Direktlänk till inlägg 26 mars 2012

ZAC EFRON

Av Linda - 26 mars 2012 23:34

Nu när jag har läst ut VeckoRevyn nummer 2 (4 Januari) 2o11, kom jag till den här artikeln som handlade om Zac Efron. Jag tycker att han är väldigt fina ögon, och sen vet jag att han är jävligt populär. Tänkte skriva ner vad jag kunde läsa i artikeln.


Han blir jagad av paparazziis och beundrare var han än går och kan säga två hela ord på svenska. För VeckoRevyn berättar Zac Efron, 23, om sin romantiska sida, tiden före kändisskapet och när han nästan bled dödad av sina fans.

Artikeln är skriven av Jennie Hammar.

 

När Zac Efron slår sig ned i stolen brevid är är det nästan så att vi måste kisa. De grönblå ögonen blixtrar och varje gång han ler, vilket han gör genom nästan hela vår intervju, är det så bländande att en ljudeffekt borde vara obligatorisk: "ding!".

Det är ingen tvekan om att Zac är en filmstjärna. Han är dessutom ödmjuk, lyssnar nogrannt och avbryter aldrig. Samtidigt står det mellan raderna klart att han är en ganska självsäker kille. Det märks inte minst när han pratar om att hångla på film.

- Jag tycker inte att kysscener är jobbiga eller svåra. Enligt min erfarenhet brukar tjejerna vara mer nervösa, så jag försöker alltid lugna dem, förklarar han och drar en hand genom sitt välfrisserade kaos till hår, och tillägger:

- Att kyssas är inget svårt, och det är oftast en söt tjej jag spelar mot. Det är kul!

 

23-åringen slog igenom stort för fyra år sen, när första High school musical-filmen kom ut, och hans karriär ha därefter gått spikrakt uppåt. Resan från San Luis Obispo - som utöver sina vinodlingar kanske är mest känt för att just Zac kommer därifrån - till Los Angeles var mycket längre än de få mil som separerar dem. Från att ha levt ett gansla lugnt tonårsliv till att varje dag bli jagad av blodtörstiga paparazzifotografer har varit en stor omställning.

Hur har ditt liv förändrats sen du flyttade till LA?

- LA är av flera anledningar ett svårt ställe att bo på. Därför försöker jag lämna stan så mycket jag bara kan. Ofta åker jag hem till San Luis Obispo. Sen älskar jag att resa, att besöka olika stater i USA och åka på roadtrips. Bara för att komma bort.

Hur jobbigt är det för dig att gå ut?

- Inte så värst. Om jag märker att det är mycket folk utanför restaurangen jag ska till försöler jag ta en annan ingång. När jag bodde på hotell nyligen hoppade jag över balkongräcket och klättrade nerdför stuprännan, skrattar Zac men erkänner att andra, mer desperata åtgärder också har tilltagits.

- Jag odlade mustasch en gång. Man kunde se att folk undrade "Är det..." och sen "Nej, den där snubben har ju mustasch". Det var lite roligt.      

 

Men det är inte bara fotograferna som ligger honom hack i häl. Också fansen är hängivna - och många.

Berätta din galnaste historia!

- Det hände i Rom. Eller om det var i Frankrike? Det var i alla fall med Vanessa Hudgens och Ashley Tisdale. Vi satt i bilen på väg från en premiär. Vi kunde inte köra därifrån för att det var för många fans i vägen. Plötsligt började de liksom lyfta upp bilen och putta på den. Och vi, som satt i, åkte fram och tillbaka i baksätet. Jag höll på att krossa Vanessa. Och Ashley, som hamnade på mig, bara skrattade. Säkerhetsvakten i framsätet föll rakt över chauffören. Vi trodde att hela bilen skulle välta, berättar han med inlevelse och uppspärrade ögon innan han tillägger:

- Jag har verkligen haft tur när det kommer till fans. Jag har de roligaste, bästa och mest hängivna fans som finns. De är så generösa och uppmuntrande, jag är lyckligt lottad.

 

Zac lutar sig tillbaka i stolen och fingrar på ett halsband som han senare berättar att han stulit från inspelningen av hans senaste film, Charlie St. Cloud. I en gripande scen i filmen får han det i present av Ray Liotta.

I filmen har du en väldigt nära relation med din bror. Hur ser din syskonhistoria ut?

- Jag och min bror bråkade hela tiden när vi växte upp, vi var värst. Värst! Vi hamnade alltid i trubbel. Men sånt där växer man ifrån med tiden. Man måste uppskatta sin framilj, oavsett vad som händer i livet. Om saker inte löser sig som du tror kan du alltid luta dig tillbaka på två saker: vänner och familj,

 

Umgås du fortfarande med dina gamla kompisar?

- Absolut. Den senaste tiden har det varit lite svårt att få ihop det eftersom de flesta går i skolan. Alla mina nära vänner går på college här i LA eller i min gamla hemstad. Vi träffas när jag är hemma, speciellt runt jul när vi alla åker hem och invaderar våra föräldrahem. Det är alltid kul att samla gamla gänget.

Zac har ofta beskrivit sig själv som skolans clown, den roliga killen vars humor kanske inte alltid uppskattades lika mycket av lärarna.

- Jag älskar Jim Carrey och alla hans filmer. Jag hamnade i trubbel i skolan en gång på grund av honom. Du vet hur Ace Ventura pratar med rumpan? Jag försökte göra det med min lärarinna, säger han och ruskar på huvudet.

Man kan med säkerhet anta att hon inte var ett lika stort Jim Carey-fan. 


Samtidigt som intervjun pågår upptäcker VeckoRevyns reporter att Vanessa Hudgens smyger runt utanför. Skådespelerskan, som träffade Zac under inspelningarna av första High school musical-filmen, har antagligen kommit förbi för att stjäla en stund från sin pojkväns stressiga schema. Skådespelarna har varit tillsammans i flera år, något som får anses som en bedrift i det ombytbara Hollywood. På senare tid har det dock ryktats om trubbel i kärleksparadiset.

Är du en romantisk person?

- Jag tycker att det är de små sakerna man gör som är romantiska. Åh nej, nu kommer du fråga mig vad de små sakerna är för något?

Ja!

- Små gester bara.

Är du duktig på att laga romantiska middagar?

- Jag kan följa recept! säger han och skrattar högt. Det är jag duktig på! 

Berätta om din senaste middagskreation då?

- Vad lagade jag senast? Hm... Okej, jag köpte alla ingredienser och pusslade faktiskt ihop en riktigt god lasagne. Det var inte helt från scratch, men jag kombinerade alltihop i formen och det smakade gott.

 

Innan vi skiljs åt hinner han strö komplimanger över den svenska filmen Snabba chash, eller "snäbbe cash", som Zac själv säger i ett ödmjukt försök att låta svensk. just nu utvecklar han och ett produktionsbolag en amerikansk version av succéhtrillern.

- Jag älskar den! Det kommer bli svårt att slå originalet...

 

    

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 19 maj 2014 21:34


   Min absoluta drömväska ALLA kategorier    En Chanel-väska kommer jag definitivt äga en dag!  #Chanel #Chanelbag ...

Av Linda - 30 november 2013 22:30

Idag åkte jag in till stan då jag inte vart där på länge. Utbudet är mycket bättre inne i stan också, och nu innan Jul är det så mysigt att gå där inne med all julpyntning som är. Vill helst åka till stan minst en gång när jag är hemma i Göteborg. Ja...

Av Linda - 28 november 2013 22:30

Idag var det dags att åka hem till Göteborg igen, sista gången innan jul. Då jag är sjukskriven nu behöver jag komma bort lite, och då passar det jättebra att åka hem. Som vanligt har jag gått en sväng på Torget som jag brukar göra när jag kommit hit...

Av Linda - 11 oktober 2013 23:30

Om det blev lite shopping igår kan man ju säga att jag tog igen det idag - med råge!! Haha, det blev en del. Var inne i alla möjliga butiker idag där jag kollat runt. Dock så har inte nåt vart särskilt dyrt utan jag har kommit undan väldigt bra ändå....

Av Linda - 10 oktober 2013 22:45


Tidigare idag åkte jag hem till Göteborg så som vanligt gick jag ner till Torget nu på kvällen för att kika lite. Hann inte med så många butiker idag fast å andra sidan har jag ju hela helgen på mig. Däremot såg jag att Vero Moda hade 5o% på ALLT i h...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards