Alla inlägg under januari 2012

Av Linda - 12 januari 2012 17:34

             


Inatt kickade årets galasäsong igång med Peoples Choice Awards - ÄNTLIGEN! Det var den 38:e galan i ordningen som ägde rum Nokia Theatre i Los Angeles. Det är fansen som röstar fram sina favoriter inom tv, film och musik. Här är de som jag tyckte klädde sig snyggast på galan.


Bilder från Peoples Choice Awards:

* Ashley Greene- Ashley i en skräddarsydd DKNY! Snygg klänning!

* Demi Lovato- Demi i en Marchesa! VILL HA! Hon hade utan tvekan galans snyggaste klänning, och färgen är fan helt underbar!

* Kaley Cuoco- Kaley i en Badgley Mischka! Kaley var galans värdinna dessutom. Jag tycker att klänningen är jättefin.

* Kristen Bell- Kristen i en Valentino! Jag tycker är klänningen är fin, och rött är en färg som inte alla passar i, men Kristen gör det! Fint med utsläppt hår också, tycker jag.

* Miley Cyrus- Miley i David Koma! Fin klänning, men jag tycker att hennes skor och väskan är snyggast!

* Nina Dobrev- Nina i en Elie Saab! Kul att hon har en grön klänning, och den är riktigt snygg, tycker jag! Är inte mycket för grönt annars, men denna var väldigt snygg.

* Vanessa Hudgens- Vanessa i en Jenny Packham! Skorna är snygga, och klänningen är helt okej. Däremot gillar jag slitsen på klänningen!

Av Linda - 11 januari 2012 23:34

 

 Plockade upp min shopping idag som jag kom hem med från Göteborg förra veckan.

När Linda och jag var på Torget på Annandagen var jag inne på iems, och där hittade jag denna servettlådan som jag tyckte var fin! Har sett liknande innan som jag har funderat på att köpa innan. Nu slog jag till på en!

Ska bara köpa servetter som jag kan lägga i lådan med så blir det perfekt!

 

Så här ser det ut i sovrummet nu förresten dagtid med den nya lampan i fönstret.

Resultatet i sovrummet med Amor Vincit Omnia-hissgardin och lampkjolen är jag sjuktnöjd med! Love it.

 

Av Linda - 11 januari 2012 21:34

Idag har det vart sol och blå himmel ute, och det är alltid lika skönt! Men däremot har det blåst så det har inte vart jätteskönt heller då jag tyckte det var lite kallt.

Förstår inte varför jag är så jävla trött och seg. Vette fan om det är nåt på G i kroppen som gör mig så här seg eller så är det en annan grej som jag kan tänka mig. Har sovit hur bra som helst hela natten, var uppe strax efter nio på toa och sen sov jag lite till efter det. Satte mig i sängen vid kvart över fyra då jag skulle läsa en stund och då blev jag bara tröttare och tröttare så jag somna vid fem nån gång. Jävligt störande att vara så här seg i kroppen och ha hövvevärk mer eller mindre varje dag nu. Värme och sol hade ju inte vart dumt nu alltså det är nog precis vad man behöver, tror jag.

Har i alla fall städat toaletten och dammat av överallt idag plus att jag ställde fram min shopping från i Julas, och la kläderna i tvätten så de ska tvättas. En seg dag, men skönt att bara vara också för den delen.

Nu på kvällen har jag kollat på Sveriges Mästerkock och efter det Mean Girls. Har sett den filmen många gånger nu, men den är okej när man inte orkar tänka eller anstränga sig för mycket.

Hoppas att Ni haft en bra dag! Tjing tjong

Av Linda - 10 januari 2012 21:36

Idag har jag känt mig bra seg. Lätt hövvevärk smög fram under dagen, och sen var jag lite grinig/brist på tålamod ett tag på förmiddagen. Inte riktigt min dag idag så är det ju ibland. Känner av att det gör ont i vänster axel också. PISSDAG!!

När jag kom hem la jag mig tre och jag gick inte upp förräns kvart över sex igen. Det var riktigt skönt att sova!! Jag drömde en dröm som var bra från början. Delvis var en med från jobbet och sen var jag hemma hos nån som också skulle jobba på mitt jobb fast det gör hon inte! Det var helt sjukt för den var så bra från början, men sen så var det nåt djur av nåt slag som skulle börja äta på mitt lår.. Då ryckte det till i hela jävla benet och jag vakna. Ungefär så var den drömmen - fuckad! Det är lite obehagligt på nåt sätt när man vaknar på det sättet och man känner hur kårarna på ryggen kommer..

Snön som kom igår har däremot börjat töa bort och det har regnat under eftermiddagen och kvällen. Skönt att skiten försvinner igen, det var inte jättekul att cykla imorse.

Gjorde Kassler idag och det var kängesen jag gjorde det nu, mycket gott! Tog en Potatis för mycket kände jag och jag orka inte fixa Brunsås till så det blev Bearnaise istället, haha, men det funka bra ändå. Ananas är aldrig dumt det heller för den delen. Blev en hel del över till imorgon med så det blir Kassler imorgon också.

Nä, en seg dag har det vart idag och jag har känt mig lite ur form. Hoppas att Ni haft en bättre dag. Natti och tjing tjong


Åt Kassler, Ananas, Potatis, Bearnaisesås och Sallad idag till middag.

 

Av Linda - 9 januari 2012 23:34

 

 

Åååå, vad jag bara ÄLSKAR denna filmen! Den är en av mina absoluta favorit filmer!

Jag har sett den hur många gånger som helst nu, och speciellt då brorsan hade fått den i julklapp.. Tänk att det är tio år sen den kom ut på Bio - helt sjukt egentligen vad åren går!

Historien i sig är så jävla hemsk med allt vad som hände i Pearl Harbor, och sen historien om Danny och Rafe är så ledsam. Jag gråter hur mycket som helst när jag ser den, haha!

Ben Affleck är ju DÖSNYGG i filmen   Akkurat min typ, hihi! Helt galet jävla het är han.

Filmen får självklart ***** 5 av 5 stjärnor.

Av Linda - 9 januari 2012 21:34

Inatt blev det inte bra sömn alls. Ändå har jag sovit jävligt bra det senaste, men det gick inte så bra nu. Dessutom blev jag väckt tio i sju imorse då mobilen ringde, och det var Resursen. Riktigt skönt att få jobba dagtid för omväxllings skull. Sen ringde de runt två igen så jag ska jobba dag imorgon med! Det är bra då är jag förberedd innan. När man blir väckt så där blir jag alltid ännu mer tröttare och segare än vanliga fall. Dagen har gått bra så annars! Men det är mycket att tänka på...

Snöa har det börjat göra på eftermiddagen/kvällen också. Det började lite smått när jag cyklade hem efter fyra. Sen har det bara fortsatt och fortsatt. Lär få cykla försiktigt imorgon så man inte ramlar. Isen är värst av allt!!

Jag la mig tio i fem typ och gick upp sju igen, behövde den där sömnen kände jag. En tråkig måndag med andra ord, men alltid lika skönt att ha nåt att göra också förstås! Hoppas att Ni haft en bra dag. Tjing tjong


Så här ser läget ut nu.. USCH!!

   

Av Linda - 9 januari 2012 19:34

 

 

Imorse kollade jag på Nyhetsmorgon på jobbet, och då var Leif Mannerström och Markus Aujalay där.

Jag tittade inte på detta programmet förra säsongen, men jag tänkte ge det en chans i år!

Som nu i början verkar det var rätt kul att se vad folk gör för mat. Någon hade karamellfärg till Kyckling förra året!

Ska Ni titta på programmet?

Av Linda - 8 januari 2012 23:34

Jag har suttit och kollat runt lite på ASOS utbud av klänningar, och jag hittade en del som var snygga! Det blev inte så många olika färger på klänningarna, men dessa tyckte jag var snygga! Det är ju inte så mycket färger på kläderna heller nu för tiden. Sen har jag försökt hitta lite olika typer av modeller på klänningarna inte bara samma. Här är några av mina favoriter, det finns ju så många så man orkar inte kolla hur länge som helst heller..


* Vit Babydoll klänning- VILL HA! Tycker att denna är jättefin!

* Vit Klänning med strassskärp- VILL HA! Skitsnygg klänning, tycker jag!

* Lipsy Volangklänning- Denna vore perfekt att ha i sommar när det är varmt ute! Älskar den.

* Nude Tubklänning- VILL HA! Fin klänning i en enkel modell.

* Lila Klänning- Snyggt med urringningar på klänningar, tycker jag! Den är dessutom djup i ryggen också.

* Svart Spetsklänning- VILL HA! Jättefin och snygg är denna!


              

   

       

 

   

    

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24
25
26
27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards