Alla inlägg under december 2011

Av Linda - 21 december 2011 23:34

Idag har jag verkligen haft och göra. Jag har packat en timme innan jag skulle bli hämtad, och jag glömde fan min laddare till mobilen, min dosa till Internet och räkningarna som jag hade tänkt ta med mig. Så det blev lite för stressigt där för min del att tänka på allt. Packa är knappast min grej alltså. Ändå tyckte jag att jag hade gott om tid på mig..

Det var mycket som skulle göras; diska, ställa in disken, hänga in tvätten i garderoberna, gå ner till Återvinningsrummet för att återvinna och packa då förstås. I år var det jävligt svårt att veta vad jag skulle ta med mig då det inte är tillräckligt kallt ute eller snö i Göteborg så man visste inte vad man kan packa ner i väskan.. Skitsvårt!

Fick skjuts av M., ner till Stationen och det var verkligen jätteschysst av honom då jag har sån träningsvärk efter igår när jag bar upp dörren med S., till lägenheten, och när jag höll på att sätta dit dörrjäveln i gångjärnen.. Det har känts idag   Sen hade min granne kunnat köra mig om han inte hade sånna problem med lederna nu, så jag gjorde en chansning. Det var verkligen guld värt då det hade vart för jobbigt att kånka med väskorna i snön..

När jag kom ner till Göteborg åkte jag direkt till Frölunda där jag träffa mamma, brorsan och syrran igen plus älskade Akelia förstås =) Vi körde några frågor på TP för att testa lite och sen drog syrran och jag ner till Torget där vi kolla lite innan de stängde.

Skönt att vara hemma igen i alla fall! Hoppas att Ni haft en bra dag! Natti och tjing tjong  


 

Av Linda - 20 december 2011 23:34

Usch, det bara snöar och snöar. Har fått nog av detta nu, men frågan är om man ska ta med sig snön imorgon när jag åker hem till Göteborg för att fira Jul? Inte för min skull utan för andras =)

Har vart nere på jobbet idag för att lämna in min tjänstgöringsrapport, och sen ville jag önska jobbarkompisarna en God Jul och Gott Nytt År till dem då jag inte bestämt hur länge jag ska vara hos mamma. När jag hade vart på jobbet cykla jag en snabbis till PA:s för att köpa Ciabatta bröd så jag har nåt att äta imorgon innan tåget går..

Innan jag stack iväg var jag nere i tvättstugan och slängde i två maskiner, men idag blev det bara fyra.. Fick tvättat Foppa-tofflorna idag med så det var bra! Ööö, timmarna har bara gått och gått hela jävla dagen så det känns som att man knappt har hunnit med nåt alls.. Packat har jag däremot INTE gjort. Ska göra det imorgon då jag tänker mer effektivt när jag är lite under press, i alla fall när det gäller packningen under hösten har jag märkt. Det är bara jävligt svårt att veta vad jag ska ta med mig då det inte är nån snö eller tillräckligt kallt/varmt i Göteborg. Har funderat på det sen i helgen hur jag ska göra. Får lösa sig imorgon helt enkelt.


Har vart ute och powerwalkat med S., idag också vilket var skönt =) Det var bara det att det snöa samtidigt och jag hade klätt mig som en jävla Michelin-gubbe, och jag blev svettig medans vi gick. Dock är ju det bättre än att frysa. Berätta om igår och hon förstod varför jag var så jävla förbannad då hon också sa att det var viktigt. Men personen har gjort ett val nu, och jag kommer i helvete inte ställa upp för den personen mer!!! Jätteskönt var det att vara ute och powerwalka förstås =) Det känns när man har gått åtta kilometer när man kommer hem efteråt..

Var nere en sväng hos grannen förut då jag skulle fråga om han kunde hjälpa mig med dörren som S., och jag har burit upp till lägenheten, men han hade så ont i lederna så han kunde inte. Annars hade han hjälpt mig och det sa han. Blev att vi tjöta en stund innan jag gick upp till mig och fixa mat. Då var jag bra hungrig kan jag lova!

Nu ska jag däremot sova så jag kommer upp och packar imorgon. Hoppas att Ni haft en bra dag! Natti och tjing tjong

Av Linda - 20 december 2011 19:34

 

Så här såg min outfit ut idag, och eftersom det har snöat idag så har det vart skönt att ha min kofta på sig!


* Kofta, Vero Moda- En kär favorit till mig!

* Topp, H&M.

* Jeansleggings, H&M.

* Strumpor, Lindex.

Av Linda - 19 december 2011 23:34

Åååå, jag är så jävla FÖRBANNAD nu!! BULLSHIT är inget som jag går på det kan jag ju bara lova!! Bullshit och bortförklaringar kan köra upp nåt i röven där solen INTE skiner!!! Går jag på dem? I HELVETE HELLER!!

När man ber nån och det är jävligt viktigt att höra av sig så skiter personen fullständigt faaaaaan i det, blir jag vansinnig!! Hade inte reagerat extra mycket om det inte var viktigt för det är det. Slutar du höra av dig så gör jag då det fan i mig detsamma. Förvänta dig inte ett skit mer över huvud taget! Så äckligt jävla självupptaget så jag kräks!!! Självklart kan man glömma saker det säger jag inget om, MEN när det sker gång på gång då har jag i helvete fått nog!!


Idag var det femte dagen i rad som jag jobba, och förra veckan jobba jag sex dagar. Det har gått jättebra idag! Har ju vetat om att detta är den sista dagen för i år som jag jobbar så det har känts skönt på ett sätt att det var sista racet. Har inte vart så trött eller seg heller när jag har jobbat utan det har gått bra, men det måste vara att jag har sovit bra på nätterna med, och det gjorde jag verkligen nu inatt.

När jag hade gått upp fixa jag mat och sen vänta jag på att vaktmästaren skulle komma då grannen skulle säga till nån av dem idag angående min brandvarnare, och hans egen förstås. Så nu vet jag i fortsättningen hur man får upp locket! Han tyckte att det var bra att jag inte hade gjort sönder fästena till den =) Nåt lyckas man ju med! Ställde in min cykel också i svalen för att jag skulle kunna få upp låset idag! Hade inte lust att gå dit eller hem idag också.

Det har inte vart några problem på jobbet och så långt hade jag bra humör, men det var nu på kvällen som jag blev riktigt, riktigt irriterad, och då hade jag hunnit komma hem ocskå för den delen. Fick lite medhåll också från en person som förstod varför jag blev det, och personen inser allvaret i allt med. På det sättet kändes det bra!

Nä, jag ska lägga mig och sova nu känner jag. Har en del att göra imorgon.. Hoppas att Ni haft en bra dag! Natti och tjing tjong

Av Linda - 18 december 2011 23:46

Helvete, den där snön trodde jag aldrig skulle lägga sig! Men det gjorde den allt.. Frusit på har det gjort också. När jag kom hem efter ett så ställde jag min cykel ute, men HAHA, där fick jag för den tanken att den klarar att stå ute i tre timmar. Jo, dra åt helvete. Försökte få upp låset med nyckeln, men det gick verkligen inte. Låset var fast!! Då blev jag lite irriterad och ännu mer stressad när jag skulle iväg till jobbet till halv fem. Det blev att jag fick powerwalka en 35 minuter idag, och då tog det tid att cykla till jobbet första vändan. Sammanlagt 5o minuter har det tagit att ta sig till/från jobbet idag antingen på cykeln eller att gå, men då har jag gått fyra gånger fram och tillbaka skall tilläggas. Härligt på många sätt med i och för sig med motionen ju, och den friska men kalla luften.


Nu känner jag att jag är riktigt trött, och jag ska lägga mig och sova så fort jag har skrivit klart detta inlägget. Nu är den sista jobbhlegen klar för i år då. Jävligt skönt att ha fått denna helgen faktiskt då det vart tråkigt de andra, men förra lördagen var ju riktigt jävla grym =)

Jag kollade på tv4play innan jag stängde av datorn för att sova, och jag somna rätt så fort. Vakna upp som vanligt strax innan sex för att se om jag hade försovit mig. Förmiddagen var lite körig där ett tag, och brandlarmet gick strax innan jag skulle gå hem. USCH, det tycker jag är väldigt obehagligt, HUA!!

När jag kom hem la jag mig direkt så jag kom i säng innan halv två och gick upp tjugo i fyra igen. Hann sitta en liten stund vid datorn innan jag skulle iväg igen. Kvällen har gått jättebra, och jag har hjälpt till med att få in de nya Ikea-möblerna som jobbarkompisarna har monterat nu i helgen. Resultatet blev riktigt jävla bra, och nu vet jag verkligen vilken tv-bänk jag vill ha! Känns skönt att ha sett det "live" så att säga då man kan bli lurad av katalogen/bilderna på Internet ibland. Den ska införskaffas nästa år nån gång då jag har tröttnat på min bokhylla plus lite andra möbler..

Nä, nu ska jag lägga mig känner jag. Hoppas att Ni haft en bra söndag! Natti och tjing tjong


Tog dessa två bilderna tidigare idag när det började mörkna ute. Den ena är lite ljusare än den andra. Himlen var så rosa och fin!

   

Av Linda - 17 december 2011 23:34

Härligt att jobba första lördagen denna månaden, och sista helgen dessutom =) Känns skönt att köra sista racet nu innan jag åker på onsdag plus att jag fick lite OB-timmar nu inför nästa månad. Dock är det inte så jätteofta man får en halv dag så här på helgen, så då får man njuta av det. Imorgon blir det en längre dag däremot.. eftermiddagen har bara gått bra, men det känns knappt att man har jobbat! Det är skönt med helgerna på det sättet att man tar det lite lugnare.

Jag sa det till A., på jobbet att det är sjukt att det är Julafton nästa lördag.. Känns lite vemodigt att säga God Jul till alla på jobbet nu innan man drar också för den delen. Hoppas att julkänslan infinner sig under veckan.

Nu på eftermiddagen har det börjat snöa, men det är nog snöblandat även om det lägger sig då det är liksom slaskigt ute. Blåser gör det också annars har det bara vart grått, grått! SOL vill jag ha!!

Har inte hänt så mycket mer än att jobba idag. Tog det bara lugnt innan jag cykla iväg till jobbet. Skönt avar det att få sova ut idag efter igår då jag var rätt så slut igår kväll.  

Hoppas att Ni haft en bra lördag, och sov så gott! Natti och tjing tjong


Har ätit denna maten en gång innan, och jag tycker om den! Dessa är bra att ha med sig när man jobbar och inte orkar fixa i ordning nån mat.

 

Av Linda - 17 december 2011 00:34

 

Jag började kolla på denna filmen av en ren slump. Det blev liksom bara att jag fastnade vid den.

Jag tyckte faktiskt att filmen var bra, men slutet var lite konstigt eller lite oväntat.

Skurkarna i filmen var så jävla skickliga alltså. Nästan så jag får se den en gång till så jag fattar vad den går ut på mer då jag hoppa in i duschen under tiden så jag missa en del av filmen..

Är det nån mer som har sett den också?
Filmen får ***** 3 av 5 stjärnor då jag blev liiite besviken.

Av Linda - 16 december 2011 21:34

Jätteskönt har det vart att jobba dagtid idag, men vädret kunde ju vart bättre. Fast solen och lite blå himmel var framme och då blev man riktigt glad! Skönt var det ute också, men som min vanliga tur börja det regna och de gråa molnen kom fram när jag skulle sluta två. Dagen och morgonen har gått bra även om det var lite drygt emellanåt..

Ringde viktiga samtal idag så nu vet jag hur det ligger till med LAS-listan. Var även iväg efter jobbet och hörde mig för lite mer, och jag fick så bra information av henne. Herrejävlar, hon var riktigt bra och jag var riktigt jävla tacksam att hon tog sig tid. Så nu vet jag mer än vad jag gjorde innan jag ringde mitt samtal till Stadshuset. Så bra svar borde man få jämt. Sen ringde jag och försökte få tag på en lärare, men nån av dem fick jag inte tag på. Ska söka efter dem på måndag istället. När jag hade vart iväg cykla jag tillbaka till jobbet för att berätta för M., vad som sades. Skulle la glömma av det annars.. 


När jag kom hem ställde jag mig och diska och sen börja jag frosta av min frys - ÄNTLIGEN!! Det var ta mig fan på tiden att det blev gjort nu.. Fyra timmar tog det innan jag kunde sätta på den igen, och då var all is borta. Riktigt skönt att ha det gjort nu innan julen. Det har jag bara sagt sen i somras, haha, bättre sent än aldrig.

Sen stack jag ner till ICA där jag köpte Choklad, Grillade Kycklingspett, Gurkor och Potatisklyftor. Hjälpte sen grannen med att kolla när han skulle tvätta och jag fixa en tid till mig själv också så nu är det gjort. Satt vid datorn sen en bra stund medans frysen var tvungen att ses över. Fick gå ner till honom sen igen då jag var tvungen att ha hjälp med min jävla brandvarnare, och vi har båda två försökt få upp locket, men det går ta mig fan inte. Så jag slängde in den i en garderob. Jävla tur för den brandvarnaren. Vaktmästaren kommer på måndag och hjälper mig. Cykla iväg till Willys åtta för att handla upp de sista pengarna. Där handla jag Ciabatta bröd, Duschkräm, Lussekatter, Rostad Kycklingfilé, Sallad och Tacopaj. Så nu har jag mat så jag klarar mig på jobbet i helgen i alla fall.

Resten av kvällen har jag bara spenderat i soffan. Ätit, glott på teven och tagit en dusch! Hoppas att Ni haft en bra dag! Tjing tjong


På Willys handla jag

 

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24
25
26 27 28 29
30
31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards