Direktlänk till inlägg 31 oktober 2011

Dags att lämna Göteborg

Av Linda - 31 oktober 2011 21:34

Inatt har jag inte fått många timmars sömn.. Jag kunde inte sova och sen var det en massa ljud som störde mig också. Jag var uppe innan tio imorse, ville ju gosa med Akelia innan hon skulle åka iväg till brorsan igen. Sen satte syrrorna och jag oss i soffan där vi kollade på Våra bästa år, och sen efter det tittade C., och jag klart på Dagboken som v började kolla på igårkväll. När vi sett klart filmen såg vi även på dem Bortklippta scenerna, och det var ju en hel del faktiskt - kul att se!

Var ensam hemma sen mellan två och fem. På ett sätt skönt, men på ett annat väldigt tomt.. Man är inte van att vara ensam hos mamma då det typ alltid är folk där. Gjorde inte så mycket; kolla saker på datorn, skrev ett inlägg och sen börja jag packa i ordning mina saker. Det gick jättefort som alltid när man ska tillbaka igen. C., och jag gick ner till McDonald´s efter fem och sen hem igen då jag ville ha Chicken McNuggets idag.


Strax efter sex gick jag mot vagnen, men jag missade den så jag fick ta bussen. Så långt var det inga problem.. Jag tänkte att jag hoppar av på Kungsport så jag kan ta Grön eller Rödexpress till Nisse Terminalen då mina väskor var jävligt tunga att bära på. Det kom en Grönexpress efter bara några få minuter så jag hoppa på den, MEN bussjäveln åkte över Göta älvbron - INTE till Nisse Terminalen. FUCK, det är tjugo minuter kvar tills tågfanskapet går tänkte jag. Jag kan inte missa tåget då jag måste hem till mitt idag. Såg 6:an på Hjalmar Brantningsplatsen som jag sprang till, men den jävla vagnen åkte. Då hade jag en jävla röta då en buss kom som skulle till Centralen. Hoppa på den och jag gick av på Nordstan, skynda in på Centralen, bort till spåret och gå på tåget. Jag var på Centralen sju.. Jag är lite av en katastrof denna helgen när det gäller att åka Kollektivt alltså.. Höll på att missa tåget i fredags och idag plus att vagnen fick strömavbrott i fredags när jag skulle till Frölunda... Då var det tur att jag höll mig borta från stan i helgen =)

  

Satt bakom en familj på tåget och den ena ungen var så jävla jobbig. Hon tjata heeeela tiden, föräldrarna sa inte till henne och de höll på att löjla sig. Den ena dottern som var i 1o-års åldern sa till dem; Ni skämmer ut mig, de här på tåget tycker säkert att Ni är dumma i hövvet. Då skratta jag lite inombords.. Tyckte dock lite synd om henne för jag kunde verkligen känna igen mig i henne också på ett sätt. Morsan bara fnissa hela tiden som en snorunge, typ.

Skönt att ha packat upp i alla fall och att slappa innan man ska lägga sig sen. Hoppas att Ni haft en bra dag. Natti natti och tjing tjong på Er!


Ja, just det ja. När jag satt på bussen från Frölunda in mot stan så var det en kille som satt på sätet tvärs emot mig som var i fjorton års åldern ungefär. Jag kunde inte riktigt släppa blicken från honom. Haha, jag gillar tonåringar!! Neeeej, så illa är det inte. Men, denna killen var så jävla lik Ola när han var i hans ålder! Sjuktlik Ola var den killen, och jag hade sån lust att säga det också - att det var därför jag titta på honom. Då hade han la tänkt att jag var knäpp.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 19 maj 2014 21:34


   Min absoluta drömväska ALLA kategorier    En Chanel-väska kommer jag definitivt äga en dag!  #Chanel #Chanelbag ...

Av Linda - 30 november 2013 22:30

Idag åkte jag in till stan då jag inte vart där på länge. Utbudet är mycket bättre inne i stan också, och nu innan Jul är det så mysigt att gå där inne med all julpyntning som är. Vill helst åka till stan minst en gång när jag är hemma i Göteborg. Ja...

Av Linda - 28 november 2013 22:30

Idag var det dags att åka hem till Göteborg igen, sista gången innan jul. Då jag är sjukskriven nu behöver jag komma bort lite, och då passar det jättebra att åka hem. Som vanligt har jag gått en sväng på Torget som jag brukar göra när jag kommit hit...

Av Linda - 11 oktober 2013 23:30

Om det blev lite shopping igår kan man ju säga att jag tog igen det idag - med råge!! Haha, det blev en del. Var inne i alla möjliga butiker idag där jag kollat runt. Dock så har inte nåt vart särskilt dyrt utan jag har kommit undan väldigt bra ändå....

Av Linda - 10 oktober 2013 22:45


Tidigare idag åkte jag hem till Göteborg så som vanligt gick jag ner till Torget nu på kvällen för att kika lite. Hann inte med så många butiker idag fast å andra sidan har jag ju hela helgen på mig. Däremot såg jag att Vero Moda hade 5o% på ALLT i h...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards