Direktlänk till inlägg 20 december 2011

Sväng på jobbet, tvättat och 1 timme och 3o minuters powerwalk

Av Linda - 20 december 2011 23:34

Usch, det bara snöar och snöar. Har fått nog av detta nu, men frågan är om man ska ta med sig snön imorgon när jag åker hem till Göteborg för att fira Jul? Inte för min skull utan för andras =)

Har vart nere på jobbet idag för att lämna in min tjänstgöringsrapport, och sen ville jag önska jobbarkompisarna en God Jul och Gott Nytt År till dem då jag inte bestämt hur länge jag ska vara hos mamma. När jag hade vart på jobbet cykla jag en snabbis till PA:s för att köpa Ciabatta bröd så jag har nåt att äta imorgon innan tåget går..

Innan jag stack iväg var jag nere i tvättstugan och slängde i två maskiner, men idag blev det bara fyra.. Fick tvättat Foppa-tofflorna idag med så det var bra! Ööö, timmarna har bara gått och gått hela jävla dagen så det känns som att man knappt har hunnit med nåt alls.. Packat har jag däremot INTE gjort. Ska göra det imorgon då jag tänker mer effektivt när jag är lite under press, i alla fall när det gäller packningen under hösten har jag märkt. Det är bara jävligt svårt att veta vad jag ska ta med mig då det inte är nån snö eller tillräckligt kallt/varmt i Göteborg. Har funderat på det sen i helgen hur jag ska göra. Får lösa sig imorgon helt enkelt.


Har vart ute och powerwalkat med S., idag också vilket var skönt =) Det var bara det att det snöa samtidigt och jag hade klätt mig som en jävla Michelin-gubbe, och jag blev svettig medans vi gick. Dock är ju det bättre än att frysa. Berätta om igår och hon förstod varför jag var så jävla förbannad då hon också sa att det var viktigt. Men personen har gjort ett val nu, och jag kommer i helvete inte ställa upp för den personen mer!!! Jätteskönt var det att vara ute och powerwalka förstås =) Det känns när man har gått åtta kilometer när man kommer hem efteråt..

Var nere en sväng hos grannen förut då jag skulle fråga om han kunde hjälpa mig med dörren som S., och jag har burit upp till lägenheten, men han hade så ont i lederna så han kunde inte. Annars hade han hjälpt mig och det sa han. Blev att vi tjöta en stund innan jag gick upp till mig och fixa mat. Då var jag bra hungrig kan jag lova!

Nu ska jag däremot sova så jag kommer upp och packar imorgon. Hoppas att Ni haft en bra dag! Natti och tjing tjong

 
 
LIIV - vanlig men unik

LIIV - vanlig men unik

21 december 2011 11:20

Sv: nej men precis. Ibland känns det som jag inte har underhudsfett överhuvudtaget :o

Ja psykologi är otroligt hjälpsamt i vardagen och i arbetslivet. Jag har ju lite mål att bli projektledare, gruppchef eller kanske ännu högre och så behövs det definitivt. Det är såna arbetsroller som min utbildning förbereder mig för kan man säga. Vi läser arbetslivspsykologi, "vanlig" psykologi, organisationskurser osv :)


Oj snöar det så mycket? Här har snön börjat smälta bort ser det ut som. Hade riktigt mycket snö för någon dag sen.

http://liivahliin.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 19 maj 2014 21:34


   Min absoluta drömväska ALLA kategorier    En Chanel-väska kommer jag definitivt äga en dag!  #Chanel #Chanelbag ...

Av Linda - 30 november 2013 22:30

Idag åkte jag in till stan då jag inte vart där på länge. Utbudet är mycket bättre inne i stan också, och nu innan Jul är det så mysigt att gå där inne med all julpyntning som är. Vill helst åka till stan minst en gång när jag är hemma i Göteborg. Ja...

Av Linda - 28 november 2013 22:30

Idag var det dags att åka hem till Göteborg igen, sista gången innan jul. Då jag är sjukskriven nu behöver jag komma bort lite, och då passar det jättebra att åka hem. Som vanligt har jag gått en sväng på Torget som jag brukar göra när jag kommit hit...

Av Linda - 11 oktober 2013 23:30

Om det blev lite shopping igår kan man ju säga att jag tog igen det idag - med råge!! Haha, det blev en del. Var inne i alla möjliga butiker idag där jag kollat runt. Dock så har inte nåt vart särskilt dyrt utan jag har kommit undan väldigt bra ändå....

Av Linda - 10 oktober 2013 22:45


Tidigare idag åkte jag hem till Göteborg så som vanligt gick jag ner till Torget nu på kvällen för att kika lite. Hann inte med så många butiker idag fast å andra sidan har jag ju hela helgen på mig. Däremot såg jag att Vero Moda hade 5o% på ALLT i h...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24
25
26 27 28 29
30
31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards