kan hålla med honom till viss del faktiskt. Är en aningens lättorad ikväll känner jag. För övrigt tycker jag att det var helt jävla rätt att Hanna R åkte ut!! Orkar inte med den människan som skriker varenda jävla dag, och tror hon är nåt. Samma med Sipan att han blev utplockad ur huset var helt rätt! Dock ser han rätt lugn ut nu när Gry pratar med honom.

Förra året var myyyycket bättre, och det var inte tjafs varenda jävla dag eller att folk skrek jämt och ständigt. De beter sig rent ut sagt för jävligt mot varandra!! Somliga mer än andra. Jaja, det är ju bara ett program.

Hoppas att Ni haft en bra dag! Tjing tjong

Av Linda - 25 mars 2012 01:04

     

 


Nu har jag suttit och kollat igenom CHIC nummer 1 (3o December) 2o1o, för att se om det fanns något i tidningen som jag ville ha. Jag hittade några produkter till slut, och det blev lite blandat.


Detta hittade jag i CHIC nummer 1 (3o December) 2o1o:
* Acne "Hep Raw"-Jeans, 895 kronor- VILL HA! Har läst att deras jeans är riktigt bra, och jag skulle faktiskt vilja äga ett par från Acne som gör snygga jeans.

* Marc by Marc Jacobs-datorväska, 59o kronor- Jag gillar mönstret på fodralet! Lite annorlunda liksom.

* Rödrutig Skjorta, Cubus, 199 kronor- Fin skjorta och billig är den dessutom!

* Clinique Repairwear Lager Focus Wrinkle & UV Damage Corrector, 495 kronor- VILL HA! Efter några kalla månader är huden i behov av en kick och vad kan då vara bättre än ett riktigt dunderserum? Detta kallas "laser på flaska", bara en sån sak! 

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards