Direktlänk till inlägg 17 november 2011

Tvätt och Bingolotto

Av Linda - 17 november 2011 23:34

Tidigare ikväll höll jag på att bli galen på den här jävla datorn då Internet hängde sig några gånger, den blir seg och varm som faaaaaan!! Okej, den är lite gammal det är skiten, men jag rensade Cookies då det var ett tag sen jag rensade dem nu. Sen är ju Fejsbook så jävla segt och min dator går trögare än trögast när man är inne där.. Jävligt störande!!

Har tvättat en del idag, och det blev sju maskiner fast jag tvättade dynorna till min Ektorp-soffa plus överdragen på Barstolarna i köket så det blev två extra maskiner utöver kläderna, och handdukarna som jag tog också.

Sprang upp och ner för trapporna med ett dåligt ben. Jag har nog sträckt det där benet eller nån sån där skit, och ryggen den är la lite bättre, men fortfarande sliten!! Sånt stör mig nåt enormt. En annan grej som störde mig det var när jag kolla min mail, och då svor jag en del! PMS - javisst!!

Skulle ha dammsugit idag, men dem där jävla timmarna när man tvättar bara springer iväg! Jag sköt upp det tills imorgon istället då jag likaväl kan ta det innan jag tvättar golvet. Men jag hade att göra ändå; tvätta, hängde upp tvätt, la in tvätt i byrån, la in sängkläder och handdukarna i garderoben, diskat och dammat av har jag också gjort. Imorgon blir det att damma av i storarummet och ta toaletten utöver golven. Har några timmar att slå ihjäl innan besöket kommer så det är lugnt =)


Lite "pensionärs"-varning på mig ikväll när jag kolla på Bingolotto - utan lott, haha! Hade på det i bakgrunden då jag inte tyckte att det fanns något annat att se på innan jag hoppa in i duschen. Ångrar dock att jag inte hade en lott faktiskt.

Leif "Loket" Olsson var ju med. Han såg verkligen gammal ut, men samtidigt pigg vilket är jättekul att se! Ja herregud, kom och tänka på Lilla Göteborgsvarvet för tusen år sen när jag sprang, och jag kommer alltid minnas det! Loket har helt klart vart den bästa även om jag tyckte att han var jävligt störande ibland när man var yngre, så har han helt klart vart bäst! Han ÄR Bingolotto. Mormor gillade honom också har jag för mig och hon spelade alltid med morfar. Efter Loket kommer Lasse Kronér som bästa programledare - utan tvekan.

Hoppas att Ni haft en bra dag! Natti och tjing tjong


Fick lite rabatter från Lindex idag med Posten, och The Guide från Åhléns. Älskar deras små "tidningar" som kommer till julen med alla nyheter och julklappstipsen!

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 19 maj 2014 21:34


   Min absoluta drömväska ALLA kategorier    En Chanel-väska kommer jag definitivt äga en dag!  #Chanel #Chanelbag ...

Av Linda - 30 november 2013 22:30

Idag åkte jag in till stan då jag inte vart där på länge. Utbudet är mycket bättre inne i stan också, och nu innan Jul är det så mysigt att gå där inne med all julpyntning som är. Vill helst åka till stan minst en gång när jag är hemma i Göteborg. Ja...

Av Linda - 28 november 2013 22:30

Idag var det dags att åka hem till Göteborg igen, sista gången innan jul. Då jag är sjukskriven nu behöver jag komma bort lite, och då passar det jättebra att åka hem. Som vanligt har jag gått en sväng på Torget som jag brukar göra när jag kommit hit...

Av Linda - 11 oktober 2013 23:30

Om det blev lite shopping igår kan man ju säga att jag tog igen det idag - med råge!! Haha, det blev en del. Var inne i alla möjliga butiker idag där jag kollat runt. Dock så har inte nåt vart särskilt dyrt utan jag har kommit undan väldigt bra ändå....

Av Linda - 10 oktober 2013 22:45


Tidigare idag åkte jag hem till Göteborg så som vanligt gick jag ner till Torget nu på kvällen för att kika lite. Hann inte med så många butiker idag fast å andra sidan har jag ju hela helgen på mig. Däremot såg jag att Vero Moda hade 5o% på ALLT i h...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< November 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards